22959
-
#21470 akkor a mondandóm második részét kéretik figyelembe venni :)) -
#21469 Hát itt nincs conf int ;)
Ahogy látom (manual) csak az MTU értékét lehet állítani. Lehet egy picit próbálgathatnád 1400-1500 között ;)
Amúgy a progi ezeket nyomja be a registrybe:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters]
"SackOpts"=dword:00000001
"TcpWindowSize"=dword:0003ebc0
"Tcp1323Opts"=dword:00000001
"DefaultTTL"=dword:00000040
"EnablePMTUBHDetect"=dword:00000000
"EnablePMTUDiscovery"=dword:00000001
"GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0003ebc0
-
tnet #21468 nebassz... -
#21467 Sajnos nem lehet túl sok mindent állítani ezzel kapcsolatban. Az a baj, hogy rendszergazda képesítést végeztem, Cisco CCNA 1-2 modult is végigcsináltuk, nincs olyan beállítás a routerben, amit ne tudnék hogy mit csinál :-( Persze ha van ötletetek nyugodtan mondjátok, hátha elkerülte valami a figyelmemet, vagy nem jól tudom. -
#21466 Megnézem neked, hátha lehet valamit állítani! Ugyanis az XP-nél is azért kell a FiberPower optimizer progi, hogy picit átírkálja a TCP/IP paramétereket. Ha a rputerben is lehet ezeket állítani, akkor sztem fog az többet is tudni ;) -
#21465 Ez NEM DigiSport, NEM UPC kábelTV és NEM DIGIKÁBEL TOPIC!!!!! -
tnet #21464 az a röhej hogy egy nyamvadt bajnokok ligája meccset nem tudok megnézni sem pedig angol bajnokit...mert van 651614 db sportcsatorna de minden normális műsor a digisporton van...erről ennyit... -
tnet #21463 na azért a fost ne keverd ide..kicsit más kategória -
#21462 Most ennyi erővel elkezdhetném én is osztani a digi topikba a sirámot hogy mé nincs a diginél viva tv? Hát ezek csődbe fognak menni ha nem nyomatják az emo világképet meg a zéró iq műsort!! -
tnet #21461 igen hülyeségeket beszéltek no....a digi tv szolgáltatása országos...csak nem mindenhol kábeles..ugyebár...szal a tv részével nincs gond..a net macerásabb de ugyhallottam fejlesztik ezerrel és épitik a hálózatot...
az hogy van pár ember akit nem érdekel a sport az más téma,nyilván nem az ő véleményére vagyok kiváncsi...de bajnokok ligája meccsek,európa liga meccsek,kézilabda bl,valószinű a forma 1 re is beigérnek egy horribilis árat...nem hülyék az fix...az meg hogy a upc azért nem vesz át egy csatornát meee digi benne van a nevében az kb olyan értelmes mint az egész banda ugy ahogy van...amugy több mint 100 kisszolgáltató vette meg a digisportot...de a júpíszí az nem meeee nem...csakazééésenem:D -
#21460 tányéros tv-n is van digisport és ott 100% a lefedettség. -
#21459 nem ismerem a digi lefedettségét, de gondolom kb 10-ed része a UPC lefedettségének
szóval matematikailag is lehetetlen, hogy csődbe vigye a upc -t :)
szerintem a csatorna nevében benne van, hogy miért az azonos nevű szolgáltatónál érhető csak el ez a csatorna :) -
#21458 Hát én tudok nélküle is élni. Meg még jó pár ember így van ezzel :D -
tnet #21457 Lehet rossz helyre irok...de megmondaná valaki hogy milyen megfontolás vezérli a upc vezetőségét hogy nem kéri a digisportot?nem zavarja őket hogy ezért vált mindenki?oltári húzóerő a diginek ez a csatorna...a upc meg hallani sem akar róla...valaki tud értelmes választ adni?inkább bukják az előfizetőket?de csakazért sem nem és nem és nem és nem inkább csődbe megyek vagy miez?ezek aztán profi magyar vezetők:D:D:D RÖHEJ VAZZE' -
#21456 Kipróbáltam hogy kikapcsoltam ezeket is a routerben, de így sem sikerült többet elérnem. -
#21455 Sajnos nincs semmi olyan beállítva, amire ne lenne szükségem (néhány forwarding szabály, meg a DOS protection). Tűzfal, QOS, ipcímszűrés - mind ki vannak kapcsolva. A kábel is biztosan jó. Firmware a legújabb van a routeren. Routeren keresztül 33Mbit -et mérek kicsi szórással (sokszor futtattam, több tesztelőt) - és narancssárgán világít a modemen a led (bár ez ha jól tudom még a 100Mbit -et jelenti, tehát ennek mennie kellene), közvetlenül gépbe dugva simán 50Mbit.
Hamarosan kipróbálom (már lehet, hogy holnap ki tudom) haverom routerével, bár neki is TP-Link routere van (a legolcsóbb wifis router, ilyen). -
Tmac #21454 Azért a 2 router nem egy kategória, már az árán is látszik a tp-link kb.: 3500ft míg amit te asus-t említettél kb. 7500Ft
Amúgy ahogy nézem a fórumokat a tp-linken is ki lehet hozni az 50Mbit-t a beállításokat kellene megnézni a routerben pl tűzfal és kikapcsolni minden ilyen vackot ami nem kell a kapcsolathoz majd úgy mérni egy sebességet. -
#21453 Nézd ez nem szabvány. Ez tapasztalat. Nekem eddig két routerem volt és mind a kettő 30-nál feladta. Én meg eladtam. A mostani az simán hozza a 120.
Ezért tippeltem a routerre, a beírás szerint 30 hoz. Nekem gyanús volt. De ne legyen igazam, csak egy frissítés keljen neki. -
vg #21452 Nekem egy pár ezer forintos ASUS Wireless Router RT-N10 routerem van, és simán megy vele a 120-as net. Az más kérdés, hogy 98%-ban ki sem használom... -
#21451 Legújabb firmware van rajta sajna (kb. fél éve frissítettem). Azt sejtettem, hogy a 100Mbit -et már messze nem bírja, nadehogy 50-et se, hát vicces.
Olcsóbb routerek közül melyik az, ami bírja legalább az 50-et? Azthiszem letesztelem majd haverom routerével is. -
#21450 TP-Link TL-R460 sajnos ennyit tud. Én is ezért cseréltem le. Ez a router hibája. Esetleg próbáld meg frissíteni, bár nálam nem segített. Neked lehet több szerencséd van.
A hazánkban kapható routerek többsége 100 van hirdetve de jó ha 30 tud. A gigás(1000) már valamivel jobb. De hát a balkáni piac ezt is tudja. -
#21449 Átálltunk Fiber Power 50 -es netre, és a TP-Link TL-R460 -as 100Mbps -es routeremen keresztül csak 30Mbps -t enged át (és narancssárgán világít a cisco LINK ledje, ami jelzi is, hogy nem bír többet), ha közvetlenül számítógépbe dugom, akkor zöld, és a teszt alapján is 50Mbps.
Két kérdésem lenne, egyik hogy az 50 Mbps -hez miért nem elég a 100Mbps -es router, és hogy milyen kellene, hogy ez működjön :| -
Livius #21448 Nem tudjátok a UPC netnél van-e valami 24 órás bontás? És ha igen mikor szokott lenni? -
#21447 szar volt a digi, hogy váltottál?
amúgy más kábelen jön a digi és a upc net... -
#21446 Na hali!
Most rendeltem be az upc-t.
Tv-Internet -Telefon egyben.
Előtt volt Digi.
Fognak valamit kábelezni vagy valami?
Vagy minden jön azon amin a digi? -
Livius #21445 Gazdagréti lakótelep mellett a kertesházas övezetből tudtok mondani valami tapasztalatokat UPC 25Mbites internetről és Digitális TV-ről? Nagyon fontos lenne a folyamatos netkapcsolat, főleg este és éjjel.
Köszi! -
(nyerges rlz. :D)
Nálunk a legjobb. Elérhető a UPC, a SZOMSZÉDban jó, a mi házunkban nem. Mert a kedves Fibernet annó behúzott egy üres csövet a telekre.... -
#21443 valaki aki ert hozza meg tudna nekem mondani hogy ezek az ertekek jok -e vagy rosszak?
-
Ironman2 #21442 Tegnap éjjel is 2-szer leállt a net.köszönöm nektek kedves szolgáltató.Azt hiszem kénytelen leszek váltani -
#21441 az a vicces, hogy miután megírtam előzőt tényleg semmi gond nem volt vele, most viszont megint beszarás ez a lassúság... -
#21440 Nálam is lassu volt! Betelefonáltam, jött a szokásos a router a hibás blabla...
Aztán mérés csökkentett modban, akkor minden jo volt! Mondom lehet az uj virusirto...
Aztán ujrainditás s minden okés, s azota is. Gondolom a kis manok a win7-ben megjavították....
Már arra gondoltam, ezek lopják a sávszélt, s aki nem veszi észre annak marad a 22, nekem most stabil 31! -
#21439 és olyan mintha tökéletes lenne minden az elküldés pillanatában... ] -
#21438 nálatok is kurvára lassú? nézem az adatforgalmat és 0b/s a letöltés, tehát semmi konkrétan... volt router meg minden reset, modemen minden jól világít... -
#21437 Nem addig a! Ezek tanitható távirányitók, s a hangerőt stb is lehet velük állitani, de sok minden mást is! TV, DVD stb funkciok! A Stetopbox/tv az tény sajna! -
Ironman2 #21436 Én azon nem csodálkozom... -
Zozo76 #21435 Nalam is analog TV adas jon, pedig 3 aktiv TV van a csaladban napi hasznalatban (plusz 2 meg amit mar nem hasznalunk), ebbol 2 HDTV, es az ujabb (2 hetes) LED LCD a masik meg nem LED de LCD. :) Most akkor minimum 3 set-top box kellene minden TVhez. De legalabbis a ketto HDTV-hez csak kellene. Meg akkor annak a taviranyitojaval is szarakodjak de kozben a TV tavjat sem lehet letenni mert csatornavaltaskor allandoan korrigalni kell a hangeron, mert van amelyik alig hallatszik, a masik ado meg uvolt. En is arra jutottam hogy nagyon jo nekem az analog adas egyenlore. :) -
#21434 egész országban van UPC csak Esztergomban nincs,de a mellettünk lévő kis utolsó faluban van! -
júzer02 #21433 Nos igen, pont ez a modul kellene nekem is. Komolyan mondom, nem értem, hogy itthon ebből miért nem lehet eladni. Direkt azért választottam led lcd-t, mert az elvileg 20w-al kevesebbet fogyaszt, mint a ccfl. És akkor most üzemeltetni kellene egy ilyen 40w-os marhaságot még pluszban, megjegyzem tök feleslegesen. Nesze neked környezetvédelem.
Na mindegy, akkor marad az analóg egyelőre. -
#21432 Kártya málunk még nincs, hollandiában nemrégóta van CI+ modul és kártya. LINK
A "UPC gecertificeerde tv's" résznél megnézheted szereti-e a TV-d :D
Nálunk még nincs hír arról, hogy mikor vezetik be (ha bevezetik egyáltalán), bár szerintem előbb-utóbb rákényszerülnek!
Analóg adások természetesen megmaradnak.
UI: TV-s totyikot ("UPC Kábel - Digitális átállás") is figyelem ám :D :D -
#21431 Nézzed meg (nem írtad milyen modemed van :P ), minden led funkciója le van írva!
- Motorola SBV6120
- Cisco EPC3212
- Webstar EPC2203
- Motorola SB5100E
- Terayon TJ720,Po TJ720x
- Thomson TCM 420F