22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • djsylus
    a te megszólalásodban viszont tipik magyar mentalitás van.idióta pöcs.az ilyen mennjen gázkamrába.faszfej.Amugy a reklamáció sem segitett mert az volt a válasz ha gyorsabb net kell javaslunk nagyobb csomagot.ennyit erről.te fasztojás
  • kastil
    Á ezt megerősíthetem!

UPC volt régen 13. kerben, aztán Digi lett 21.ben mert még nem volt UPC, SÍRTAM örömömben mikor jött a papír, hogy kiépítették UPC-t. No, ez is egy fos, de diginél ezerszer jobb.
  • Gubberx
    Ember! Itt sírsz a fórumon ahelyett hogy felhívnád őket, tudod van hibabejelentés, ha soknak tartod az árat megújítod a hűséget, de ha ennyire nem futja saját erődből menj a digihez ahogy a többi okos aztán majd te is jössz vissza 2 hét múlva mert sok helyen szarabb is mint a UPC...
  • kastil
    Üdv Magyarföldön, bevándorló barátocskám.
  • djsylus
    nem mondod...váó ezt észre sem vettem.az hogy nincs hűségem az azt jelenti hogy az egyre szarabb netet egyre drágábban adják?most mondjam le hogy párom nevére ujrakössem?saját maguk kényszeritik az emberbe a kijátszást."MI AZTÁN SZERETJÜK A HŰSÉGES ELŐFIZETŐKET" az.építkezni kéne nem pedig horsztefukkszokat pénzelni.köcsög banda
  • Gubberx
    Nem tudom leesett-e, de azért ennyi mert már nincs hűséged.....
  • djsylus
    na ez a upc.januártól 3580 már a 25 megás fos.másfél év alatt plusz 400 huf.ennyit a hűség dumáról.le is mondom a p.csába mert amugy meg botrányosan rossz a net.szakadozik lassú.meguntam
  • precision
    van külön kábeltv -s topik, ez pedig az internetes
  • Ironman2
    Lehet a topik címe szerintem nyugodtan UPC simán
  • Ironman2
    DDDDD
  • SötétBarom
    Ha éppen kurva nagy a pingem és csak 10mbittel tudok tölteni az wasist vajon?
  • sb1
    Én is meglepődtem tegnap reggel (mediacardal használom), hogy a m2 helyén eurosportHD volt,de egy újrahangolás mindent megoldott!

Szerintem áttekinthetőbb lett, mint volt, legalább a hd csatornák az eredeti adók mögött vannak egyből, nem teljesen más programhelyen lett.

Lehet csinálni még a régebbi tv-ken is kedvenc csatornákat beállítani, és oda úgy rakod be, és azt, amit akarsz :)
  • Yoda001
    pont most néztem én is, hogy mi a fakk ez... megszokásból nyomtam a 65-ös Discovery-t, erre most átkerült valami 200-as helyre... a 400+-as számú csatornákról nem is beszélve...
  • Mike
    igaz hogy nem net, hanem tv, de látom unalmas volt a régi
    a kurvaanyjukat kell variálni

http://www.upc.hu/televizio/csatornakiosztas/
  • Gubberx
    Ha töltök le a 60-at is eléri általában mindig :)
  • Gubberx
  • precision
    nekem sosincs semmi bajom amióta modemet cseréltek :)

• Ironman2
    az igen!!!
  • Yoda001
    lol...
  • whiskeyman
    Szerinted? :DDDD
    Ezt most mértem, 50/5 fájberpóver...egy fillért nem érnek.
    Ja és nem megy semmi, se torrent, se youtube.

• kastil
    csáó, fb 25öm van és speedtesten 1mbot ír, mind3 gépen. ma vettem észre, hogy a tokhmrrent 1megával szed csak holott 6al szokott jönni, más tapasztalt ilyet?
  • gduck
    Nálam nincs ilyen gond! Viszont amikor ilyen jellegű gond volt, a kábel csatlakozások (az összes elosztónál és eszköznél) meghúzása (meglazulnak) megoldotta a problémát ;)

UI: persze nálatok lehet hogy központilag van bibi :(
  • djsylus
    Nálam már sajnos hetek óta ez megy.és valóban online játéknál rohadt idegesítő.Ha lemondom meg nincs más itt.Balatonalmádi.De sajna akkor ez országos galiba.az egy dolog hogy a 25 megából már csak kb 12 van de ugye ezért nem lehet reklamálni mert a garantált meg megvan.jajj bár lenne Digi :S
  • bowden
    nálam már 5 napja ez van sajna
  • gduck
    Ez így van, ezen nincs mit mérgelődni. Ha nincs hűségidőd, telefonálj és mondjad le a szolgáltatást! Nem fogják engedni, hanem megadják a honlapon szereplő kedvezményes árakat ;)
  • Stefling
    Nálam is szerencsétlenkedik. (debrecen)
  • Fabio Capello
    Gyerekek én nem tudom mi a faszomat művelnek, de egyszerűen röhejes, hogy fél óránként szakad meg a netem 10-20 másodpercre...

Játékban kurvajó ám.
  • Blekk Síp
    Nálam is ugyan ez a helyzet, hűség már rég lejárt, de FP120-am Digital Bronze-om, és Silver telefonom van kb 11eFt-ért és nem válthatok a FP25, digital bronze, telefon bronze csomagra ami 6eFt, mert az csak új ügyfeleknek van...
    A szomszéd utcában már megjelent a Digi, remélem hamaroasan elérhető lesz nálunk is.
  • Zozo76
    nekem ugyanez volt 1 eve. nekem sem lehetett 5000-ert az amit egy uj belepo megkap es en akkor pont 10000-et fizettem koszonhetoen hogy akkor jart le a husegem amit meg a fibermettol orokoltem. tehat amit mas 5000-ert megkapott azt nekem dupla aron adtak. na de mikor lejart a husegem es felhivtam oket akkor meg alig akartak elengedni 1000-2000 forintot mert hogy az az ar ami a honlapon szerepelt az csak az uj belepoknek szolt. aztan mikor azt kerdeztem hogy akkor mennyi ido mulva mehetek vissza a kilepes utan mar egybol mas lett a helyzet. mindjart lehetett 5900-ert is adniuk a szolgaltatast, persze a huseg az ujbol indult 1 evre. na most hogy februarban letelik az 1 ev mar jott is toluk level hogy mivel regi ugyfeluk vagyok ezert csak valami 200-300 ft-al lesz tobb a havi szamlam viszont mar husegido nelkul. tehat olyan 6200-ert fogom kapni a 25-os csomagot de igy barmikor lemondhatom. ugy vagyok vele hogy korbenezek mi van itt godollon.
  • bcsaba73
    Ja és persze,hogy nincs társasházi kedvezményem,mert családi házban lakok....
  • bcsaba73
    Nem választhatok csomagot,mert azok a csomagok meg csak új ügyfeleknek vannak kitalálva,úgyhogy szívás a köbön. Esetleg ha kilépek és újra belépek akkor igen,de még ez se biztos,mert lehet nem lehet visszalépni csak x idő múlva,ráadásul alá kell írni 1-2 évet.
    De nem gond,mert azóta utána néztem,mivel a vezetékes telefonom a t-home-nál van,felhívtam őket. 56 csatornát kapnék 3400-ért,30mb-os netet meg 4000-ért,itt érdekes módon értékelik a régi ügyfeleket és jobb áron adják mint ami a honlapjukon van,ráadásul hűségidő nélkül.
    Hát ennyi,viszlát upc.
  • Gubberx
    Ha nincs társasházi kedvezmény a lakásodon akkor nem kapod meg az online árakat mert online csak felfelé tudsz módosítani vagy új megrendelést leadni. Országos áron a Digital bronze 4300 Ft az FP 25 4850 Ft, jobban jársz ha csomagban kéred mert akkor 6500 Ft a net+tv+tel egyben.
  • bcsaba73
    Sziasztok
    Rég jártam erre.
    Most okom van rá,panaszkodni jöttem. :)
    Mindenki okoljon belőle,akár jól ismeri a upc-t akár még csak most ismerkedik vele!!!

Kb 5-perce tettem le a telefont,az ügyfélszolgálattal beszélgettem kicsit...a lényeget megosztom veletek.

Adott egy fiber power 120 és egy digital gold, 11200ft-os havi számlák,gondoltam nincs nekem már szükségem 120-as netre és abba se halok bele ha 28 csatornával kevesebbem van,meghallgatnám mennyivel lesz kevesebb a számlám így.

-Ó,látom ön már nagyon régi ügyfelünk,a számlák befizetésével se volt még eddig soha probléma.....várjon egy kicsit rögtön utána nézek....ne tegye le..
    5 perc múlva
    -Nem ajánlom,hogy kisebb csomagokra váltson mert nagyon sokat veszít,viszont nem sokkal lesz kevesebb a számlája.
    -Jó,de azért meghallgatnám mennyi az a kevés....
    -Hát a digital bronzot a jelenlegi digital gold helyett ami 5100ft azt 4800-ért tudnánk adni,a fiber power 25-öt meg a jelenlegi fiber power 120 helyett 4500-ért a 6100 helyett.
    -Micsoda???? Tehát 1900-ft-ot spórolnék,ha 28 csatornával és 95/8.5 mb internettel kevesebbet kapok??
    -Sajnos igen.
    -De a honlapjukon a fiber power 25 az 3250ft,a digital bronz meg 3550 ft,akkor ez,hogy lehet?? Ha ezt összeadom akkor még 7000 se lenne a számlám!!!
    -Hát uram,amit a honlapunkon lát az egy speciális ajánlat,ami nem önnek szól.
    -Igen,és akkor kinek szól? És miért hülyítik a jó népet ezekkel az árakkal ha hasonlót se lehet választani?
    Erre nem kaptam egyértelmű választ,csak makogást.
    -Már ne haragudjon,de azzal kezdtük a beszélgetést,hogy látom már nagyon régi ügyfelünk és eddig semmi probléma nem volt a csekkekkel se,akkor ezt azzal jutalmazzák,hogy pl a fiber power 25-öt odaadják nekem fiber power 50-es árba számolva,vagy,hogy van ez?
    Erre megint csak makogás volt a válasz,meg,hogy nem tehet semmit,mert ez a központi "árfolyam"....de,tud nekem még két kedvezményes csomagot ajánlani.
    -Halljuk
    -Az egyik,fiber power 50 és digital gold 10000-ért.
    -A másik fiber power 25 és digital gold 9000-ért.
    Na ekkor gurult el a gyógyszerem.....tehát 1200 ft-al kevesebbért kapok 75 mb-al kevesebbet,vagy 2200 ft-al kevesebbért meg kapok 95-mb-al kevesebbet...??
    -Igen
    -Köszönöm semelyikből se kérek,inkább sürgősen szolgáltatót váltok.
    Viszhall.....
  • armageddon666
    Én úgy tudom régiófüggő hogy betartatják-e. Mármint vannak akik írták hogy lekorlátozták őket.

@Falzone: hivatalosan korlátozhatják a sebességedet legfeljebb 90%-kal. Vagyis legalább a tizede megmarad a sávszélességednek. 12/1 Mbit/s, de tényleg nem szokták ezt betartani, illetve egyre kevesebbet hallani erről.
  • GaBenc
    Semmi.
  • Falzone
    120 megabites upc netem van, decemberben 317 GB forgalmat generáltam. Mi lesz ha túllépem januárban és februárban is a 300 gigát?
  • Casillas
    Köszönöm.
  • gduck
    KATT IDE!
  • Zozo76
    a crt tv-n nalunk is turheto az adas. de HD tv-n mar nem mondanam olyan szupernek. latszik hogy azert jobb is lehetne.
  • Dodo55
    Itt ahol én lakom mindig elég jó minőségű volt az analóg kábeltv adás.

Hozzáteszem tudtommal az országban itt épült ki elsőként kábeltv hálózat :D

Szóval ez szerintem helyfüggő dolog, mi teljesen meg vagyunk elégedve az analog adás képminőségével a jó kis 72 centis JVC CRT tévén (igen láttam már HD adást full HD megjelenítőn, de ahhoz képes is elmegy simán) :)