22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • KranaZoli #21592
    Ma még nem próbáltam (meló) de tegnap se és előtte se volt semmi probléma. (VII. ker - Nagykörúton belül)
  • ba32107
    csak nalam nincs net 2 napja? hetvegen is akadozott. 7kerbn lakom. upct keptelen vagyok elerni.felhaborito hogy 4napja nem kepesekkijavitani egy hibat
  • Gery85
    Privi ment
  • bardocz
    Nem tudom mennyivel egyszerűbb, de email címért fizetni ma, amikor a gmail-ben évek óta nem törlök leveleket, és még a 20%-ot sem használtam fel, elég értelmetlen dolog.
  • Zsoltika 007
    Hát egyszerűbb megváltoztatni mindenhol.
  • bardocz
    Simán megéri. Ja mégse.
  • Zsoltika 007
    Én úgy tudtam hogy egy bizonyos összegért havonta megtarthatod a fiókod. Legalábbis régen tudtommal volt ilyen.
  • precision
    nem tarthatod meg...

ezért kell szolgáltatófüggetlen mailcímet használni... gmail a legjobb erre a célra... egy kicsit nagyobb cég áll mögötte mint a upc :)
  • xido
    sajna tuti nem,mert az ugye szerződéssel menni fog...
  • eLiXir
    Hali, napokban kötik be a digit, váltok UPCről, a kérdésem annyi, hogy az email címemet vajon megtarthatom? Mert elég sok helyre upcmailes címmel vagyok regisztrálva...
  • serkov
    Hello! picit off de nem találtam mást.... Hogy lehet a beltériről a felvételeket kiirni pl DVD-re? :-) Köszi!
  • Zsoltika 007
    Elvileg mindenhol korlátoznak. Kapcsold be a titkosítást! Ha így is lassú, akkor le van terhelve nálatok a rendszer.
  • triG
    Üdv!
    Tud e valaki arról, hogy a UPC korlátozná a keleti-régióban (Nyír1) a P2P hozzáféréseket ? Mert én dúrva ingadozásokat tapasztalok a 0 Kb/s és a full sávszél között.
    Gondolok még a program "hibájára" meg ugye a feltöltők szétkapcsolására. De ez akkor is furcsa.
  • Blekk Síp
    Megtaláltam, sry. (=
    http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/208/related/1/kw/dvr
  • Blekk Síp
    DVR set top box-hoz tudtok linkelni lehetőleg magyar nyelvű leírást?
    Én csak ezt találtam, de én a távirányítót akarnám a tv-hez hangolni, az meg nincs benne.
  • scarabeus86
    Nálunk sem volt UPC tegnap este (Debrecen). Analóg tv-n RTL klub adása ment el meg még nem tudom melyiké, de nem volt nagy gond, mivel ATV-t néztük. Internet nuku, vezetékes telefon szintén, modem ledjei össze-vissza villogtak. De nem panaszkodok, ennyit ki lehetett bírni :)
  • sznorbi2
    Ha az előző 2 hónapban és a tárgy hónapban meghaladja a letöltés az össz. 900 Gb-t akkor korlátozhatnak.
    Viszont ez nem mindig következik be, mert általában főleg akkor korlátoznak, ha egyébként is sok júpiszis van a környéken és ott egyedül terheled le kb. 1 Terrával a 3 hónapot. Tehát így a környéken túlterheled a hálózatát.
    Ha nem sok a júpiszis előfizető a környéken akkor nem biztos, hogy lekorlátoznak, de felszólítást azt kiküldi!
  • sznorbi2
    Ez a tegnap esti lenullázódást írja.
    Gyakorlatilag megszűnt létezni a júpiszi tegnap 20:08-tól 22:15-ig!
    Bár nekem digitális csomagom van, de az analógon a csatornák nagy része ment az érintett időpontban. Annyira nem csapott szíven, mert a Cool-t néztük és az rendben volt.
  • rrrolanddd
    Sziasztok!

A 300 GB-os forgalomkorláttal kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy az egymást követő 3 hónap átlagát hogy kell érteni? Minden hónapban az akkori + az előző kettő hónap adatforgalmával kell átlagot számolni, vagy mondjuk a jan-febr-márc, ápr-máj-jún, júl-aug-szept, okt-nov-dec hónapokéval? (ekkor értelemszerűen csak minden 3. hónap után ellenőriznének)

köszi
  • SzirmosSzisza
    Gondolom emiatt volt.
  • Yoda001
    már konkrétan este 10 óta nincs, az előző és eközött persze volt 20 percig. fasza :)
  • Yoda001
    nálatok se volt net 10-15 percig?... ledek is összevissza villogtak zöldről kékre, narancssárgára, stb...
  • gduck
    Hali!

Minden ilyen jellegű infót az ÁSZF-ben találsz! 3 gép a FP50 csomagtól lehetséges, FP25-nél csak 1 gépet lehet rákötni. (Persze router használatával bármennyit.)
  • scarabeus86
    Üdv!
    Jelenleg Fiber 30-as netem van (azért nem 50, mert az emelés óta nem jártam a UPC-nél), és 25-ös csomagra szeretnék váltani. (Hűségidőm már jan. 1-jén lejárt.) Igen ám, de korábban láttam, hogy azzal a csomaggal csak 1 gépet lehet a hálózatra kötni, viszont én meg 2 gépet használok külön-külön, nincs routerem. A MAC címet ugyan tudom manipulálni, de nekem mindenképpen szükségem van a 3 MAC címre a fájlmegosztók időlimitje miatt. Így nekem nem érné meg váltani, viszont most nézve a honlapjukat, sehol nem látom a hálózatra köthető gépek számának korlátozását. Ezek szerint ezt már eltörölték?
  • gduck
    Nekem is ugyanezt csinálta, óránként szakadozott (modem újraindult) Bejelentettem, küldték a szerelőket! Be se jöttek a házba, mondták nem nálam volt a probléma, megcsinálták. 4 napig egyszer se indult újra a modem, utána újra kezdte. Mondjuk nem annyiszor, ma 5,9,20 órakor indult "csak" újra XD. És valóban kb. 8 év alatt nem volt ilyen jellegű probléma. Online játéknál elég idegölő tud lenni...
  • szekrény
    kóros vagy ? miben változtak a szabályok ?
  • Balumann
    Az ember általában arról tud ha gond van, arról nem ha nincs. :D A probléma mondjuk tényleg relatív, é konkrétan a netkiesésre, hosszabb megszakadásokra gondoltam, ilyen szar tényleg nem volt még.

Torrentel voltak problémáim főleg (lassú, de volt hogy szakadt is) egy ideig, meg az előző modem is már hülyéskedett a vége fele (indításkor/resetkor kiadta a 192.168.100.10 -es IP címet, a publikust már csak akkor ha újrakértem, az újnál már jó, ha belép akkor megszakítja egy kicsit és elküldi a publikust, meg a többi adatot is).
  • szekrény
    nem ismerek hazánkban olyan vidéket ahol 8 évig tartó szárazságról tudósítottak volna a meteorológusok ...
  • Balumann
    De ez a vicces, hogy az előtte levő 8 évben összesen nem volt annyi probléma nálam, most ebben a 4 hétben...
  • Balumann
    És úgy tűnik, hogy tényleg, bár elég az, hogy pár fokkal hidegebb van, mert ma egész nap szarakodik, kb. 15 percenként megszakad, restart... Az elmúlt 1 hónapban borzasztó szar volt a net nálam (kb. 1 héttel a FP50 -re átállás után kezdve), van amikor teljesen használhatatlan volt, pár percre bejött aztán megszakadt, modem restartra 1 óráig az online LED-en villogott (illetve újrapróbálkozott), stb.. de érdekes, mert volt olyan nap is, amikor tökéletes volt.
    Jah és az egész házban ez van, úgyhogy ez még csak nem is belső probléma. Voltam bennt is a UPC-nél természetesen, mondták, hogy 1-2 napon belül rendbe lesz minden (kb. 3 héttel ezelőtt, amikor már 2 napja teljesen használhatlan volt).

Digi-t akarok :(
  • szekrény
    DANGER! esik az eső, elmegy a net :DDD
  • bardocz
    Azzal volt, a tv-jét elcseszték, de szerencsére ma meg lett csinálva.
  • szekrény
    nem azt fogom mondani nekik, hogy a torrent lassult be 1/3-ra hanem pl. egy free download site ...
  • precision
    nem biztos, hogy szerencsés ha azzal csörgöl rájuk, hogy szarul jön a torrent :)
  • szekrény
    ha esik az eső akkor mindenki a net előtt ül ergó leterhelt a hálózat :D
  • szekrény
    nekem a fiber 25-tel van ilyen gondom hetek óta, mérőszoftverem nincs, de a torrent az eddigi 1,8MB/s helyet 600kb/s-mostanság és, ha megy a torrent , akkor gyakorlatilag használhatatlanul belassul a böngésző pedig fel nem is töltök csak lefelé, ezek szerint én is csörögjek rájuk ?
  • bertino
    ugy, hogy nem a kabellel van a gond.
  • bardocz
    Picsába:S Bár nem értem, hogy lehet, hogy van net, de tv meg telefon nincsen. Elvileg egy kábel jön be.
  • Fabio Capello
    telefon van, net van, tv-nk meg alapból nincs :]
  • bardocz
    Tv meg telefon sehol sem működik, vagy csak nálunk nem? Jó lenne, ha sehol sem, mert akkor a nem így van, akkor elfúrták az egyik vezetéket. Net az megy.