22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Kandurex
    ok,
  • tommygiant
    Mo.Organ [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1002913811&no=14266]#14266[/url]-os hozzászólásából idézek:
    Ha valakai szeretne házigazda lenni akkor jelezze és megbeszélhetjük, mert már nagyon nem érdekel a dolog. Lassan egy éve nem dolgozom a cégnél a konkurenciát erősítem. :)

Szóval aki házigizda akar lenni annak hajrá!
  • mflex #14569
    Hát akkor valaki vállalja el:)
    Tudom emlékszem, hogy diginetes lett.
  • PyRex
    Mo.Organ baszik a topicra. Már rég nem chello dolgozó, nem tudom miért nem lehet új házigazda :)
  • mflex #14567
    Mo.Organ!

Légyszíves a banner alatt lévő két linket ,piros nagybetűkkel tedd ki.

Köszönjük.
  • st4min4
    "Most nekem minden honapba kuldik a csekket, de nem fogom befizetni azt a 40k-t.."

na egészen pontosan így volt ezzel az előző lakó is :D :D :D
  • tommygiant
    Szerintem próbáld meg lerendezni a UPC-vel személyesen. Ha ez nem megy, írj egy levelet a polgármesternek, vagy a jegyzőnek, vagy fordulj ügyvédhez. Vagy próbáldkozz bertino ötletével.
  • bertino
    add csak meg a régi lakó mobilszámát a UPC-nek, kiadja majd behajtócégnek, ne aggódjál!
  • Vegas
    Eloszorr egy kis off:
    nem tudja valaki veletlenul hogy mennyi a kilepesi dij invitelnel? egy eves husegnyilatkozattal irtam ala de uberfosnet es nemkerem :/

Masodszor pedig:
    Voltam UPC-nel hogy majd bekottetem Tv-t Netet stb.. Mire ok azt mondtak hogy nem kothetik be mert az elottem lako ugyfel tartozast hagyott hatra es amig azt nem rendezik le addig kapjam be..Hiaba vittem a szerzodest hogy uj lako satobbi nem, a faszikat is felhivtam aki elottem lakott itt hogy miafaszvan, de azt mondta hogy leszarja nem fizeti be.. ekkor jott az invitel de elbasztam :D mas normalis szolgaltato meg nem nagyon vanik errefele.. Most nekem minden honapba kuldik a csekket, de nem fogom befizetni azt a 40k-t.. Na most mivan..? Elevul ez valamikor vagy hadjam inkabb a faszba? :/
  • Zsoltika 007
    Igen mert tv és net együtt olcsóbb. Nekünk már évek óta van tv ezért nem is vettem figyelembe úgy megszoktam. :)
  • precision
    nemtudom, nekem extreme van és családi kábeltv, és a kettő 11900, 1 éves hűséggel... telefon nincs
    de ha jól rémlik másnak is van itt ugyanilyen konstrukciója és ő is ugyanennyit fizet
  • Zsoltika 007
    Ahha. Én úgy tudtam 9500 a min kivéve ha kötsz telefont akkor olcsóbb de nem ennyivel. Akkor tévedtem.
  • precision
    extremeért most 8000 -et fizetek, dec 31 -ig van hűségem
    tv -ért 3900, így jön ki a 11900

ok, 'csak' 1500 -al lenne több, de akkor sem spórolnék rajta
  • Zsoltika 007
    Mégis igaza volt, mert legrosszabb esetben is ugyanannyit fizettél volna mint az extreme-ért csak dupla sebességet kapsz. Ha a kábeltévét most nem is nézzük. (mivel az extreme tudtommal 9500 volt anno ha aláírtál vagy drágább ha már régebbről lement a hűséged) Szval nem biztos hogy hülyének lettél nézve. Inkább fordítva.
  • precision
    ma telefonon felvíhott egy hölgy a upc -től, hogy van lehetőségem 20mbites netre váltanom az extreme -ről, és ugye most 11.990 -et fizetek, az új net meg 9500, tehát még spórolhatok is

naja...csak azt 'elfelejtette' megemlíteni, hogy amit én fizetek 11.990 -at az az extreme + családi kábeltévé :)

nem gyengén néztek lámának :) illedelmesen megköszöntem, és mondam neki hogy bye :)
  • tompka
    Nadejó!
    Hozták a számlát. Mit látok rajta? webtáros 450+350Ft, mivel az e hónapot is utólag fizetni kell. DE nem használhatom a szolgáltatást! még 31-én rendeltem meg az új nettel együtt.(a nettel semmit gondom) 2-án küldtek mailt hogy használhatom a tárat. de semmi. telefonban azt mondogatják hogy hiba van a központban, a chat-en meg hogy megkeresnek. 1hónapja...durva.
    ha így folytatódik, erőszakos leszek, mivel sztem van jogom.
  • precision
    bannerben a FAQ linkjét
  • lokissrác
    Mit kell kiemelni?:)
  • mflex #14553
    Ezt a FAQ-t Mo.Organ légyszíves emeld már ki nagy piros betűkkel,azt hiszem kértük már egy párszor,mivel szinte észrevehetetlen.

kösz
  • do2
    N végre a chellónál egy jó móka, még reggel se voltam a silver csomagba, így kipróbáltam ezt az online chat segitségüket. Jelentkezett is vki és egyből megoldotta a gondomat, már silveres vok rendesen.
    Bár ezen a cseten van még mit finomitani,mert elöször egy sima ügyfelessel beszéltem, aztán átkapcsolt egy helpdeskeshez.Na és ott már nem küldte el az irásomat.... Csak azt láttam amit ő irt. De mindent összevetve nem rossz.
  • do2
    reggel intéztem a silveremet, de még mindig 1 megabit csak a feltöltésem:( modem restart is volt, mikor kéne ennek átálnia ?
  • tommyg
  • precision
    ok, mind1
    legközelebb akkor fogalmazz pontosabban
  • tommyg
    nem rád mondtam hogy igénytelen vagy hanem a upc-re...am gondoltam hogy félre fogod érteni csak nem akartam magyarázatot írni mellé, azt hittem megérted
  • precision
    dehát leigénytelenezett... csak úgy
  • Zsoltika 007
    Nem tudom miért kell flame topikot csinálni ebből.. Csináljatok egy ugyanilyet a gumiba és játszátok ott a ki szól be jobban a másiknak-ot..
  • precision
    ezt kifejthetnéd bővebben... miért is vagyok igénytelen?
    ha meg kötekedni akarsz keress mást, thx. én nem vagyok vevő az ilyenre.
  • tommyg
    deigénytelen :S
  • precision
    silverre nem lehet, mert nem minősül felfelé modósításnak
    gold -ot meg nem akarok, mert drága, meg nincs is szükségem 20mbit -re
  • PyRex
    [apró]igen, már nagy fiú vagyok ám! tudok kattintani!!!
  • tommyg
    felfele tudsz módosítani ha lejárt ha nem
  • precision
    nekem még decemberig kell várom az extreme -el, addig van hűségem
    aztán vagy silver, vagy bronze
  • bertino
    chello, de ez részletkérdés.
  • lokissrác
    adsl = szar
    Chelo = King! :D
  • lokissrác
    Nem tesznek bele, maradsz abban, amiben éppen vagy, míg nem kötöl az újakra hűséget! (Tapasztalat) Médiumom volt hűség nélkül, és nem tettek a bronze-ba, hanem maradt az 5megás médiumom!
    Persze mostmár más a helyzet mert Silverem lett :D
  • Grifidos
    Jééé! Meg tudtad nézni az adatlapom!?!
    Akkor újabb köcsög a vidéki versenyző fájára...
  • PyRex
    Életkor: 35-40 között

no comment :)
  • Grifidos
    Nem kiakadás, azon már régen túl vagyok. Évek óta ezt játszák és nem tudok belépni...Most legalább találtam az ÁSZF-ben olyat amivel fel fogom tudni bontani a hűségnyilatkozatot (ráfizetés nélkül) amint megjön a digi.

Te szimplán csak kopjál le...
  • do2
    váltottam szilverre :) eddig hűség nélkül pengettem 11500 ft-t
    most meg 1 év hűség 7500 ft, Korábban ha hűség nyilatkozatod volt csak 1 rongyal volt olcsobb, igy nem foglalkoztam vele, de a 4 ropi azért már jelentős.

• precision
    hozzá kell tenni hogy tényleg van vmi gáz a jelszavakkal, mert nálam is szar
    biztos hogy jó jelszót adok meg mikor az adatmódosítós oldalra akarok belépni mégis azt mondja hogy rossz jelszó...bezzeg ugyanezzel a jelszóval mennek az emailjeim meg a forgalommérős oldal is
    ha kérek jelszóemlékeztetőt, kiküldik az általam is ismert jelszót, amivel természetesen nem lehet belépni... szal vmi tényleg nem okés, de én már nem akadok fent ilyeneken :)