UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Próbálok telefonról meg laptopról csatlakozni, de úgy fest mintha nem kapna IP cimet. A mostani IP cimem 85-el kezdõdik, úgyhogy az külsõ.
Regisztrálni kell a MAC cimeket, korábbi netemnél nem volt ilyen. Egyszerûen elég volt beállitani az AP-t és ment.
Köszi a segitséget!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
eleinte csak naponta 1-2x szakadt le a netrõl, jellemzõen este, mostanában sürübben csinálja, napszaktól függetlenül
modemem a ledek ugyanúgy villognak, mintha minden normális lenne, jelszint a normális értékeken belül van, de net nincs. ha ránézek a routerre, látom, hogy nem nincs ip, illetve van amikor van (mint pl. az elõbb) ha újraindítom a modemet az mindig segít, illetve ha hívást kezdeményezek (net + telefon) akkor mindig helyreáll azonnal a kapcsolat.
erre vmi okosat?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a teljes emailcim az [email protected] lenne?
bocs de ezek tök hülyék(meg én is) és a papirol nem deerül ki
mindenesetre itt az url, ahol meg lehet ejteni:
http://pcreg.upc.hu/reg/login.jsp
a felhasználónév ha jól tudom a teljes upc -s emailcím, de majd nálam okosabbak megmondják ha nem így van :)
Bazinga!
Amikor uj internetkapcsolatot hozok létre akkor a felhasználói névhez mit kell beirni?
felhasznév:atika23 vagy kell mögé a @upctelekom is?
Tudom,hülye kérdésnek tünik,de nem az enyém én csak telepitettem a rendszert és be akarok állitani mindent a tulajnak mert semmit nem ért hozzá igy ezt sem tudta megmondani.
Szal akkor atika23@upctelekom vagy csak atika23
Ja és kiprobálni nem tudom mert nem upc-s területen vagyok.
kösz
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ezért kell szolgáltatófüggetlen mailcímet használni... gmail a legjobb erre a célra... egy kicsit nagyobb cég áll mögötte mint a upc :)
Bazinga!
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Tud e valaki arról, hogy a UPC korlátozná a keleti-régióban (Nyír1) a P2P hozzáféréseket ? Mert én dúrva ingadozásokat tapasztalok a 0 Kb/s és a full sávszél között.
Gondolok még a program "hibájára" meg ugye a feltöltõk szétkapcsolására. De ez akkor is furcsa.
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/208/related/1/kw/dvr
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Én csak ezt találtam, de én a távirányítót akarnám a tv-hez hangolni, az meg nincs benne.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Viszont ez nem mindig következik be, mert általában fõleg akkor korlátoznak, ha egyébként is sok júpiszis van a környéken és ott egyedül terheled le kb. 1 Terrával a 3 hónapot. Tehát így a környéken túlterheled a hálózatát.
Ha nem sok a júpiszis elõfizetõ a környéken akkor nem biztos, hogy lekorlátoznak, de felszólítást azt kiküldi!
Antivirus - To protect and to serve
Gyakorlatilag megszûnt létezni a júpiszi tegnap 20:08-tól 22:15-ig!
Bár nekem digitális csomagom van, de az analógon a csatornák nagy része ment az érintett idõpontban. Annyira nem csapott szíven, mert a Cool-t néztük és az rendben volt.
Antivirus - To protect and to serve
A 300 GB-os forgalomkorláttal kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy az egymást követõ 3 hónap átlagát hogy kell érteni? Minden hónapban az akkori + az elõzõ kettõ hónap adatforgalmával kell átlagot számolni, vagy mondjuk a jan-febr-márc, ápr-máj-jún, júl-aug-szept, okt-nov-dec hónapokéval? (ekkor értelemszerûen csak minden 3. hónap után ellenõriznének)
köszi
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Minden ilyen jellegû infót az ÁSZF-ben találsz! 3 gép a FP50 csomagtól lehetséges, FP25-nél csak 1 gépet lehet rákötni. (Persze router használatával bármennyit.)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Jelenleg Fiber 30-as netem van (azért nem 50, mert az emelés óta nem jártam a UPC-nél), és 25-ös csomagra szeretnék váltani. (Hûségidõm már jan. 1-jén lejárt.) Igen ám, de korábban láttam, hogy azzal a csomaggal csak 1 gépet lehet a hálózatra kötni, viszont én meg 2 gépet használok külön-külön, nincs routerem. A MAC címet ugyan tudom manipulálni, de nekem mindenképpen szükségem van a 3 MAC címre a fájlmegosztók idõlimitje miatt. Így nekem nem érné meg váltani, viszont most nézve a honlapjukat, sehol nem látom a hálózatra köthetõ gépek számának korlátozását. Ezek szerint ezt már eltörölték?
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Torrentel voltak problémáim fõleg (lassú, de volt hogy szakadt is) egy ideig, meg az elõzõ modem is már hülyéskedett a vége fele (indításkor/resetkor kiadta a 192.168.100.10 -es IP címet, a publikust már csak akkor ha újrakértem, az újnál már jó, ha belép akkor megszakítja egy kicsit és elküldi a publikust, meg a többi adatot is).
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
Jah és az egész házban ez van, úgyhogy ez még csak nem is belsõ probléma. Voltam bennt is a UPC-nél természetesen, mondták, hogy 1-2 napon belül rendbe lesz minden (kb. 3 héttel ezelõtt, amikor már 2 napja teljesen használhatlan volt).
Digi-t akarok :(
Bazinga!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!