UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasárnap nem volt jó pár óráig, azután laggolós szar volt, hétfõn du. tól ma reggelig semmi nem volt. Most meg olyan mint a régi modemes idõkben... de majd du. kettõre, várhatjuk a megváltást... 😊 Tiszta Fibernetes idõk idézése 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Két hete hol van net hol nincs, ingadozik állandóan, 4x telefonáltam hogy csináljak már valamit a f*szverés helyett, de csak ugyanazt a választ hajtogatják náluk minden jól mûködik és nem jönnek ki, az indítsa újra a modemet szövegeikkel meg kitörölhetem. Fiber Power 25 van még a régi modemmel, nem hajlandók kicserélni mert a 25-höz szerintük pont elég ez is. Még ha ki is jönnének akkor se biztos, hogy látna a hibát mert a nap egyik órájában rendesen mûködik utána megint rossz. Hûségnyilatkozat miatt még le se lehet mondani. 10 éve vagyok UPC-s és nem volt olyan év amikor ne lett volna gond velük persze mindig jöttek a "kedvezõ" ajánlataikkal én meg bedõltem. Nem ajánlom ezeket senkinek. (Miskolc)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ezt azóta már eltörölték? 😊
De ha le akarod mondani, akkor megkapod az akciós árakat, azzal bírnak maradásra. Régen ez egyszerûen telefonon elintézhetõ volt, ma már sajnos csak ügyfélszolgálaton. Úgy menjél be, hogy lemondasz mindent, mert drága 😉
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
adjam meg minden adatomat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
az egészet azért írtam, hogy más is tudjon róla
az a 100 mb tényleg elég nevetséges 😊
Bazinga!
de én a helyedben keresnék egy üzletkötõt
õ mindent elintéz neked, nem drágább, és hozzájuttattál valakit egy kis jutihoz
egybõl elõkerült az asztal alól egy "csak most, csak Önnek" ajánlat amivel kb 5ezret faragtak a számlámon (net, digitális tv)
oké akkor maradok, köszönöm! 😊
Bazinga!
gmail a legjobb 😊 még az indulásnál csináltam egy gmail reget, soha egy levelet nem töröltem még le, van vagy 3-4000 emailem rajta és a tárhely 5% -át használom csak (8 giga a teljes tárhely kb)
Bazinga!
Még egy kérdés: Lejárt a hûségem és ha lemondom a jelenlegi upc-s szolgáltatásokat (net, tel, tv) akkor új elõfizetõként megrendelhetem újra az akciós csomagok egyikét ugye?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
túl könnyû lenne
berágsz vmi miatt, és már le is mondtad
na ezt már nevezem stabilitásnak! a torrent is jön szépen!
végre úgy érzem magam, mint akinek normális internetszolgáltatása van 😊
Bazinga!
Scientific-Atlanta Webstar -t hozott a technikus kollega... eddig minden frankó
kicsit hüledezett azon, hogy hogyan került ide terayon modem és hogy még mit keres itt egy ilyen õskori cucc 😊
reméljük mostmár nem kell félóránként áramtalanítani 😊
Bazinga!
modemet vásárolni pláne nem, elvileg ha szar, ki kéne cserélniük ingyen, nem?
Bazinga!
csakmert egy nap kb 10-15x megszakad a netem, van amikor a modem jelzi (nem úgy villog ahogyan kell ill. a cable led nem világít -> "nincs vonal") és van amikor nem (szal ugyanúgy villog minden mintha lenne net
én már másra nem tudok gondolni, csak a modemre, tudniillik már minden mást kiiktattam a dologból (másik hálókártya, másik router, router nélkül, új oprendszer, másik böngészõ...stb.)
régi szar terayon modemet kaptam, már akkor használt és poros volt mikor a upc -s arc idehozta, nem is a dobozában jött hanem teszkós-szatyorban, kézzel feltekert táp-adapterrel
szal nem akarom azt, hogy ha felhívom az üfsz -ot akkor vmi 1.0 -ás droid arra kér fél órán keresztül hogy állítsam le a tûzfalamat vagy áramtalanítsam le a modemet... mert sztem agybajt kapnék 😊
Bazinga!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
aláírtad ?
igen !
köszönöm bíróúr nincs több kérdésem ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
penzert vazze, mi masert. <#nevetes1>#nevetes1>
ma a penz iranyit mindent, de ez mar lassan a napnal is vilagosabb.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
FB120:
Szoktak korlátozni ha 3 hónap átlaga meghaladja a 300GB-ot? Mert nekem eddig is elõfordult, hogy meghaladta, de eddig nem volt semmi gond.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3