22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Casillas
  • precision
    off:

ma már másodjára megy ugyanannak a celeb főzőműsornak ugyanaz a része (amit már a sima RTL Klub -on is szarrá játszottak)

gg...
  • Zozo76
    aha mar megtalaltam csak reklam ment mikor neztem szerintem. mondjuk ettol fuggetlenul sem fogom nezni. :)
  • gduck
    Szerintem igen, de lehet UPC - FiberPower is ;)
  • gduck
    Reflektor TV megszűnt mától, annak a helyén keressed!
  • Gubberx
    analógon ott 1 héten belül lesz
  • precision
    Átírjam a topik címét UPC Internetre? Amúgy sincs már chello :)
  • Zozo76
    nem mellesleg nincs is godollon RTL2. most neztem vegig. ugyhogy ennyit errol... :)
  • gduck
    És ennek mi köze van az Internethez?
  • Zozo76
    ez az rtl2 engem is lazba hoz foleg hogy eleve nem is nezem a upc analo adasait inkabb az ingyenes mindig TV-t szoktam nezni. eg es fold a ketto kozti minoseg. nemcsak a HD miatt, eleve rettenetesen fos minosegu az analog adas de nem azert mert analog. sima mezei antennaval sokkoal szebb volt anno mint amit a upc nyom. van olyan csatorna ami csikos zavaros. azert attol fuggetlenul hogy analog nem kene ennyire szarnak lenni. az ATV annyira gyenge felbontasu hogy a hagyomanyos CRT kepcsoves TVn is latszanak a pixelek. mintha olyan 320x240-ben jonne a PAL felbontas helyett.
  • Ironman2
    Éjféltől lesz az analógon is!
  • Casillas
    Már ma is van, digital gold csomagban az 56-os csatornán.
  • Gubberx
    Nem is tudom mi lett volna velem ha ez a szar nem kerül bele.....
  • Ironman2
    Na lehet örülni.Holnaptól lesz RTL2 digitális,és analóg kábelen is
  • Unknow
    Nálad legalább van net. Itt a Upc úgy döntött,hogy nincs rá szükség. Úgy is van mobilnet. Megéri előfizetni a legnagyobb csomagra...
  • sznorbi2
    Nekem, most amikor rengetegen biggyeszkednek a neten ilyen a tempója:

25/1,5 Mbit-es net

• Zozo76
    Ejjel nalam is szar volt megint. Akkor mergemben kikapcsoltam. Reggelre jo lett. Se net se telefon nem volt es a ledekbol is alig 1-2 villogott/vilagitott a modemen.
  • CamelX
    Da fuck van? 2-5 mb letöltéseket és 5 mb felfeléket mérek 50es Fiberrel?!
  • mooo
    Nekem az van és állandóan szakad ha letöltök... De szerintem nem a routerrel van a gond,mert kipróbáltam anélkül is és úgy is állandóan szakadt.
    Vagy 5x betelefonáltam már emiatt,de mindig elhajtottak azzal,hogy ők semmi hibát nem látnak... Pedig néha restartolni se kell,mert magától újraindul a modem.
  • mcdrusza
    Na kár volt mondanom megint egy nagy szar.:(
  • mcdrusza
    Hát nálam most egy fokkal jobb a tegnapi és azelőtti borzalomhoz képest. De még mindig szakadozgat.:S
  • Zozo76
    Nem akarom elszolni de mar ugy nez ki hogy megvan a sebbeseg is. Irj hogy nalad mi a helyzet. Amugy a karbantartast 2012.12.06. 00:00-06:00-ig irtak de mar elotte sem volt jo meg utana is sokaig szar.
  • mcdrusza
    Akkor nem egyedül vagyok, reméljük ez javulni fog, mert mostani állapot borzalmas. Köszi az infót.
  • Zozo76
    na most jo, bar meg nem maximum a sebesseg (25/1.5)

• Zozo76
    fel sem tudom hivni az ugyfelszolgalatot mert a telefon sem megy mar. :(
  • Zozo76
    en is godolloi vagyok es nalam is szar. jelenleg ezt is telefonrol irom, mobilnetrol. nalam olyan szerdatol szar de folyamatosan. valami karbantartas volt itt godollon tegnap hajnalban de nekem mar elotte valo nap este sem ment. igy meg baszhatom a BF3-at, meg az xbox sem tud feljelentkezni a LIVE-ra.
  • mcdrusza
    Üdv
    Baromira irritáló több mint egy hete tartó folyamatos net szakadozás van..
    Van hogy nincs net több órát. Ez ritkább mostmár. De a szakadozás állandó.
    Pl. egy játékkal multizni esélytelen. Vagy egy live flash adást nézni is kizárt. Ez csak felénk fordult elő mostanában? Gödöllői vagyok. Nem csak a csúcsidőben csinálja ezt ami szinte már megszokott upc-től, pl ilyen órákban is megállás nélkül (Hajnali 4:43).
  • bardocz
    Csak furcsa volt, hogy pont torrentnél szakadt meg folyton.
  • bardocz
    Valami webstar típus. Érdekes, hogy már jó, lehet hálózati probléma volt.
  • Zozo76
    ja mobilnetrol irok :(
  • Zozo76
    na tegnap elott ejjel nem volt net. tegnap este is elment es ma delutan is csak kinlodva nagy keservesen ment majd vegleg le is allt. meg a modemen is ali villog 1-2 led. telefon sincs viszont az TV az megy. Godollo/Mariabesnyo
  • do2
    50 mbites netem van, a sebességmérő csak 2.23-t mutat letöltésnek, bár az stabil, nem szakadozik. Feltöltés az egész jó 4.90 mbit. vajon miért van ez így ? Mostanában észrevettem torrent letöltéseknél hogy bizony nem igazán megy feljebb 2 megabitnél a letöltés, azaért is ellenőríztem speedtestel.
  • MrTwister
    Köszi, megtettem :-)
  • gduck
    SPAM! TÖRÖLJED!
  • MrTwister
    Na ez mi lehet szerintetek, dec1.-jén kaptam a chello-s email címemre:

"Kedves UPC email fiуk felhasznбlуi,

Ez az ьzenet az UPC hбlуzati menedzsment kцzpont.

Йszleltьnk gyanъs tevйkenysйget fiуkjбban 12/01/2012. Az Цn vйdelme йrdekйben ellenoriznie kell ezen tevйkenysйg elott tovбbbra is hasznбlja az e-mail fiуk sikeresen

Annak йrdekйben, hogy nem tapasztalat szolgбltatбs megszakadбsa vagy lehetsйges az e-mail fiуkjбhoz, rб kell kattintani a linkre azonnal ellenorizheti fiуkjбt. Ez is lehetovй teszi szбmunkra az identitбs ellenorzйse.

http://www.formstack.com/forms/?1342349-xXk*****

Sikertelen a fiуk automatikusan vezet, hogy az e-mail fiуkjбhoz az e-mail adatbбzis-bуl deaktivбlt.

Kцszцnjьk a megйrtйst,

UPC muszaki tбmogat csapat

Webmail- & hбlуzati menedzsment kцzpont"

feladó:
    [email protected]
    válaszcím: [email protected]

Ez most spam? Nem merek a linkre kattintani!
    Szerintetek?
    (a végét a linknek kicsillagoztam nehogy valaki helyettem elvégezze a rám káros műveletet)
    Más esetleg közületek kapott már ilyen emailt?
  • Zozo76
    nekem szinte ejjel-nappal megy a torrent a telon de nincs gond szakadassal. pedig kozben az xbox live-n is nyomjuk a Battlefield3-at szoval ha szakadna azt eszrevennem.
  • Skynet85
    véletlenűl nem smc routered van?
  • bardocz
    És megint, de most nem ment torrent. Esetleg a modemmel lehet probléma?
  • bardocz
    Az lehetséges, hogy torrentezésért megszakítják a netet? Ma már negyedszer indítom újra a routert meg modemet.
  • mychroleslie
    Ez kimaradt:

http://www.speedtest.net/result/2332542016.png