22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • zoltang
    Nem tudom, hogy nálam mi a gond (upc, oldal szervere stb.), csak hasonlóan nem jön be, mint Zokni-nak a demonoid. A (web stb.)-proxy-val meg jó...

Én próbáltam más böngészőkkel (exp., chrome) ahol nincs semmi extra és azok is csak "homokóráznak" a fehér ablakban. Comodo van telepítve és abba nem tiltottam le semmi ilyet, és már kikapcsolt állapot mellett is néztem. A router-nél sem tiltok semmi ilyet. Szintén e nélküle is a upc modemről ugyanez van.

Érdekességként WLAN router-em van és a laptopon (nem az eddig tárgyalt asztali "utp-és" pc-én) nincs gond. Pedig az útvonalválasztóban az asztali ip címét klónozom. Átírtam a (aszt.) pc nevét is hátha de nem... Elméletileg az oldalnak, az upc-nek nem kellene "látnia" milyen gépről nézem a net-et...

Május vége óta az a nyamvadt gt3 oldal és az ezen az ip-én (94.103.97.45) "üzemelő" egyéb címek nem jönnek be csak a laptopon normál módon (ip elméletileg kifele ugyanaz)... Ha a böngészőbe közvetve az aszt.-in a 94.103... címként írom az url-be, akkor viszont a szerver belépéshez azonosítót kér, tehát válaszol, bejön.
  • KranaZoli #21511
    +1 (Nekem is működik mindkettő)

Ami eszembe jutott:

Nem lehet, hogy pl. AdBlock tiltja le az oldalakat? Ill. milyen tűzfalat; vírusvédőt használtok? (Van amelyiknek Saját DNS szervere van, azokat be is állítja és alapból tiltva vannak bizonyos domain-ek. ha jól emléxem pl. Comodo is ilyen.) AdBlock-nál meg olyannal találkoztam, ha az Ajnasz listák használva vannak, akkor a ##*[class*=banner] szűrő használatával pl. a data.hu nem jön be. Más tippem nincs.
  • Zsoltika 007
    Nekem is müxik mind2.
  • sznorbi2
    Furcsa, mert nekem is megy mind a két oldal( fiagt3.com, demonoid.me).
  • Zokni
    Misztikus ez, de nálam ez egyből jelentkezett ahogy UPC-re áttértem.

Másnál is előfordult ez (pl. itt: http://prohardver.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_262-262.html)

Valami biztos, hogy van, jó lenne tudni valami pontos infót erről. Nem a demonoid érdekel, megvagyok nélküle akkor is, ha az életben nem látom többet, sokkal inkább az érdekel, hogy pontosan mi lehet e mögött.

Mert ha bármi módon is a UPC keze van benne (esetleg szolgáltatási területenként eltérően) akkor ez igencsak visszatetszést keltő számomra.

Nem vádaskodom, kívánom, hogy ne legyen igazam, de nekem valami akkor is gyanús. (főleg úgy, hogy nem csak nálam van így)

Mondjuk ha azt írjátok, hogy nektek megy...

• precision
    passzolom...
  • zoltang
    Na ez az amit nem értek, akkor miért nem tölti be nálam, se tűzfalon, router-en, win. host fájlban stb. nincs tiltva.
  • precision
    ez is megy
  • zoltang
    Nálam simán bejön.
    De nem jön be pl.: ez http://www.fiagt3.com/ már hónapok óta, csak proxy-val (én nem tiltottam le sehol). :)
  • precision
    nálam bejön az oldal
  • Zokni
    Arról van valami hivatalos infó, hogy a demonoid.me elérését miért korlátozza a UPC? (üres oldal jön be) Gondolom nektek sem megy, "más" nettel/proxyval meg elérhető az oldal.

Vannak még ilyen oldalak amit korlátoz a UPC?
    (vagy ez az egész csak nálam van így? (nem hiszem))

• Zsoltika 007
    Igen.
  • Met
    előfizetés visszamondásnál be kell vinni a modemet?
  • tommygear
    ha 1 mbit se jön össze akkor be kell telefonálni mert az a garantált sebesség alatt van asszem jóval... itt 2 éve stabil a 80/25
    úgy jön nekünk 5-6 ezres csekk, hogy a net valami 3500 ft a tv meg 2500 a telefon meg ingyen van...
    nem, nem lakunk egy városban, lehet akkor ez a magyarázat a dolgokra, de itt atomstabil a dolog
  • Klemice
    nekem az a bajom hogy itt csak upc van, a digi meg baszik behúzni a kábelt a ránk merőleges utcáról
  • sznorbi2
    Akkor légyszíves mond meg nekem, hogy miért csak 20/10-et teljesít(néhányszor meg még az 1 Mbit sem jön össze neki) a 80/25-ös net?
    Ugyanis több szomszédnak is 6.000-es csekk érkezik havonta a Digitől(neked, hogyan érkezik 5-6000-es csekk?)azért a szolgáltatásért amit leírtam. Való igaz, hogy 2 év hűséget írtak alá, de nem a 80/25-ös netes csomagra( +tv + telefon) az tény és már régen nem 3.000-et fizetnek! Akkor a Digi előfizusok 2 évre még többet fizetnek, mint a júpiszire 1 évre, nem is kicsivel.

Egyébként egy városban lakunk?
    Mert a haveromék is váltottak a júpisziről a Digi-re és a szemembe mondta, hogy tényleg jobb volt a júpiszi szolgáltatása, csak amikor nekik még a júpiszi volt akkor még jóval nagyobb volt az árkülönbség a két szolgáltató közt. Furcsa módon többen elismrték, hogy a net valóban nem egy atomstabil nekik, a telefon meg elég hosszú ideig játszott olyat, hogy nem volt vonal és nem is lehetett hívni a számot.
    Jelenleg meg még köti őket a hűség a 2 év miatt.
    Most Ők fizetnek 6.000-et, Én meg 5.600-at.
    Még jó, hogy ennyiféle szolgáltató van és egyszer csak megtalálja az ember a neki megfelelőt!

Klemice:
    Neked meg azt kívánom, hogy rendesen rakják össze a hálójukat és normálisan tudd használni ha már fizetned is kell érte! Tényleg zaklasd őket és meg fogják azok oldani, csak b@szogatni kell őket, sajnos.
    Egyébként meg több, mint 10 éve építették ki itt a kábeleket és szerencsére tényleg remekül működnek a szolgáltatásaik.
  • Klemice
    Akkor szerencséd, hogy olyan helyen laksz ahol normális kábelekből van kiépítve az upc hálózata...
  • tommygear
    téged nagyon félretájékoztatott valaki :D
    80/25ös netért, telefonért és tv-ért 2 éves hűséggel az első évben 3000et fizettem, most a második évben 5-6000et, a szolgáltatás minősége kiváló 1évbe 2x ha elmegy a net.... tv, telefon sose megy el
  • sznorbi2
    Itt nálunk is nagyon sokan váltottak, de elég nagy arányban fos a szolgáltatása a világmegváltó Digi-nek! De ugye a magyar az szeret szopni.
    Jelzem, hogy nekem 5.600 Ft a 30/3-as net és a Gold DVR csomag egyben, jelenleg!
    A Diginél meg 6.000 Ft a 20/10 net, az analóg tv és a telefon ami olyan, mint a mese, hol volt, hol nem volt, de ez eléggé javuló tendenciát mutat.
    Nekem a Diginél a 6.000-es árral 54.000 Ft-ra jönne ki, a júpiszinél pedig 59.600-ra jönne ki a teljes összeg. Viszont nekem ennyit megér a hűségidő alatt a plusz összeg, mert sokkalta stabilabb és minőségibb szolgáltatást nyújt itt a júpiszi!
    Hála a sok Digi-re váltónak! Ezúton is köszönöm nekik.
  • Klemice
    Nem tudok mit kezdeni azzal, hogy 50-es IQ-val születtél. Egy kis helyesírást is tanulhatnál.
  • tommygear
  • vg
    Dehogy kell lecserélni az egész utcában. :)
  • Klemice
    3. telefonálásra kijönnek, mert addig is csak nálam lehet a probléma, aztán mikor kijönnek ó hát rendben van a jel úgy ahogy, majd szólnak hogy nézzék meg az utcán. Semmit nem lehet elérni náluk, az egész környéken le kéne cserélni a kábeleket, de arra nem hajlandóak...
  • Balumann
    Nekem kedd este szakadt meg a net utoljára (éjfélkor, és hajnali 2-kor még nem volt, de köv nap reggelre már minden rendben volt). Amióta ez 50-es van, új modemmel, nem volt szakadásom így menet közben, torrent letöltés is megy rendesen. Egyelőre a letöltést nem tudom kihasználni még mindig a routerem miatt, majd októberben lesz pénzem rá.

Klemice, zsidózás helyett inkább nyaggasd őket, hogy nem jó nálad valami. Amit hirdetnek azt meg is tartják, legalábbis annyira nem rossz a helyzet, mint nálad.

tommygear: van bárki is, aki nem váltott digire, pedig lenne rá lehetősége? :D Én is egyből váltanék, az árat leszámítva mondjuk nincs gondom a upc-vel... de az árral nagyon.
  • tommygear
    digi-re reflexből váltottam amikor elérhető lett nálunk, hiába jó volt itt is a upc, kiváló döntés volt
  • Klemice
    nagyon vicces vagy, remélem sikerül visszavarrni a fitymád sparsonkából
  • Klemice
    a gépem nem szar te kis pukigép, az egész hálózat szar nálunk, de basznak bele, egyéb okos megjegyzéseidet tartsd meg magadnak, köszi
  • bardocz
    Nekem is évekig ez volt, aztán sajnos jöttek a hibák. De az sokkal jobban zavar, hogy a torrent nem működik rendesen nálam, kb csak autóversenyek letöltésére használom, aztán nem lehet visszatölteni, és majd szépen bannolnak.
  • sznorbi2
    Furcsa módon nekem 11 éve nincs különösebb bajom velük.
    Talán 2-3X szakadt meg 11 év alatt ami szerintem igen jó arány!
    Pedig nálunk van bőven konkurencia(T-Home, Digi és a többiek), de mivel szinte ultra stabil, így marad is még egy jó ideig a netjük.
  • vg
    Lehet, hogy éppen a géped, vagy a kábel egy kalapszar.
  • Attila8805
    nekem semmi bajom vele.
  • Klemice
    Érdekes, hogy ezek a büdös zsidók úgy hirdetik az upc-s netet, hogy gyors és sosem szakad meg. Na engem mindig ledob és nem hozza a kívánt sebességet sem...
  • Ironman2
    Nekem is ez a bajom,már pár napja.Sőt nem magyar trackerekre néha szokott menni a seed rendesen
  • bardocz
    Valami tipp arra, hogy torrenten a feltöltés akkor is menjen, amikor már letöltődtek a dolgok? Elég rossz így, hogy a gép újraindítása után hiába indítom el, nem tölti fel.
  • Zoli007
    Az, hogy sárgán világít, az OK. A router csak 100 Mb/s-es. Lehet 30 Mb/s a maximum, amit tud a router.
  • Attila8805
    Hát csak gondoltam ha ezzel lehet minek vennék?:D
    De akkor veszek;)
  • gduck
    Nem tud AP módban működni! Ahogy előttem is mondták, inkább vegyél egy ócsó routert ;)
  • vg
    Miért ne lehetne megoldható? Én is így teszek. Mondjuk nem ilyen adapterrel. Vegyél routert.
  • Attila8805
    Hali!
    Upc bekötve ;)
    Az lenne a kérdésem hogy szeretnék itthon netezni wifin a mobilomról de csak egy wifi adapterem van.
    Megoldható?
    Dlink DWL-g122 egyébként az adapter.
    Válaszokat előre is köszi;)
  • Balumann
    Kipróbáltam 1400, 1450, 1500 (ez az alap) -al, nincs változás :-(