UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Na már kezd unalmas leni a központi probléma szöveg. (XXII.ker)
Vasárnap nem volt jó pár óráig, azután laggolós szar volt, hétfõn du. tól ma reggelig semmi nem volt. Most meg olyan mint a régi modemes idõkben... de majd du. kettõre, várhatjuk a megváltást... 😊 Tiszta Fibernetes idõk idézése 😄
bertino
olyan nincs, hogy nem jonnek ki 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Powerman5000

Két hete hol van net hol nincs, ingadozik állandóan, 4x telefonáltam hogy csináljak már valamit a f*szverés helyett, de csak ugyanazt a választ hajtogatják náluk minden jól mûködik és nem jönnek ki, az indítsa újra a modemet szövegeikkel meg kitörölhetem. Fiber Power 25 van még a régi modemmel, nem hajlandók kicserélni mert a 25-höz szerintük pont elég ez is. Még ha ki is jönnének akkor se biztos, hogy látna a hibát mert a nap egyik órájában rendesen mûködik utána megint rossz. Hûségnyilatkozat miatt még le se lehet mondani. 10 éve vagyok UPC-s és nem volt olyan év amikor ne lett volna gond velük persze mindig jöttek a "kedvezõ" ajánlataikkal én meg bedõltem. Nem ajánlom ezeket senkinek. (Miskolc)

gduck
Minden akció apróbetûs részében van egy dátum. Ha a dátum után mondtad fel a szolgáltatást, akkor nem köthetsz akciós áron szerzõdést.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ChaosTeam
Anno sok-sok évvel ezelõtt, amikor UPC-s voltam, akkor még volt egy ilyen "bünti idõszak", vagyis azt mondták, ha lemondom 3 hónapig nem szerzõdhetek újra.

Ezt azóta már eltörölték? 😊
gduck
A mostani akcióban 2011.12.11. ez az idõpont, tehát ha most lemondod akkor 99% hogy a következõ akció már rád is vonatkozik, és "új" elõfizetõ leszel. Csak a kiesõ idõszakban nem lesz UPC szolgáltatásod 😄

De ha le akarod mondani, akkor megkapod az akciós árakat, azzal bírnak maradásra. Régen ez egyszerûen telefonon elintézhetõ volt, ma már sajnos csak ügyfélszolgálaton. Úgy menjél be, hogy lemondasz mindent, mert drága 😉

Blekk Síp
Na voltam bent upc-nél, de azt mondták, hogy hiába járt le a hûségem, ha lemondom a szolgáltatást (net, tv, tel) akkor sem számítok új ügyfélnek és így nem vonatkoznának rám az új elõfizetõknek szóló jelenlegi akciós csomagajánlatok...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

szekrény
tányéros tévén mindegyik szolgáltató tud digitális adót küldeni hogy az a lapostévén elfogadható képminõséget produkáljon vagy ez alap ma már csak az AV drót nem visz át ilyen minõségû jelet , de akkor mivel kell összekötni a beltérit a lapostévével , köszi ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Mike
tetves upc-nek egy nyomorult mail-t nem lehet szimplán írni
adjam meg minden adatomat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
van az is 😊

az egészet azért írtam, hogy más is tudjon róla

precision
attól még csinálhatsz egy gmailes címet... a upc -s leveleket meg átirányítod oda

az a 100 mb tényleg elég nevetséges 😊

Bazinga!

Mike
régen én is így gondoltam, de a upc megvan már 10 éve, még a chellos e-mail címem is megvan

Mike
igen
de én a helyedben keresnék egy üzletkötõt
õ mindent elintéz neked, nem drágább, és hozzájuttattál valakit egy kis jutihoz

precision
én is le akartam mondani, bementem az irodába személyesen, hogy le szeretném mondani (le volt járva a hûségem már)

egybõl elõkerült az asztal alól egy "csak most, csak Önnek" ajánlat amivel kb 5ezret faragtak a számlámon (net, digitális tv)

oké akkor maradok, köszönöm! 😊

Bazinga!

precision
nem szabad a szolgáltatós emailcímet használni, egyrészt mert ilyen gagyi, másrészt ha szolgáltatót váltasz akkor ugrik az emailcím

gmail a legjobb 😊 még az indulásnál csináltam egy gmail reget, soha egy levelet nem töröltem még le, van vagy 3-4000 emailem rajta és a tárhely 5% -át használom csak (8 giga a teljes tárhely kb)

Bazinga!

Blekk Síp
Értem, köszi!
Még egy kérdés: Lejárt a hûségem és ha lemondom a jelenlegi upc-s szolgáltatásokat (net, tel, tv) akkor új elõfizetõként megrendelhetem újra az akciós csomagok egyikét ugye?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mike
azt nem
túl könnyû lenne
berágsz vmi miatt, és már le is mondtad

Mike
Képzeljétek, ma betelt a upc-s mailboxom, eddig nem is figyeltem erre, nézem, 100 mb!!! ennél még a freemail is többet ad

Blekk Síp
Online nem lehet intézni tv, net, tel lemondást?

precision
na azóta nem szakadt még meg a netem amióta bekötötték az új modemet 😊

na ezt már nevezem stabilitásnak! a torrent is jön szépen!

végre úgy érzem magam, mint akinek normális internetszolgáltatása van 😊

Bazinga!

most volt egy rövid leállás, de ezen kívül hónapok óta nincs gond, torrenttel se, jó végre egy ilyen idõszakot is kifogni. a modem resetelõs nyár szörnyû volt.

bardocz
Ez hihetetlen bazmeg, egész nap laggol a net. XI. ker
gduck
<#wink>

precision
na, kaptam új modemet!

Scientific-Atlanta Webstar -t hozott a technikus kollega... eddig minden frankó

kicsit hüledezett azon, hogy hogyan került ide terayon modem és hogy még mit keres itt egy ilyen õskori cucc 😊

reméljük mostmár nem kell félóránként áramtalanítani 😊

Bazinga!

bertino
persze, ha ok ugy allapitjak meg, hogy szar...

gduck
A modemen kívül még vonali gond is lehet. Nekem is volt, hogy naponta 20x szakadt a net, bejelentettem, kijöttek és megcsinálták. (lakásba nem jöttek be, oszlopon volt a hiba!)

precision
felfelé váltani nem akarok, most fiber 25 -öm van, így is sokallom az árát 😊
modemet vásárolni pláne nem, elvileg ha szar, ki kéne cserélniük ingyen, nem?

Bazinga!

Szerintem a modemcsere 100% ha felváltasz 120-as csomagra. Nekem cisco modemem van, és egy éve folyamatosan be van kapcsolva, eddig minden probléma nélkül mûködik. Esetleg meg lehet próbálni, hogy vásárolsz egy cisco epc 3121 modemet (max 6000ft) és beüzemelteted velük.
precision
a upc milyen esetben cserél modemet?

csakmert egy nap kb 10-15x megszakad a netem, van amikor a modem jelzi (nem úgy villog ahogyan kell ill. a cable led nem világít -> "nincs vonal") és van amikor nem (szal ugyanúgy villog minden mintha lenne net

én már másra nem tudok gondolni, csak a modemre, tudniillik már minden mást kiiktattam a dologból (másik hálókártya, másik router, router nélkül, új oprendszer, másik böngészõ...stb.)

régi szar terayon modemet kaptam, már akkor használt és poros volt mikor a upc -s arc idehozta, nem is a dobozában jött hanem teszkós-szatyorban, kézzel feltekert táp-adapterrel

szal nem akarom azt, hogy ha felhívom az üfsz -ot akkor vmi 1.0 -ás droid arra kér fél órán keresztül hogy állítsam le a tûzfalamat vagy áramtalanítsam le a modemet... mert sztem agybajt kapnék 😊

Bazinga!

nyuny01
De értsd már meg hogy a stabilitással vannak gondok,nem azzal hogy lekorlátoznak!Megszakad a kapcsolat!!!!!Amúgy arra nincs is okuk,mert ami korlátlan azt amúgy sem lehet túllépni!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Unknow
Teszem hozzá, kb 10 embernek a körömbõl hasonló problémája van a UPC-vel minden nap 16:00 és 21:00 között 😛
Unknow
Milyen túl fogyasztás te okostalan? Magyarázd már meg itt az embereknek, hogy mindenkinek azért tré a UPC mert átlépik azt a nyomorult XXX Gb-s határt. Egyszerûen tré a UPC és ezt õk is beismerik ha felhívod õket. Nem is tudom minek vitatkozok egy kölyökkel aki nem érti meg,hogy mi a baja az embereknek egy szolgáltatással ami nem mûködik. Mert õ csak annyit vesz észre,hogy netezik, a szülei meg fizetik a számlát.
szekrény
szerzsóban benne foglaltatik a túlfogyasztáskor jelentkezõ de még akkor is garantált sebesség 120megabitesnél 10 megabit, ecetera-ecetera !!!
aláírtad ?
igen !
köszönöm bíróúr nincs több kérdésem ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

bardocz
XI kerben ma néha visszajön a net 10 percre, de amúgy fél1-tõl mostanáig ment 20 percet összesen... Elvileg tudnak a hibáról, meg javítják, remélem ez már a végleges.
Unknow
Szerintem meg a UPC a hibás ha nem képesek megfelelõ hálózatot kiépíteni. Jelenleg ez egy szolgáltatás amit nem képesek normálisan csinálni. Komolyan, hihetetlen ,hogy egy szolgáltató ennyire igénytelen és minden második héten be kell telefonálnom.
bertino
hogyhogy minek ?????????????

penzert vazze, mi masert. <#nevetes1>

ma a penz iranyit mindent, de ez mar lassan a napnal is vilagosabb.

nyuny01
Én azt értem,de ha nem bírja el a hálózat (mert ezek szerint nem!) akkor minek Fiber Power?A kiépítésre nem költöttek semmit,nem is fejlesztettek csak lökik magukból a hiper szuper reklámokat,hogy minél több ügyfél nyála csorogjon és bedõljön nekik!Ezt mind nagyobb pénzösszeg befektetése nélkül!Megint ki jár jól? 😉

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

szekrény
ha az autópályán csak 130-cal lehet közlekedni akkor ne csodálkozzon a sok 200-zal száguldó b*zi ha hozzájuk képest mindenki lassú és feltartják õtet !

nyuny01
Én meg szerintem köszönöm UPC-nek hogy a hálózatot nem fejlesztik,csak a sávszélességet!Nesze neked Fiber Power!

szekrény
köszönd a sok b*zinak akik minden szarért futtatják a full felesleges torrentjeiket ...

nyuny01
Vicces hogy minden hétvégén szakadozik a net,nem lehet egy normálisat játszani! <#levele>

Blekk Síp
Hmm a hiba megoldódott, elállítódtak az értékek a "Sebesség és duplex"nél.

Blekk Síp
Miskolc környékén tapasztalt vki kegyetlen lassulást?
FB120:

Szoktak korlátozni ha 3 hónap átlaga meghaladja a 300GB-ot? Mert nekem eddig is elõfordult, hogy meghaladta, de eddig nem volt semmi gond.

StephenKing
Nálam tegnap óta csinálja ugyanezt, hoztam egy másik routert de azzal is ugyanezt csinálja igy wifin netezni nem lehet mert félpercenként szétkapcsol. Találtál erre a problémára valami megoldást?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

szekrény
jan.1-tõl nem lesz cafetériában net ...

somdav95
korányin tökéletes(volt, és jelenleg is..)

zeli
Általában tudnak róla, hogy nem mûködik. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Én is ugyanezt tapasztalom itt Nyír1-en a belvárosban! :-(

Budapest II. Ker halott, tudnak rola.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

köszi a tippet... igy már mûxik, még azért annyit tettem hogy leklónoztam a MAC cimemet mellé 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3