22959
-
#21914 nincs meg vkinek a upc zenéje, mondjuk úgy fél óra hosszan? na jó elég lesz 10 perc is :DDDD -
#21913 Sztem ez #21883 , olcsó és jó ;) -
Digidroid #21912 Sziasztok !
Fiber 60-as nethez milyen routert javasoltok? Néha torrent is szokott futni a gépen. -
#21911 jaja, csak 8 napot kell rászámolni a lemondás bejelentéstől számítva és megszüntetik a netet, utána csak le kell adnod a modemet. -
lord nihilus #21910 A legutóbbi csekkes levélben van egy ilyen bekeretezett rész:
"...Ön jelenleg határozatlan idejű szerződés keretében veszi igénybe szolgáltatásainkat, melyeket továbbra is elkötelezettség nélkül, az itt feltüntetett új kedvezményes havidíjon kínálunk önnek. Amennyiben Ön a határozatlan idejű szerződése keretében általunk kiszámlázott díjat befizeti, úgy azt ajánlatunk elfogadásának tekintjük. A kedvezmény visszavonásig érvényes.
FIber Power 25 új ára: 3381,25Ft"
Eddig 3251 ft volt, a csekken is még ennyi van, ez most gyakorlatilag azt jelenti, hogy skippelem ezt a befizetést és akkor szépen szabadjára is engednek? (gondolom a modemet akkor vissza kéne vinni) Mert már nem kell a net egyébként. -
#21909 Teljesen terület függő hogy mit tartalmaz az analóg csomag, nézd meg a hivatalos oldalon a keresővel. -
Ironman2 #21908 Nem tudjátok véletlenü hogy az új RTL2 fogható lesz majd a UPC hálózatán a sima analóg csomagban? -
#21907 semmire ... -
#21906 azt gondoltam, csak nézegettem mire lenne érdemes váltani, most van 30/1es upc kb 20csatornával -
#21905 nem muszáj használni a telefont, mi készüléket sem kértünk, de még így is olcsóbb a csomag, mint ha külön rendeltük volna a netet és tv -t -
#21904 kérdés nincs csak net és tv kombó? csak 3as net tv telefon van? :/ -
#21903 szvsz, attól hogy a UPC a "kisker", még ugyanúgy Kínában készül a tablet -
#21902 nm -
Syntech #21901 Oks thx probáltam beszélni vele Csüt bemegy...legalabb is remelem... -
#21900 Ha nincs a házatokon társasházi kedvezmény akkor érdemesebb neten módosítanod mert online 3250 Ft a FP25 míg társasházi kedvezmény nélkül csak telefonon rendelve 4850 Ft/hó -
#21899 Viszel anyádtól meghatalmazást amit 2 tanú szignált és intézheted vagy névátírás ami egyszeri 2040 Ft és vagy mindketten be kell menjetek vagy ha mindketten ott vagytok telefonnál akkor telón is intézhető. -
#21898 Magasabb csomagra bármikor válthatsz! Az akciós áron fogod megkapni ;) -
#21897 ha átiratod a nevedre a szolgáltatást akkor nem kell égni, hogy anyáddal jársz ügyintézni :DDD
feltétel 18. életévedet betöltötted...
+ szülői beleegyezés :DDD -
Syntech #21896 Syastok.anyám 2 éve valamit variált upc-nél lejart ugye az 1 év. ha én bemegyek mint fia papirok nelkul akkor mit intezhetek?gyorsabb netet akarok és gold csomagot tv-ből.bemehetek enis mert anyám ossze vissza magyaráz nem megy be.segitsetek! -
vass17 #21895 Nem tudjátok véletlenül, hogy a kedvezményes havidíj csak új előfizetőkre vonatkozik? Most 10mbit-es netem van, hűségidő nélkül, ezt szeretném 25-ösre váltani, viszont nem mindegy, hogy mennyiért, mivel 1600 ft különbség van a kedvezményes havidíj és a listaár között.
Előre is köszi a segítséget! -
#21894 nálam 2 upc -s modem halt meg, ez a 3. most elég megbízhatónak tűnik, amióta megkaptam még nem volt vele gond
aztán a társasházban ahol lakunk ment már ki a upc által odatett szűrő v. mittudomén, és nem volt net senkinél
digitális tv -s médiabox -ból ez a 4., mindig megfagy, beszarik...stb.
rendeltem egy kínai webshopból egy kínai androidos tabletet (Ainol Novo 7 Aurora) és semmi baja nincs, 30ezer volt az egész, ingyenes szállítással, és nem kellett hozzá aláírnom semmi papírt, plusz hűségidő meg plusz csomagok...stb., és jobb tablet is mint a upc által adott wayteq tabok -
#21893 mert megbízom a upc-ben, eddig bármit kaptam hibátlanul műxik, 8 éve ugyan az az a fekete izé amiből kijön az internet a lapostévémbe, meg az egérpad (az is upc-s) hibátlanul működik
akkor miért rizikózzak mindenféle pitiáner szürkeimportos webshop-os betétitársaságokkal ...
-
#21892 Ez rendben is van, de miért akarsz mindenáron a UPC-től Tabletet venni, amikor boltban olcsóbb? Ez itten a kérdés :D -
#21890 mit gondoltok a upc miért nyitott a mobilnet irányába ? azért mert látják a tendenciát ... -
#21889 fel kell hogy világosítsalak a PC haldoklik, a laptoppal, netbookkal együtt, 5 év múlva már mindenki tabletekkel nyomattya , már most eladhatatlanok a használt laptopok ... -
#21888 gduck, kontar!
Köszi! Benne volt azok között, amiket Én is kinéztem, akkor az lesz. -
#21887 Neked tablet mániád van Láthatod hogy a jelenlegi akció is csak egy kamatmentes részlettel ér fel, ennél ne is számíts jobbra. -
#21886 hónapok óta van tablet akció de csak olyan előfizetőknek akik legalább 6 hónapja UPC előfizető és még nincs net előfizetése ergo új belépő net szinten. -
#21885 most hogy van mobilnettye a júpíszínek, lesznek még tablet akcióik ... -
kontar #21884 Én is ezt használom lassan 1 éve, tökéletes. -
#21883 TP-LINK TL-WR841N -
#21882 Sziasztok!
iPON-ról vki tudna ajánlani WiFi-s Router-t 30-as UPC net-hez?!
Ami(k) ár/minőségben best buy(ok) Ami jelenleg amolyen bestbuy-nak számít. 30nm-es helyiséget kellene kiszolgálnia és egy időben max. 2 WiFi-s jószágot. (noti; teló)
Amit esetleg Ti is használtok és meg vagytok elégedve vele.
Jó lenne ha az 5-6ezres kategória lenne; de max. 8ezer.
Amit(amiket) Én kinéztem direkt nem írom, mert az már befolyásoló tényező lenne. :D -
#21881 Nem civakodás, egyszerű segítségnyújtás -
#21880 :D -
#21879 tik most egy éves kacsán civakottok amikor a júpíszí mobilnetszolgáltatóvá vált -
#21878 Ez egy éve volt és olvassad el a #21234 hozzászólásomat ebben a topicban.
A lényeg az, hogy a 30->50 váltást sose volt automatikus, de kérhetted, mivel magasabb csomagra bármikor válthatsz akciós áron! Az akciós ára 4580Ft.
-
#21877 Fiber Power 30-as netem van, kb. 1 éve e hír keretében arról volt szó, hogy átállítanak 50-esre automatikusan, csak szerezni kell új modemet, ami bírja az 50-est.
Voltam személyesen, hülyének néztek
Hívtam őket telefonon, ott se értették mit akarok
Valaki járt hasonló cipőben? mi a lebonyolítás módja? -
#21876 Más nem tapasztalt lassulást?
Időnként nem töltődnek be az oldalak csak sokadszorra.
Tegnap elment a net, aztán villogott az us ds led de volt net és azóta lassul be időnként. -
#21875 nnna ez nagy biznisz, kiskereskedelmi áron kapok egy tablet-et ... -
#21874 EGY TITKOS LINK!