22959
-
#14531 beszéltünk volna privátban? biztos túl jelentéktelen voltál, hogy megjegyezzelek ^^ "Arcodból meg görgessél vissza kicsit." - szerintem semmi olyat nem írtam (az előző postban - hehe), hogy ilyeneket irogass. Talán neked kéne picit lehiggadni...
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem eddig nem volt olyan helyzet, amit telefonon nem sikerült volna elintézni. Ide tartozik a jelszó megváltoztatása is. De biztos direkt csak veled szúrnak ki a csúnya rossz chellos ügyfélszolgálatosok. -
Grifidos #14530 Telefonos ügyintéző sem csinált lófxszt sem. Úgyan azt a nem működő jelszót szajkózta csak...PFF
Az emailes jelszó emlékeztető akkor más kategória? Gondolkodjál kicsit.
Arcodból meg görgessél vissza kicsit...nem kell rá reagálnod, már megbeszéltük egyszer privátban, hogy egyikünk sem kiváncsi a másik véleményére.
Mellesleg már lényegtelen a dolog, átsiklottam az ÁSZF ezen pontján úgylátszik. A szüneteltetést is úgy kezelik mintha szerződést bontanál, így tehát nincs értelme szüneteltetni, viszont még mindig ólcsobb kifizetni a fenmaradó idő havidijjait mint visszafizetni másfél év "kedvezményeinek" árát. Nyűves egy cég ez.2008 04 17 ÁSZF -
#14529 jelszót megváltoztatják telefonon, nem tudom mi a gond ezzel. még JÓ, hogy email-ben nem adnak ki ilyen infót, az lenne a szép, hogy minden hülye emailre kiküldenék a userek jelszavait... azért ne legyél már ennyire nevetséges :) -
#14528 bruttó árak vannak kiírva a weboldalra -
do2 #14527 a silver 7500 ft +áfa vagy áfával együtt ennyi ? -
#14526 90%, hogy kitolódik. -
Grifidos #14525 Senki sem cooltúrált, ha felbaccák agyilag. Akár az Ő hibája akár nem.
Welcome to the real world!
Gondoltam adok nekik még egy esélyt, hogy be tudjak lépni az adatmódosítás illetve a fiókok kezelése opcióhoz.
Az új oldalon micsoda újdonság végre megjelent a jelszó emlékeztető opció. (big happy)megjött az emlékeztető...ugyan az amivel nem enged be.(not to happy)
Mondom próba csoki alapon küldök egy mailt, hogy mi újság a belépési lehetőséggel. Válasz : emailben nem adnak ki információt, hogy mi a jelszavam amivel be lehetne lépni. LOL!
Nos, legközelebb akkor megyek be hozzájuk amikor lemondom a szerződést.
Egy kérdés a végére a UPC gurukhoz, mert erre nem találtam választ az ASZF-ben.
- Ha a hűségnyilatkozat időtartama alatt szüneteltetem a szolgáltatást havi 1K-ért, attól még a meghatározott időpontban lejár a hűségnyilatkozat? Vagyis nem tolódik ki a szüneteltetés idejével? -
Garfield #14524 Mikor értik már meg az emberek, hogy a lentebb is látható, arcoskodó tirpák stílussal csak a saját helyzetükön rontanak? A magukról kiállított szegénységi bizonyítványról nem is beszélve... Könyörgöm, ez egy hivatalos ügyintézés, nem valami internetes fórum, ahova röhögve, lolozva beokád valamit az ember, mert úgy gondolja, hogy ez helyénvaló. Néha fel kéne mutatni legalább a kulturáltság minimális szintjét, welcome to the real world!
Én ügyféllevelezéssel foglalkozom a távközlésben, igaz, egy nagyon speciális, nem is túl egyszerű jogi területen, úgyhogy tudom, mit beszélek. A lenti hangnemet megengedő emberek nálam két esetre számíthatnak:
- a panaszuk elintézéséhez a szükséges minimális információt kapják meg, amivel a panaszuk elintéződhet. Az ezen felüli jóindulatomat és segítőkészségemet a megengedhetetlen stílusukkal elbukták;
- ha olyan esetről van szó, mikor egyáltalán nem vagyunk hibásak, és lehet választani az ÁSZF-fel, Eht.-val megtámogatott rákba történő elhajtás és a jófejkedés (pl. a méltányossághoz való pozitív hozzáállás) különböző fokozatai közt, na, olyankor a lenti stílusban levelezőknek annyi az esélye, mint háromlábú sünnek az M7-esen egy nyári vasárnap délutánon. -
#14523 miskolcon meghalt a tv adás -
#14522 \o
BP XII kerből van valakinek / ismerősének tapasztalata hogy milyen a chello erre? Most szeretnék váltani t-com adslről chello silverre, es gondoltam érdeklődök itt is hogy van-e valakinek tapasztalata vele.
nehogy ugy befürödjek vele mint az adsl el :P -
#14521 az hogy te nem tudsz arról, hogy hűség lejárata után átraknak _AUTOMATIKUSAN_ listaárra az a te hiányosságod... ez az ÁSZF -es apróbetűs szöveg is erőltetett, nem apróbetűben van benne, hanem benne van feketén fehéren, a weboldalon is kint van, itt is leírták már 1000x
a törvényeknél is így van...nem kell ismernie egy embernek a törvényt ahhoz hogy a megszegése miatt megbüntessék... és ha megbüntetik jogsértő magatartása miatt, _NINCS JOGA_ reklamálni... mint ahogy neked sem volt jogod...pláne nem ilyen stílusban, mert aláírtad azt a nyamvadt szerződést... szánalmas.
Nem lett volna egyszerűbb vagy megkérdezni itt, hogy mi történt, mi meg leírtuk volna (persze mindezt kultúrált formában), vagy felhívtad volna őket és ott is emberi hangon megkérdezed, hogy mi történt? Hidd el, készségesen elmondták volna, hogy mi a helyzet.
na off vége. vicc az egész. -
#14520 :D lol:D -
#14519 Igen, javaslom azt a cselt, h betelefonálsz h neked Silver kell;) -
#14518 Senkit nem tesznek sehova automatikusan, kivéve hűség végén listaárra :) -
do2 #14517 már leirtam asszem amit akartam :) már csak a spéci válaszokat várom : -
#14516 még 5 postot lécci egymás után :) -
do2 #14515 nekem is vmi cselt kéne bedobnom hogy 2 megbit legyen a feltöltésem :) -
do2 #14514 nekem lejárt a hűségnyilatkozatom vagy 3 éve, de nem is akarok újat kötni, igy remélem silverbe tesznek automatikusan -
do2 #14513 akik most az extráme csomagon vannak azoknak a silver csomgra fog átválktani ? -
#14512 Köszi! -
#14511 HB! :-) -
#14510 Valószínűleg lejárt a hűségszerződésed és a továbbiakban listaárat számláznak. -
#14509 1. a stílusodhoz gratulálok, bárcsak ugyanilyen stílusba válaszolnának.
2. telefonon egyszerűbb lett volna, a upc nem szokott direkt átbaszni senkit, de ha ilyen stílussal írnának nekem levelet, a upc helyében szarnék rá :) -
jojo01 #14508 Tisztelt UPC!
Próbálok szépen írni, hogy olvasható legyen!
A 2008. május 06-ig: számláról van szó!
Szóval mikor módosították a havi előfizetési díjamat 11.240Ft-ra a beleegyezésem nélkül?
NEM 25 napra szólt a szerződésem a NEM korlátlan szolgáltatásukra!
A GYENGÉBBEK kedvéért 28 vagy 29 vagy 30 vagy 31 napra a hónap hosszától függően!
Most 25 napra számlázták ki a 9.592Ft-ot és mellé az előző hónap maradék öt napjára 1.650Ft-ot!
Ez kapitális átbaszás!
Eddig a szerződésünk szerint egy hónapra kell fizetnem 9.900Ft-ot!
Kérem sűrgősen javítani!
Ha esetleg a modorom kívánnivalót hagyna magaután, kérem betudni a trükközésük miatti felindultságomnak!
Tisztelettel: Makláry József
UI: nekem nincs apróbetűs rész holmi SZF vagy ÁSZF és más kibújókban! A.J.K.A.! -
lokissrác #14507 Előbb vagy utóbb, minden probléma megoldódik.. :) -
#14506 éppen ezt akartam kikerülni:)
az éjjel viszont megcsinálták, úgyhogy kösz annak aki esetleg innen oldotta meg:))
st4 privát ment. -
CSaBsti #14505 Sziasztok!
Néha délutánonként olyan a feltöltésem a deluge-val, mint ha elvágták volna. Silverem van, megy maxxal fel a cucc és akkor pár percre vagy órákra is, lelassul a feltöltésem 60K-ra. :( Ha ilyenkor szedek valamit, az jön normálisan, maxxal. Nem tudjátok, hogy ez miért van? Újpesten lakom, ha számít valamit. -
#14504 Mondjuk a mobilszolgáltatók tényleg jobban megbecsülik a régi ügyfeleket, elég csak a T-Mobile arany illetve gyémánt kártyás okosságaira gondolni -
shabba #14503 A UPC 98 júliusában jött létre. 2000 novemberben indult a chello Bp-en. De előtte már volt Miskolcom UPC Broadband(talán 98-99 óta?), de igen drágán mérték és csak forgalomkorlátos csomagok voltak. Valami 1 vagy 3GB körüli csomagok rémlenek igen drágán, 10k fölötti áron. A chello amikor indult 2000 novemberben úgy emléxem 512/128 kbps-es netet kínált 11900 körüli összegért, fix adatforgalmi korlát nélkül. De később bekerült az ÁSZF-be egy 15GB-os FUP, bár úgy emléxem akkoriban nem nagyon éltek az alkalmazásával. -
#14502 96 vagy 97 talan -
#14501 miota van chello internet magyarorszagon?hany eve?2003 ota? -
#14500 és várhat tovább. -
#14499 felhívhatod pl az ügyfélszolgálatot hogy mivan -
#14498 Sziasztok!
Elsősorban UPC-s alkalmazottak segítségét kérem, régen volt itt egy-pár.
Szóval tegnap megrendeltem egy nagyobb netcsomagot. Ahogy mondták, kihúztam a modem tápját, vártam 1-2 percet és visszadugtam. Egyenlőre azonban nem történt változás, továbbra is a kissebbik csomag van csak.
Mit tudok tenni azonkívül, hogy várok? :) -
#14497 igen, utorrent 1.8 -
wellman #14496 Sziasztok! Most kötötték be a Silver-t szép és jó, ftp hasít ahogy kell ;) viszont a Torrentek tetű lassúak, az 1 megás dsl-em többel tölt mint ez. Van vmi trükk amit meg kell csinálnom v ilyesmi h menjen "normálisan"?
Köszi a helpet előre is! -
#14495 Mikor te fizettél elő, akkor te is jobb ajánlatot kaptál, mint a régebbi előfizetők. Valószínűleg nem háborogtál, hogy ejnye, én többet szeretnék fizetni, mint a régebbiek!
A régebbi előfizetőknek is van lehetőség akciósan megvásárolni a szolgáltatást újabb 1-2 év aláírásával. -
#14494 Tnél is az új előfizetők a fontosak, nem a régiek. -
Barnus #14493 Hát igen. Emiatt én is veszekedtem velük. Kurva nagy pofátlanság az, hogy az utcáról betévedt új fiszfasz 1500-al olcsóbban kapja a netet, mint az, aki már 2 v több éve előfizető, és esetleg inkább a rgi előfizetőket kéne időnként "megjutalmazni", mint pl pannonnál, ahol 3 évente újra vehetsz kedvezményes telefont az új hüség aláirásával, vagy valami. Bár egyébként feltételezem, hogyha lejárt hűséged lenne, akkor újra hüségkötéssel jogosult lennél a kedvezmény igénybevételére, de igy nem:( -
#14492 De ez nem válasz arra, hogy most 6000-et fizetek a mediumra (hűséggel) és nem válthatok silverre ami ugyancsak 6000 akciósan... Illetve válthatok de csak 7500 ért