UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez olyan mint ha kölcsönböl építenél egy házat. Még nem laksz benne mert építik, de már fizeted a kölcsönt vissza. Nyavajogsz hogy nincs tetõ, nincs fûtés .... de te nem ezért vettél fel akkora kölcsönt. Mindenhez idõ kell. A fejlesztés nem abbol áll hogy egykét madzagot ide-oda teszek azt faxa lett minden.
Ha kész az fejlesztés mindenhol és még mindig szar a rendszer na akkor aztán lehet rinyálni. De addig ez már egy lerágott csont hogy este megint meg megint meg megint szar.
Elhiszem hogy bosszantó, de sajna ez van.
Valaki mindn nap ezzel jön, csak sajnálni tudom, hogy ez a legnagyobb problémája az életben hogy milyen lassú megint a chello.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Egyébként eddig az emelésig minden rendben volt. Csak az ügyfélszolgálat az ami nagyon lassú. Van hogy háromnegyed órát kell várni mire beszélhetsz valakivel.
Most olyan amilyen majd jó lesz. De az nem tetszik, hogy megpróbálnak hülyének nézni. Azt mondták ma a legutóbbi hívásomnál, hogy azért lassú itthon a böngészés mert biztos torrentezek.
Majdnem elküldtem az annyába. Mert 200-400kbps-en nem lehet böngészni sem normálisan nem hogy torrentezni. Birom mikor el akarják dönteni, hogy biztos a rooterem rossz, vagy a gépem vírusos. Aztán mikor közlöm hogy pc szervizes vagyok akkor meg kinyögi, hogy tudnak arról a napi pár órányi "lassulásról". Tetü banda. Tisztelet a kivételnek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Hozzam holnap jonnek bekotni a mediumot. Az azt jelenti hogy nekem meg 3 napig nem 5 megabit lesz?
Na persze beleolvastam itt a forumba es latom hogy senkinek nincs normalisan meg a full speed. Van ahol mar stabil? En 6 kerbe lakom.
Ja es ugy altalanossagban meg vagytk elegedve a szolgaltatoval? ugyintezes stb.
En megvagyok mert tegnap irtam nekik, ma hivtak hogy holnap jonnek, szoval sztem meg gyorsnak is mondhato ...
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
😞
a korábbi 40k/sec-es nem chello ip tartományos limit 100-ra változott,
letiltottam minden chellos IP-t, és 100 +- 5 k val húzok bármilyen torrentet. szánalom! 4-5 k val jön bixes szerverekrõl is.
Köszi a segítséged!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
#10114 ezért írtam, hogy neked kell eldönteni mire tellik 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Asusról találtam a legkevesebbet azért vettem azt.
Neked kell eldönteni 😄
akár ez is megtenné? Vagy SMC esetleg?
(eddig amúgy balga mód azt hittem, hogy kábelnet megosztáshoz másféle router kell, mint dsl-hez 😄DD)
Gondolom csatlakoztatni kell a routert az egyik pc-hez, brózerrel rácsatlakozni, és úgy jön elõ a konfig menü, mi?
Annyit kell csak csinálni, hogy a chellonál beregelt hálókártya mac címét adod a routernek és ip autómatikus fogadást, a többit megoldja 😉
Nekem nem Chello-m van, de ez a topik pörög a legjobban, gondolom megfér itt a kérdésem:
Tehát kábelnet megosztását szeretném csupán 2 gép között.
Milyen routert ajánlotok hozzá, illetve van-e vmi extra metódusa?
(ADSL-t már osztottam meg DSL routerrel, nemtom attól merõben elétrõ-e a kábelnet megosztása)
Csak nekem nem lassú hanem néha teljesen elmegy. A 4emeletes házunknál tegnap voltak a tetõn és azóta néha elszáll
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
de sajna nekem is...
volt, hogy fejlesztések miatt nekem is ultrafos volt a NET, sõt, sztem szinte mindenkinek a szolgáltató elõfizetõi közül
ettõl jobb, hogy leírjátok uazt a dolgot 600x ?
semmit se fog javulni... csak magatokat idegesítitek tovább vele, higyjétek el
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
jah és ki szólt hozzád vagy ki bántott hogy lebarmozol minket csak mert nem repesünk az örömtõl hogy havi 8000 egy f*s isdn szintû netért???
A upc az uszit fejlesztene tovabb akkor mar felsiker lenne,ugyanis ettol kepzetlenebb uszi-vel talan csak a vodafon buszkelkedhet anno mikor gprs-net-em volt szegyenlem bevallani de volt :-) ott etetttek olyan baromsagokkal hogy a vinyobol kilepo negyszogletes hullamok miatt nem megy a net:-) upc-nel sajna hasonlo a helyzet :-(
Lehet kopkodni :-) !
Peace!
neme a számláló megált 1300-nál én kb olyan 60 hihánál jáérhatok szerintem