22959
-
tompka #12715 de kb a coax mennyit bír? -
#12714 nem tudni. mindig jönnek újabb-és újabb eredményekkel. Sokban függ az átvitt távolságtól. -
tompka #12713 nem elég? :D
nekem kb 1óra 10perc körül mozog.
a kábelrendszernek mennyi a max sebessége? -
#12712 persze, a teknológia lehet, hogy menne szimmetrikusan
csak az MT sose fogja úgy tolni, különben az ADSL-eket is úgy terjesztené -
#12711 22 perc alatt töltöttem le 2GB. Mért nem lehet gyorsabban küldeni a túloldalról? -
Aspyrin #12710 Alt+F4 vagy digi tv :) -
devilk #12709 Megoldás?:D:D:D -
Aspyrin #12708 Nem tudom, hogy megy az adsl, de a cselló borzasztóan sz.rul muzsikál az emelés óta. -
devilk #12707 Miért, szerinted minden ok? minden a legnagyobb rednben megy? -
Aspyrin #12706 Hőn szeretett júpíszink tudja-e?.. -
devilk #12705 Igaza van!
Még a 10mbitet sem tudják normálisan adni... -
#12704 De 2.5 volt ? Akkor az. -
Aspyrin #12703 Én azt olvasom itt, hogy szimmetrikus.
Bár lehet, hogy rosszul fordítom. -
#12702 nem szimmetrikus.
akkor SDSL lenne és a feltöltési sebesség azonos lenne a letöltéssel. -
#12701 rakás hugy, még ADSLt se képesek szolgáltatni, mit akarnak ezek 25mb/s-os minimális sávszéllel ?
kiröhögtetik magukat... -
Aspyrin #12700 Ja. -
#12699 vdsl szimmetrikus? -
Aspyrin #12698 Kis off:
25 Mbites net a tökömtől.
On. -
#12697 ja nekem sem rémlik -
#12696 mikor volt neki 2mbites csomagja? mert én nem emléxem :P -
devilk #12695 Nem tudom, hogy jön ide a Ferrari, de legyen:D -
#12694 A régi, egy-két évvel ezelőtti 2Mbites csomagja a UPCnek gyorsabb, jobban használható volt. Marketinges szöveg ám legyen, írják rá ugyanarra hogy 5 Mbit. DE nem. A mostani: használhatatlan. -
#12693 Nezopont kerdese... Romaniaban, Ukrajnaban, Kongoban, Mexikoban is orulnenek, ha emberibb fizetest kapnanak. -
#12692 de jó volna, ha a magyarok emberi fizetést kapnának -
#12691 De jo volna, ha nem kerulne tobb 10 millioba egy Ferrari. A Vaci uton 2 is van kiallitva a szalonban. Kapasbol megvettem volna mindkettot. Es meg nem is beszeltem a benzinrol... -
devilk #12690 Nem azt várom, hogy a net 5-10mb-tot töltsön:D
Ha valaki arra vág fel, hogy 10mbites a nete, az már régen rossz. Attól a ugyanolyan büdöset szarik mint a másik:D
Letöltés?
Igen. Szép szó. Szeretem. Ha egy DVD, CD, nem kerülne több ezer forintokba, akkor más lenne a helyzet. Ha egy mozijegy nem kerülne 1200 Ft-ba más lenne a helyzet. És miből élnek a filmesek, alkotók? Nem a pénzből, hanem belőlünk. Mivel ha egyre kevesebben mennek el a moziba és egyre kevesebben vesznek valamit meg, az jelent valamit.
Ma is voltam a Media Markt-ba. Kapásból megvettem volna vagy 100 dvd-t... 100xkb.3000? =300.000 Ft. Ennyi. nmem is beszéltem a programokról:) -
tompka #12689 nah, dejó nálam nincs korlátozás. őszintén szólva meg is őrülnék ha lenne.nekem elég jó a torrent.pl ha van egy seedszerver vagy ha sok seed van akkor maxal jön.550-610
ja de azért ilyenkor a ping üti az 500-at. néha 600
de még így is simán használható a web. bár nem annyira gyors.
am. szerintem tuti 100% hogy a város nagysága, és így a háló terheltség közre jáccik a korlátban.
itt össz 4szolgáltató van. mind a 4szépen megy. egyiksem szakad meg. -
#12688 "az ember miért fizet elő 10-20 Mbites netcsomagra?"
1. Presztízs, felvágás - "én gazdag vagyok, előfizetek a...."
2. Tudatlanság - "gyors, biztos, jó lesz a gyereknek..."
3. Nagy sávszélességű alkalmazások hajszolása - letöltés orrba-szájba (hogy legális, vgy illegális, az már más tészta...)
"tévedtem. vagy csak a chellonál van így?"
1. A sebesség maximális sebesség, nem névleges. Ha szerencséd van, akkor meg tudod közelíteni. Ha nincs, akkor terhelt a hálózat, vagy korlátozzák a p2p alkalmazásokat.
2. Ez lakossági szolgáltatás, nem üzleti célú bérelt vonal (ami jóval drágább!).
3. A technikai paraméterek ismeretében ne számíts csodákra. -
#12687 nah, dejó, nálam is érződik már a p2p priorizálás
fut utorrent, alig csorog 30-40 k -val az adat, web használhatatlan ilyenkor
gg upc... -
devilk #12686 THX!: -
devilk #12685 Szerintem, aki 10MBit-vagy nagyonn sebességű netet választ, egyértelmű, hogy miért! Nevezzük csak Warez NET-nek:)
Aki olvasgatni akar, annak megteszi a "gyengébb" is! Amikor előfizettem a 10mbites témára azt hittem, hogy a cuccok, kb. 2-3 megabájtal simán jönnek. tévedtem. vagy csak a chellonál van így? -
juventus #12684 Valójában szerintük az ember miért fizet elő 10-20 Mbites netcsomagra? Hogy a nemzetisport oldalát megnézze? Arra bőven elég egy 1 Mbites is , szóval nem tudom ezek mit gondolnak mi a ráknak ilyen sávszélesség ha lehetetlen kihasználni. -
#12683 Az SNMP hálózati eszközök menedzselésére szolgáló protokoll.
Sima otthoni "routerecskében" aligha lesz ilyen.
OpenWrt firmware-t - ami valójában egy Linux-változat - az alábbi listában Supported jelzéssel ellátott változatokra tudsz rátenni. De ehhez megfelelő elszántság kell.
A webes beállító-felülettel való játékhoz meg külön kell programot írni (ami a weboldalon összeszámolja a felhasználók számát), illetve ki kell deríteni, hogy az előző hozzászólásomban említett módon (megadjuk a jelszót, a felhasználónevet, a router IP-címét, meg a felhasználólistát tartalmazó oldalt - hogy ezek mik, azt neked kell kideríteni) el lehet-e érni az oldalt. Frissen nyitott böngészőben próbáld ki. -
devilk #12682 magukkal basznak ki.. mert itt a DIGI és a TV NETWORK és majd pisloghatnak. mint debrecenben az egyik szolgáltató, aki nevetséges áron adja a netet 1mbit... www.cablenet.hu -
juventus #12681 Tényleg nevetséges amit ezek művelnek , eddig több mint 4 évig t-onlineos voltam csak itthon mondták hogy telefon meg tv együtt akkor már net is legyen upc. Mondom jó mert elvileg olcsóbb és gyorsabb 2 Megával és akkor jó 1,1 megával tudok majd tölteni lefele. Hát ilyenkor estefel kb. 20 kb/s-el töltök ami egészen felháborít mert legalább a 100-at érné el, korlátozzanak ha nekik ez jó de ne ennyire , konkurenciánál ilyenkor jött 800al igaz a maximális sebesség elmarad a UPC-től de ha átlagot számolok akkor nagyon be****tam. -
devilk #12680 van ilyen oldal amit írtál nekem csak mi a felh, és jelsz? mert amit hasznalok az nem jo. -
devilk #12679 uhhhh..
asus routerem van.
most amit leírtál nem igazán vágom:D:( -
#12678 "Keresnék egy olyan programot, ami kiírná, hogy kik és hányan csatlakoznak a routeremhez!"
Sajnos külön szoftver nemigen létezik hozzá, hacsak nem:
* SNMP-képes a router, és képes a felcsatlakozottakat, vagy azok számát elküldeni (ehhez már csak egy SNMP-kliens kell)
* Külön operációs rendszer (általában Linux, de például a Cisco routereknek saját OS-ük van) van a routeren, amit te testre tudsz szabni (tudsz rá shell szkriptet írni); vagy be tudsz jelentkezni rá Telneten/SSH-n/soros porton keresztül (ez esetben is írhatsz shell szkriptet, vagy a meglevő parancsokat felhasználva adsz egy szoftvernek bemenetet)
* A webes beállító felületet (amin szerepelnek a routerhez csatlakozók, vagy azok száma) el tudod direkt érni, például így: http://user:[email protected]/oldal.html.
Ezt letöltöd egy (saját készítésű) programmal, és kielemezteted. -
devilk #12677 Sziasztok!
Keresnék egy olyan programot, ami kiírná, hogy kik és hányan csatlakoznak a routeremhez!
PLS -
Bucsek #12676 1-et szedek :(
amugy meg ftp progival nagoyn jol jön :( áttértem arra :D