22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • precision
    annyira jók ezek a lényegretörő, tömör url -ek
  • bertino
    http://www.hwsw.hu/hirek/35000/hdtv_hd-ready_fullhd_upc_digitalizalas_csatornabovites_hbo_hd.html
  • tompka
    Kellemes Bolondok napját UPC!
  • tompka
    Te döntessz! :)
    Itt még digi nincsen,így nyugodtan rendeltem meg.
  • precision
    ja csak 2009 jun 30 még messze van és ha addig ideér a digi?
    inkább megvárom a decembert, hátha addig jön a digi vagy addigra lesznek jobb akciók a jelenlegi ügyfeleknek
  • tompka
    Menjél silverre! Én arra mentem. má csak a telefont várom :)
  • precision
    ejjnye :( sejthettem volna
    decemberig van hűségem, várjak addig, vagy menjek silverre + hűség 2009. jun. 30 -ig ?
  • DjDano
    Ha van aktív hűségnyilatkozatod akkor NEM... Mert az akciós ár csak az új előfizetőkre vonatkozik sajnos. Tehát 9500-at fizetnél a Gold-ért
  • mozesapo
    "A priorizálás csak és kizárólag akkor lép életbe, amikor egy adott területen a terhelés kritikussá válik, azaz fennáll a veszélye, hogy az alapszolgáltatások sebessége csorbát szenved."

Na ez a mondat tömény hazugság.
  • precision
    "* két új UPC kábeles termék egyszerre történő megrendelése VAGY meglévő kábeles szolgáltatás esetén."

Tehát ezt azt jelenti ha van mondjuk most egy extreme -em meg kábeltv legnagyobb csomag kiv. hbo akkor a gold -ot nekem 7600 -ért adják?
  • DjDano
    Jelenlegi előfizetőknek szóló ajánlataink:

Bármikor válthat szélesebb sávra,
    hiszen nem kell megvárnia jelenlegi hűségidejének lejáratát
    , amennyiben a nagyobb sávszélességet biztosító csomagunk választása esetén is 2009. június 30-ig tartó hűségidőt vállal. Ráadásul még a csomagmódosítási díjat is elengedjük!

Viszont a havidíjak így néznek ki: Bronze: 5000, Silever: 7500,Gold: 9500

Tehát én jól megszívtam... Decemberben írtam alá hűségnyilatkozatot Medium-ra és mivel van telefon és kébeltv is, azóta 6000 Ft-ot fizetek, ha várok pár hónapot most 6000-ért a dupla sebességű silvert választhatnám :/
  • tompka
    Lemondod, vársz 1évig, majd újra igényeled :D
    bár az egyik fórumban olvastam, hogy 6ért fizetett elő a silverre. Neten megrendelte, majd a telőban is azt mondták hogy 6000Ft.

A UPC miért nem akar visszahívni? kell a silver, meg a tárhely
  • Dodo55
    Nekem meg még tegnap este azt írta a jelenlegi előfizetőknek szóló ajánlatoknál, hogy ha hűség nélküliről váltok valami újra, akkor hűséggel 6000. Mára ez eltűnt.

Amúgy most tényleg nem tudom mi legyen, nagyon sokat jelentene most az a havi párezer, viszont ha jön a Digi ide is, és aláírok 2009 júniusig, akkor ütni fogok valamit, vagy valakit.

A probléma az, hogy minél hamarabb cselekednem kéne, de hónapok óta nem sikerült semmi új infot megtudnom a Digiről. A címlistát is már több, mint 1 hónapja frissítették. A legtöbb, amit megtudtam, hogy fognak terjeszkedni ebben az irányban is a városban, de hogy most lesz -e valaha pont ebben a házban, arról semmit nem tudok.
  • mateus33
    Akkor hogyan tudnám 6000 Ft-ért megrendelni a silvert? Nekem is medium hűség van.
  • tompka
    Igen, medium hűség alatt.
    Nem baj ha több. Így is olcsóbb lesz a vég számla. Mert lemondom a hbo-t. :D most: 6900+1200+2950=11.050Ft lejárt a hbo akció így 13.190Ft mert az 1200 3340-re változott.
    Az új 7500+450+2950=10.900Ft---->150Ft haszon
  • Brand
    Online rendelted medium hűség alatt?
    Ha igen akkor nem 6000 lesz,már jobb ha most felkészülsz rá...
  • tompka
    7500Ft-ért adnak silvert. Én megrendeltem. és 6000Ft lett a 7500. :D
    és megleptem magamat egy 4GB-os webtárossal. :) így a végösszeg 6450Ft. várom a telefont :)
  • mateus33
    A Upc weboldala azt írja,h a netes kedvezményes ár "két új UPC kábeles termék egyszerre történő megrendelése vagy meglévő kábeles szolgáltatás esetén" érvényes.
    Nekünk minden a Upc-nél van (teló, tv, net) jelenleg, akkor a kedvezményes ár érvényes?
    Meg sose vágtam, h ez az új termék megrendelése a meglévő előfizetőkre is vonatkozik akik csomagot váltanak az adott termékre, vagy csak a teljesen új előfizetőkre?
    Köszi a segítséget!
  • devilk
    Hm... https://www.upc.hu/savszelesseg
  • shabba
    Nincs semmi köze a netszolgáltatáshoz, így aztán nem is kell hozzá netes csomag. Ez digitális TV szolgáltatás. Ha előfizetsz kapsz egy Set-Top Box-ot ahogy írod, az beüzemelik, ennyi. Egyelőre csak korlátozott területeken lehet rá előfizetni, de év végéig szerintem elérhető lesz minden upc által bekábelezett településen.

Most még nincs túl sok HD adó, de szerintem 1-2 éven belül fel fog hízni a kínálat remélhetőleg egy tucat adóra.
  • Scooby87
    engem ez érdekelne:upc digital

ennek van külön már topicja?.....amúgy ez hogy nézz ki? van lcd tv-m és akkor hogyan tovább?kapok valami set-boxot vagy mit?...meg hogy jön a műsor,ha nekem nem upc-s netem van...kell-e hozzá?....aki erre tud válaszolni annak köszi előre is.
  • Dodo55
    Ja látom lehet megint, akkor mindegy.
  • Dodo55
    Neten lehet váltani, meg hűséget aláírni, mint régen?
    (Anyukám nevén van, ő meg kórházban)
  • gduck
  • gduck
    "A jelenlegi @chello.hu végű e-mail címei és aliasai természetesen továbbra is megmaradnak, de mindegyik címnek létrehoztuk a @upcmail.hu végű változatát is. Az eddigi címei mind aliasként működnek tovább, tehát az azokra beérkező e-mailek változatlanul megérkeznek az Ön postaládájába."

GYAKORLATI TUDNIVALÓK JELENLEGI UPC INTERNET ELŐFIZETŐINKNEK
  • Brand
    Francba! :DDD mikor állítják már feljebb 10 órakor megrendeltem,más fórumokon a legtöbb embernek perceken belül,biztos azok nem nővel beszéltek:DDD
  • kryst
    Kissebb csomagra is lehet váltani időközben, vagy csak felfelé lehet?
  • komposzt
    Azért azt már nem hiszem el,hogy megszakad meg hogy bont a kapcsolat!
  • Mighty
    ÁSZF-ben :)
  • lokissrác
    Na mostmár megújult az istenfaxa is :D már bocsánat a kifejezésért.. a chello postaifiók gané lett designilag... működése nemm lett gyorsabb de mind1.. Azt valaki megtudja nekem mondani, hogy a upc oldalán, a netcsomagok listaárát hol találom? Mert már átnéztem mindent, és sehol nem találom :S
  • gduck
    Ja és a GOLDból kivették a telefont :(
  • gduck
    Elméletileg bármire lehet váltani:

"Akciónk 2008. március 31-től visszavonásig, azon jelenlegi upc internet előfizetők részére érvényes, akik magasabb szolgáltatási csomagunkat megrendelik, vagy az értékesítésből kivezetett chello csomagokról az új csomagokra módosítanak; és aláírják a 2009. június 30-ig tartó hűségnyilatkozatot. Magasabb szolgáltatási csomagnak a upc internet Általános Szerződési Feltételeiben meghatározott magasabb havidíjú, 2008. március 31-től értékesíthető upc internet szolgáltatás tekintendő."
  • precision
    én most nem nagyon értem, nekem extreme -m van, és decemberig van még hűség
    válthatok én mondjuk silverre vagy goldra még a hűség lejárta előtt? goldra gondolom mindenképpen, de pl ha silverre akarnék az menne? ugyanaz lenne az dl, az up kétszeres, és kb, 2e -rel lenne olcsóbb mint a mostani
  • Brand
    Elméletileg ma beüzemelik,már restartot is csináltam,de még mediumos vagyok:(
  • Brand
    igen megváltoztatták időközben...
    Viszont én hűség idő alatt váltottam silverre és 6000 helyett 7.500 lett,ahogyan Te írtad:)
    Csak azért írom le, hogy aki ezen gondolkozik tényleg így van és ne legyenek kételyei.
  • gduck
    A GOLD árában benne van a telefon is! DE MOST MÁR 9500Ft-os árat látok! Nagy zűrzavar van a jupszi weboldalon!
  • Brand
    telefon nem kell van bőven,azonkivül meg akkor a telcsi, ha a legkissebbet választom +1500 vagyis 9100-re jön ki.
  • gduck
    Jól értelmezed! Mivel hűségidőszakod érvényben van ezért 7500Ft a SILVER csomag! Szevasz jobban jársz a GOLD csomaggal 7600Ft-ért és még telefonod is lesz :D
  • Brand
    nekem kicsit zavaros az egész..
    nekem 1 hónapja van medium hűséggel/2009.03.31/ 6k-ért,online megrendeltem a silver-t és a vége szintén 6 k lett 09.júniúsig tartó hűséggel,viszont elméletileg 7.500 lenne,mert csak kb tv van és a meglévő medium,már ha jól olvastam..

próbáltam telefonálni,de most gondolom örültek háza lehet...
  • gduck
    4000Ft akciós áron megy a bronz!