22959
-
#14127 Ez érdekes, mert köztudott, hogy a ÁSZF-ben szerepel a garantál sebssség, ami jóval alacsonyabb mint a "névleges". Persze ezen kívül is sértettek még szabályt.... -
#14126 igen, tom, hogy volt korábban linkelve, de én erről az oldalrol is belinkeltem. -
#14125 http://itcafe.hu/hir/nem_volt_meg_a_reklamozott_savszelesseg_megbuntettek_a_upc-t.html -
devilk #14124 hehe:D -
#14123 Azt hiszem en is minden nap ide fogom irni, hogy meg vagyok elegedve a szolgaltatassal. Javitsunk mar azon a statisztikan. :) -
h3po4 #14122 Hellosztok, hogy legyen egy felhasználó aki elégedett a szolgáltatás minőségével írtam ezt a posztot :P -
devilk #14121 Inkább erre nem írnék semmit sem...
A másik az, hogy én sem hülyéztelek le, pedig simán megtehetném mert 1-2x akkora baromságokat írsz össze oldalas monológokban, hogy az fantasztikus.
-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-
Nem értem én ezt az egész fórumot, itt másról sem lehet olvasni csak az anyázásról és az okoskodásokról (amiknek a 3/4-e faszság). Egyesek OLVASNI NEM TUDNAK, csak KIRAGADNAK a szövegkörnyezetből 1-2 kifejezést vagy mondatot amibe bele lehet kötni.
Jellemző. Nem csak erre a GVH-os témára, hanem az egész mentalitásra ami itt hónapok óta folyik.
Nem értem, ha ilyen okosak egyesek, akkor miért nem hoznak létre egy ÚJ és überfaxa netszolgáltatót...
Gáz -
tompka #14120 Nem voltam itthon, így nem érdekelt! :)
A város egyik részén volt net, a másik részén akadozott, a harmadik részén meg egyáltalán nem volt. -
lokissrác #14119 Tompka, az durva, én már mentem volna borogatni az ügyfélszolira :D:D -
lokissrác #14118 De azt is nézd, hogy egyes oldalakról, nem lehet max sávszéllel tölteni.. de ha az oan letöltési oldal akkor nem szóltam :) -
tompka #14117 Bakker.
0:10-15:32-ig nem volt net.
Ez 15óra 22perc. nem siettek visszakapcsolni. -
#14116 Ha benéztem (kétlem) ,akkor sorry bár nem szeretem ,ha mindjárt lehülyéznek.
Egyébként most újból betelefonáltam és mondtam ,hogy azonnal csinálják meg(már nem az első alkalom).
Mindenesetre kiváncsi leszek, hogy mit találnak ki.
Én csak szeretném, hogy amiért fizetek az mükődjön is a leírtak szerint,mert ezzel a sebességgel a medium közelében (sem) vagyok.
-
#14115 na hogy ne csak flame legyen
erre vki tud vmi okosat mondani? -
Zóanagyvarázsló #14114 Ezt tényleg mellőzhetnétek a topikból. Mellesleg igencsak félreértetted azt a hozzászólást (#14097), melyen felkaptad a vizet. -
shabba #14113 Ugye nem gondolod komolyan hogy egy fórum reprezentatív minta? Mert ha igen, akkor nagyon messzire gurult a gyógyszered. A netes fórumok jellemzője hogy oda anyázni és problémák miatt rekalmálni járnak az emberek(és ez nem csak idehaza van így, hanem a világ minden országában, minden netszolgáltató esetén), így aztán a hozzászólások 90%-át is ezek a negatív bejegyzések teszi ki. Az akinek nincs semmi baja, az jellemzően nem ír be semmi, ráadásul a felhasználók döntő hányada, egyáltalán nem fórumozik, így az ő véleménye itt meg sem jelenik.
A UPC-nek 300 ezer netelőfizetője van, ugye nem gondolod komolyan hogy az a 10-20 ember aki ide rendszeresen beírogat az tökéletesen lefedi véleményével a 300 ezres ügyfélkör véleményét. Ez messze nem így van. Minden szolgáltatónál(nem kell netszolgáltatásnak lennie) van egy kisebb ügyfélkör aki szeret állandóan problémázni, jellemzően ők az örök bejelentők akik hibabejelentések legnagyobb részét generálják. Viszont ők messze nincsenek olyan sokan, ahogy te azt elgondolod. -
#14112 Nem szoktam sírni.
A te színvonalad a 0 alatt van.
Amint látom egyre több ember kezdi utálni itt a lenéző ki ha én nem pofádat. -
Zóanagyvarázsló #14111 Én nem is ismerek szeméylesen elégedetlen ügyfelet. Az más kérdés, hogy egy kvázi panasztopikban az elégedetlenkedők vannak többségben. Nyilván nem tökéletes mindenhol a hálózat, de légből kapott számokkal fölösleges eltorzítani az arányt. -
#14110 erre inkább nem reagálnék érdemben, ez már nem az én színvonalam
nembaj, sírj csak továbbra is minden nap, hogy nálad milyen szar a net...leszarjuk elhiheted. -
#14109 Nem tudom milyen jogon hülyézel le?
Én nem személyeskedtem ,sőt nem is írtam egy hsz-t sem preciziós idiótának válaszolva!
Ha gondod van írd meg pü-ben faxkalap! -
#14108 nem kötekvésbpl mondom, de az összes ADSL szolgáltatónál 10 üf-ből kb minimum 8 elégedetlen... -
#14107 hogy te milyen hülye vagy (TE kezdted a személyeskedést)
én a cikkre reagáltam, nem téged szóltalak le... -
#14106 aki elégedett az nem szokta leírni hogy az -
#14105 Ha nem véded akkor mi faxnak koptatod ennyit a billentyűt?
Én csak belinkeltem egy büntetésről szoló linket,ergo kurvára nem érdekel, hogy mi a véleményed róluk!
Nekem prof van és a Pyrex áltlal lentett belinkelt ftp teszten is max 800k val jön .
Legközelebb ne oktass ki ezekkel a baromságokkal,amire előfizettem azt elvárom és punktum, ha nem tetszik ,hogy ennek itt (is ) hangot adok ne olvasd és legfőképpen ne írj okoskodó hozzászólást! -
devilk #14104 Nem kell nagy ész ehez, elég ha visszaolvasod az utóbbi 6-7 hónap bejegyzéseit és összeszámolod, hogy hány ember panaszkodik és hány ember van megelégedve... Nem értem mi értelme volt ennek a nagyarcoskodásnak a szomszéd "Pistikével"... -
Zóanagyvarázsló #14103 Azért kicsit elgondolkoztató, hogy mindenki panasz-levelekkel bombázza őket, és hogy 10 UPC-ből kb. 6-7 elégedetlen...
Csak tudnám hol végzed ezeket a felméréseket... Esetleg tudsz pontosítani? A szomszéd Pisti szerint csak 59.78923%-uk elégedetlen. -
devilk #14102 ... most lehetne azzal a szar kifogással jönni, hogy a UPC teljesen más technológiát használ mint a Digi, TV Network...stb.
ÉS?
Ez senkit sem érdekel, hogy milyen fajta technológián keresztül jön a net, csak amire előfizetek, az az legyen már és ne más... -
devilk #14101 A GVH nem a hasára ütve szab ki bűntetéseket. Azért kicsit elgondolkoztató, hogy mindenki panasz-levelekkel bombázza őket, és hogy 10 UPC-ből kb. 6-7 elégedetlen...
Én Extreme csomagban vagyok, és a sebességem (több sebességmérő oldalnál is mértem) kb 5-6 MBit ami kicsit szerintem "vicces"... -
Zóanagyvarázsló #14100 Meg ilyen miatt van ráírva a mikrókra hogy ne rakjunk bele macskát fürdés után szárítás céljából.
Ez egy szakállas urban legend. Az ilyen történek "apró betűs részét" sem árt elolvasni :) -
devilk #14099 A kenyérpirítós hülyeségnek semmi köze nincsen az internethez. Kicsit el vagy tévedve barátom. A lényeg "csupán" annyi, hogy AMIÉRT fizetsz, AZT KAPD, ne pedig mást. Pl.: Ha te veszel egy Mercédes-t, akkor te is elvárod, hogy ne egy használt Merci motorját rakják bele, hanem az újat, azt amiért te pengeted a pénzt. -
devilk #14098 Akkor a GVH hazudik? Lol... ......
A UPC-nek már régen lejárt az ideje...
-
#14097 nem csesztek át... egyik szolgáltató sem garantálja azt a sebességet amit a reklámokban (meg ugy egyébként, amit maximumként) megad
benne van a szerződésben amit a láma user _aláír_ hogy mennyit garantál... persze az más kérdés, hogy hosszútávon kellemetlen ha tényleg szar a szolgáltatás színvonala...de akkor sem csesznek át, nem hiszem direkt lecsökkentik x meg y user sávszélességét, csakhogy "jól kicsesszenek" vele
az hogy nincs benne a reklámban, hogy csak hűségidővel annyi az ár... omg! most milesz... (neten is ott vannak az árak, az üfsz -en is elmondják hogy mennyi a listaár mennyi hűséggel), mielőtt megrendeli, ezeket tudni fogja... az lenne a megtévesztés ha a reklámban téves információ szerepelne... nemtom ez a GVH látott e már életében akár egy normális reklámot is... egyikben sem sorolják fel az összes feltételt. Pl mikor egy bank reklámoz egy hitelt, nem fogja az egész ászf -et elmondani. És igen, mindig van apróbetűs rész. Persze ez a upc -nél egyáltalán nem aprós, ott van a weboldalon is feketén-fehéren.
Nem akarom védeni a upc -t, csupán szánalmasnak találom ezt az egészet, hogy pénzt próbálnak lehúzni. Ez kb olyan mint amerikában a leghülyébb perek sokasága. Pl egy emberke megégette magát a kenyérpirítóval, és mivel a termék haszn. utasításában nem volt benne, hogy használat közben megégeti az embert (mivel ez evidens), az ember beperelte a kényérpirítót gyártó céget, és meg is nyerte, a cégnek pofátlanul nagy kártérítést kellett fizetni. Azóta van beleírva a haszn. utasításába hogy ne nyúljunk bele a készülékbe mert megéget. Meg ilyen miatt van ráírva a mikrókra hogy ne rakjunk bele macskát fürdés után szárítás céljából.
Na, kb ilyen szintű a GVH vergődése... -
lokissrác #14096 Sőt, a logót is lehet felül változtatni :D -
lokissrác #14095 de basszus... évente csomagnév változtatás.. meg sebesség változtatás.. behalás.. -
#14094 Az ÁSZF-ben listaár van. Határozatlan idejű szerződés esetén kell annyit fizetni. Az összes akciós ár március 31-én vagy után derül ki. -
lokissrác #14093 Nade most 1 vagy év hűséggel lesz 10 rugó az extrém ? mert nem mind1.. -
#14092 Benne van az ÁSZF-ben. Mivel törvényileg kötelező minden változást, annak hatályba lépése előtt 30 nappal közzétenni.
Amit az árakról írtam, az meg az ehavi számla melletti kis füzetecskéből van. Pár nap és valószínűleg ezzel lesz tele a TV, és minden hírportál.
100%, hogy a upc.hu is máshogy fog kinézni. -
#14091 bünti a UPC-nek,mert átcsesznek bennünket
nem egyszer írtam, hogy sebességem a fele,mint amire előfizettem.
no comment banda ez. -
#14090 Egyébként meg nem kell "behelyettesíteni'... -
#14089 31-én már biztosan közzéteszik... -
lokissrác #14088 ez:
Arculatváltás jegyében a UPC minden szolgáltatási csomagja névváltozáson esik át.
start, bronz, silver, gold csomagnevek lesznek. Változnak a sávszélességek és eddig a listaárakról lehet tudni pontos értékeket.
minimum 1280/256 ________ start 512/256
medium 5120/768 _________ bronz 2048/1024
extreme 10240/1024 _______ ezust 10240/2048
professional 20480/1024 ____ arany 20480/3072
Chello