UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányoznak a hibák :D
amúgy meg tényleg ászf... nem dísznek van
Bazinga!
csak igaz van benne, mas kerdes betartjak-e, mert egy szemfules user kiszur maganak valamit, amit az isp nem tart be.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
120-as net!!! <#eplus2>#eplus2>
na most például teljesen korrekt <#nevetes1>#nevetes1>
Mert a net se nem lassult, se nem gyorsul, kikapcs-bekapcs modem megvolt. (XXII.)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
bocs, de ezen jot rohogtem.
ha van nemi szerencseje, akkor tenyleg annyival is fog menni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ebbõl gondolom
király, itt is jó a hatvanas :-D

[/url][/img]
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Csak bõvtsék nyugodtan.<#zavart1>#zavart1> 5000000 mbit-el is felmegy a ping és szakad a net néhány szem esõtõl,de hát õk tudják.<#kacsint>#kacsint>
Nevet módosítani 1 perc az egész, de ahhoz nem kell megszüntetni a szolgáltatást. Nekem is névváltozás volt és nem kellett megszüntetni a szerzõdést, csak egyszerûen egy névmódosítás volt és minden ment a régi kerékvágásban!
Antivirus - To protect and to serve
Ez most tényleg így van vagy csak kavarnak?
elõtte is pár éjjelen át valamit mindig buzerálnak,mert 2-3 alkalommal el-elment...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Sebességgel nincs gond:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem voltam másfél hétig szgép közelben. Mielõtt elutaztam, akadozás; lassúság; bizonytalan mûködés...
Tegnap du-n és este ok. (akkor értem vissza)
Ma reggeltõl ugyanaz. Grat!
Felhívtam Õket (központi probléma) Bp. VII. ker. Most nagyjából megint okés.
Fijjugok! Vmi féle kompenzálást hogyan lehet kérni?! Nekem telefonba azt mondták, hogy az akkor van, ha 72 órás vagy nagyobb a kiesés mértéke. Kicsit jobb szívvel viselném ezt, ha kevesebbet szla-znanak ki, stb...
PS: Az lóf*szt jó. Percek alatt küldte el ezt a hsz-t...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
addig nem mennek el innen, míg nem csinálják most már meg