UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, de most h jól tudom ugyanannyiba kerül ha simán rendeled meg, mint ha társasházival

Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D

dante3
Nem tudja valaki, hogy 120-as netnél igénybe vehetõ társasházi kedvezmény?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tescodr
hali eddig fibernetes voltam de bekebelezte az upc a fibernetet.
Tegnap megjött az új net fiber power 30 minden oké letöltés,sebesség,online játék kivéve a videó megosztókat.
Érthetetlen okokból a Movshare/Novamov oldalakon a stream egyenlõ a 0-val
15kb al jön le miközben a net tökéletes..
ugye ez nem a upc b*zi p2p stratégiája?

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Elég ez neked,idáig úgyis csak menõztél vele. :D

120-as netem meghalt gec. Hétfõn jön a szerelõ! UPC <#mf1>

bertino
mar semennyire.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pointer4
Tudom, már volt róla szó, de ezt a 300GB/hó, mennyire veszik véresen komolyan ?
KranaZoli
<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

gduck
"És a mennyi az annyi az nem változik?!"

Ilyenkor nem szokták az árat módosítani ;)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KranaZoli
"A FiberPower 15 elõfizetõk örülhetnek a +10Mbit-nek "

Nekem FP 15 van, csak még a duplázós sebességgel. Nem követtem annyira a dolgokat, hogy ezt most meddig is vállalták, ill. meddig szól, de majd utána nézek; telefonálok.

Az úgy baba, ha meg is szûnik a dupla sávszél akkor is marad a 25Mb.
:)

És a mennyi az annyi az nem változik?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

gduck
Hát annyi belefért volna ;)

precision
persze ezt én tudom, ezért is ennyire aszimmetrikus a download/upload egymáshoz képest
csak azt hittem ha már növelik a letöltést 15 -rõl 20 -ra akkor az uppot 1,5 -rõl 2 -re növelhették volna pl.

Bazinga!

gduck
Nem! Sokszor leírtam már, hogy ennél a rendszernél az upload csatik száma nagyon kicsi. Kábeles netnél soha nem lesz nagy upload. Diginél más a helyzet, hiszen ott optikán megy szinte a felhasználóig (családi házban végig a modemig)

precision
FP15 -nél upload nem növekszik?

Bazinga!

bardocz
Lehet, hogy meg sem kaptad még, de a fizetési határidõ a megkapás elõtt van.
Fogalmam sincs,évek óta így számláznak,mióta náluk vagyok. Nem is érdekelt eddig,csak a múlt hónapba egy héttel késõbb adtam fel,és most ott a késedelmi kamat. Nem egy nagy összeg 200ft. De azt még mindig nem tudom mire fel számolhatnak késedelmi kamatot az után amit még meg se kaptam????

gduck
Változások Június 15-tõl:

Megszûnik: internet start, FiberPower 30,60
Új csomagok: FiberPower 10,25,50 (FiberPower 10 5GB letöltési limit!!!)
Megváltozik (2011. július 31-ig bezárólag):
- internet start -> FiberPower 10 letöltési sebességét kapja
- FiberPower 15 -> FiberPower 25

A FiberPower 30 és 60 ezek szerint a jelenlegi elõfizetõknek megmarad. A FiberPower 15 elõfizetõk örülhetnek a +10Mbit-nek ;) A startosoknak is gyorsul, csak hát ott a letöltési korlát elég durva XD

Dj Faustus
"ha még nem kaptad meg a havi szolgáltatást,de már jön róla a csekk"
Ezt nevezik prepaidnek.
A fix havi elõfizetéses (nem fogyasztás-/forgalom-/idõtartam-alapú mint a gáz, víz, villany, telefon) díjjal rendelkezõ szolgáltatások - TV, havidíjas Internet, újság-elõfizetés (vagy a banki kölcsön törlesztõrészlete) - esetén alkalmazandó.

A te esetedben nekem az a fura, hogy az adott hónap közepétõl a jövõ hónap közepéig terjedõ számlázási idõszakkal számláznak (nem az adott hónap elejétõl a végéig terjedõvel, adott hónap eleji/elõzõ hónap végi számla kiállítással és adott hónap végi fizetési határidõvel mint más szolgáltatóknál). Miért csúszott ez el?

Valószínû nem olvastál vissza ezért: neked mindegy lenne,ha még nem kaptad meg a havi szolgáltatást,de már jön róla a csekk,és ha egy héttel késõbb fizeted be /ami még mindig bõven idõ elõtti/ akkor már késedelmi kamat is rajta van a következõ számlán???
Hát persze ez teljesen normális magyarországon......

Zsoltika 007
Ismerõs...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

KranaZoli
YT-nál van a probléma. Napközben T-s hálón vagyok, YT ott is kaki. :( Néha kicsivel jobb, de már régóta kaki a YT. Gondolom egyre több YT felhasználó, egyre több HD ill. FullHD vidi, ...

lolSL
annyira jó lenne ha nem kéne egy kibaszott 360p youtube videot percekre pauseolni hogy végignézhessem egyben...

bardocz
Felmerül bennem a kérdés, hogy neked nem mindegy, hogy az elõzõ havit, vagy a következõ havit fizeted be? Ígyis úgyis ki kell fizetned, ráadásul ugyan annyit fizetsz, teljesen lényegtelen szerintem.
Lehet,de nálam csak a upc ami elõre számláz. És mivel a telefon,a net és a tv egy helyben van,így hármat egy csokorba soroltál. Mobil nem számláz elõre,gáz nem,villany nem,víz nem,csatorna nem,kukások nem,biztosító nem. Vagyis a kocsira igen,de az egy megszokott dolog. Ennyi.

Fabio Capello
Pedig de, az elõzõ hónapra vonatkozik az alapdíj is.

sznorbi2
Ez komoly?
Utólag számlázza ki az elõfizetési díjat( a számlán is úgy van feltüntetve a dátum, hogy 1 hónapra visszafele fizeted?)? <#conf>
Mert a beszélgetési díj az ok, de az elõfizu díj a nevében is benne van, hogy elõfizetés!

Antivirus - To protect and to serve

Fabio Capello
telefonszámlát én spec utólag fizetem a T-nél :)

sznorbi2
Elég sok mindent elõre fizet az ember!
A telefonszámlát(az elõfizu díját), a fûtést, a netet, tv díjat, az újság elõfizut, a biztosításokat, stb. stb.

Egyébként ezt a kamatos dolgot a kedves országvezetõnk iktatta törvénybe, hogy a befizetési határidõ elõtt kb. 4-5 nappal be kell fizetni a szolgáltatási díjakat, mert ellenkezõ esetben kamatot kell felszámolnia a szolgáltatónak. Köszönjük.
Bár nem villogásképpen mondom, de eddig szerencsére az összes szolgáltatónál mindössze 1 ft-os késedelmi kamatunk volt 1 napos késés miatt.

Bertino:
Sajnos nagyon sokan vannak akik vagy nem hajlandóak idõben, vagy nem tudják idõben befizetni a temérdek csekket. <#rinya>

bertino
meguntak a sok gyokeret, aki nem fizeti a szolgaltatast.

Igen,egy egész hónapot.Ott elseje a fizetési határidõ.

És õk is elõre számolnak majdnem egy hónapot?

Biztos benne van a ÁSZF-be,hogy felszámolhatnak.Azt tudom,hogy a DIGI-nek benne van.Az más kérdés,hogy õk nem élnek vele.

Valaki mondja már meg nekem,ha a most kézhez kapott számlán a számlázási idõszak 2011.05.11-2011.06.10-ig van,akkor mégis milyen jogon szabnak nekem 2011.05.20.-ai fizetési határidõt???? Majdnem egy hónappal elõre kell fizetni amit még meg se kaptam,és mire fel számolnak késedelmi kamatot ha nem adom fel csak mondjuk június 1-én???? Ugyanis kipróbáltam,elõzõ havit egy héttel késõbb adtam fel,és 200ft-al több a számlám most.

bertino
sohaj...

továbbra is király! <#nevetes1>

nekem tényleg nincs okom panaszra! <#mf2>

KranaZoli
<#eljen>

pointer4
Azért váltottál digi-re mert megtehetted :D Sokan viszont nem :D
sznorbi2
Szerintem KuNgZi sem panaszkodhat.

Õ meg ezért váltott Júpiszire! <#mf2>

Golyo69
nah többek között ezért váltottam án Digire:D

GGMU

Sziasztok! Nekem a következõ a próblémám, remélem valaki találkozott már hasonlóval. Soproni vagyok, alapból semmilyen gondom nincs a netemmel, böngészés jó sebességû, speedtest is megfelelõ és a letöltés is jó sebességgel jön. Na de itt a gond, hogy csak egy ideig. Szóval elkezdek valamit letölteni, és egy idõ után egyszerûen elmegy a net. Mintha a nagy sebesség miatt letiltana a modem. 3,5 mb/seccel ha jön a cucc, egy idõ után elmegy és csak úgy tudom visszahozni a netet, ha a letöltést leállítom, modemet újraindítom. Ez modem gond lesz? Mellékelem a modemem adatait, hátha ez alapján tudtok segíteni. Érdemes e modem cserét kérnem, vagy ez nem elég hiba h kicseréljék?
Elõre is köszi a segítséget.

Name WebSTAR EPX2203
Modem Serial Number 104185514
Cable Modem MAC Address 00:11:E6:6A:20:C6
Hardware Version v2.1
Software Version v2.0.2r1162-091102
Receive Power Level -4.9 dBmV
Transmit Power Level 43.7 dBmV
Cable Modem Status Operational

bardocz
Nekem a kábel ledje szokott ilyenkor elmenni, minden más világít, vagy villog. Aztán ~10perc mire visszajön a net.
Fabio Capello
ne is mondd, három és fél órán át tartott nálunk... :D

Amúgy ezt a jellegû szakadást egy héten belül másodjára produkálta, mintha a központban szállt volna el valami, mert még az online led sem világított... O.o

KranaZoli
Ne ijesztgess. <#ijedt> Szerencsére nem voltam itthon. <#idiota>

(elég volt, amikor pár hete 7vgén áramszünet volt a VII. ker. több részén is.)

igen, épp áramtalanítottam, lehet én okozom ezt az egész problémát itthonról! :D

Fabio Capello
VII. ker, nálam most volt egy szakadás, más is tapasztalta?

nettel*

Nálam pingtest mindig szar eredményt mutat, pedig semmi gond sincs a netten, sem online játék, sem letöltés, sem böngészés közben.

sznorbi2

sznorbi2
Ez gyorsul?

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>