UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
remélem szétterjednek mindenhova pesten, nem ugy, mint az UPC... oO
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Természetesen nem csak rajtam függ a dolog, de ha minden a terveknek megfelelõen marad akkor igen csomagolhat az upc. Szerinted ha nem így gondoltam volna akkor eljöttem volna a cégtõl, és váltottam volna?
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
ha 29 nap alatt letoltok 240Gb-ot varok 1 napot vagy 2-t, kov honapba megint 240-et szedhetek?asszem jol tudom :P
azt ugyse lepem tul szal kiralysag
i7 azt szevasztok :P
és utána... ? ez a baj... :(
Úgy tûnik routolási hiba volt a UPC-nél. Megtaláltuk azt az állomást, ami belassított. Két ilyen állomás van, amin átmennek tõlem/hozzám a csomagok, az egyik full sávszél, a másik 20kb/s. Amelyik IP-t az egyiken vitte át, az gyors volt, amelyiket a másikon az meg lassú.
Most valamit piszkáltak, és mindkettõ átviszi a 10mbitet :)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Van 1 routerem és szeretnék VEZETÉKES megosztást kialakítani. Hogyan kell csinálni? és beállítani? Thx
(panelban lakok és a D-Link DWL-G510 54Mbps WLAN PCI hálózati kártya nem igazán viszi át, gyenge a jel. ezt sem értem miért?!)
Tényleg: Egyszer még nyáron szerelgettük a netet, beállítgattuk másik gépre, stb, és egyszer csak felhívtak, hogy látják, hogy ki-be kapcsolgatjuk a modemet, s ezt ne csináljuk, mert tilos. Tilos. Hát ezen kiakadtam. És az áramszünet? Találjanak már jobb szórakozást...
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
A végeredmény: Tõlük természetesen semmilyen probléma nem észlelhetõ, ennek ellenére az általuk ajánlott sebességmérõknél 5-bõl 4 100-200kbit-et mér, az 5. meg 10mbit-et rendesen.
Ezenkívül az általuk ajánlott weboldalakból 5bõl 4-re percekig kell várnom, az 5. meg 1 másodperc alatt bentvan.
Példa: cs2hu-ról letöltés 1125kb/s. hwsw.hu/origo letöltés: 13kb/s.
Helyi hiba lehet, mert en nem tapsztalok semmilyen lassulast a IV. keruletben.
Felhivom ÜSZ-t. Aszondja teszteljem a letöltést az ftp.fsn.hu -n lévõ 1GB állománnyal. Elkezdem letölteni, 20kb/s és 0 között ugrál. ÜSZ: hát ez tényleg nem jó ... erre megszakad a vonal. Milyen érdekes.
És ez a szarakodás megy majdnem 2 hete.
1-2 nap, bar nem elfogadthato teljesen, de megertheto, hogy bizonyos hibat csak annyi ido alatt tudnak elharitani. Ha 1-2 het vagy tobb, az mar gazos, es nem itt kell ezert rinyalni, hanem bejelenteni. Lehet a szomszed valamit rosszul kotogetett es az zavar be, vagy a modemed ment tonkre, esetleg megserult a lakasodon belul a kabel (kutya, macska megragta) vagy meg sokminden elkepzelheto.
Nem tudom bejelentetted-e, de azzal meg sosem oldodott meg, hogy ide irtal, mert ez a forum nem hivatalos panaszbejelento :)
Ettõl függetlenül bizonyos esetekben valóban jobb megoldás lehet az ADSL, de általánosságban ezt nem merném kijelenteni. Ha nem meûködne jól an etem, természetesen én is váltanék, nem vagyok elkötelezve a UPC felé, a hûséget pedig úgysem szokás megbecsülnie a szolgáltatóknak. Azt viszont nem értem, miért van szükség az ilyen ADSL melletti ilyen kampányszagú hozzászólásokra, pláne ebben a topikban. Az rendben van, hogy a gyakori panaszkodás miatt, de az emberek akkor fognak ide írni, ha valami nem megy jól, s nem akkor, ha igen. (Nem csak az utóbbi két hozzászólásra értve, annyi miatt nem reagálnék.)
3K ért 10/10mbit-et semmilyen szolgálató nem múlja felül.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Enternet:
Privát csomag, prepaid 1mbit 2.496 Ft (a nem prepaid 2990ft)
Komfort csomag 8mbit 7980Ft
Mindkettõ korlátlan természetesen
budapest ping 210.......no comment. Ezért fizetek havonta 10k forintot.<#szomoru2>#szomoru2>
ha te azt tudnád...^^
De ezek szerint beigazolódott a gyanúm :C
Már egy hete érezhetõen lassú a netem, és tessék: extreme-mel csak épphogy 500al szedem a fájlt...elszomorító :(
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ha tudja valaki azt az oldalt, amelyiken a tesztfájlokat lehet letöltögetni (amivel mérhetõ a sávszél), az plz írja meg, elõre is köszi!
elég low level user vagyok és új windowst raktam,de elfelejtettem kiírni a windows commanderes chellós FTP-s beállításaimat:Szóval az lenne a kérdésem,hogy a beállításnál mi a host name és a port száma a chellónak??
köszi
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Én márisírom alá a 10 év hûséget...<#wow1>#wow1><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe><#email>#email><#gun>#gun><#taps>#taps>
Bazinga!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
HC letoltes miatti szerzodesbontast csak a kivalo tonline-nal hallottam ott is csak egy ket eset ha jol tudom, de ok szeretik a torrent altal hasznalt alap portokat is korlatozni, raadasul joval dragabb mint a tobbi szoval nem kell oket valasztani. De chellonal meg ott a 250gbos korlat tehat ott meg annyira sem lehet hczni.
tommyg: es akkor mert lenne szarabb?
adsl se lassul be soha es eddig a maximum az 1-2perces leallas volt mint irtam.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit