22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • vg
    Mennyit szedtél le, hogy elérted?
  • Stefling
    Na, be lettem korlátozva.. :@ csak tudnám mióta 90%-os korlátozás 50Mbit/sec-nél az 50kbit/sec........ rohadjanak meg :@@@@@ gyűlölöm ezt a céget, kár hogy nincs digi.. azzal sose volt gond.
  • gduck
    Az ÁSZF-BEN! KATT IDE!

Amúgy meg rossz topicba írogattok, ez az Internet topic :P IDE ÍRJATOK!
  • ronnydown
    Ezt, hol találtad?
  • Stefling
    Bevezetésre kerül a upc mediacard szolgáltatás, melynek havi díja az alábbi: első upc mediacard hd: 2 858,01 Ft,
    2-3. upc mediacard sd: 1 056,64 Ft, 2-3. upc mediacard hd: 1 905 Ft, valamint a kártérítési díja 12 000 Ft.
    -----------
  • Stefling
    Kíváncsi elszek az árakra.. mert ha úgy lesz, hogy az adott csomag +3000Ft ami az ASZF-ben van, hát az úgy érdekes.. viszont ha a 3000Ft a kártya, ami magába foglalja a csomagot tehát jelen esetemben a bronze-t, akkor úgy tuti váltok, mert lesz HD-m is, meg a boxot hozzájukvágom x'D
  • precision
    ok... 11 -et fizettem a TV+Net ért (volt benne digital tv is), bementem, hogy le szeretném mondani, jött a kérdés, hogy miért, van most lehetőség, hogy ha ezt és ezt csinálom akkor olcsóbb lesz, mondom akkor jól van... -3000 Ft havonta... és igen, nem az új előfizetőknek kiírt árat kaptam de olcsóbbat mint volt

én tudom, hogy így történt :) szóval ennyi.
  • Stefling
    Így is szar esténként az adás, szaggat a kép, meg a hang akad, bementem, azt mondták náluk minden rendben, ergo csak én szívok innenstől kezdve. Mellesleg kizárt hogy nagyobbra váltsak, csakhogy HD-m legyen, hisz alapból sz*r az egész, a box is van hogy lefagy, másrészt a digitális földfelszín sugárzás meg ingyenes, azzal kellene összehozni valahogy.
  • vg
    Ez egy városi legenda, vagy kamu. Nekem 120-as van amiért most 6200-öt fizetek és már nincs hűség rajta. Le akartam cserélni "ocsó" 25-ösre 3 250-ért, de csak 4 850-ért lehetett volna, mert az a új előfizetős akció. Nem megy úgy, hogy lemondod, aztán fordulsz a bejáratnál, visszamész és újat kötsz. Nekem nem került elő semmilyen ajánlat, elhajtottak mint a disznót, megmaradt a 120-as.
  • precision
    ha nincs már hűségnyilatkozatod akkor lemondod a szolgáltatást és újra megrendeled :)

én is bementem nem olyan rég, hogy szeretném lemondani, mivel drága... egyből az asztal alól jött egy ajánlat "csak itt, csak most, csak Önnek" és 3000el kevesebb lett a számlám :)
  • Blekk Síp
    Jelenleg FP120+digital bronze+telfon bronze díjcsomagom van.
    Van arra megoldás, hogy FB25+digital bronze+telefon bronze csomagom legyen a jelenlegi akciós 6000Ft áron?
  • ronnydown
    Végre!
  • precision
    digitális kábeltv előfizetés hd opcióval

upc.hu -n a további részletek
  • Stefling
    Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem találtam ennek megfelelő topicot. Hogy lehet azt megoldani, hogy a jelenlegi upc-s előfizetés mellett HD-ben tudjam nézni (nem régi tv, új, LCD) az M1-et pl, a forma 1 miatt is? Kis antenna kell hozzá külön? :S Csak mert a tv-be azt már nem tudom dugni, hisz a upc van rákötve. :/
  • GaBenc
    Általában a ping miatt egy erősítő (elosztó) vagy hogyan is hívják a hibás. Akik ezen vannak azok reklamálnak és egyszer csak megjavul.
    Másik lehetőség ha van több géped akkor a MAC számot változtatsd meg. Ekkor új ip-t kapsz és ha szerencséd van akkor megjavul.
  • tommygiant
    @mcdrusza: Én úgy vettem észre, hogy nálunk délutántól estéig tart ez a magas ping (200 felett szinte mindenhol) jelenség. Nekünk 25-ös csomag van már fél éve, de ez a jelenség csak néhány napja. Szerintem a sok fájlmegosztós/letöltős előfizető okozza a körzetünkből.. Nem kicsit idegesítő!

@GaBenc: Előfizetőnként, vagy körzetenként (mondjuk utca, vagy háztömb) kell 30-40 hívás szerinted? Nem sok ez egy kicsit?

• Blekk Síp
    Na itt már kicsit más a helyzet.
  • Boron Power
    Tényleg win 7 lenne az érdekes, de win 8-ra is kíváncsi vok. Esetleg megpróbálnád pl. az index.hu -t pingelni?

Kösz!
  • Blekk Síp
    Hali, igaz neked win7 kell, de ha már megcsináltam win8 cons prev. alatt, gondoltam belinkelem:

• Boron Power
    Helló!

A problémám, hogy a gépem ping test easyvel tesztelve kb. 7-8 %-os csomagvesztést produkál (általában periodikusan). Ezek még nem zavarnának, de véletlenszerű időközönként le is szakadok a netről pár másodpercre, majd tökéletes pingekkel megy tovább.

A probléma csak windows 7 alatt jelentkezik!

Próbáltam Xp-vel -> nincs csomagvesztés. Próbáltam a windows 7 friss telepítéssel, Sp1-el és anélkül, friss driverekkel, régiekkel, de win7 alatt megint van. Időközben teljesen lecserélődött a gépem is (a hálózati chip is ezzel), tehát az sem jöhet már szóba, hogy a hardver nem kompatibilis (config: i2500 k, asrock z68 pro3, 2x4gb ram, gtx 560 ti).

Teszteltem teljesen szűz telepítéssel, aktiválás előtt, defendert letiltva, tehát az sem játszik, hogy tűzfal vagy vírusirtó fogja a forgalmat. A UPC kb. 5-ször volt kint, minden normálisnak talált, és legutolján amikor xp-s laptoppal jöttek, akkor ők is látták, hogy azon nincs csomagvesztés (nekem sem, ha ugyanezen a gépen xp van).

Részemről ez már X akta kategória, kizártam a hardver hibát, vagy a windows 7 szar, vagy a realtek chipek (2 alaplapi és 1 pci-e próbálva) és driverek, avagy a UPC modem és beállításai nem jönnek össze a Win 7-el (ezt tagadják).

Ha valaki UPC-nél van windows 7 oprendszerrel, esetleg nézze meg Ping Test Easy programmal a kapcsolatát, nála mi a helyzet.)

Kösz!
  • GaBenc
    Kezdjed hívogatni őket és a 30-40 hívás után meg lesz oldva. Ez a tapasztalat. Viszont utána minden rendben lesz.
  • tommygear
    *szarul van
  • tommygear
    ez még a jobbik eset, havert évek óta hajingálja le random időpontokban a netről, és egyszerűen szarnak ra, szarul kiépítve a rendszer és ennyivel le van tudva :S
  • Prince23
    Ha ez nálad mindennapos, szerintem azonnal telefonálj be. nekem csütörtök óta van ez.
  • mcdrusza
    Nálam ez azóta jellemző mióta 50-es csomagom van. Majd írd meg légyszíves ha sikerült valamit tenni ellene.
  • Prince23
    Sziasztok!

Nektek csütörtök óta szarxik a net? gyenge jel, félperces offline állapot, lassu site betöltődés, stb... 1 percnél több netkimaradás nem jellemző. viszont nagyon idegesítő már, haramdik napja ez van, és csak éjszaka, a késői órákban normálozódik a helyzet.

Ebből asszem teló lesz
  • mcdrusza
    Üdv
    Valakinek akinek gondja volt a ping idővel sikerült megoldást találnia rá? Itt most a játékokra gondolok.
    Borzalmas, amióta 50-es csomagra váltottunk nemlehet konkrétan multiplayerben játszani. 2mpenként ugrál a ping 200-500-ra. Baromi irritáló, többet fizessek egy elvileg jobb netért miközben mégnagyobb rakás szar.
  • szekrény
    tudtok ajánlani valami bestbuy ajánlatot, mert már letelt az X-edik éves hűségnyilatkozatom , FP25-öm van meg + az alap TV a 40 csatornával ...
  • vg
    Most úgy árak vannak.
  • szekrény
    lépj be hozzánk és közössen lenyomjuk aaaaa... azt a román netet hogy hívják ? azt...
  • ronnydown
    Hopp, ma rendeltem volna szolgáltatásokkal együtt egy tabletet is, látom, csak meglévő ügyfelek vehetnek kamatmentes részletre.

Akkor nem rendelek inkább semmit...
  • Skynet85
    köszi hívtam a upc-t náluk a gebasz.
  • josi
    Szia!, Megnéztem, nálunk sincs most jelenleg.
  • Skynet85
    Üdv. Analóg kábeleseket kérdezném, mert muterék az örültbe kergetnek, elérhető most bármelyik Duna csatorna ?
  • Zsoltika 007
    Hát 1-2 hete kezdődött és azóta folyamatosan mikro szakadások vannak és a stabil 11 mega helyett most jó ha 1 megát tud kinyomni magából másodpercenként... Ha ez nem változik 2 héten belül akkor mehetnek a sunyi picsába! Nem ezért fizetek. Ja és nem nálam van a hiba mert a város másik felében is ugyanezt csinálja ismerősömnek is.
  • gduck
    Felénk lassan az összes előfizetőt elviszi a Digi XD, így egyre jobb a net
  • bardocz
    XIkerben is szar, szakad, meg laggol.
  • KranaZoli #21675
    Nem.
  • Stefling
    Elő-elő fordul.
  • Fabio Capello
    hétkerben másnál is szakadozik a net, naponta akár többször is?