22959
-
#21552 Már itt is.
Modemen égett minden lámpa közben. -
#21551 itt teljesen rendben van. -
#21550 300-as ping? Fasza! -
#21549 ...úristn.
ügyfélszolgálat föl lett hívva...
...kiderült hogy ez időszak alatt a csoda rendszerük valamilyen oknál fogva vissza rakott fiber 25re... WTF?! O.o
de segítőkészek voltak és vissza kaptam a 120ast...olyannyira hogy az első pár mérés 250mbit feletti volt lol -
#21548 tulajdonképpen a 120/10 helyett két hete 25/1.5öt mérek...ez valami vicc, adminisztrációs baki, vagy mi lehet?! -
eLiXir #21547 mi is, viszonlátás upc -
#21546 Mi átmegyünk Digihez :D -
vg #21545 Ez jó hír. Gondolom nem akarnak ügyfelet veszteni. -
#21544 Most kaptam a számlát, nekem is lejárt a hűség. Nagyon korrektnek tartom, mert 6270Ft-ért kapom tovább az FP120-at, hűség nélkül -
#21543 Na mostanság elkezdett laggolni netes játék... -
#21542 Az youtube hiba általában. Nekem is 120 megás netem van. Van amikor pikk-pakk, van amikor csak lassan tölt be. Nem a mi netünkkel van a gond. -
vg #21541 Nekem is kurva lassú, pedig 120-as net. Minden más remek. -
#21540 Nem tudjátok miért qrva lassú a YouTube UPC-vel ? -
#21539 Szétázott az erősítő :D Meg jó minőségű erősítők vannak az oszlopon, de néha akkor is megbillen a jel. Nekem mikor kötötték a digitálist -20dBmV kevesebb volt a jelszint mint a normális alja :( -
#21538 Esetleg ha az uplink mikrón megy, de azt kétlem. -
#21537 Biztosan van köze, mert mindig mikor esik, csak akkor szarakszik a net..szal van összefüggés -
#21536 Elázik a kábel, teccikérteni! -
vg #21535 Mi köze van az esőnek hozzá? Nem a föld alatt megy a kábel? -
#21534 22.ker ben is most nagyon szar..biztos az eső miatt van...:( -
#21533 hétkerben ugyanez, perpill is ezt csinálja, hol lehal teljesen, hol visszajön, hol betölt 3 centit az sg tetejéből és megint lehal az egész.
wtf... -
#21532 tegnap este rohadt jó volt a net... :)
56k -t is alulmúlta, google.hu kemény 3 perc alatt jött be
szerencsére most reggelre megjavult -
#21531 Ezért írtam, hogy általában meg szokták adni a kedvezményt. De nem mindig, mivel hivatalosan nem így van leírva ;) Volt már olyan hogy valaki emiatt lemondta és 3 hónap múlva újrakötötte, mert nem adtak neki kedvezményt :( -
#21530 Lehet is. Csak alá kell írni megint azt az 1 évet. -
#21529 Mondtuk hogy már 2004 óta előfizetők vagyunk nincs valami kedvezmény vagy valami a régi ügyfeleknek? Mert ez így elég drága. Erre adták ugyanazt a kondíciót mintha új előfizetők lennénk. Természetesen ez a hűség lejárta után volt. És 1 éves szerződés kötéssel. -
#21528 FiberPower 50-re tudsz váltani 6500Ft-ért. De ha szerencséd van, akkor megkapod a mostani áron a 120-ast ;) -
#21527 Hát ebben tévedsz!
"Kedvezményes ajánlatunk 2011. augusztus 22-től visszavonásig, új egyéni előfizetők, vagy meglévő upc internet szolgáltatási csomagjukon magasabb szolgáltatási csomagra módosító egyéni előfizetők részére
...
Magasabb szolgáltatási csomagnak az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott, az előfizető meglévő internet csomagjánál magasabb havidíjú upc internet szolgáltatási csomag tekintendő.
...
Az akcióban nem vehetnek részt azon előfizetők, akiknek fennálló díjtartozásuk van, vagy az akcióban érintett szolgáltatásuk/kiegészítő szolgáltatásuk 2011. augusztus 1. után szűnt meg, és azt a megszűnttel azonos szolgáltatási címre kérik, vagy korábbi előfizetővel egy háztartásban élő hozzátartozóként igénylik. Több szolgáltatás igénybevétele esetén feltétel továbbá, hogy azokat a szolgáltató egy ügyfélazonosítón tartsa nyilván, és azonos hozzáférési ponton kerüljenek felszerelésre."
Régebben csak a felmondással való riogatás volt a megoldás, nem tudom ez még működik-e. De mint írtam, most már általában maguktól felajánlanak egy akciós árat ;) -
#21526 Ha lejárt a hűség akármire válthatsz. -
vg #21525 Ez biztos? Szerintem lehet lefelé is váltani hűségidő lejárta után egy újabb kisebb csomagra hűségidővel. Legalábbis így lenne normális. -
vg #21524 Csodálatos. -
#21523 Az gáz, mert lefelé meg nem válthatsz (max listaáron) -
vg #21522 Ja, de ha aláírok, akkor is havi 9000 lesz, nem 6000. Annyiért meg nem kell. -
#21521 16.000 a listaár, az vonatkozna rád, de nem szokták megcsinálni, mert egyből elriasztanák az ügyfelet. Ha jövő hónapban lejár a hűséged, akkor egy telefont eressz meg az ügyfélszolgálatra és érdeklődjed meg mi lesz. (Ha jót akarsz, aláírsz újabb 1 évet ;) ) -
vg #21520 Most néztem az árakat, kurvára megdrágult. Nekem most 6e a 120-as net, és nincs társasházi kedvezmény. De a hűség után 9000 lesz, ha jövő hónapban lejár az egy év? Na ne má! -
zoltang #21519 Teljesen leállítottam, kiléptem belőle. De ez van a laptopon is amin viszont bejön az oldal. A Comodo DNS szolgáltatását nem használom és nálam nincs a CIS-el gond egyébként. -
#21518 Miért ne lehetne módosítható a DNS szerver? Ezt írtam Én is, hogy próbaképp át kellene állítani automatikus-ra. -
#21517 comodo telepítéskor megkérdezi hogy akarod e a comodos dns szervert használni (nem tudom, szerintem utólag is módosítható a beállítás) -
#21516 Most meg már jó.
Comodo-nak ha jól emléxem egyedi DNS szervere van. Esetleg próbaképen TCP/IP-nél érdemes automatikus-ra átállítani. -
#21515 A Comodo-nál minden védelmet kikapcsoltál?
Mert a Defense+ szokott ilyeneket csinálni. A Defense+ elég furcsa dolgokat produkál időnként de nekem általában sikerült valahogyan orvosolni ennek ellenére most PrivateFirewall-t használok és az égvilágon semmi gondom nincs vele. -
#21514 Nekem most a YT siralmas már megint. :(
480p-nél is meg-megáll; alig van előtöltés, ... (30-as net)
Remélem megint "csak" YT oldalon balfaszkodnak vmit. -
zoltang #21513 A lapon és a pc-én is magyar win 7 stb. ...