22959
-
mychroleslie #21994 No, ma délelőtt bekötötték a 120/10-es fibert. :)
Routert (TPLINK) bekonfigoltam, teker mint állat a net. Remélem így is marad. :)
-
TBWarrior #21993 Lukra futott az NMHH a UPC megtámadásával -
#21992 az merrefelé van? -
#21991 Egyébként ahogy le is van írva az új szerződés formailag új ergo ha kötsz majd szerződést máshogy néz ki külalakilag mint amit anno kaptál, hűség/árak/stb. semmi nem változik csak vannak páran akiknek nehéz a szövegértés és terjed a hülyeség :) -
#21990 1. hűségidő alatt is módosíthatsz akár a legalapabb csomagra is lefelé csak a módosítás napjával új szerződés indul.
2. eddig is ugyanez a ráutaló magatartás volt/van már évek óta ha elfogadod nem kell csinálni semmit ha nem akarod jelzed, nem értem mit kattognak rajta az emberek... -
Zozo76 #21989 csak felfele lehetett akkor modositani. de en nem gyorsabb netet akartam meg tobb tv csatornat hanem azt ami volt meg van most is csak nem 2x-es arert mintha akkor leptem volna be. egyepkent meg ebben az evben meg mar nemtudom hanyszor akartak rabeszelni a digitalis adasra meg a hulye belteriukre. viszont nekem tokeletesen megfelel hogy a forma1-et HDben nezhetem meg amit meg ugy nezunk az az rtlklub/tv2 is fenyevekkel jobb mint amit ok szolgaltatnak analog adas. ja es a net is jo ezzel a 25/1.5 nekem tokeletesen megfelel. ugyhogy most sem fogok feljebb lepni semmiben. ;) azert meg az bebaszna ha azzal hogy befizetem a csekket ujra meghosszabitanak a husegemet 1 evvel mondjuk... -
#21988 Nyilván, egy része szenzációhajhászás, viszont ha egy cég ilyet megtehet, az már rég rossz. Arra panaszkodnak, hogy nincs elég emberük arra, hogy mindenkivel tudjanak egyeztetni az új (elvileg jobb) ajánlatokról, ennek ellenére ott tartunk, hogy hetente lassan kétszer csönget a jupíszís üzletkötő, valami új ajánlattal. Érdekes módon, annak ellenére, hogy lassan 1+ éve nincs hűségünk, nem igazán rohantak visszautasíthatatlan ajánlatot tenni.
Mindazonáltal, illene mindkét fél részéről tisztázni, hogy egész pontosan mit takar a ráutaló magatartás, és milyen jellegű módosítások azok, amik még beleférnek ebbe a kategóriába, mert nyilvánvaló, hogyha egyszer csak azt írják, hogy na akkor ha ezt a számlát befizeted, az ráutaló magatartás, és a jövő hónaptól 15ezerrel megemeljük a havidíjadat, az egyértelműen nonszensz.
Gondolom (remélem), elég gyorsan tisztázásra kerül majd a dolog. -
#21987 Sztem meg felesleges szenzációhajhászás az újságírók részéről :D
Remélem most minden kedves reklamáló kap egy felszólítást, hogy fáradjon be az ügyfélszolgálatra. Majd ott ül 5 órát, és megkapja a hőn áhított személyes aláírási lehetőséget, a formájában (nem tartalmában) megváltozott szerződésén :D -
#21986 *ráutaló -
#21985 Vigyázzatok ám a beleegyező magatartással... Szánalmas. -
#21984 én úgy tudom, hogy csak a felfelé váltás ingyenes hűségidő alatt, lefelé váltani pénzért lehet csak... de nemtom, elég régen olvastam már az ÁSZF -et -
#21983 Igen mondjuk ha a feltöltés is fontos akkor fp120 a nyerő de átlag felhasználónak bőven elég az 50-es is szerintem. -
#21982 Módosítani tudsz a hűség alatti időszakban is akár fel akár le, csak sokan keverik a csomagokat pl, az 5000-es csomagban szar analóg tv van meg fp25 míg a 10 000-es csomagban azért fp50 figyel és digitális gold tv csomag, van különbség :) -
Zozo76 #21981 Azert volt itt a topikban is olyan aki valtott nagyobb sebessegre aztan megsem lett gyorsabb, sot sokkal instabilabb is lett neki a kapcsolat. Vigyazni kell az 1-2 eves huseg alairasaval. Mert utana az marad a huseg-ido vegeig, az ugyfelszolgalatot meg hivogathatod, ok meg lesznek nyugodva hogy ugysem tudsz mit csinalni.
Kivancsi leszek mit talalnak ki ha februarban lejar a husegem. Igaz meg vagyok elegedve a szolgaltatassal de azzal nem hogy mikor atvettek akkor en vigan fizettem a 10000-et havonta nekik AZERT a szolgaltatasert amit az UJ belepok 5000-ert kaptak. Persze az fibernet utan meg kotott a husegido, majd mikor lejart nagy boszen hivom oket hogy MAR lejart a husegem, de nekem jo a szolgaltatas nem akarok feljebb ugrani viszont nem is akarok 2x annyit fizetni mint aki azota lepett be. Kozoltek aranyosan hogy en NEM TEHETEM mert en nem vagyok uj elofizeto. Mikor aztan nem jutottunk dullore akkor megemlitettem hogy van nekem itthon egy ingyen MINDIG TV eleres (ralatok a toronyra, HDben jon az m1,m2,duna + tv2,rtl klub, duna world) es sokkal jobb minosegben mint amit ok nyomnak nekem az analog 30 csatornaval. Eg es fold a kulombseg. Ja es mondom van mobil-netem is a vezetekes telefonra meg most sincs szuksegem igy felmondom a szolgaltatast es majd ujra kotom mikor lejart a turelmi ido. Erdekes, egybol lehetett nekem 6000-er alatti szamlam is.
Na szoval... Azert korbenezek mi van meg itt godollon, a multkor asszem az invitel-tol jottek felmerni az optikai net miatt, csak mondom nem tudok valtani mert kot a huseg. De csak februarig, addig megnezem mi a helyzet itt Godollo/Mariabesnyo-n. -
mychroleslie #21980 Kb 1500 Ft az árkülönbség ami nem olyan sok, viszont nekem az uplink sebesség fontosabb ami viszont duplája. Sokszor kell igen nagy fájlokat feltolnom szerverekre (nem Torrent), és az idő itt fontos tényező. -
mychroleslie #21979 Köszi, ez bíztatóan hangzik. :) Hétfőn délelőtt jönnek bekötni, kíváncsi vagyok. Router is megvan hozzá, szóval minden adott. :) -
#21978 ill. a 120-as szerintem felesleges mert max 90-100 amit hoz az 50-es amire visszaváltottam meg hozza a 60-at és olcsóbb :D -
#21977 fejlesztették a hálózatot és ugye teljesen más rendszeren kapod a netet így ott is ugyanaz a sebesség érhető el mint bárhol máshol ahol upc van -
mychroleslie #21976 Sziasztok!
Némi tanácsra lenne szükségem. Isaszegen lakom, ahol a nyáron jött be a UPC, pontosabban a régi Rubicom hálózatát vásárolta fel. Anno, pár évvel ezelőtt a Rubicommal próbálkoztam, pontosabban kb 1 hónapig voltam náluk NET előfizető aztán páros lábbal rúgtam ki őket mert többször NEM volt net mint volt. Előtte és azóta is Invitel ADSL-em van, a maga kemény 8/0,5mbps-es sebességével. :) Erősen gondolkozok hogy átváltok a UPC-re. Emailben társalogtam a UPC-vel, és elmondásuk alapján igen, nálam is elérhető a 120-as Fibernet.
Nos, nem tudom merjek-e hinni nekik (bár mailben ezt feketén-fehéren leírták), merjek-e váltani, mert 6100-ért megérné, feltéve ha tényleg rendben van a sebesség és feltéve ha megbízható a net.
Nem tudom van-e itt valaki Isaszegi területről? Ha igen, írjon már pár sort hogy mi a tapasztalata. Én attól tartok hogy a Rubicom hálózatán semmit sem javítottak és ugyanolyan xar lesz mint a Rubi volt anno.
A másik aggályom a 300GB limit. Elnézve a routerem logját igencsak 300GB körül járok minden hónapban, de van mikor 600GB-re is felszalad. És mindezt 8/0,5-ön. Mi lesz itt 30/4-en (a garantált sebességeket ha nézem)?? :)
Több fórumban is olvastam hogy van aki minden hónapban 300 felett van és még csak nem is szól neki a UPC, de van akit meg azonnal figyelmeztetnek. Most ez akkor hogy van? Mi alapján dönt a UPC hogy kit figyel és kit nem?
Minden tanács, tapasztalat jól jönne. :)
Köszi
Üdv
Laci -
#21975 A Pro verziójával sikerült megoldani. A free lite nem volt elég, de a pro-val tökéletesen sikerült.
-
#21974 egy sima áramtalanítás is egyenértékű a restart -al (persze nemtom, hogy ez e a megoldás az adott problémádra) -
#21973 a UPC Cisco EPC3925 routerén beálítottam port forwardot (persze nem megy) ilyenkor újra kell indítani? az administration részben van egy device restart, de ahhoz jelszót kér. ami fogalma sincs hogy mi -
#21972 Lehet, ez a program kell neked
KATT IDE! -
#21971 -
Zozo76 #21970 csak ugy tudod ha a notit kabelrol hasznalod. ha wifin akarsz a telo fele netet osztani akkor a notebook-ot mondjuk a router-al kabellel kellene osszekotnod. ugyanis csak egy wifi modul van a gepben es azt nem lehet 2 dologra hasznalni. -
#21969 Sziasztok!
Nem UPC, de most más "net"-es fórumot mág olvasni sem olvasok...
Lehet-e olyat, hogy:
- adott egy notebook WiFi-vel;
- adott egy okos telefon;
Telefonról a noti netjét szeretném használni. Megosztani a noti net-jét a WiFi-jén keresztül. Nem tudom érthető-e amit írtam, remélem igen. Lehet qrva nagy hülyeség az egész, nem tudom. Passz! Lehet-e ilyet?! -
#21968 Hát nem :) Nekem nincs október hónap. Viszont a novemberi hónapban, már benne van az októberi adatmennyiség XD -
Zozo76 #21967 en azt sem tudtam hogy van ilyen forgalommero... :) -
#21966 Ha közvetlen a router kiiktatásával a net kapcsolattal nincs gond akkor a router lesz valószínű a gond. -
CamelX #21965 Sziasztok! Mielőtt felhívnám ügyfélszolgálatot, inkább itt kérdem, hátha gyakori eset. Akárhányszor bekapcsolom a gépem, megszűnik az internetkapcsolat ahogy bebootol. Linksys WRT54G routerem van, FiberPower 25 (jelenleg 3 hónapos 50-es promoval) wifi működik bekapcsolás előtt, utána viszont mind3 használt eszközön elérhetetlen a kapcsolat, amíg a routert újra nem indítom. UPC-vel lehet gebasz, vagy a routerrel? Annyira nem zavaró, de mégis szeretném tudni az okát. -
#21964 évek óta nem néztem az adatforgalmam... merhogy minek? :) -
googoo56 #21963 Sziasztok!
Nektek sem működik jól az új net adatforgalom mérő? -
#21962 Próbáljad úgy ki, hogy ne legyen mixedre állítva a Wifi. Tehát vagy b vagy g vagy n legyen csak. -
#21961 Üdv
a cégnél áttértünk a upc féle cisco router-re, és ez ugyanazt csinálja mint otthon nekem a tp-link
egy idő múlva lekúrja a wifi sebességét, 0,1-07 mbit-re
olyan mintha b-re állna át
semmi nem segített a tp-linknél, sem a firmware frissítés, sem a kézzel channel állítgatás, sem a szintíszta wpa2
vmi egyéb ötletetek nincs véletlenül?
ja és itt a cégnél a helyem sem változott, eddigi linksys routerrel vígan működtek a telefonok és a notebookok is -
#21960 holnap reggel 6-ig -
#21959 Ma! -
#21958 Ahogy látom, kódolatlan most az HBO!
Nem tudjátok, meddig? -
#21957 E-mailben ez:
Még nagyobb sebességre kapcsolna? Most 3 hónapig plusz költségek nélkül, 120 Mbit/s-os sávszélességgel internetezhet, jelenlegi előfizetése meghosszabbításával, mindössze 4580 Ft-os havidíj mellett! Legyen szó zenéről, programokról, HD filmekről, ennél a sebességnél semmi sem akadály!
Kapja el gyorsan, mert ilyen ritkán van! -
#21956 Kapott más is iylet?
Kedvezményes csomag 1
FIBER POWER 50 (120 MBIT/S)
3 hónapig felár nélkül internetezhet a Fiber Power 120 sávszélességén
FIBER POWER 50 (120 MBIT/S) - Az első 3 hónapban az eggyel nagyobb Fiber Power 120 csomag paramétereit havidíjmentesen biztosítjuk. A 4. hónaptól - amennyiben az előfizető nem mondja le - a +70 Mbit felár havidíja 1600 Ft. A kiegészítő sávszélesség bármikor lemondható. A Fiber Power 120 csomag maximális sávszélessége 120/10 Mbit/s, garantált le- és feltöltési sebesség: 30/4 Mbit/s. A Fiber Power 50 csomag maximális sávszélessége 50/5 Mbit/s, garantált le- és feltöltési sebesség: 15/2 Mbit/s.
A 4580 Ft-os kedvezményes havidíjat 12 hónapos határozott idejű szerződéssel, annak lejártáig biztosítjuk. -
#21955 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te mar a totalcar forumot is fertozod ?!