UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal nemtom miez a garatnált 100k/sec minden csomagnál. LOÁL!
Bazinga!
Igen van korlátozás de csak P2P kapcsolatoknál.
De ez a hallotam olyanról hogy nem a legközelebbi szerverhez kapcsolnak dolog, hát ez egy nagy nagy ökörség amit irtál. Ha nem tudsz valamit akkor elötte inkább kérdezzél mint hogy f**** beszéljél. Ezzel csak saját magadat égetted itt be. Ja és nem ártan néha egy kicsit is vissza olvasni hogy eddig mirõl is ment itt a beszélgetés.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Most elmondom, mi történt velem a minap. Gondolom nem mondok újat, de azért ez gusztustalan amit ezek mûvelnek. Ezidáig Professionalra voltunk elõfizetve -jött is az adat rendesen 400 K-val. Max amit ki tudtam hozni 2M volt. 16.000 Ft-ért. Tanakodtunk a tesómmal és arra a végeredményre jutottunk, hogy ennyiért nem éri meg, különválunk és átmegyünk egy-egy kisebb elõfizetésre (Minimum) hiszen 400 K-t ez is tud és olcsóbb is. Aha. Ez a G szolgáltató levitte 150 K-ra a letöltést! Van egy ismerõsöm a UPC-nél és õ mondta, hogy a cég direkt korlátozza a letöltési sebességet nehogy már jó legyen nekünk. Ha gyorsabb net kell, fizess!!
Persze a garantált letöltési sebesség 100 kb/s MINDEGYIK, ismétlem MINDEGYIK csomagnál. Õ be van biztosítva hiszen a garantált sebességet biztosítja úgyhogy a pofámat befoghatom és mosolyogva fizethetek a nemlétezõ meghirdetett max letöltési sebességért. Okádnom kell. Persze elméletileg lehetséges a meghirdetett sávszélesség laboratóriumi körülmények között. Meg közvetlen a szerver mellett. De ki lakik ott? Hallottam olyanról is mikor az elõfizetõt nem a legközelebbi szerverhez kapcsolják, hanem ahhoz amelyikhez a legkönnyebben lehet.
Szó ami szó, átbaszás az egész. Messze vagyunk még Európától.
Köszi szépen a tippet, próbáltam, de sajnos most sem tudtam belépni.
Bazinga!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A következõ a problémám. Tegnap kötötték be a 10/1 m chello extreme-et. Próbáltam hozzá létrehozni mégegy e-mail címet, de nem tudtam belépni az adatmódosítás oldalra a UPC által megadott jelszóval és felhasználónévvel Állandóan a webhely tanúsítványa, vagy a nem megfelelõ jelszó és felhasználónév volt a probléma. A 1221-et lehetetlen elérni a folyamatos leterheltség miatt, az online chat esetében pedig nem fogadja el a modem fizikai számát. Ha valaki leírná, ilyenkor mi a teendõ, azt nagyon köszönöm elõre is. Üdv Csöresz
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Már nyár eleje kérem a UPC-t hogy jöjjenek...
Új építésû társasház,és a UPC csatorna is ott van a társasház elõtt..de igen ráérõsek....
Hogy lesz így Nintendo Szõke kapitány????
Bazinga!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ah, priorizálás nemjó dolog 😛 Nézzétek a sebességeket. Véletlen egybeesés? Nem hinném :|
Bazinga!
A céggel is majd tartom a kapcsolatot, hiszen a kollégák is emberek, és nem csak kollégák, de valaki barátom is, csak annyi hogy most másik csapatban "rúgom a gólokat" vagyis nem én rúgom hanem csak az oldalvonalról rendezem a csapatot.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
pl hogy milyen is ez a dolog, mennyire gyors, stabil, megbízható...etc., ja meg hogy a 8. kerületben mikor építik ki a vonalukat 😊
Bazinga!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A chello azért maradt fizika okok miatt. 😊
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
kérdeztem erröl a korlátrol
azt az infot atta, hogy pirorizálnak. és p2p van utoljára..
szoval ha sokan webeznek lassablesz a p2p deha senki nemcsinál semit ami ugye elképzelheztlen akkor maxot kapunk.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/128T
Mi lesz az Internettel 2007-ben? Itt megtudod: http://www.onlinevallalkozas.hu/63065
Bazinga!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
eom$
eom$
1 részt életem legnagyobb setupja a buzi nokia témaszerkesztõ a maga 300 megájával, amúgy még az 50et se szokták eérni...
Másrészt nem túl sûrûn töltögetek le új progikat, átlag havi 2.
Az animek most mondjuk huzósak lesznek. darabobnként 2-300 mega, ebbõl amennyit tudok: 30-50et. szeretlek édes! 😊

eom$
ha le kell tölteni vmit úgyis jön 300zal, ha van jó seeder, az up meg folyamatos 1mega, ha van jó peer
az esti sebességnövekedés pedig adódhat a sok peer alvásától 1) nem veszik el elõled a sávszélt 2) bennthagyják, elkészülnek és szívod tõlük is
este nincs korlátozás: ne mondd, hogy minden internetszolgáltató túlterhetle magát és ezért van korlátozás ^^
eom$