UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
DHCP-t bekapcsolod, meg a wifit, vmilyen wpa aztán szevasz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sziasztok... meg tudná valaki mondani, hogy UPC-s internetnél szeretnék otthonra Wifit .. hogy kell beállitani az Access Pointot, hogy mûködjön rendesen?

Próbálok telefonról meg laptopról csatlakozni, de úgy fest mintha nem kapna IP cimet. A mostani IP cimem 85-el kezdõdik, úgyhogy az külsõ.

Regisztrálni kell a MAC cimeket, korábbi netemnél nem volt ilyen. Egyszerûen elég volt beállitani az AP-t és ment.

Köszi a segitséget!

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Detto ez a probléma van itt nekem is. 4-5 napja este 6 után használhatatlan a net...

Mike
pár napja szopok a upc-vel

eleinte csak naponta 1-2x szakadt le a netrõl, jellemzõen este, mostanában sürübben csinálja, napszaktól függetlenül
modemem a ledek ugyanúgy villognak, mintha minden normális lenne, jelszint a normális értékeken belül van, de net nincs. ha ránézek a routerre, látom, hogy nem nincs ip, illetve van amikor van (mint pl. az elõbb) ha újraindítom a modemet az mindig segít, illetve ha hívást kezdeményezek (net + telefon) akkor mindig helyreáll azonnal a kapcsolat.

erre vmi okosat?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ez már volt használva csak ujra lett telepive a gép,akkor be volt állitva a zinternetkapcsolatnál csak nem néztem.

a teljes emailcim az [email protected] lenne?
bocs de ezek tök hülyék(meg én is) és a papirol nem deerül ki
precision
nemtom, én ezeréve nem foglalkoztam ilyennel mert nem volt rá szükséged, de szerintem csak regelni kell a modemet (vagy sem, lehet anélkül is megy már a net)

mindenesetre itt az url, ahol meg lehet ejteni:

http://pcreg.upc.hu/reg/login.jsp

a felhasználónév ha jól tudom a teljes upc -s emailcím, de majd nálam okosabbak megmondják ha nem így van :)

Bazinga!

Sziasztok.
Amikor uj internetkapcsolatot hozok létre akkor a felhasználói névhez mit kell beirni?
felhasznév:atika23 vagy kell mögé a @upctelekom is?
Tudom,hülye kérdésnek tünik,de nem az enyém én csak telepitettem a rendszert és be akarok állitani mindent a tulajnak mert semmit nem ért hozzá igy ezt sem tudta megmondani.
Szal akkor atika23@upctelekom vagy csak atika23
Ja és kiprobálni nem tudom mert nem upc-s területen vagyok.
kösz
II. kerület, áll minden délelõtt 11-tõl. :S

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Érdekes, én akácfában vagyok, és 4 napja nem volt rendesen net. Most úgy néz ki, minden oké. Tegnap a kocsmában mondták a pultosok hogy nekik se volt :D

Fabio Capello
szintén hétker (Dob utca), itt is minden rendben van/volt.

KranaZoli
Ma még nem próbáltam (meló) de tegnap se és elõtte se volt semmi probléma. (VII. ker - Nagykörúton belül)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

csak nalam nincs net 2 napja? hetvegen is akadozott. 7kerbn lakom. upct keptelen vagyok elerni.felhaborito hogy 4napja nem kepesekkijavitani egy hibat

Gery85
Privi ment

bardocz
Nem tudom mennyivel egyszerûbb, de email címért fizetni ma, amikor a gmail-ben évek óta nem törlök leveleket, és még a 20%-ot sem használtam fel, elég értelmetlen dolog.
Zsoltika 007
Hát egyszerûbb megváltoztatni mindenhol.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bardocz
Simán megéri. Ja mégse.
Zsoltika 007
Én úgy tudtam hogy egy bizonyos összegért havonta megtarthatod a fiókod. Legalábbis régen tudtommal volt ilyen.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

precision
nem tarthatod meg...

ezért kell szolgáltatófüggetlen mailcímet használni... gmail a legjobb erre a célra... egy kicsit nagyobb cég áll mögötte mint a upc :)

Bazinga!

sajna tuti nem,mert az ugye szerzõdéssel menni fog...
Hali, napokban kötik be a digit, váltok UPCrõl, a kérdésem annyi, hogy az email címemet vajon megtarthatom? Mert elég sok helyre upcmailes címmel vagyok regisztrálva...

serkov
Hello! picit off de nem találtam mást.... Hogy lehet a beltérirõl a felvételeket kiirni pl DVD-re? :-) Köszi!

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Zsoltika 007
Elvileg mindenhol korlátoznak. Kapcsold be a titkosítást! Ha így is lassú, akkor le van terhelve nálatok a rendszer.

Üdv!
Tud e valaki arról, hogy a UPC korlátozná a keleti-régióban (Nyír1) a P2P hozzáféréseket ? Mert én dúrva ingadozásokat tapasztalok a 0 Kb/s és a full sávszél között.
Gondolok még a program "hibájára" meg ugye a feltöltõk szétkapcsolására. De ez akkor is furcsa.

Blekk Síp
Megtaláltam, sry. (=
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/208/related/1/kw/dvr

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
DVR set top box-hoz tudtok linkelni lehetõleg magyar nyelvû leírást?
Én csak ezt találtam, de én a távirányítót akarnám a tv-hez hangolni, az meg nincs benne.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Nálunk sem volt UPC tegnap este (Debrecen). Analóg tv-n RTL klub adása ment el meg még nem tudom melyiké, de nem volt nagy gond, mivel ATV-t néztük. Internet nuku, vezetékes telefon szintén, modem ledjei össze-vissza villogtak. De nem panaszkodok, ennyit ki lehetett bírni :)

ETS 2 + Logitech Driving Force GT

sznorbi2
Ha az elõzõ 2 hónapban és a tárgy hónapban meghaladja a letöltés az össz. 900 Gb-t akkor korlátozhatnak.
Viszont ez nem mindig következik be, mert általában fõleg akkor korlátoznak, ha egyébként is sok júpiszis van a környéken és ott egyedül terheled le kb. 1 Terrával a 3 hónapot. Tehát így a környéken túlterheled a hálózatát.
Ha nem sok a júpiszis elõfizetõ a környéken akkor nem biztos, hogy lekorlátoznak, de felszólítást azt kiküldi!

Antivirus - To protect and to serve

sznorbi2
Ez a tegnap esti lenullázódást írja.
Gyakorlatilag megszûnt létezni a júpiszi tegnap 20:08-tól 22:15-ig!
Bár nekem digitális csomagom van, de az analógon a csatornák nagy része ment az érintett idõpontban. Annyira nem csapott szíven, mert a Cool-t néztük és az rendben volt.

Antivirus - To protect and to serve

Sziasztok!

A 300 GB-os forgalomkorláttal kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy az egymást követõ 3 hónap átlagát hogy kell érteni? Minden hónapban az akkori + az elõzõ kettõ hónap adatforgalmával kell átlagot számolni, vagy mondjuk a jan-febr-márc, ápr-máj-jún, júl-aug-szept, okt-nov-dec hónapokéval? (ekkor értelemszerûen csak minden 3. hónap után ellenõriznének)

köszi
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Yoda001
már konkrétan este 10 óta nincs, az elõzõ és eközött persze volt 20 percig. fasza :)

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
nálatok se volt net 10-15 percig?... ledek is összevissza villogtak zöldrõl kékre, narancssárgára, stb...

http://9gag.com/gag/5135249

gduck
Hali!

Minden ilyen jellegû infót az ÁSZF-ben találsz! 3 gép a FP50 csomagtól lehetséges, FP25-nél csak 1 gépet lehet rákötni. (Persze router használatával bármennyit.)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Üdv!
Jelenleg Fiber 30-as netem van (azért nem 50, mert az emelés óta nem jártam a UPC-nél), és 25-ös csomagra szeretnék váltani. (Hûségidõm már jan. 1-jén lejárt.) Igen ám, de korábban láttam, hogy azzal a csomaggal csak 1 gépet lehet a hálózatra kötni, viszont én meg 2 gépet használok külön-külön, nincs routerem. A MAC címet ugyan tudom manipulálni, de nekem mindenképpen szükségem van a 3 MAC címre a fájlmegosztók idõlimitje miatt. Így nekem nem érné meg váltani, viszont most nézve a honlapjukat, sehol nem látom a hálózatra köthetõ gépek számának korlátozását. Ezek szerint ezt már eltörölték?

ETS 2 + Logitech Driving Force GT

gduck
Nekem is ugyanezt csinálta, óránként szakadozott (modem újraindult) Bejelentettem, küldték a szerelõket! Be se jöttek a házba, mondták nem nálam volt a probléma, megcsinálták. 4 napig egyszer se indult újra a modem, utána újra kezdte. Mondjuk nem annyiszor, ma 5,9,20 órakor indult "csak" újra XD. És valóban kb. 8 év alatt nem volt ilyen jellegû probléma. Online játéknál elég idegölõ tud lenni...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

szekrény
kóros vagy ? miben változtak a szabályok ?

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Balumann
Az ember általában arról tud ha gond van, arról nem ha nincs. :D A probléma mondjuk tényleg relatív, é konkrétan a netkiesésre, hosszabb megszakadásokra gondoltam, ilyen szar tényleg nem volt még.

Torrentel voltak problémáim fõleg (lassú, de volt hogy szakadt is) egy ideig, meg az elõzõ modem is már hülyéskedett a vége fele (indításkor/resetkor kiadta a 192.168.100.10 -es IP címet, a publikust már csak akkor ha újrakértem, az újnál már jó, ha belép akkor megszakítja egy kicsit és elküldi a publikust, meg a többi adatot is).

szekrény
nem ismerek hazánkban olyan vidéket ahol 8 évig tartó szárazságról tudósítottak volna a meteorológusok ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Balumann
De ez a vicces, hogy az elõtte levõ 8 évben összesen nem volt annyi probléma nálam, most ebben a 4 hétben...

Balumann
És úgy tûnik, hogy tényleg, bár elég az, hogy pár fokkal hidegebb van, mert ma egész nap szarakodik, kb. 15 percenként megszakad, restart... Az elmúlt 1 hónapban borzasztó szar volt a net nálam (kb. 1 héttel a FP50 -re átállás után kezdve), van amikor teljesen használhatatlan volt, pár percre bejött aztán megszakadt, modem restartra 1 óráig az online LED-en villogott (illetve újrapróbálkozott), stb.. de érdekes, mert volt olyan nap is, amikor tökéletes volt.
Jah és az egész házban ez van, úgyhogy ez még csak nem is belsõ probléma. Voltam bennt is a UPC-nél természetesen, mondták, hogy 1-2 napon belül rendbe lesz minden (kb. 3 héttel ezelõtt, amikor már 2 napja teljesen használhatlan volt).

Digi-t akarok :(

szekrény
DANGER! esik az esõ, elmegy a net :DDD

bardocz
Azzal volt, a tv-jét elcseszték, de szerencsére ma meg lett csinálva.
szekrény
nem azt fogom mondani nekik, hogy a torrent lassult be 1/3-ra hanem pl. egy free download site ...

precision
nem biztos, hogy szerencsés ha azzal csörgöl rájuk, hogy szarul jön a torrent :)

Bazinga!

szekrény
ha esik az esõ akkor mindenki a net elõtt ül ergó leterhelt a hálózat :D

szekrény
nekem a fiber 25-tel van ilyen gondom hetek óta, mérõszoftverem nincs, de a torrent az eddigi 1,8MB/s helyet 600kb/s-mostanság és, ha megy a torrent , akkor gyakorlatilag használhatatlanul belassul a böngészõ pedig fel nem is töltök csak lefelé, ezek szerint én is csörögjek rájuk ?

bertino
ugy, hogy nem a kabellel van a gond.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bardocz
Picsába:S Bár nem értem, hogy lehet, hogy van net, de tv meg telefon nincsen. Elvileg egy kábel jön be.
Fabio Capello
telefon van, net van, tv-nk meg alapból nincs :]

bardocz
Tv meg telefon sehol sem mûködik, vagy csak nálunk nem? Jó lenne, ha sehol sem, mert akkor a nem így van, akkor elfúrták az egyik vezetéket. Net az megy.