22959
-
#14167 A Chello Bronznál, hogy jön ki a 3000ft havidíj? Mert, én próbáltam rendelni mellé telefont is, de 4000ft-ot számol a Chello Bronz csomagra. -
#14166 Pl. hogy 7600Ft az internet gold csomag -
devilk #14165 Ugyanaz minden csak más a desing Mi ebben a fantasztikus?:D -
#14164 És változott is LOOLLLL -
#14163 ászf hatályos 2008.03.31
Vagy ez nem azt jelenti? lol -
st4min4 #14162 ÉN ezt tudom. De úgy látom, valaki 1 napot állított előre 1 óra helyett ;) -
#14161 31 -
st4min4 #14160 már elseje van? lol -
#14159 Itt semmi nem változott lol -
#14158 Kiváncsi leszek... -
heringer #14157 Pedig azt hittem az is parabolás,de akkor nem. -
tompka #14156 0:00:01-kor!
bár már a forgalom mérő oldalt átalakították! :) -
#14155 szerintem pedig igen is rá kell venni a szolgáltatókat, hogy csak olyat reklámozhassanak, ami az egyszerű felhasználókat nem téveszti meg.
vezessenek be, akkor új mérőszámokat, átlagos értéket, ami reálisabban mutatja azt a sebességet, amit valójában tud a rendszer, így összemérhetőek legyenek a szolgáltatások.
-
#14154 Majdnem egyszerre írtuk :D -
#14153 Kiváncsi leszek mikor változik a honlap?
Éjfélkor? :) -
#14152 Rohagyon meg az UPC tegyék már közzé új akciókat :D -
heringer #14151 Mind 1 már rájöttem.Ugy hogy nállam nem lehet. -
tompka #14150 Nem parabolán jön a net! Hanem kábel tv-n!
A listádból kihagytad a lakóhelyemet! Kazincbarcika :) -
heringer #14149 Megvan.
Budapest: I., II., IV., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV., XVII., XXI. kerületek és Alsóvadász, Aszaló, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő-Gyártelep, Berhida, Berhida-Peremarton Gyártelep, Budaörs, Csopak, Debrecen, Debrecen-Józsa, Demjén, Dunaújváros, Ebes, Eger, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Gyulafirátót, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Felsőzsolca, Kádárta, Kerecsend, Miskolc, Miskolcpereces, Mór, Nagykanizsa, Nemesvámos, Nyíregyháza, Novaj, Onga, Ostoros, Pécel, Pécs, Pétfürdő, Salgótarján, Somoskőújfalu, Sopron, Szárliget, Szentkirályszabadja, Székesfehérvár, Szikszó, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Várpalota, Várpalota-Inota, Vértesszőlős és Veszprém, Vizslás.
Akkor nállunk sztem nincs mert szolnoktól 25 km-re lakom.
-
heringer #14148 De gondolom azon kersztül jön a net.Én nem találok településeket. -
tompka #14147 A parabola nem jelent semmit. Az a műholdas tv.
itt van hogy hol érhető el a net+kábel tv+telefon -
heringer #14146 Mer itt nálluk láttam upc-s parabolákat akkor gondolom lehet. -
heringer #14145 És még azt szeretném megtudni hogy a sebességet mindig hozza.településeken hol elérhető vagy mindenhol lehet. -
Zóanagyvarázsló #14144 Áprilistől már új csomagok vannak, érdemes megvárni, hogy milyen akciókat kínálnak az új belépőknek, rövidesen kiderül.
A leendő csomagokról információt az ÁSZF-ben találsz, illetve itt, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002913811&no=14057]#14057-es[/URL] hozzászólásban. -
heringer #14143 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Netet szeretnék de nem tudom hogy a upc-nél milyen a net érdemes rendelni.Én az extremet néztem ki 9500Ft-ért. -
lokissrác #14142 Dodo, ugyanez a helyzet velem is, de mi elvileg maradunk a régi csomagon. Tehát erre pontos választ én sem tudok, de én úgy gondolom marad a régi csomag szerint, bár ez függ attól, hogy mióta van chellod, mert nekem már 4 éve, tehát ezt a hűséget elvileg figyelembe veszik, csak az a baj, hogy itt minden elvileg és nem gyakorlatilag :S -
Dodo55 #14141 Kicsit olvasgattam a topicot, és kicsit bizonytalan lettem.
Most akkor ha nekem jelenleg HŰSÉG NÉLKÜLI MEDIUMOM van, akkor automatikusan át fognak rakni bronze-ba, vagy pedig maradok mediumon addig, amíg csomagot nem váltok?
Mert egyesek olyanokat írtak itt, hogy amíg van valakinek hűsége addig kapja a régi csomagot.
Fontos lenne, hogy erre lehetőleg gyorsan, és biztos választ kapjak, mert ha le akarnak tenni bronze-ba, akkor lesz egy kis gáz, mert anyukám nevén van az előfizetés, és ő korházban fekszik jelenleg, és sajnos 1 hétig még biztos ott lesz, tehát ha váltani kéne gyorsan silverre, akkor az lehet nem fog menni most, és 2 megabittel fogok szívni.
Nem mondom azt, hogy kibírhatatlan az a sebesség, de ha kell valami gyorsan, akkor elég kellemetlen lesz a dolog. -
#14140 az igen...
én se szaroztam tovább inkább regeltem egy gmail -t, mert ügyfélszolgálattal nem akartam szenvedni -
Grifidos #14139 Minek foglalkozol ilyen apróságokkal? Én már majdnem 3 éve nem jutok be sehová a forgalommérést leszámítva.
Telefonálgattam, mailezgettem velük, mindig ugyanaz a válasz az általam tudott név/jelszó kombó a jó. Most meg már egyszerűen lexarom... -
#14138 1221... -
sanya911201 #14137 Sziasztok! az a problémám hogy nekekm is belassult a netem kb. 4 napja! Többi chellos ismerősömnek néha jó volt néha nem de legalább változott, most meg teljesen jó nekik! Nekem viszont 4 napja ugyanannyi és semmit nem változik! speedtest.net-en 15 kbyte/s fölé nem megy soha! Van vmi ötletetek hogy mi lehet a baja?
-
st4min4 #14136 Talán fordítva. Nem? Matekból elégtelen. Gondold át ismét.
-
#14135 de ha 10,1 mbitet reklámozni, GVH abba kötne bele hogy miért nem annyi és miért csak 10mbit :) -
#14134 nekünk UPC van Monortellel egybeszőve és itt megvannak a sebességek rendesen:) ennek örülök azért -
#14133 Ok, akkor majd 10,1 mbit -et fog reklámozni hogy 10mbit lehessen elvben, mi? -
st4min4 #14132 A cikk lényege: "egyszer sem érte el a reklámokban megjelölt sebességet"
Nem az a baj, hogy nem olyan gyors, hanem, hogy SOHA sem érte el a hirdetett sebességet.
(mivel adott a CATV réteg + IP réteg, a csomagok egy részét elviszi a fejléc így a nettó átvitt adat kevesebb, a sebesség kisebb, bla bla bla, akit érdekel, utánanéz) -
tompka #14131 Nofene.
A Főnöknek kell egy új luxus autó. A Februári UPC bírságból megvették.
Most a házát rendezi be. :D -
#14130 mennek itt a bírságok az ADSL szolgáltatókra is
kár, hogy röhögve lenyelik az évi min. 3 milliárdos bevételből... :D -
tompka #14129 Ja amúgy nálunk NINCS ügyfélszolgálati iroda
(bocs a nagy betüért,csak hangsúlyozni akartam hogy nincs) :D -
#14128 megint kezd felhúzni ez a cikk :D
"Lapunk úgy tudja, hogy a GVH a nagyok után a kisebb szolgáltatókat is elő fogja venni, hogy érvényt szerezzen annak a korábbi gyakorlatot felülíró szabályozásnak, amely szerint a reklámokban az elméleti maximális értékek helyett a valós – a felhasználóknál mérhető – sebességadatokat kell közzétenni."
Ezt mégis hogy gondolják? A sebesség szerintük egy fix, sohasem változó dolog? Nem hallottak még a hálózat terheltségéről vagy a technológia hátrányairól? Nem látták még hogy az összes net szolgáltató meghatároz egy garantált sebességet a szerződésben amit az ügyfél _ALÁÍR_ ? Vagy mit várnak, mit írjon ki a upc a reklámjaiban? Mérje meg az összes user a sebességét és az átlagot írja ki? Vagy mégis technikailag hogy oldja meg a upc hogy a felhasználóknál mérhető adatokat kell kirakni a reklámban? Ez a GVH egyszerűen nevetséges. Biztos a vezetőnek kell pénz az új autóra, így lehúzzák a már úgyis gazdak 'multikat'.