22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    link
  • szekrény
    upc-nél nincsen valami táblagépes okosság ?
  • gduck
    Inkább itt próbálkozzál
    KATT IDE!
  • puma1
    Sziasztok! Remélem jó helyre írom kérdésem az adott problémámmal. Skóciában élek és február óta rendelkezem UPC TV-vel. Egész tegnapig prímán működik,de tegnap óta csak 16 csatornám van(az is mind külföldi)és 35 rádióadás.... Jelerősségem 80-100% között ingadozik. Szóval nem értem mi történhetett.... Valakinek valami javaslata esetleg?
  • Gubberx
    Ha még nincs a listában és nem tesztelték akkor előfordulhat ilyen :D
  • Balumann
    "Vicces" eset, ma kértünk MédiaCard-ot a tv-nkbe, de nincs rajta a támogatott TV-k listáján (Panasonic tx-l26c). Berakom a Cl+ kártyát, ki is írja, hogy hitelesítés. Kis keresgélés után a kézikönyv alapján reseteltem -> nyelv: magyar -> Magyarország, és nincs ott a DVB-C (pedig a leírásban ott a kép, hogy ottvan). Kiválaszottam Németországot, utána meg is jelent a DVB-C , meg is találta az adásokat, de kiírta mindegyikre, hogy kódolt csatorna, ha nézni szeretném, érdeklődjek a UPc-nél. Kivettem, visszatettem a mediacardot, vártam, aztán végül bejött rendesen.
    Másnak is ennyit kellett baszakodni vele? :D
  • Yoda001
    nekem egy ilyet sikerült 'csak':

a ping "legalább" rendben volt :)
  • Fabio Capello
    fiber 25 máma meglepett kicsit:

• Yoda001
    soha semmi gond nem volt itt, főleg tekintve, hogy lassan 10 éve UPC (illetve Chello) csomagokat használok-használunk.. tehát erős a gyanúm, hogy nem nálam van gond, hanem egyszerűen az az 512kb/s semmire nem elég konkrétan.. vicces :) (bár annyira nem szórakoztató a helyzet)
  • gduck
    Elméletileg 1,5Mbit a feltöltési sebességed! De ha 5 perc alatt nem megy fel egy 2MB-os kép (500Kbit/s sebességgel is 32mp lenne), akkor nálad más gond van :(
  • Gubberx
    Jobban jártál volna ha megtartod az FP60-at ha a feltöltés fontos
  • Yoda001
    ezt az 512kb feltöltési sebességet komolyan gondolták az UPC-nél?
    nemrég lecseréltük az FP60-at (gondolom automatikusan 50re állították az új dolgok szerint) FP25-re, és egyszerűen egy darab 1 vagy maximum 2mb-os képet nem tudok 5 perc alatt feltölteni sehova, senkinek..
  • Gubberx
    heh?
  • pomogacs2

FIGYELEM!

Akinek telefonnál FixPerc 360 díjcsomaga van,az telefonáljon be a 1221-n
    és kérje, hogy csináljanak FixPerc 720-at 7200-ért (ami jelenleg nincs)
    és kérje a 1771-info ingyenességét (ingyenessé tételét)!!!

Köszönöm!

• tompka
    Légy van a levesben a VII. kerben. Vagy lelassul a net 0-ra, vagy eldobja a kapcsolatot és villog az Online led.
  • Stefling
    Másnál is kódolatlan az HBO már legalább 3 hete?! Mert nállam kódolatlan, pedig nem kértem a csomagot. :-O
  • Lacko86
    sziasztok!
    Van valami ötletetek arra, hogy mitől lehet az, hogy bizonyos időszakokban a letöltés és a feltöltés is szinte nullára visszalassul kb fél percre, majd minden megy tovább max sebességen. Igazából ez a letöltés/feltöltés dolog különösebben nem zavar, de már többször szakadtam miatta játékból, amikor nem kellett volna...Kösz a segítségeteket előre is.
  • nab
    mac-address alapján azonosítják gondolom a modemet. Nem tudom a Ciscos modemekben van e lehetőség valami web felületen, a megváltoztatására. Azért kösz.
  • Gubberx
    Minden modemnek saját száma van ami be van regisztrálva, ha kicseréled nem fog működni a net.
  • nab
    Sziasztok, modemet szeretnék cserélni mert naponta többször ledöglik és állandóan ki be húzkodom hogy működjön. A upc nem cseréli ki mondván jó. A kérdésem az ha berakok a helyére egy cisco modemet fog működni az internet? Vagy valahogy szűri a upc hogy csak az adott modemmel működjön?
  • tompka
    VII. ker olykor megáll a net pár mp-re. :)
    Analóg tv megy.
  • Neton
    II. ker net/tv/telefon halott. Területi hiba a hibabajelentő szerint.
  • Gubberx
    Ha lejár a hűséged akkor automatikusan hűség nélkül megy tovább az elő fizud, évente max 1x emelkedhet inflációt nem meghaladó mértékben, kb 3-4% max.
  • tompka
    Nincs meg a garantált 30/4Mbit. Hívd fel őket, hogy sz@r a neted, nincs meg a garantált sem. Nem hajthatnak el.
  • gduck
    Nem, mert szerencsére nem akasztanak rád újabb hűségidőt :) Kb. 1-2 éve ez a gyakorlat ;)
  • precision
    szerintem ez csak akkor van, ha olyan szerződést írtál alá amiben az áll, hogy hűség lejáratakor automatikusan kéred a hűségidő meghosszabbítását

de lehet, hogy tévedek :)
  • gduck
    Amikor lejár a hűségidőd, a számla fejlécében közlik az új árat, ami általában az akciós ár. Ha neked most járt le, nézzed meg a számládat!
  • precision
    ha lejár a hűségidő akkor listaáron kapod tovább a szolgáltatást... ez nemtom most jelenleg mennyi FP25 -nél, de megnézheted a upc.hu -n, ha máshol nem, az ászf -ben benne van

be kell menni hozzájuk vagy felhívni őket és valszeg felajánlanak valamit... rendszerint rá akarnak majd beszélni az 50mbites csomagra :) de választhatod azt is, hogy meghosszabbítod a hűséget és változatlan áron kapod továbbra is a 25 mbitet
  • Klemice
  • Klemice

még jobb...
  • Klemice

kurva anyád upc
  • ÁjjLe BoBBi
    kár volt elszólni magam...
    fiber120

A_:S?FA_S:?D:D:D:D:D
  • Fabio Capello
    Nekünk megemelték az árat, majd előkerült az asztal elől egy jobb.
  • Fox44
    Csak azért kérdeztem, mert állítólag telefonban mondták. Tavaly meg régebben úgy volt, hogy ha nincs csomagmodósítás, akkor nincs hűségidő újítás. Ment minden ugyan úgy, csak ugye hűségidő már nem volt. Lehet, hogy ezt megváltoztatták!? Ha ez igaz, akkor nem nagyon lehet mit kikalkulálni. Vagy lemondani, vagy modósítani kell(rákényszeritik). Azt gondoltam, hogy lehet megváltozott a csomag neve stb ezért, de megnéztem, tavaly is ez volt(Fiber Power 25) csomag.
  • gosumofo
    onnantól úgy változtatják az árat ahogy akarják, nézd az 1. számlán (mivel előre fizetünk így az után is lehet módosítani és jóváírják utólag), de a legjobb felhívni őket és kialkudni valami jó ajánlatot a hűség utolsó heteiben
  • Fox44
    Helló!

Igaz az, hogy pl ha egy évvel ezelőtt kötött Fiber Power 25, hűségidő lejárta után, csak akkor marad tovább 3250 Ft, ha újból kötnek hűségidőt?
  • tompka
    Nekem így vannak.
  • gduck
    Transmit Power Level: 8dBmV és +58dBmV között, de nagyon 50 felett már nem szerencsés

Receive Power Level: 10dBmV és +14dBmV között
  • tompka
    Milyen jelszint a jó? Downstreamek 40,8-41,5dB között vannak. 2,7dBmV-3,6dBmV
  • tompka
    Nagyon jó ez a Cisco modem. Nem kell kábelekkel szenvedni. A hozzá adott utp bontatlanul van a dobozban. Csak a wifit fogom használni :)
    A modem fw frissítése tovább tartott, mint maga a bekötés.