UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 DVD lejött kb félóra alatt
modemcfg kiosztó cuccnál volt vmi gebasz, mert nem küldte vmiért a configokat 😊
sajna nem ment így sokáig 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
The Matrix has you...
44mb/sec hihi😄 majd 10 év mulva😛
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Pedig teljesen világos, ezek a témával szorosan összefüggõ hozzászólások. Az ember kíváncsi(legalábbis én) a többi júpíszis hangszertársra. Ha csak hivatalos hírekre vágynék felesleges lenne a topiknak a puszta léte is, hiszen arra a szolgáltató oldala is tökéletesen megfelelõ.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kérdem én, ennek mi értelme? Most attól, hogy teleszpemelitek a fórumot, nem lesz gyorsabb 😊 Szerintem meg kéne várni azt, amikorra befejezõdik a bõvítés minden területen és ha valakinek azután sem jó, akkor sem itt kell rinyálni, hanem felhívni a chello-t.
Nem akartam senkit megbántani, meg bunkó lenni, de kurva idegesítõ, hogy van kb. 100-150 új hozzászólás minden nap és nekem kell kibogarásznom, hogy van-e értékes információ a sok "megosztom a sebességemet másokkal" hozzászólás között... <#conf>#conf>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
tegnap délelõtt, egészen délutánig egész jó volt, mondhatni normálisan mûködött az amit szoktam csinálni, de estére teljesen behalt.
The Matrix has you...
Mostanában megint visszaesett 10-100 KB/sec közé. De engem nem bosszant annyira, mint egyeseket (legalábbis ahogy olvastam). Ha jól emlékszem, Dunaújvárosban május 7-én fejezik be a fejlesztéseket, szóval még van addig idõ 😊. Az a lényeg, hogy van net, nincs az, hogy szünetel. Amúgy a lentebb említett "probléma" (Golyo69) régebben nálam is volt, aminek örülni kell, mert igen ritkán van 😞.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
amugy olvass vissza pár oldalt, nemrég teleírkálták kinél mennyire fos a 10 mega és kinél nem
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
8megás adslem van és chello extremre váltanék
mineke a pingek akik játszanak bármivel is? külföld belföld egyaránt érdekel, ingadozik még a chello? mármint arra gondolok, hogy ha sokan néznek tv-t vagy sokan vannak körülöttem akiknek chellojuk van vagy ha esik, ha fúj ha hideg ha meleg van =>ezeket a problémákat kiküszöbölték már? és állandó a 10mega le? és az 1mega fõl ha az idõjárásra már nem érzékeny?
köszi a válaszokat elõre
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mostmár tõlük is jön 15-20KB/s-el, ami teljesen elfogadható, ha azt nézzük, hogy milyen elavult az ADSL technológia.
Nagyon örülök annak, hogy amikor az ADSL és a Chello között kellett döntenem, akkor a Chello-t választottam. Akkor még nem ismertem a technikai részleteket, de mostmár tudom, hogy nagyon jól választottam, ugyanis az ADSL technológia a DOCSIS-hoz képest nem nevezhetõ technológiának...