UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
webrõl, ftprõl megvan a maximális 10mbitem (extremem van) p2pnél meg ha jó seederek vannak ott is megvan a max közeli sebesség

szal nemtom miez a garatnált 100k/sec minden csomagnál. LOÁL!

Bazinga!

Mo.Organ
Ember te olyan butaságot beszélsz hogy az förtelmes.
Igen van korlátozás de csak P2P kapcsolatoknál.
De ez a hallotam olyanról hogy nem a legközelebbi szerverhez kapcsolnak dolog, hát ez egy nagy nagy ökörség amit irtál. Ha nem tudsz valamit akkor elötte inkább kérdezzél mint hogy f**** beszéljél. Ezzel csak saját magadat égetted itt be. Ja és nem ártan néha egy kicsit is vissza olvasni hogy eddig mirõl is ment itt a beszélgetés.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Hi!
Most elmondom, mi történt velem a minap. Gondolom nem mondok újat, de azért ez gusztustalan amit ezek mûvelnek. Ezidáig Professionalra voltunk elõfizetve -jött is az adat rendesen 400 K-val. Max amit ki tudtam hozni 2M volt. 16.000 Ft-ért. Tanakodtunk a tesómmal és arra a végeredményre jutottunk, hogy ennyiért nem éri meg, különválunk és átmegyünk egy-egy kisebb elõfizetésre (Minimum) hiszen 400 K-t ez is tud és olcsóbb is. Aha. Ez a G szolgáltató levitte 150 K-ra a letöltést! Van egy ismerõsöm a UPC-nél és õ mondta, hogy a cég direkt korlátozza a letöltési sebességet nehogy már jó legyen nekünk. Ha gyorsabb net kell, fizess!!
Persze a garantált letöltési sebesség 100 kb/s MINDEGYIK, ismétlem MINDEGYIK csomagnál. Õ be van biztosítva hiszen a garantált sebességet biztosítja úgyhogy a pofámat befoghatom és mosolyogva fizethetek a nemlétezõ meghirdetett max letöltési sebességért. Okádnom kell. Persze elméletileg lehetséges a meghirdetett sávszélesség laboratóriumi körülmények között. Meg közvetlen a szerver mellett. De ki lakik ott? Hallottam olyanról is mikor az elõfizetõt nem a legközelebbi szerverhez kapcsolják, hanem ahhoz amelyikhez a legkönnyebben lehet.
Szó ami szó, átbaszás az egész. Messze vagyunk még Európától.

Privit olvasd el!!
Szia!
Köszi szépen a tippet, próbáltam, de sajnos most sem tudtam belépni.
precision
a felhasználó nevet vezetékné[email protected] formátumban írd

Bazinga!

schrank
mit jelent a szomszéd szó? lakás ? tömb ? utca ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nyár elején lett kész a társasház itt zuglóban. Szóval még nincs bekötve a szolgáltatás. A két szomszédba van, szóval nem lenne sok dolguk a UPC-seknek....GYORSABBAN!!!!<#falbav>
Sziasztok!
A következõ a problémám. Tegnap kötötték be a 10/1 m chello extreme-et. Próbáltam hozzá létrehozni mégegy e-mail címet, de nem tudtam belépni az adatmódosítás oldalra a UPC által megadott jelszóval és felhasználónévvel Állandóan a webhely tanúsítványa, vagy a nem megfelelõ jelszó és felhasználónév volt a probléma. A 1221-et lehetetlen elérni a folyamatos leterheltség miatt, az online chat esetében pedig nem fogadja el a modem fizikai számát. Ha valaki leírná, ilyenkor mi a teendõ, azt nagyon köszönöm elõre is. Üdv Csöresz
robotnyk
100/20 max. mennek a lecsóba, oda.
schrank
mert nálatok elérhetõ a szolgáltatás de vannak akik nem tudják hogy nem fenékig upc az ország <#szomoru2>

tommyg
Én bementem megrendelni másnap ki is jöttek bekötni!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Hogy lehe megsûrgetni a beszerelést???
Már nyár eleje kérem a UPC-t hogy jöjjenek...
Új építésû társasház,és a UPC csatorna is ott van a társasház elõtt..de igen ráérõsek....
Hogy lesz így Nintendo Szõke kapitány????
CzGobe
lol 😊

eom$

precision
ez nem /torrent sebesség hanem egy torrenten belül ennyivel szedek az egyes seederektõl 😊 szal nem 😊

Bazinga!

PyRex
neked legalább összesen több, mint 300-zal enged letölteni, nekem 200... 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Balumann
Nemlehet, hogy te állítottad be a beállításokba véletlen a 33,4 KB/s -es letöltés (/torrent) korlátot? :-)

precision

Ah, priorizálás nemjó dolog 😛 Nézzétek a sebességeket. Véletlen egybeesés? Nem hinném :|

Bazinga!

CzGobe
😞

eom$

schrank
arra a két tömbre gondolsz az xy . kerületben <#hehe>

CzGobe
DIGInek hol lehet lefedettséget találnia a neten?

eom$

Mo.Organ
Nem tünök el maradok. 😊
A céggel is majd tartom a kapcsolatot, hiszen a kollégák is emberek, és nem csak kollégák, de valaki barátom is, csak annyi hogy most másik csapatban "rúgom a gólokat" vagyis nem én rúgom hanem csak az oldalvonalról rendezem a csapatot.

Ja, várom a kedvezményeket 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision
azért ne tûnj el teljesen (vagy csinálj majd egy digi topikot) és informálj minket errõl-arról pls 😊
pl hogy milyen is ez a dolog, mennyire gyors, stabil, megbízható...etc., ja meg hogy a 8. kerületben mikor építik ki a vonalukat 😊

Bazinga!

schrank
én úgy fogalmaznék hogy na végre ki bújik a szög a zsákból a diginél megtudjuk mibõl akarják hogy "cserebogár" legyen <#ravasz1>

PyRex
na király, akkor lehet szídni a chellót végre :o)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

schrank
ugyan azon a dróton leszõ csak álnéven

Mo.Organ
Digi-hez megyek, kaptam egy kiemelkedõ pozíciót.
A chello azért maradt fizika okok miatt. 😊

schrank
tényleg kábelesnek nem nagy hasznát veszik dsl-né <#vigyor5>

precision
na, hova mész? :| digi? 😊

Bazinga!

schrank
ez pénzért vett szerelem , joga van elkurvulnia <#vigyor5>

Blekk Síp
Akkor mostantól ADSL az Isten? 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

schrank
de a szíved mélyén mindíg is narancs maradol ugye <#rinya><#integet2>

<#taps>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zsoltika 007
Mész a magentáékhoz? 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mo.Organ
A hónap végétöl elválnak útjaink a céggel. Beköszönt a konkurencia hozzám és olyan ajánlatot tett mint a keresztapa. Nem tudtam visszautasítani. 😊

beszélgettem a minap a chello szervizes hibaelháritó emberrel
kérdeztem erröl a korlátrol
azt az infot atta, hogy pirorizálnak. és p2p van utoljára..
szoval ha sokan webeznek lassablesz a p2p deha senki nemcsinál semit ami ugye elképzelheztlen akkor maxot kapunk.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Igaz, csak a letöltési sebességet tudod tesztelni vele, de itt találsz egy tesztfájlt:

ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/128T

Mi lesz az Internettel 2007-ben? Itt megtudod: http://www.onlinevallalkozas.hu/63065

precision
nálam pedig megvan az 1 mbit up, ne torrenten nézd hanem pl ha van free tárhelyed, tölts fel ott ftp -n, vagy esetleg msn -en küldj vkinek vmi fájlt

Bazinga!

schrank
és hol tesztelted , torrenten ? <#idiota>

bodesz
ma kötötték be a chello extrem netemet...ugye 10m/1024.letöltést még nemteszteltem csak speedtestel az ezeket az eredményeket adta kb(10m/1024 ugye).gondoltam valóságban is tesztelem feltöltést mert letöltéls annyira nemlényeg lassan.na a kemény 30kB/s ...örülök ha elingadozik 60kB/s ig néha pár percre :S(titkosítást benyomtam semmisem változott kb :S).na de mind1 remélem majd jobblesz...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

CzGobe
np

eom$

Bocs én értettem férre a hozzászólásod
CzGobe
azt próbálom épp elmagyarázni, hogy minden szolgáltató fogja vissza a p2p-t,nem csak a chello, bár a 100Mbitesek és 1gigabitesek gondolom nincsenek priorizálva 😛

eom$

CzGobe
valóban, hisz az enyém 😊

eom$

schrank
ez bisztozs nem az enyimé ez a gafikon <#ticking>

Én valahogy hozzá szoktam hogy eddig bármikor elkezdtem torrentet futtatni jött 5mb/s el ahogy illik... Most azt látom hogy 1mb a maximum pedig ugyanazt az oldalt használom, ugyanolyan jól vannak seddelve a torrentek...
CzGobe
látszik, hogy májusban kezdtem el tanulni az érettségire és a gépen csak dolgoztam? 😊 Júniusban pár nap már legalább a torrent ment^^

eom$

CzGobe
mind2.
1 részt életem legnagyobb setupja a buzi nokia témaszerkesztõ a maga 300 megájával, amúgy még az 50et se szokták eérni...
Másrészt nem túl sûrûn töltögetek le új progikat, átlag havi 2.
Az animek most mondjuk huzósak lesznek. darabobnként 2-300 mega, ebbõl amennyit tudok: 30-50et. szeretlek édes! 😊

eom$

CzGobe
hát nem tudom, nekem ugyanúgy mûködik egyfolytában ^^
ha le kell tölteni vmit úgyis jön 300zal, ha van jó seeder, az up meg folyamatos 1mega, ha van jó peer

az esti sebességnövekedés pedig adódhat a sok peer alvásától 1) nem veszik el elõled a sávszélt 2) bennthagyják, elkészülnek és szívod tõlük is
este nincs korlátozás: ne mondd, hogy minden internetszolgáltató túlterhetle magát és ezért van korlátozás ^^

eom$