22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • gosumofo
    most volt egy rövid leállás, de ezen kívül hónapok óta nincs gond, torrenttel se, jó végre egy ilyen időszakot is kifogni. a modem resetelős nyár szörnyű volt.

• bardocz
    Ez hihetetlen bazmeg, egész nap laggol a net. XI. ker
  • gduck
  • precision
    na, kaptam új modemet!

Scientific-Atlanta Webstar -t hozott a technikus kollega... eddig minden frankó

kicsit hüledezett azon, hogy hogyan került ide terayon modem és hogy még mit keres itt egy ilyen őskori cucc :)

reméljük mostmár nem kell félóránként áramtalanítani :)
  • bertino
    persze, ha ok ugy allapitjak meg, hogy szar...
  • gduck
    A modemen kívül még vonali gond is lehet. Nekem is volt, hogy naponta 20x szakadt a net, bejelentettem, kijöttek és megcsinálták. (lakásba nem jöttek be, oszlopon volt a hiba!)
  • precision
    felfelé váltani nem akarok, most fiber 25 -öm van, így is sokallom az árát :)
    modemet vásárolni pláne nem, elvileg ha szar, ki kéne cserélniük ingyen, nem?
  • vg
    Szerintem a modemcsere 100% ha felváltasz 120-as csomagra. Nekem cisco modemem van, és egy éve folyamatosan be van kapcsolva, eddig minden probléma nélkül működik. Esetleg meg lehet próbálni, hogy vásárolsz egy cisco epc 3121 modemet (max 6000ft) és beüzemelteted velük.
  • precision
    a upc milyen esetben cserél modemet?

csakmert egy nap kb 10-15x megszakad a netem, van amikor a modem jelzi (nem úgy villog ahogyan kell ill. a cable led nem világít -> "nincs vonal") és van amikor nem (szal ugyanúgy villog minden mintha lenne net

én már másra nem tudok gondolni, csak a modemre, tudniillik már minden mást kiiktattam a dologból (másik hálókártya, másik router, router nélkül, új oprendszer, másik böngésző...stb.)

régi szar terayon modemet kaptam, már akkor használt és poros volt mikor a upc -s arc idehozta, nem is a dobozában jött hanem teszkós-szatyorban, kézzel feltekert táp-adapterrel

szal nem akarom azt, hogy ha felhívom az üfsz -ot akkor vmi 1.0 -ás droid arra kér fél órán keresztül hogy állítsam le a tűzfalamat vagy áramtalanítsam le a modemet... mert sztem agybajt kapnék :)
  • nyuny01 #21623
    De értsd már meg hogy a stabilitással vannak gondok,nem azzal hogy lekorlátoznak!Megszakad a kapcsolat!!!!!Amúgy arra nincs is okuk,mert ami korlátlan azt amúgy sem lehet túllépni!
  • Unknow
    Teszem hozzá, kb 10 embernek a körömből hasonló problémája van a UPC-vel minden nap 16:00 és 21:00 között :P
  • Unknow
    Milyen túl fogyasztás te okostalan? Magyarázd már meg itt az embereknek, hogy mindenkinek azért tré a UPC mert átlépik azt a nyomorult XXX Gb-s határt. Egyszerűen tré a UPC és ezt ők is beismerik ha felhívod őket. Nem is tudom minek vitatkozok egy kölyökkel aki nem érti meg,hogy mi a baja az embereknek egy szolgáltatással ami nem működik. Mert ő csak annyit vesz észre,hogy netezik, a szülei meg fizetik a számlát.
  • szekrény
    szerzsóban benne foglaltatik a túlfogyasztáskor jelentkező de még akkor is garantált sebesség 120megabitesnél 10 megabit, ecetera-ecetera !!!
    aláírtad ?
    igen !
    köszönöm bíróúr nincs több kérdésem ...
  • bardocz
    XI kerben ma néha visszajön a net 10 percre, de amúgy fél1-től mostanáig ment 20 percet összesen... Elvileg tudnak a hibáról, meg javítják, remélem ez már a végleges.
  • Unknow
    Szerintem meg a UPC a hibás ha nem képesek megfelelő hálózatot kiépíteni. Jelenleg ez egy szolgáltatás amit nem képesek normálisan csinálni. Komolyan, hihetetlen ,hogy egy szolgáltató ennyire igénytelen és minden második héten be kell telefonálnom.
  • bertino
    hogyhogy minek ?????????????

penzert vazze, mi masert.

ma a penz iranyit mindent, de ez mar lassan a napnal is vilagosabb.
  • nyuny01 #21616
    Én azt értem,de ha nem bírja el a hálózat (mert ezek szerint nem!) akkor minek Fiber Power?A kiépítésre nem költöttek semmit,nem is fejlesztettek csak lökik magukból a hiper szuper reklámokat,hogy minél több ügyfél nyála csorogjon és bedőljön nekik!Ezt mind nagyobb pénzösszeg befektetése nélkül!Megint ki jár jól? ;)
  • szekrény
    ha az autópályán csak 130-cal lehet közlekedni akkor ne csodálkozzon a sok 200-zal száguldó b*zi ha hozzájuk képest mindenki lassú és feltartják őtet !
  • nyuny01 #21614
    Én meg szerintem köszönöm UPC-nek hogy a hálózatot nem fejlesztik,csak a sávszélességet!Nesze neked Fiber Power!
  • szekrény
    köszönd a sok b*zinak akik minden szarért futtatják a full felesleges torrentjeiket ...
  • nyuny01 #21612
    Vicces hogy minden hétvégén szakadozik a net,nem lehet egy normálisat játszani!
  • Blekk Síp
    Hmm a hiba megoldódott, elállítódtak az értékek a "Sebesség és duplex"nél.
  • Blekk Síp
    Miskolc környékén tapasztalt vki kegyetlen lassulást?
    FB120:

Szoktak korlátozni ha 3 hónap átlaga meghaladja a 300GB-ot? Mert nekem eddig is előfordult, hogy meghaladta, de eddig nem volt semmi gond.
  • StephenKing
    Nálam tegnap óta csinálja ugyanezt, hoztam egy másik routert de azzal is ugyanezt csinálja igy wifin netezni nem lehet mert félpercenként szétkapcsol. Találtál erre a problémára valami megoldást?
  • szekrény
    jan.1-től nem lesz cafetériában net ...
  • somdav95
    korányin tökéletes(volt, és jelenleg is..)
  • zeli
    Általában tudnak róla, hogy nem működik. :)
  • MrTwister
    Én is ugyanezt tapasztalom itt Nyír1-en a belvárosban! :-(
  • Neton
    Budapest II. Ker halott, tudnak rola.
  • Gascan #21603
    köszi a tippet... igy már műxik, még azért annyit tettem hogy leklónoztam a MAC cimemet mellé :)
  • Mike
    DHCP-t bekapcsolod, meg a wifit, vmilyen wpa aztán szevasz
  • Gascan #21601
    sziasztok... meg tudná valaki mondani, hogy UPC-s internetnél szeretnék otthonra Wifit .. hogy kell beállitani az Access Pointot, hogy működjön rendesen?

Próbálok telefonról meg laptopról csatlakozni, de úgy fest mintha nem kapna IP cimet. A mostani IP cimem 85-el kezdődik, úgyhogy az külső.

Regisztrálni kell a MAC cimeket, korábbi netemnél nem volt ilyen. Egyszerűen elég volt beállitani az AP-t és ment.

Köszi a segitséget!
  • tomzoo
    Detto ez a probléma van itt nekem is. 4-5 napja este 6 után használhatatlan a net...
  • Mike
    pár napja szopok a upc-vel

eleinte csak naponta 1-2x szakadt le a netről, jellemzően este, mostanában sürübben csinálja, napszaktól függetlenül
    modemem a ledek ugyanúgy villognak, mintha minden normális lenne, jelszint a normális értékeken belül van, de net nincs. ha ránézek a routerre, látom, hogy nem nincs ip, illetve van amikor van (mint pl. az előbb) ha újraindítom a modemet az mindig segít, illetve ha hívást kezdeményezek (net + telefon) akkor mindig helyreáll azonnal a kapcsolat.

erre vmi okosat?
  • atika23
    ez már volt használva csak ujra lett telepive a gép,akkor be volt állitva a zinternetkapcsolatnál csak nem néztem.

a teljes emailcim az [email protected] lenne?
    bocs de ezek tök hülyék(meg én is) és a papirol nem deerül ki
  • precision
    nemtom, én ezeréve nem foglalkoztam ilyennel mert nem volt rá szükséged, de szerintem csak regelni kell a modemet (vagy sem, lehet anélkül is megy már a net)

mindenesetre itt az url, ahol meg lehet ejteni:

http://pcreg.upc.hu/reg/login.jsp

a felhasználónév ha jól tudom a teljes upc -s emailcím, de majd nálam okosabbak megmondják ha nem így van :)
  • atika23
    Sziasztok.
    Amikor uj internetkapcsolatot hozok létre akkor a felhasználói névhez mit kell beirni?
    felhasznév:atika23 vagy kell mögé a @upctelekom is?
    Tudom,hülye kérdésnek tünik,de nem az enyém én csak telepitettem a rendszert és be akarok állitani mindent a tulajnak mert semmit nem ért hozzá igy ezt sem tudta megmondani.
    Szal akkor atika23@upctelekom vagy csak atika23
    Ja és kiprobálni nem tudom mert nem upc-s területen vagyok.
    kösz
  • Neton
    II. kerület, áll minden délelőtt 11-től. :S
  • ba32107
    Érdekes, én akácfában vagyok, és 4 napja nem volt rendesen net. Most úgy néz ki, minden oké. Tegnap a kocsmában mondták a pultosok hogy nekik se volt :D
  • Fabio Capello
    szintén hétker (Dob utca), itt is minden rendben van/volt.