UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem ma tuti nem lesz!holnap vasárnap van!!!nem munkanap!majd 7fõn😛
ma éccaka kezdõdik a monornet es növelés is ugye? 😊

jaja én is ara várok mert 1 honapja ienkor már sok mdienkinek megvolt emelve!!! valakinek már készen van az irja le plzzz!!
banner...
Ma estétõl kezdik emeleni a netet nem? már mint lightosoknak "minimumosoknak"
...torrentrõl annyit,hogy valahonnan lehet 700-800k-val szedni valahol meg nem...ott meg kell elégedni az 50k-val...ez van...a 700-800k nekem külföldi torrenteknél jól mükszik...pölö most szedtem le a legõjabb south parkot....175mb torrentrõl amcsi szerverrõl 4 és fél perc alatt....webes letöltésnél meg stabil 10MB/seccel jön...
robotnyk
jó, csak eddig simán ment, tegnap óta szar. de látom, a min/mednél most lesz emelés, betudom annak, azt majd meglátjuk...
Persze, hogy az. Próbáld éjjel akkor általában nem v. kevésbé.
robotnyk
valaki másnál is pocketlossos? tegnap óta webes felületrõl nem tudok feltölteni, mert 10-20 percenként 1-2 mpre kihagy, és kezdhetném elõröl.
páf a szerencséesek😊 na mid1 aza léyneg hoyg " csak 1 nap van" 😄😄😄
NeoMaN
Tömörített adatátvitel talán. Nemtom a hogyanját, de pl. rapidshare is elképesztõen gyors, valamint egyszer egy 2megabites ADSL-el leszedtem egy dolgot DC-rõl 6 megabyte/másodperces sebességgel, ami hibátlanul lejött.

bertino
elõfordult már, nem is egyszer
1 DVD lejött kb félóra alatt

modemcfg kiosztó cuccnál volt vmi gebasz, mert nem küldte vmiért a configokat 😊

sajna nem ment így sokáig 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bigapó
az komoly lehetett😊 44 MB/s. ez hogy fordulhat elõ? és egyébként ilyen kábelneten keresztül mi a fizikai határ? 100 MB? tehát, ha egyszer ejutunk oda, akkor a kábel mennyit bírna? vagy addigra már rég más lesz a technológia a koax-ot meg elfelejtjük?<#rinya><#vigyor3>

The Matrix has you...

1 mp ?😮OO kicsit furi lene azért😄😄
44mb/sec hihi😄 majd 10 év mulva😛
Messze nem csak böngészõbug az ilyen, nekem letöltésnél votl olyan, hogy 44MB-ot szedett le egy másodperc alatt. Aztán sajna visszacsökkent az eredeti értékre, azaz akkoriban az 1,5 Mb/sec-re 😞.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Nem azon van a hangsúly, hanem azon, hogy nincs hûségem, ezért kaptam átmenetileg ezt.

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Mighty
Nem feltétlenül. A fejlesztések nyár elejéig tartanak.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

remélem a medium is rendesen fog menni<#wow3>

ja és végre mûködni fog az Extreme meg a Professional is. nem fog laggzani mint az õrült. Elvileg hétfõig be lesz rakva már rakva pár helyen az új ARISZ. Most is megvan emelve, csak az ARISZ-ok nem bírják ezt a terhelést, mármint bírnák a régi sebességgel, de mivel mittudom én 50 emberbõl az elsõ 10 felcsatlakozónak van fullos sávszélje, a többit meg letaszítják. meglesz az új ARISZ aztán menni fog rendesen

Szombat este kezdik és vasárnap reggel má resetelhetsz aki mediumos meg lightos😄

bertino
?

csá azt szeretném megkérdezni hoyga ki lightos az érzet e változás mert 1 honapja is hamarab emelték fel 😊jo lene most is már😊
Mo.Organ
.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

bigapó
ott a pont.

The Matrix has you...

Én ezt nem értem, kb. 1000 hozzászólás ment el azzal, hogy emberek beírták, hogy"ilyen gyors a netem", "nekem meg ilyen"
Pedig teljesen világos, ezek a témával szorosan összefüggõ hozzászólások. Az ember kíváncsi(legalábbis én) a többi júpíszis hangszertársra. Ha csak hivatalos hírekre vágynék felesleges lenne a topiknak a puszta léte is, hiszen arra a szolgáltató oldala is tökéletesen megfelelõ.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

rekettyes
mit nevezel te értékes információnak?<#vigyor1>

PyRex
Én ezt nem értem, kb. 1000 hozzászólás ment el azzal, hogy emberek beírták, hogy"ilyen gyors a netem", "nekem meg ilyen", "nekem ma rosszabb mint tegnap", "nekem a torrent jó volt de most nem, de már igen", satöbbi...

Kérdem én, ennek mi értelme? Most attól, hogy teleszpemelitek a fórumot, nem lesz gyorsabb 😊 Szerintem meg kéne várni azt, amikorra befejezõdik a bõvítés minden területen és ha valakinek azután sem jó, akkor sem itt kell rinyálni, hanem felhívni a chello-t.

Nem akartam senkit megbántani, meg bunkó lenni, de kurva idegesítõ, hogy van kb. 100-150 új hozzászólás minden nap és nekem kell kibogarásznom, hogy van-e értékes információ a sok "megosztom a sebességemet másokkal" hozzászólás között... <#conf>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bigapó
én ennél cifrábbat és példa-ellenpéldás monológot írtam, de aztán nem tettem közkincsé. ebben az egyben igazuk van az ittenieknek. Hiába rinyálsz, attól még nem fognak gyorsabban fejleszteni. le kell nyelni a békát - ami nehéz mert egyre nagyobb varangy a szemétje... 😉

tegnap délelõtt, egészen délutánig egész jó volt, mondhatni normálisan mûködött az amit szoktam csinálni, de estére teljesen behalt.

The Matrix has you...

Nálam két napja délután elég stabilan 1,5mb. Ez sem sok, de leaglább lehet vele valamit kezdeni. Ez márt csak azért is érdekes, mert ha februártól ilyen lett volna akkor tuti ezért járna itt a szám. De mivel egy hónapja délutánonként 200kbps-bõl kellett gazdálkodnom most elégedett vagyok 😄
Golyo69
tudom 😄 csak gondoltam berakom 😄

GGMU

CzGobe
böngészõ bug

eom$

Nekem is egy pár napja nagyon jó volt a net:
Mostanában megint visszaesett 10-100 KB/sec közé. De engem nem bosszant annyira, mint egyeseket (legalábbis ahogy olvastam). Ha jól emlékszem, Dunaújvárosban május 7-én fejezik be a fejlesztéseket, szóval még van addig idõ 😊. Az a lényeg, hogy van net, nincs az, hogy szünetel. Amúgy a lentebb említett "probléma" (Golyo69) régebben nálam is volt, aminek örülni kell, mert igen ritkán van 😞.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Golyo69
az ilyen net nem lenne rossz 😄 ezt nem olyan rég mértem 😄😄 egy pár hete

GGMU

Hát nem tudom mit csinának Tatabányán belül még nem sokmindenkinek emelték a sávszélét köztük nekem sem. A hónap közepéig elég gagyi volt a net 100kbit/s és 50kbit/s között volt a sávszélem de mint írtam azóta már stabil 512/128 kbit/s. Ezzel csak annyit akarok mondani hogy szeirntem a technikai fejlesztéseket már 2 hete befejezték de a sávszél maradt, úgy néz ki hogy "nem szeretnének túl hamar végezni ezzel a fejlesztéssel".<#szomoru1><#rinya>
Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy tegnap nem ment 2mb alá. Remélem ma sem fog. Bár sokan panaszkodtak ma itt a városban, hogy egyáltalán nem ment. Lehet hogy mivel nem ment nekik nem terhelték a hálót és azért volt gyorsabb nálunk.
Ahol megvolt már a központ fejlesztése, ott stabilan megvan a max sebesség, és a ping is jó.
nekem még amíg light-om volt nagyon jó pingidõk voltak, de amióta standard még azzal is nagyon jók voltak, (de amióta """fejlesztések""" vannak azóta lehetetlen akármit is kezdeni ezzel nettel) pl cseh cs source szerveren 25-30-as ping, havernak t-onlájnos dsl-el 90-100.
Azért nem egészen jó példa. Mert amíg építkezek kölcsönbõl albérletben lakom hameg nem akkor magamat szídhatom a tetõ miatt. De itt nem én döntöttem úgy a pénzemért, hogy "tetõ nélkül kell beköltöznöm", hanem a chello döntött helyette. Jó lett volna, ha elõbb befejezi a házat és mikor kulcsrakész akkor adja át. Addig meg ellaktam volna albiban vagy egy kisebb lakásban.
bertino
ha fuj ha esik lehet akármilyen NETed, egyiknél se 100%, hogy a minõsége megmarad 😄D
amugy olvass vissza pár oldalt, nemrég teleírkálták kinél mennyire fos a 10 mega és kinél nem

Pupcika
hali mindenki
8megás adslem van és chello extremre váltanék
mineke a pingek akik játszanak bármivel is? külföld belföld egyaránt érdekel, ingadozik még a chello? mármint arra gondolok, hogy ha sokan néznek tv-t vagy sokan vannak körülöttem akiknek chellojuk van vagy ha esik, ha fúj ha hideg ha meleg van =>ezeket a problémákat kiküszöbölték már? és állandó a 10mega le? és az 1mega fõl ha az idõjárásra már nem érzékeny?
köszi a válaszokat elõre

ugyancsak újpest és semmi baja 😛szerncsére, le is kopogom
ha azért kapta volna meg akkor már nekem is az lenne
De te nem azért kaptad meg az 5megát mert már sok ideje lightos voltál?<#wow2>

ráadásul március eleje óta... én már egy hónapja nyomom anagyobb sávszéllel

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

na ez is hülyeség 😄😄 mert már sok helyen meg van emelve 😉

Mighty
Igen, a beharangozott ütemterv szerint április elsejével kezdik el a minimum és a medium csomagok sávszélességének emelését.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

2nap és 14 óra múlva emelnek a mediumosoknak?vagy csak az elsõ bõvítési körzetben levõknek?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

StephenKing
Szóval akkor várjunk türelemmel júniusig, vagy én Miskolciként már gondtalanul netezhetek április 2-töl mert itt akkorra igérték a fejlesztések befejezését?!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Tombi
Nálam Újpesten továbbra is hulla a torrent, de én kivárom az április 24-ét. Aztán akkora rinya hegyet zuditok a 1221-re, hogy hetekig Mr. Organ se mer nekem irni még pmet se 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Nekem régebben csak a T-Com hálózatán lévõ peerektõl jött lassan a cucc.
Mostmár tõlük is jön 15-20KB/s-el, ami teljesen elfogadható, ha azt nézzük, hogy milyen elavult az ADSL technológia.

Nagyon örülök annak, hogy amikor az ADSL és a Chello között kellett döntenem, akkor a Chello-t választottam. Akkor még nem ismertem a technikai részleteket, de mostmár tudom, hogy nagyon jól választottam, ugyanis az ADSL technológia a DOCSIS-hoz képest nem nevezhetõ technológiának...