UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huha, új vagyok a topicban, ezért nem szeretnék ezer üziket visszaolvasni, ezt bocsássátok meg. Egy kérdésem lenne, mert igencsak aktuális, és szerintem lehet jártak/járnak mások is így.
A fiber power 25ös csomagot(3200ft) rendeltem tavaly szeptember végén, 1 éves hûségnyilatkozattal. De most júni 15tõl kitesznek abból az albérletbõl, ahova eddig be volt szerelve, a szülõvárosomba meg át se tudnám vinni mivel ott nincs upc net. Ilyenkor a lemondással mennyi büntetés várható, vagy olcsóbban kijövök ha fizetek a semmiért szeptemberig, és akkor meg lemondom? elõre is köszi az infókat

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

precision
<#eljen>

Bazinga!

Gubberx
Ott a pont, tudom mert UPC-s dolgozó vagyok 😉

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

gduck
Értelmetlen ez a veszekedés. Ha valaki régi elõfizetõ és észreveszi hogy akciósan az új elõfizetõ jobb árat kap, akkor egyszerûen lemondja az egész szolgáltatását, persze csak akkor ha nincs hûségideje. És amikor lemondja, akkor lebeszélik róla az akciós elõfizetése díjjal!

Ez már évek óta így van, ezen nincs mit vitatkozni/hitetlenkedni. Én személy szerint már 3x alkalmaztam ezt az eljárást <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

precision
vissza olvashatsz nyugodtan, hogy ki kezdte a személyeskedést...

"Az, hogy neked csökkent, az azért van, mert feljebb léptél egy akciós díjcsomagba."

Igen. Most. Az elõzõ esetnél nem léptem feljebb, csak le akartam mondani (t-homera akartam váltani). De látom nem bírod értelmezni a dolgokat...

Az összeget egyszer elírtam, be is ismertem. De megint leírom. Ott a upc.hu-s kép/link, ott a _saját_ szerzõdésem scanelve. És ezek után még mindig fröcsögsz.

Nem szoktam nyomogatni azokat a gombokat... egyszer nyomtam rád, amikor személyeskedve beugattál. De amúgy ha valaki leírja a véleményét normálisan azzal nincs bajom, még akkor sem, ha nem értek vele egyet.

De tényleg fejezzük már be. Most is te éreztél égetõ kényszert, hogy reagálj Gubberx hozzászólására szép kis személyeskedéssel megtûzdelve.

Na... off vége. Fejezzük be. Hihetsz kamusnak vagy aminek akarsz, csak hanyagoljuk a témát. Thx.

Bazinga!

Tényleg nincs kedvem veled vitatkozni, fõleg személyeskedõ stílusban, ahogy te teszed. Te több hsz-edben, össze vissza beszéltél, egyszer ilyen, aztán olyan árakat mondasz(persze elírásra hivatkozol). Olyan dolgokat állítasz be tényként mint házigazda, ami nem létezik. Nincs asztal alatti, egyéni díj. Az, hogy neked csökkent, az azért van, mert feljebb léptél egy akciós díjcsomagba. Te ezt úgy állítottad be, hogy veled kivételeznek, ráadásul a telefonos ügyintézõ intézte. Nincs gond, kussolok. (Nyomkodhatod a nem hasznod piros gombot.)
precision
ezt nem tudtam...
viszont anno én nem mondtam le (csak akartam), az ügyintézõ kis hölgy nem engedte, kis interjú, hogy miért akarjuk lemondani, mennyire vagyok elégedett...stb., és akkor jött az ajánlat amit elfogadtam, így végülis nem mondtam fel a szerzõdést, csak módosítottuk

vg: te meg kussoljál. thx. ott a upc.hu, ott a scannelt doksi, és még mindig pattogsz az ilyen fél soros gyerekes böfögéseiddel... unalmas vagy már... mondom, nem kell elhinni semmit... de akkor se ugass, mert nem érdekel(sz)

Bazinga!

Hagyd, egyrészt azt hiszi magáról, hogy õ a propeller, másrészt úgyis törli ami neki nem tetszik.
Gubberx
Ha lemondod 3 hónapig nem köthetsz akciós árakon újra csak listaáron ami kb 3x annyi mint a normál díj 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

gduck
Csak akkor mûködik routerként (vezetékes és wifi), ha Cisco EPC3925 a típusa! A Cisco EP3208 nem tudja!

Nálad így elsõ olvasatra az lehet a bibi, hogy rossz helyre dugtad a modem kábelét a routeredbe. De a tuti megoldás az, ha belépsz a routered beállításaiba és megnézed mi a hiba 😉

természetesen mindkettõt, csak a hibajelenbséget írtam le.
van valami általános kód amivel belehet menni az új chellos modembe ?
Úgy tudom az routerként is mûködhet
precision
de mit szeretnél? wifin keresztül netezni a laptopon? vagy miért akarsz portokat nyitni?

Bazinga!

Ja még annyit hogy ezen a gépemen van net rúterrõl, csak a portokat hiába engedélyezem.
valakinek van ötlete ?
Ma kicserélték a modemet egy újra ami már viszi az 50 mbt.
A baj az az hogy rúteren keresztül van megosztva a net amivel eddig nem volt baj, nem is lett átállítva a modemcserénél a rúter.
Most viszont portot nem tudok engedélyezni, vagyis a rúterbe engedélyezve van, de hiába.
Akkor a laptop hiába csatlakozott wifin,ipt kapott de netet nem.
valakinek van ötlete ? az új modemekben lenne valami beállítás ?

precision
😄DDDDDDD

ott a scannelt szerzõdés amit ma kaptam postán 😊 és még mindig magyarázkodsz 😊
de hagyjuk... ne írj többet a témában mert kitörölöm...

Bazinga!

Felesleges vergõdni, ez a vonat már elment.
precision
csak neked, csak itt 😊

http://www.upc.hu/kabel-internet/

Bazinga!

Yoda001
nálatok is lassú a net, vagy csak itt? minden oldal fél perc mire betölt...

http://9gag.com/gag/5135249

precision
mert ott elírtam, 14 -et fizettem, 3 -al lett kevesebb, úgy lett 11

Bazinga!

Össze vissza beszélsz(#21706-ben még 11e volt), engem nem izgat, magadat égeted.
precision
14 körüli volt akkor, most meg 9

de minek magyarázkodjak neked? 😊 ha egy kicsit is érdekelne a dolog scannelnék neked ehavi meg majd a következõ havi csekket... 😊

a modemet is futárral küldte ki, vmi Cisco, a régit meg le kell adni a UPC -nél

tegnap fél órát sakkoztam a router beállításokkal, mert volt online led -em, mégsem volt net, aztán üfsz -os segített, regelni kellett az új modemet

de nyilván ezt is kamuzom, merhogy nekem az mennyire jó nyilván, erre rejszolok épp, ne tudd meg milyen jó cseszdmeg...

Bazinga!

Ne fárasszál már, ilyen nincs. Idézek #21703 hsz-edbõl :

"én is bementem nem olyan rég, hogy szeretném lemondani, mivel drága... egybõl az asztal alól jött egy ajánlat "csak itt, csak most, csak Önnek" és 3000el kevesebb lett a számlám 😊"

Tényleg nem értem mire jó hazudozni.
precision
na, fater felhívta a upc -t és addig dumálgatott az üfsz -os csajszival hogy 2,5 ezerrel olcsóbb lett a csomagunk és 50 megabites lettem 25 -rõl 😊 el lehet viselni azért... 😊

Bazinga!

Csak kétszer? Boldog ember!
Amikor megy, a ping 30-40% veszteséges...

bardocz
Bp XI.-kerben másoknak is laggol ez a szemét?
precision
aki az ilyenekben hisz az meg is érdemli hogy vírus kerüljön a gépére és a botnet tagja legyen 😊

Bazinga!

Azzal sem ér semmit.
gduck
Na persze. Belépsz a forgalom oldalra és gyorsabb lesz a neted? Max a program ellopja a jelszódat, másra nemigen jó <#nyes>

Errõl már hallottam. Szerintem undorító...
Aki ilyet használ, remélem elkapják.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

szekrény
saját magatok alatt vágjátok a fát ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

valaki van a 8. krületbõl ? Másnak is naponta 2x restartolni kell a modemet, mert megáll a net ?
Tököm kivan már az utóbbi 3 hónappal csak szopatnak.
Stefling
Na megrendeltem a media cardot, kedden érkezik, elvileg az én tv-mbe is jónak kéne lennie, mert van rajta CI bõvítõhely. x)
A HD miatt frankó lesz, mert így legalább nem kell box, ami kevesebb áram/hó meg kevesebb kábél. Mellesleg most ráadásul ingyenes augusztus 31-ig a card, meg a box (hd verzió) a sok sport esemény miatt, szóval fõleg jól jön, HD-ben nézni az EB-t és a F1-et x)) Végre valami értelmes ötlet a upc-tõl..

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

precision
extra paranoidok kikapcsolják a routerben hogy ne legyen látható kívülrõl, csak akkor tud valaki rácsatlakozni, hogyha tudja az elérési pont pontos nevét (amit mi állítunk be 😊), ja és egyezik a maccíme a mi általunk beállított maccímmel, ja és még a jelszót is tudja

ennyi. 😊

Bazinga!

precision
venni kell egy normális routert, és a macfilter + WPA2 kombón nem megy át senki 😊

Bazinga!

Nem sokáig maradna az beállítva. 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

gduck
Eleve be van állítva a jelszó! A wifis modem alján van egy matrica, a hálózat nevével és a jelszóval 😉

1gép van a lakásban. De azért menne wifin, mert már így is be van kábelezve szegény laptop. Legalább megszabadulnék 1kábeltõl. 😊

szekrény
ha bankártya adatokat lehet lopni , akkor majd pont a szaros antennásnetet nem lehet megcsapolni kódtól függetlenül, pláne nálatok ahol 3 gépen lesz valaki mindíg elb*sz valamit 😄

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

A wifis modemnél a wifit nem lehet jelszóval ellátni? Esetleg elrejteni?<#conf><#wilting>

szekrény
és nem félsz hogy lopják majd wifin keresztül a netedet és ismét hatalmas adatforgalmat fogol generálni ?

Megkérhetlek, hogy lapozzunk? 😊
Nyilván ha nem wifiset hoz megkérem, hogy hozzon olyat és addig kábelen használom.

szekrény
neked sikerülhet , hisz mobilnettel is 900 gigát szedtél össze havonta ...

Egyszerû! Elmondom neki, hogy a laptop nem kábelen hanem wifin fog üzemelni. Kapcsoljuk be együtt. Ha nem fog menni, ki nem engedem. Elvégre ha wifis az 50-es, miért nem wifis modemet adnak?...

Veszel egy autót, aminek 4kerék helye van, de csak 3van rajta. Ha vezetni akarod, kérni kell a 4. kereket is? <#fejvakaras><#wilting>

gduck
Figyelj oda milyen modemet akar adni 😉

Én is az 50-est fogom megrendelni. Itthon az "asztali gép" egy laptop. Szval amíg nem fog menni a wifi(az kösse össze a laposát a modemmel kábelen akinek 6 anyja van) ki nem engedem a lakásból a szerelõt.<#eplus2>

gduck
Ismerõs megrendelte az akciós FP50+ingyenes Wifi csomit. Erre kapott egy EPC3208 modemet és nem találta a Wifi hálózatot. Mondom neki, hogy akkor reklamáljon, mert abban nincs Wifi, EPC3925 modemet kellet volna kapnia. Ügyfélszolgálat ismét a helyzet magaslatán volt: "Már minden modem tudja a Wifi-t, csak kérni kell. Most akkor aktiválták és várjanak türelemmel." <#idiota>

NO COMMENT! <#falbav>

Pedig õk voltak a hibásak,mert rá pár órára megjavult rendesen

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

szekrény
csatlakozók jók mindenhol, nem kell egybõl a szolgáltatót ikázni ...

Milyen a 7.ker Thököly-n a upc? Mármint stabilitás. Eddig vidéken volt csak upc elõfizetésem és ott tökéletes volt a tv,net.
Anno a szerelõnek újra kellett kábelezni a lakást. Most is erre számítok itt pesten. Mivel neten kívül(FP 50) digitális tv is lesz.

2 napja akadozik a net.Videókat szinte nem lehet nézni,oldalak lassan jönnek be,levelezés nem megy a LIVE-on keresztül.Kérdem én:ezt kapom a 60 Mbites nettel?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11