22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • ronnydown
    Köszi!
  • Stefling
    Én nem tapasztaltam. x'D
  • ronnydown
    Mostanában készülök FP50-es internet előfizetésre. Van még egyáltalán forgalmi korlát?
  • szekrény
    nem rég óta igen azoknak akik még a bronz nevű időszakban kötöttek szerződést nem a fiberesben ...
  • Desiderata #21668
    a régi bronze csomag 30/2,5 ?
  • Zozo76
    Nalam is tovabbra is ugyanez. reggel hazaertem a melobol megint nem volt net sem telefon. illetve volt net csak hasznalhatattlan... ez multhet ota megy. mindig ejjel romlik el es reggelig nem is javul meg.
  • Gubberx
    XIII.-ker: nálam is tegnap 23:00 körül ismét szarakodott, hatalmas pingek, oldalak abszolút nem jöttek be.... Mostanában többször is előfordult, mindig este 23:00 után.
  • bardocz
    Másnak is laggol? Játszhatatlan éppen. Persze pingtest azt írja jó, de lófaszt, játékban bőven 100 fölött ugrál a ping, és minden gombnyomást késéssel vesz észre.
  • Zozo76
    Ma megint ugyanaz. Mar tegnap este 23 korul nem lehetett netezni, me az UPC.HU-t sem birtam rendesen pingelni. Most reggel eppen hogy nagy nehezen bejott a Google. Aztan szepen lassan megint elkezdett magahoz terni. A modemen a ledek is ossze vissza villogtak tehat a halozattal van gondolom problema mert egesz nap meg ment gond nelkul tegnap is.

5 perce meg nem tudta a speedtest.net megmerni a sebesseget mert allt az egesz, a ping jo volt de a letoltes valami 0.30 lehetett.

Most meg mar:

De ez sem a vege, mert alltalaban 21 korul van az amugy 25nek titulalt net...
  • precision
    én nemtom, de ITT biztosan megtalálod
  • Ams
    Mi az a minimum amit az upc-nek szolgáltatnia kell egy 30napos hónapból?
  • sznorbi2
    Nekem teljesen rendben van a net! Csak úgy kiváncsiságból mértem 1 sebességet.
    Ez lett a végeredmény(30/3 Mbit):

• Zozo76
    Valami naluk szar pedig mert kezd begyorsulni:

• Zozo76
    Na ma reggel ujra szar volt, meg a speedtest.net oldala sem birt bejonni. Most mintha kezdene magahoz terni, mar legalabb lefutott a teszt de ez meg mindig keves (25/1.5):

• Zozo76
    Megjavult:

• 505thZajcev[PT]
    Sziasztok
    Mondjatok mitol lehet az hogy van netem, de megis diszkozik a modem?
    A DS US lampa villog, de van net. Onlinet jelez.
    Vmi meghibasodast jelez, vagy neten keresztul firmwaret frissitenek?
    Miutan vege a diszkozasnak, ujraindul a modem....
  • precision
    nálam teljesen fasza amióta modemet cseréltek
    azóta nem szakadt meg a net, nem kellett áramtalanítani
    pont ma egy hónapja :)

• Zozo76
    Eddig nekem teljesen jo volt a net. Ma reggel (25Mb/1.5Mb):

• Sippie
    Gyerekek. A mai nappal valami iszonyat szar lett a net. Egyszerűen a képek betöltése nem megy, 1 óráig tart, az oldalak szintén. Ehhez képest a letöltés az ment 1,6 mbittel. A speedtest oldalak a pingen kívül mást nem tudnak megmutatni. Másnak is ilyen? Már újraindítottam a modemet 2x, nem lett jobb.
  • Blekk Síp
    A tv HDMI-n keresztül rá van kötve a gépre és adott egy ilyen távirányító:

Az analóg műsorokra át tudok váltani a távirányító tv funkció gombjával, illetve a digitális tartalmakra is tudok váltani a "UPC" feliratú gombbal de azt nem lehet megoldani, hogy ezen a távirányítón átválthassak HDMI-re? Mindig elő kell vennem ilyen esetben a tv távirányítóját és azon kell használnom a TV/AV funkciót... És elég bosszantó, hogy csak ezért az egy dolog miatt kell eggyel több távirányítót használnom.
  • pointer4
    Na már kezd unalmas leni a központi probléma szöveg. (XXII.ker)
    Vasárnap nem volt jó pár óráig, azután laggolós szar volt, hétfőn du. tól ma reggelig semmi nem volt. Most meg olyan mint a régi modemes időkben... de majd du. kettőre, várhatjuk a megváltást... :) Tiszta Fibernetes idők idézése :D
  • bertino
    olyan nincs, hogy nem jonnek ki :)
  • Powerman5000

Két hete hol van net hol nincs, ingadozik állandóan, 4x telefonáltam hogy csináljak már valamit a f*szverés helyett, de csak ugyanazt a választ hajtogatják náluk minden jól működik és nem jönnek ki, az indítsa újra a modemet szövegeikkel meg kitörölhetem. Fiber Power 25 van még a régi modemmel, nem hajlandók kicserélni mert a 25-höz szerintük pont elég ez is. Még ha ki is jönnének akkor se biztos, hogy látna a hibát mert a nap egyik órájában rendesen működik utána megint rossz. Hűségnyilatkozat miatt még le se lehet mondani. 10 éve vagyok UPC-s és nem volt olyan év amikor ne lett volna gond velük persze mindig jöttek a "kedvező" ajánlataikkal én meg bedőltem. Nem ajánlom ezeket senkinek. (Miskolc)
  • gduck
    Minden akció apróbetűs részében van egy dátum. Ha a dátum után mondtad fel a szolgáltatást, akkor nem köthetsz akciós áron szerződést.
  • ChaosTeam
    Anno sok-sok évvel ezelőtt, amikor UPC-s voltam, akkor még volt egy ilyen "bünti időszak", vagyis azt mondták, ha lemondom 3 hónapig nem szerződhetek újra.

Ezt azóta már eltörölték? :)
  • gduck
    A mostani akcióban 2011.12.11. ez az időpont, tehát ha most lemondod akkor 99% hogy a következő akció már rád is vonatkozik, és "új" előfizető leszel. Csak a kieső időszakban nem lesz UPC szolgáltatásod :D

De ha le akarod mondani, akkor megkapod az akciós árakat, azzal bírnak maradásra. Régen ez egyszerűen telefonon elintézhető volt, ma már sajnos csak ügyfélszolgálaton. Úgy menjél be, hogy lemondasz mindent, mert drága ;)
  • Blekk Síp
    Na voltam bent upc-nél, de azt mondták, hogy hiába járt le a hűségem, ha lemondom a szolgáltatást (net, tv, tel) akkor sem számítok új ügyfélnek és így nem vonatkoznának rám az új előfizetőknek szóló jelenlegi akciós csomagajánlatok...
  • szekrény
    tányéros tévén mindegyik szolgáltató tud digitális adót küldeni hogy az a lapostévén elfogadható képminőséget produkáljon vagy ez alap ma már csak az AV drót nem visz át ilyen minőségű jelet , de akkor mivel kell összekötni a beltérit a lapostévével , köszi ...
  • Mike
    tetves upc-nek egy nyomorult mail-t nem lehet szimplán írni
    adjam meg minden adatomat
  • Mike
    van az is :)

az egészet azért írtam, hogy más is tudjon róla
  • precision
    attól még csinálhatsz egy gmailes címet... a upc -s leveleket meg átirányítod oda

az a 100 mb tényleg elég nevetséges :)
  • Mike
    régen én is így gondoltam, de a upc megvan már 10 éve, még a chellos e-mail címem is megvan
  • Mike
    igen
    de én a helyedben keresnék egy üzletkötőt
    ő mindent elintéz neked, nem drágább, és hozzájuttattál valakit egy kis jutihoz
  • precision
    én is le akartam mondani, bementem az irodába személyesen, hogy le szeretném mondani (le volt járva a hűségem már)

egyből előkerült az asztal alól egy "csak most, csak Önnek" ajánlat amivel kb 5ezret faragtak a számlámon (net, digitális tv)

oké akkor maradok, köszönöm! :)
  • precision
    nem szabad a szolgáltatós emailcímet használni, egyrészt mert ilyen gagyi, másrészt ha szolgáltatót váltasz akkor ugrik az emailcím

gmail a legjobb :) még az indulásnál csináltam egy gmail reget, soha egy levelet nem töröltem még le, van vagy 3-4000 emailem rajta és a tárhely 5% -át használom csak (8 giga a teljes tárhely kb)
  • Blekk Síp
    Értem, köszi!
    Még egy kérdés: Lejárt a hűségem és ha lemondom a jelenlegi upc-s szolgáltatásokat (net, tel, tv) akkor új előfizetőként megrendelhetem újra az akciós csomagok egyikét ugye?
  • Mike
    azt nem
    túl könnyű lenne
    berágsz vmi miatt, és már le is mondtad
  • Mike
    Képzeljétek, ma betelt a upc-s mailboxom, eddig nem is figyeltem erre, nézem, 100 mb!!! ennél még a freemail is többet ad
  • Blekk Síp
    Online nem lehet intézni tv, net, tel lemondást?
  • precision
    na azóta nem szakadt még meg a netem amióta bekötötték az új modemet :)

na ezt már nevezem stabilitásnak! a torrent is jön szépen!

végre úgy érzem magam, mint akinek normális internetszolgáltatása van :)