22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • kryst
    A Chello Bronznál, hogy jön ki a 3000ft havidíj? Mert, én próbáltam rendelni mellé telefont is, de 4000ft-ot számol a Chello Bronz csomagra.
  • gduck
    Pl. hogy 7600Ft az internet gold csomag
  • devilk
    Ugyanaz minden csak más a desing Mi ebben a fantasztikus?:D
  • mflex #14164
    És változott is LOOLLLL
  • mflex #14163
    ászf hatályos 2008.03.31

Vagy ez nem azt jelenti? lol
  • st4min4
    ÉN ezt tudom. De úgy látom, valaki 1 napot állított előre 1 óra helyett ;)
  • tommyg
    31
  • st4min4
    már elseje van? lol
  • mflex #14159
    Itt semmi nem változott lol
  • mflex #14158
    Kiváncsi leszek...
  • heringer
    Pedig azt hittem az is parabolás,de akkor nem.
  • tompka
    0:00:01-kor!
    bár már a forgalom mérő oldalt átalakították! :)
  • PíszLávJuniti
    szerintem pedig igen is rá kell venni a szolgáltatókat, hogy csak olyat reklámozhassanak, ami az egyszerű felhasználókat nem téveszti meg.

vezessenek be, akkor új mérőszámokat, átlagos értéket, ami reálisabban mutatja azt a sebességet, amit valójában tud a rendszer, így összemérhetőek legyenek a szolgáltatások.
  • mflex #14154
    Majdnem egyszerre írtuk :D
  • mflex #14153
    Kiváncsi leszek mikor változik a honlap?
    Éjfélkor? :)
  • DjDano
    Rohagyon meg az UPC tegyék már közzé új akciókat :D
  • heringer
    Mind 1 már rájöttem.Ugy hogy nállam nem lehet.
  • tompka
    Nem parabolán jön a net! Hanem kábel tv-n!
    A listádból kihagytad a lakóhelyemet! Kazincbarcika :)
  • heringer
    Megvan.
    Budapest: I., II., IV., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., XIII., XIV., XVII., XXI. kerületek és Alsóvadász, Aszaló, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonfűzfő-Gyártelep, Berhida, Berhida-Peremarton Gyártelep, Budaörs, Csopak, Debrecen, Debrecen-Józsa, Demjén, Dunaújváros, Ebes, Eger, Egerbakta, Egerszalók, Egerszólát, Felsőtárkány, Gyulafirátót, Gyöngyös, Gyöngyössolymos, Felsőzsolca, Kádárta, Kerecsend, Miskolc, Miskolcpereces, Mór, Nagykanizsa, Nemesvámos, Nyíregyháza, Novaj, Onga, Ostoros, Pécel, Pécs, Pétfürdő, Salgótarján, Somoskőújfalu, Sopron, Szárliget, Szentkirályszabadja, Székesfehérvár, Szikszó, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Várpalota, Várpalota-Inota, Vértesszőlős és Veszprém, Vizslás.

Akkor nállunk sztem nincs mert szolnoktól 25 km-re lakom.

• heringer
    De gondolom azon kersztül jön a net.Én nem találok településeket.
  • tompka
    A parabola nem jelent semmit. Az a műholdas tv.
    itt van hogy hol érhető el a net+kábel tv+telefon
  • heringer
    Mer itt nálluk láttam upc-s parabolákat akkor gondolom lehet.
  • heringer
    És még azt szeretném megtudni hogy a sebességet mindig hozza.településeken hol elérhető vagy mindenhol lehet.
  • Zóanagyvarázsló
    Áprilistől már új csomagok vannak, érdemes megvárni, hogy milyen akciókat kínálnak az új belépőknek, rövidesen kiderül.

A leendő csomagokról információt az ÁSZF-ben találsz, illetve itt, [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002913811&no=14057]#14057-es[/URL] hozzászólásban.
  • heringer
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Netet szeretnék de nem tudom hogy a upc-nél milyen a net érdemes rendelni.Én az extremet néztem ki 9500Ft-ért.
  • lokissrác
    Dodo, ugyanez a helyzet velem is, de mi elvileg maradunk a régi csomagon. Tehát erre pontos választ én sem tudok, de én úgy gondolom marad a régi csomag szerint, bár ez függ attól, hogy mióta van chellod, mert nekem már 4 éve, tehát ezt a hűséget elvileg figyelembe veszik, csak az a baj, hogy itt minden elvileg és nem gyakorlatilag :S
  • Dodo55
    Kicsit olvasgattam a topicot, és kicsit bizonytalan lettem.
    Most akkor ha nekem jelenleg HŰSÉG NÉLKÜLI MEDIUMOM van, akkor automatikusan át fognak rakni bronze-ba, vagy pedig maradok mediumon addig, amíg csomagot nem váltok?

Mert egyesek olyanokat írtak itt, hogy amíg van valakinek hűsége addig kapja a régi csomagot.

Fontos lenne, hogy erre lehetőleg gyorsan, és biztos választ kapjak, mert ha le akarnak tenni bronze-ba, akkor lesz egy kis gáz, mert anyukám nevén van az előfizetés, és ő korházban fekszik jelenleg, és sajnos 1 hétig még biztos ott lesz, tehát ha váltani kéne gyorsan silverre, akkor az lehet nem fog menni most, és 2 megabittel fogok szívni.

Nem mondom azt, hogy kibírhatatlan az a sebesség, de ha kell valami gyorsan, akkor elég kellemetlen lesz a dolog.
  • precision
    az igen...
    én se szaroztam tovább inkább regeltem egy gmail -t, mert ügyfélszolgálattal nem akartam szenvedni
  • Grifidos
    Minek foglalkozol ilyen apróságokkal? Én már majdnem 3 éve nem jutok be sehová a forgalommérést leszámítva.
    Telefonálgattam, mailezgettem velük, mindig ugyanaz a válasz az általam tudott név/jelszó kombó a jó. Most meg már egyszerűen lexarom...
  • mflex #14138
    1221...
  • sanya911201
    Sziasztok! az a problémám hogy nekekm is belassult a netem kb. 4 napja! Többi chellos ismerősömnek néha jó volt néha nem de legalább változott, most meg teljesen jó nekik! Nekem viszont 4 napja ugyanannyi és semmit nem változik! speedtest.net-en 15 kbyte/s fölé nem megy soha! Van vmi ötletetek hogy mi lehet a baja?
  • st4min4
    Talán fordítva. Nem? Matekból elégtelen. Gondold át ismét.
  • precision
    de ha 10,1 mbitet reklámozni, GVH abba kötne bele hogy miért nem annyi és miért csak 10mbit :)
  • tarti19
    nekünk UPC van Monortellel egybeszőve és itt megvannak a sebességek rendesen:) ennek örülök azért
  • precision
    Ok, akkor majd 10,1 mbit -et fog reklámozni hogy 10mbit lehessen elvben, mi?
  • st4min4
    A cikk lényege: "egyszer sem érte el a reklámokban megjelölt sebességet"
    Nem az a baj, hogy nem olyan gyors, hanem, hogy SOHA sem érte el a hirdetett sebességet.
    (mivel adott a CATV réteg + IP réteg, a csomagok egy részét elviszi a fejléc így a nettó átvitt adat kevesebb, a sebesség kisebb, bla bla bla, akit érdekel, utánanéz)
  • tompka
    Nofene.
    A Főnöknek kell egy új luxus autó. A Februári UPC bírságból megvették.
    Most a házát rendezi be. :D
  • bertino
    mennek itt a bírságok az ADSL szolgáltatókra is

kár, hogy röhögve lenyelik az évi min. 3 milliárdos bevételből... :D
  • tompka
    Ja amúgy nálunk NINCS ügyfélszolgálati iroda
    (bocs a nagy betüért,csak hangsúlyozni akartam hogy nincs) :D
  • precision
    megint kezd felhúzni ez a cikk :D
    "Lapunk úgy tudja, hogy a GVH a nagyok után a kisebb szolgáltatókat is elő fogja venni, hogy érvényt szerezzen annak a korábbi gyakorlatot felülíró szabályozásnak, amely szerint a reklámokban az elméleti maximális értékek helyett a valós – a felhasználóknál mérhető – sebességadatokat kell közzétenni."

Ezt mégis hogy gondolják? A sebesség szerintük egy fix, sohasem változó dolog? Nem hallottak még a hálózat terheltségéről vagy a technológia hátrányairól? Nem látták még hogy az összes net szolgáltató meghatároz egy garantált sebességet a szerződésben amit az ügyfél _ALÁÍR_ ? Vagy mit várnak, mit írjon ki a upc a reklámjaiban? Mérje meg az összes user a sebességét és az átlagot írja ki? Vagy mégis technikailag hogy oldja meg a upc hogy a felhasználóknál mérhető adatokat kell kirakni a reklámban? Ez a GVH egyszerűen nevetséges. Biztos a vezetőnek kell pénz az új autóra, így lehúzzák a már úgyis gazdak 'multikat'.