UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem egész tûrhetõ <#action>#action>
Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D
Egyébként itt csak a kruva t-fos van, de arról is rosszak az emlékeim, tehát marad ez egyelõre. Igazából azt nem értem, hogy mi értelme 120mbites neteket dobálni, ha a ilyen hulladék a hálózat minõsége. Inkább arra kellene több energiát fordítaniuk, mert ping terén iszonyat hulladék a magyar net :)
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Semmilyen formában nem akarok kötekedõ lenni, de nem emlékszem 25 Mbites netre.
Miért nem szünteted meg és rendeled meg másik szolgáltatónál a netet, mert ezek szerint a környékeden mindenki a júpiszit használja és valószínûleg azért nem tudod használni megfelelõen.
Antivirus - To protect and to serve
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
ad2. Jó mostmár nem 10rugó, csak kb. 8500, de pl. egészen tavaly nyárig én bizony 9000-et perkáltam a 25mbites chello goldért. Akkor sem volt jobb a minõség. Most van szaros 60mbitem, nem tudom pontosan mennyi, mert nem foglalkozom vele, de 11K a net meg az alap bronze csomagos tévé. Számold ki, kb. 8000forint lehet, nem kevesebb. Az, hogy MAGYARORSZÁGON fos a ping, az egy dolog. Ha elolvasod rendesen a hozzászólásom kiderül számodra is, hogy én nem hazai fosnetekre gondoltam. Elég megnézni skandináviát, ott körbe röhögnek az ilyen 30-40es pingekre. Egyébként nem tudom, hogy te mire használod a netedet, de én nyugodtan kijelenthetem, hogy ami nálam van, az játékra abszolút használhatatlan. Hétvégén, és hétköznap késõ délutántól a ping 130-ra ugrál. Ha szerinted ez alkalmas komoly fps játékok játszására, hát te tudod:) De gondolom a te fejedben, most az jár, hogy én csak sírok a semmiért, és véletlenül sem az van, hogy folyamatosan elmegy a netem, a wow foslagol, aminek kurvára nem nagy a net igénye, CS-zni meg sem próbálok, a HoN napok óta nem képes délután beloginolni, és amikor panaszt kívántam tenni e-mailben a jupiszínek, kibaszta hogy az oldal nem elérhetõ :SD:_D
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
KuNgZi debreceni és eddig azt írta, hogy neki is rendben van a net.
De Nálam nincs gond. (VII.ker)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ja, és 3 hónap alatt sem fizetek 10 rugót a 30 Mbites netért, igen Debrecenben! <#nyes>#nyes>
Egyébként a 120 Mbit is 6000 Ft, ezek szerint te nem is a júpiszirõl beszélsz. <#confused>#confused>
Mond már meg légyszi, hogy hol kapsz 3000 ft-ért 4-5 ms-t?
Mert a nagy konkurensnél is 15 ms az átlag a 20 Mbites csomagnál és 2700 ft a naponta többször megszakadó kapcsolatú belassuló fel sem csatlakozó net! A tv csomagjairól meg inkább ne is beszéljünk.
eLiXir:
Ügyfélszolgálat
Én az ország legszemetebb városában lakom és a nagy multi szolgáltatókkal(akár közüzemi, akár egyéb szolgáltató) nem igazán vannak gondok, bár a kábelesek közül a Digi nincs a helyzet magaslatán(azért még tûrhetõ kategória), de majd lesz neki is elõbb vagy inkább utóbb normális szolgáltatása! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Furcsa, hogy Budapesten semmi sem jó sosem!
Most is minden rendben! <#awink>#awink>
Eddig egyszer sem volt olyan, hogy 0(nulla) legyen JITTER értéke, most meg már az is nullás!Pedig most is bõven csimpaszkodnak a neten. <#worship>#worship>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amúgy ha vakon oldod meg, akkor utána lesz kép, amikor bekapcsolod? Ejj, ezek a szovjet fejlesztõmérnökök...
Viszont scart vagy hdmi kimeneten, azért kéne látni képet.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nem hiszem hogy éjjel nappal minden országbeli steam server annyira terhelt, hogy 20%-nál többet ne használjon ki 120 mbites net
régen ha ázsiára állítottam tudtam gyorsabban tölteni mint most az elmúlt 2 hónapban
de azért ne túl sûrûn csináld :D:D
GGMU
UPC-nél lehet valahogy IP címet változtatni?
(semmilyen illegális és szívatós dologra nem készülök, mielõtt félre értenétek)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
gduck akkor megnyugodtam, de visszaolvasva találtam ilyen fajta kommenteket.
Olvastam itt hogy upc-sek nem boldogulnak olykor a multi játékokkal.
Én ugye fibernetes vagyok, de amióta átvette elvileg a upc (ápr 1) a fibernetet azóta idõközönként a játékban felmegy pár másodpercre ping 999re stb szóval szakadás van. Tudom még a fibernetes elérése van mindenkinek, nekem is de kicsit ez furcsa azért. van mikor 4-5percenként, van mikor ritkábban. Ilyenfajta gondotok volt nektek is?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
3,6 Mbyte/sec ~ 28,8Mbit/s
380 Kbyte/sec ~ 3 Mbit/s
(bárcsak tudnám a fhsznév, jelszómat...:D)