UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Analóg tv megy.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
de lehet, hogy tévedek 😊
Bazinga!
be kell menni hozzájuk vagy felhívni õket és valszeg felajánlanak valamit... rendszerint rá akarnak majd beszélni az 50mbites csomagra 😊 de választhatod azt is, hogy meghosszabbítod a hûséget és változatlan áron kapod továbbra is a 25 mbitet
Bazinga!

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
még jobb...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
kurva anyád upc
fiber120
A_:S?FA_S:?D😄😄😄😄
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Igaz az, hogy pl ha egy évvel ezelõtt kötött Fiber Power 25, hûségidõ lejárta után, csak akkor marad tovább 3250 Ft, ha újból kötnek hûségidõt?
Receive Power Level: 10dBmV és +14dBmV között
A modem fw frissítése tovább tartott, mint maga a bekötés.
48,38/4,98Mbit 8ms 😄
Stabil a kapcsolat.
Tulajdonképpen nem tettem és nem is tudtam tenni semmit a javulás érdekében.
De aztán tegnap egy pillanat alatt elment tv, internet, áram, de azonnal minden vissza is kapcsolt. Persze ordítottam hogy még ez hiányzott már csak, viszont ehhez az eseményhez tudom leginkább kötni a hihetetlen javulást...
Miután rebootolt a gép is, lassan egy speedtest közelébe keveredtem és az eredmény elõször megrémisztett: 15ös ping 90/10mbit 😮
Az eseményt nem tudtam hova rakni és azóta sem, de az eredményt stabilan tartja...
(kopp-kopp)
persze ha nem enged be a user/pass -al akkor nehéz lesz 😊 ha jól rémlik akkor a usernév minden esetben egy emailcím: régi elõfizetõknél @chello.hu a vége újaknál meg talán @upcmail.hu ? nemtom, nem használom a belsõ levelezést
Bazinga!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Bazinga!
Szinte biztos vagyok benne hogy náluk van szarság.
De egyébként most bogarat ültettél a fülembe...
Korlátozás után a visszakapcsolás max egy modem ki/be kapcsolás.
Nálam ez esetben egy csodálatos modem regisztrációt követelt meg. Természetesen nem fogadta el a szerzõdésben lévõ id/pw-t. Ez után ügyfélszolgálat, nagy nehezen élõ emberrel sikerült beszélni. Adott egy új jelszót és azt mondta 15 perc kb de max 24 óra. Hát ezen beröhögtem, de mit is tehetnék, amúgy is mentem dolgozni, úgy határoztam mire haza érek úgy is jó. Hát nem!
Telefonálás ismét, több mint 10 perc után ismét élõ ember hangja szólít. Szokásos hülyének nézõ húzzam ezt meg azt ki és dugjam vissza baromságok...persze nem tudhatja hogy nem a lövésem sincs hozzá fajtából vagyok. Majd több mint 5 perc szerencsétlenkedés után úgy dönt, azonnal kapcsolja az internetes kollégát. A telefonálásom 33. percében( kb 18 perccel azután, hogy az ügyfélszolgálat azonnal kapcsolta az internetes kollégát) végre ismét élõ ember, akinek persze újra mindent el kellett magyarázni és lefutni ugyanazokat a nem vagyok noob bizonyítási köröket mint az elõzõekben. Nagy nehezen eljutottunk odáig, hogy miután a korábban kapott jelszóval sem sikerült regelni a szar modemet, belenyúlt és megtette ezt õ maga(id/pw azóta sem mûködik ha én akarom).
A telefonbeszélgetés 42percig tartott + elõzõ nap 18 perc.
Egy teljes domino 3000es feltöltés ment el arra hogy az õ általuk generált hibát rendbe hozzák és vissza kapjam a régi jól bevált fiber 120as netemet!!!!!
Errõl van itt szó kérem szépen!
De letöltésben még a harmadát sem tudja...NESZE NEKED UPC!
Mindig általában valami kis hiba szokott lenni ilyen eseteknél.
Már majdnem hívtam az ügyfélszolgálatot.
De eszembe jutott egy másik fórumról valami dns állítás ebben az esetben.
Gyorsan megnéztem a hálózati beállításokat és fix dns volt beírva.
Nah gondoltam átállítom automatikus dns keresésre.
Utána kapásból bejött a pcreg és minden ment simán.
ilyen kis "biszbasz" mûvelet kellet neki....
jah most már alapból ethernetre rakom.
Azért köszi mindenkinek helpet.
be is kötöttem a régi helyére (nekem van router is szóval azt is közbe iktattam) és hiába volt online ledem, nem volt net
sakkozgattam egy jó ideig a router beállításaival, úgy sem volt jó
aztán próbáltam router nélkül, úgy sem volt net
ekkor hívtam fel az ügyfélszolgálatot, ahol nagyon segítõkész volt a nõ, és még értett is a dologhoz 😊
mondta hogy húzzam ki a routert, vmit állít ott bent a központban, utána mondta hogy menjek fel a pcreg oldalra, jelszót is generált mert nem emlékeztem rá, regeltem a modemet, routert visszadugtam, és volt is net egybõl
Bazinga!
Ez a cisco modem új.
Beakarom regisztrálni de a reg upc oldal nem jön be, pontosabban semmi net nincs.
Ha a régi modemet kötöm rá akkor automatikusan a win 7 mindent elintéz és van net.
Ha az újat semmi sem megy.
At online lámpa világit.
Mit csesztem el?
A modemen:
Cisco epc 3212.
Lett új gépem és telepítettem a win7-et. A telepitõ cd-je szarik bármit is csinálni... win 7 alatt...
Külön az eszközkezelõbe is manuálisan is megpróbáltam telepíteni a modemet de a win azt írja nem telepithetõ..
megnéztem a cisco oldalát és csak vin vistát ír a drivereire.
Ilyenkor mi van?
Nem volt még ilyen gondom, hogy ekkora looserek, hogy normális driver sincs a modemhez...
nem szívesen hivogatom a upc mert minden szir szarért embert akarnak küldeni aki kitudja mikor jönnek ki és ha kijön megállapítja másik modem kell megint idõ... és nekem otthon azonnal kellene a net.
Szal ha van erre más megoldás akkor köszöném elõre is.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Ezt nevezem én átmeneti fennakadásnak 😄😄😄
Már nézelõdtem korábban router ügyben, akkor inkább ezt veszem, ezt sokan dicsérték, csak erre még gyûjtögetnem kell kicsit:
Link
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
jogos... 😊 nem is gondoltam rá, hogy 100mbit felett már kell a nagyobb sebesség 😊
Bazinga!
Másik modemet kapsz, ILYET amibe beépített router is van.
amúgy meg annyi, hogy a modemben van egy beépített router, tudsz rá csatlakozni wifi képes eszközökkel (laptop, tablet, telefon...stb.) és tudsz netezni rajtuk
de egyszerûbb ha veszel egy routert saját magad ha saját wifit szeretnél 😊 annak nincs havidíja legalább
én pl már egy éve egy TP-LINK TL-WR841ND -t használok és semmi gond nincs vele
link
Bazinga!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"