UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Senki se lehet tökéletes... Belõlem is hiányoznak a hibák :D
Ezt pontosan hogy érted? Mert ugye valahol végzõdik az optika és onnan megy koaxon a végfelhasználókig. Beüzemeltek még1 optikai érpárat? Nem hiszem :D
azóta kínlódnak vele, mert nem tudják mi a hiba oka
most beszélek a upc technikussal telón. õk se vágják miért van xD
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
de ez már tényleg röhej, hogy 1 hónap alatt nem tudják kiszûrni mi a hiba egy ekkora cégnél
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Amikor a fibernettel viaskodtam és a fogyvédõkkel beszéltem, onnan valami olyasmi maradt meg a fejemben, hogy 9 nap folyamatos leállás már kimerítõ a felmondáshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de ez meg lett mondva a upc ügyfélszolgálaton is
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
UPC 120!
Már egy hónapja szarakodik a net, szóval szerintem én se fizetem ki nekik az ehavi díjat, vagyis nem a 100%-ot az biztos.
Itt nálam nincs hiba, se a villanyoszlopon, mert azt is mérték már kétszer. Most egy külön mûszert raktak be a fejállomáson erre az ágra, hogy napi 24 órában naplózza a sebességeket, mert egyszerûen nem tudják mi a hiba. UPC <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Viszont ha ftp-n, vagy bárhonnan töltök le, akkor meg simán hozza a 26-28 Mbit le és a 2.8-2.9 Mbit feltöltési sebességet. Mérés harmat friss a tényleges meg szinte a netem sebességének a maximuma!
Hogy is van ez? <#confused>#confused>
Antivirus - To protect and to serve
mérd le az adatforgalmadat és hasonlítasd össze a upc által mérttel...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Bp. 7.ker
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
azóta is állandóan szakadozik, néha még a modem áramtalanítás sem segít
felhívtam az ügyfélszolgálatot, automata ugye, hibabejelentés, ügyfél azonosítót bepötyögöm, majd közli, hogy a környékemen vmi technikai zûr van, javítják a dolgot, türelem, stb.
másnál is van ilyen? (bp 8. ker amúgy)
Bazinga!
1.
"ÁSZF 1/a számú melléklet 2.1 internet start csomag – maximális le- és feltöltési sebessége 10240/1024 kbit/sec-ra módosul 2011. július 31-ig
fokozatosan átállítva az elõfizetõk részére. Garantált le- és feltöltési sebessége: 1024/256 kbit/sec"
2.
"ÁSZF 1/a számú melléklet 2.2 Fiber Power 15 csomag – módosul az elnevezése Fiber Power 25-re"
3.
"Fiber Power 10 csomag – maximális le- és feltöltési sebessége: 10240/1024 kbit/sec, garantált le-és feltöltési sebessége: 3072/256 kbit/sec.
A csomag 5 GB forgalmi korlátot tartalmaz. Az 5 GB elérése után az elõfizetõ sávszélessége lassításra kerül 256/128 kbit/sec-ra a tárgyhó vé-
géig. A lassítás idõszakában a garantált sávszélesség 64/64 kbit/sec. Havidíja 5000 Ft."
Összefoglalva: az internet startnak csak a sebessége változik, nem a csomag!!! És így nem kapja meg az 5Gb korlátot se. Ha a UPC mégis így alkalmazná, simán lehet az ÁSZF-re hivatkozva reklamálni!
Bazinga!
nincsen mostanában idõm jobbat/szebbet csinálni, erre is kb 3 percem volt
ha valaki megtenné, hogy csinál egy jobbat, azt megköszönném/megköszönnénk :)
Bazinga!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
eddig volt motorola is, de az nincs olyan jó és nincs annyi belõle, mint a cisco
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
fasza
Június 15-tõl érvényes ÁSZF 1/A melléklet 1.4 internet start és 2.2 FiberPower 25 pontjainál.
Sztem a muksó beszél össze-vissza :D Csak ezt tudom mondani megint: LEÍRTAM MÁR 3 HETE A #21234-BEN MINDENT!
És mégis mi ez a modemcsere? Egyszerû! Van egy FP30-as elõfizuja valakinek és FP50-re akar váltani. Megrendeli és bemegy a modemért vagy kijön a szerelõ és kicseréli neki a modemet. Megteheti mert felfelé bármikor válthat és árban nem jár rosszabbul :D :D DE EZ NEM AUTOMATIKUS, hanem szolgáltatás módosítás!!! Automatikusan csak a fent említett elõfizetõknek emelik meg a sávszélességet!
"Szûcs László, a UPC vállalati kommunikációs igazgatója lapunknak elmondta, a jelenleg Fiber Power 30 díjcsomaggal rendelkezõ elõfizetõk számára a nagyobb sávszélesség elérése érdekében szükségessé válik a modem cseréje is."
3 hete (#21234) belinkeltem az ÁSZF ide vonatkozó részét. Abban szó se volt modemcserérõl!!!
- internet start -> FiberPower 10 letöltési sebességét kapja
- FiberPower 15 -> FiberPower 25
Ráadásul a FiberPower10-nél 3GB!!! lesz a havi letöltési limit. A 30-as és 60-as csomag meg megmarad azoknak akiknek most ilyen van.
Szóval azóta vagy változás van vagy a cikkírõ írkál hülyeségeket :D
Ugyanis éppen ma voltam bent és semmilyen modemcserérõl nem volt szó a 30-as netnél(talán lesz sávszél emelkedés de egyenlõre még nem hivatlaos az infó)! Egyébként nem a 30-asoknak csökkenti le 25-re, hanem 30-as jún. 15 után nem kérhetõ, mert nem fog létezni csak a régi ügyfeleknek.
Tovább gyorsul a UPC kábelnet-szolgáltatása,
vagy
Tovább lassul a UPC kábelnet-szolgáltatása ? :)