22959
-
ronnydown #21672 Köszi! -
#21671 Én nem tapasztaltam. x'D -
ronnydown #21670 Mostanában készülök FP50-es internet előfizetésre. Van még egyáltalán forgalmi korlát? -
#21669 nem rég óta igen azoknak akik még a bronz nevű időszakban kötöttek szerződést nem a fiberesben ... -
#21668 a régi bronze csomag 30/2,5 ? -
Zozo76 #21667 Nalam is tovabbra is ugyanez. reggel hazaertem a melobol megint nem volt net sem telefon. illetve volt net csak hasznalhatattlan... ez multhet ota megy. mindig ejjel romlik el es reggelig nem is javul meg. -
#21666 XIII.-ker: nálam is tegnap 23:00 körül ismét szarakodott, hatalmas pingek, oldalak abszolút nem jöttek be.... Mostanában többször is előfordult, mindig este 23:00 után. -
#21665 Másnak is laggol? Játszhatatlan éppen. Persze pingtest azt írja jó, de lófaszt, játékban bőven 100 fölött ugrál a ping, és minden gombnyomást késéssel vesz észre. -
Zozo76 #21664 Ma megint ugyanaz. Mar tegnap este 23 korul nem lehetett netezni, me az UPC.HU-t sem birtam rendesen pingelni. Most reggel eppen hogy nagy nehezen bejott a Google. Aztan szepen lassan megint elkezdett magahoz terni. A modemen a ledek is ossze vissza villogtak tehat a halozattal van gondolom problema mert egesz nap meg ment gond nelkul tegnap is.
5 perce meg nem tudta a speedtest.net megmerni a sebesseget mert allt az egesz, a ping jo volt de a letoltes valami 0.30 lehetett.
Most meg mar:
De ez sem a vege, mert alltalaban 21 korul van az amugy 25nek titulalt net... -
#21663 én nemtom, de ITT biztosan megtalálod -
#21662 Mi az a minimum amit az upc-nek szolgáltatnia kell egy 30napos hónapból? -
#21661 Nekem teljesen rendben van a net! Csak úgy kiváncsiságból mértem 1 sebességet.
Ez lett a végeredmény(30/3 Mbit):
-
Zozo76 #21660 Valami naluk szar pedig mert kezd begyorsulni:
-
Zozo76 #21659 Na ma reggel ujra szar volt, meg a speedtest.net oldala sem birt bejonni. Most mintha kezdene magahoz terni, mar legalabb lefutott a teszt de ez meg mindig keves (25/1.5):
-
Zozo76 #21658 Megjavult:
-
#21657 Sziasztok
Mondjatok mitol lehet az hogy van netem, de megis diszkozik a modem?
A DS US lampa villog, de van net. Onlinet jelez.
Vmi meghibasodast jelez, vagy neten keresztul firmwaret frissitenek?
Miutan vege a diszkozasnak, ujraindul a modem.... -
#21656 nálam teljesen fasza amióta modemet cseréltek
azóta nem szakadt meg a net, nem kellett áramtalanítani
pont ma egy hónapja :)
-
Zozo76 #21655 Eddig nekem teljesen jo volt a net. Ma reggel (25Mb/1.5Mb):
-
#21654 Gyerekek. A mai nappal valami iszonyat szar lett a net. Egyszerűen a képek betöltése nem megy, 1 óráig tart, az oldalak szintén. Ehhez képest a letöltés az ment 1,6 mbittel. A speedtest oldalak a pingen kívül mást nem tudnak megmutatni. Másnak is ilyen? Már újraindítottam a modemet 2x, nem lett jobb. -
#21653 A tv HDMI-n keresztül rá van kötve a gépre és adott egy ilyen távirányító:
Az analóg műsorokra át tudok váltani a távirányító tv funkció gombjával, illetve a digitális tartalmakra is tudok váltani a "UPC" feliratú gombbal de azt nem lehet megoldani, hogy ezen a távirányítón átválthassak HDMI-re? Mindig elő kell vennem ilyen esetben a tv távirányítóját és azon kell használnom a TV/AV funkciót... És elég bosszantó, hogy csak ezért az egy dolog miatt kell eggyel több távirányítót használnom. -
#21652 Na már kezd unalmas leni a központi probléma szöveg. (XXII.ker)
Vasárnap nem volt jó pár óráig, azután laggolós szar volt, hétfőn du. tól ma reggelig semmi nem volt. Most meg olyan mint a régi modemes időkben... de majd du. kettőre, várhatjuk a megváltást... :) Tiszta Fibernetes idők idézése :D -
#21651 olyan nincs, hogy nem jonnek ki :) -
Két hete hol van net hol nincs, ingadozik állandóan, 4x telefonáltam hogy csináljak már valamit a f*szverés helyett, de csak ugyanazt a választ hajtogatják náluk minden jól működik és nem jönnek ki, az indítsa újra a modemet szövegeikkel meg kitörölhetem. Fiber Power 25 van még a régi modemmel, nem hajlandók kicserélni mert a 25-höz szerintük pont elég ez is. Még ha ki is jönnének akkor se biztos, hogy látna a hibát mert a nap egyik órájában rendesen működik utána megint rossz. Hűségnyilatkozat miatt még le se lehet mondani. 10 éve vagyok UPC-s és nem volt olyan év amikor ne lett volna gond velük persze mindig jöttek a "kedvező" ajánlataikkal én meg bedőltem. Nem ajánlom ezeket senkinek. (Miskolc) -
#21649 Minden akció apróbetűs részében van egy dátum. Ha a dátum után mondtad fel a szolgáltatást, akkor nem köthetsz akciós áron szerződést. -
#21648 Anno sok-sok évvel ezelőtt, amikor UPC-s voltam, akkor még volt egy ilyen "bünti időszak", vagyis azt mondták, ha lemondom 3 hónapig nem szerződhetek újra.
Ezt azóta már eltörölték? :) -
#21647 A mostani akcióban 2011.12.11. ez az időpont, tehát ha most lemondod akkor 99% hogy a következő akció már rád is vonatkozik, és "új" előfizető leszel. Csak a kieső időszakban nem lesz UPC szolgáltatásod :D
De ha le akarod mondani, akkor megkapod az akciós árakat, azzal bírnak maradásra. Régen ez egyszerűen telefonon elintézhető volt, ma már sajnos csak ügyfélszolgálaton. Úgy menjél be, hogy lemondasz mindent, mert drága ;) -
#21646 Na voltam bent upc-nél, de azt mondták, hogy hiába járt le a hűségem, ha lemondom a szolgáltatást (net, tv, tel) akkor sem számítok új ügyfélnek és így nem vonatkoznának rám az új előfizetőknek szóló jelenlegi akciós csomagajánlatok... -
#21645 tányéros tévén mindegyik szolgáltató tud digitális adót küldeni hogy az a lapostévén elfogadható képminőséget produkáljon vagy ez alap ma már csak az AV drót nem visz át ilyen minőségű jelet , de akkor mivel kell összekötni a beltérit a lapostévével , köszi ... -
#21644 tetves upc-nek egy nyomorult mail-t nem lehet szimplán írni
adjam meg minden adatomat -
#21643 van az is :)
az egészet azért írtam, hogy más is tudjon róla -
#21642 attól még csinálhatsz egy gmailes címet... a upc -s leveleket meg átirányítod oda
az a 100 mb tényleg elég nevetséges :) -
#21641 régen én is így gondoltam, de a upc megvan már 10 éve, még a chellos e-mail címem is megvan -
#21640 igen
de én a helyedben keresnék egy üzletkötőt
ő mindent elintéz neked, nem drágább, és hozzájuttattál valakit egy kis jutihoz -
#21639 én is le akartam mondani, bementem az irodába személyesen, hogy le szeretném mondani (le volt járva a hűségem már)
egyből előkerült az asztal alól egy "csak most, csak Önnek" ajánlat amivel kb 5ezret faragtak a számlámon (net, digitális tv)
oké akkor maradok, köszönöm! :) -
#21638 nem szabad a szolgáltatós emailcímet használni, egyrészt mert ilyen gagyi, másrészt ha szolgáltatót váltasz akkor ugrik az emailcím
gmail a legjobb :) még az indulásnál csináltam egy gmail reget, soha egy levelet nem töröltem még le, van vagy 3-4000 emailem rajta és a tárhely 5% -át használom csak (8 giga a teljes tárhely kb) -
#21637 Értem, köszi!
Még egy kérdés: Lejárt a hűségem és ha lemondom a jelenlegi upc-s szolgáltatásokat (net, tel, tv) akkor új előfizetőként megrendelhetem újra az akciós csomagok egyikét ugye? -
#21636 azt nem
túl könnyű lenne
berágsz vmi miatt, és már le is mondtad -
#21635 Képzeljétek, ma betelt a upc-s mailboxom, eddig nem is figyeltem erre, nézem, 100 mb!!! ennél még a freemail is többet ad -
#21634 Online nem lehet intézni tv, net, tel lemondást? -
#21633 na azóta nem szakadt még meg a netem amióta bekötötték az új modemet :)
na ezt már nevezem stabilitásnak! a torrent is jön szépen!
végre úgy érzem magam, mint akinek normális internetszolgáltatása van :)