22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • lokissrác
    A digin én is elgondolkodtam, de maradtam a upc-nél, mert ezt tudom, hogy stabilan működik, 4 évig bevált, most is beválik a silver.: )
  • bertino
    jaja.
  • PyRex
    És ezen meg kéne hatódnom? :))

upc gold:

;))

• bertino
    kiépítésében más technológia... nekem ismerős folyamatosan mondja: 20/20as NETnél 1 megás letöltés közben 20as
    pingje van magyarországon bárhova, de majd megkérdezem külföldöt is.

ez a nem mind1...
  • tompka
    Hidd el! Ismerősömnek is 20-as nete van, és neki is felszokott "szökni" vagy a le vagy a fel :)
  • PyRex
    feltöltés nagyobb mint a le? 40 megabit az meg hogy? 4MByte / sec tudsz folyamatosan feltölteni? Ezt igen nehezemre esik elhinni :)
  • PyRex
    valaki nyomhatna egy 20/20-as sebességtesztet digitől, kiv vagyok rá. tényleg érdekelne.
  • Barnus
    ennek roppant egyszerü oka van. Nekik nem az a lényeg, hogy 1évig szerepeljen a neved a hüségnyilatkozatot aláirtak között, hanem, hogy amire leszerződtél, azt az összeget befizesd.
    Amikor 1 év hüséget aláirsz, azzal azt irod alá, hogy egy évig nekik havi pl. 8ezer Ft-ot fizetsz(legalább). Mi értelme lenne a hüségnek, ha aláirsz 1 évet egy 10ezres csomagra, aztán 2 hónap mulva leváltanál mondjuk a minimumra havi 2ezerért. Remélem érted a lényegét:)
  • kryst
    Nem azért, de ez akkora hülyeség, hogy ha hűség idő alatt, felfelé váltok, utánna nem lehet lejjebb váltani. Így is úgy is 1évig hűségem van, nem tudom miért kell ilyen korlátokat szabni.
  • Grifidos
    Bah 4500 HUF 20/20-as net.
    Ha korlátozik is lexarom 4500-ért, nem havi 8-10 rugóért szivatnak...made in UPC
  • Balumann
    Igen de ezáltal bármikor le is mondhatják ha nem tetszik vkinek.
  • bertino
    nincsen semmi fajta szopás vele.
    hűségnyilatkozat nincs, ÁSZFben pedig benne van, hogy korlátozhatja a szolgáltató a vonalat.
    ennyi.
  • John Cena
    egynelőre DIGI TV-m lessz neten csak gondolkodok + nézem mi éri meg hogyan
  • scs17
    hűségnyilatkozat nincs, szal semmi probléma
  • PyRex
    Szerintem a diginetnél nagyon hamar akkora szívás lesz, valahogy ez az előérzetem :))
  • Zsoltika 007
    Most miért? Nincs abban semmi.
  • mflex #14474
    :D
  • Zsoltika 007
    Diginet topik a barátod
  • bertino
    amiről te beszélsz, azt abszolut más szolgáltató nyujtja...
  • John Cena
    20 mbit/s

ez le és feltöltés!
  • John Cena
    srácok a 20 mbit/s(net) az meg felel egy Chello Silvernek? mert lehet majd váltani fogok
  • precision
    LOOOOL
    meg kéne nekem is játszani ezt :D:D:D:D
  • PyRex
    loooooooooooooooooooooooooooooool, ez mekkora :)))))
  • Barnus
    "Nekem sz Extreme-ről a Silverre váltás (lejárt hűségnyilatkozattal)"

A kulcsszó a zárójelben van. Lejárt hűségnyilatkozattal nincs semmiféle kötelezettséged, arra váltasz amire akarsz, akár a legkisebb netre is visszamehetsz. Extreme-ről silverre akkor nem válthatsz, ha még a hüségnyilatkozatod nem járt le. Merthogy a chellonál minden, a jelenleginél olcsóbb csomag lefele váltásnak minősül, amit nem tehetsz meg hüségidőn belül csak akkor ha kifizeted a fennmaradó honapok akciós havidijából adódó különbségeket.

Tehát nem sávsélesség, hanem ár szerint van lefele v. felfele váltás.

Eredetileg engem sem engedtek volna Silverre. Viszont Goldot meg nem akartam fizetni, mert egyszerüen nem ér még ujabb +2k-t az a +10mbit, hisz 10mbiten is gyorsan lejön minden, és a 10 mbites nettel is bőven az ember havi 250giga fölé menne, ha folyamatosan töltene, tehát a 20mbitet ugyse tudnám kihasználni.

A recept nálam a köv volt:
    -Felhivtam az ügyfélszolgálatot, hogy extreme csomagom van, szeretnék Goldra váltani.
    -váltás megtörtént negyedórán belül
    -kis idő múlva felhivtam az ügyfélszolgálatot, hogy nem vagyok megelégedve a gold sebességével, akadozik a net, nem éri el a max sebességet, igy szeretnék az eredeti csomagra visszaváltani, hisz alig 10 perce váltottam, nem irtam még alá semmit, stb.

-az ügyfélszolgálatos nagyon készséges volt, mondta, hogy terméeszetesen visszaválthatok, de "SAJNOS" az extreme csomag már kifutó csomag, igy arra nem tudok visszaváltani, igy a Silver csomagba tud csak visszatenni engem.

Igy kerül most 400Ft-al kevesebbe a netem(7900 helyett 7500) és lett 1Mbit helyett 2Mbit uploadom érvényes hüségnyilatkozattal:P
  • DjDano
    Na ja csak ha majd kijön a final 1.8-as akkor tömegesen váltanak át rá és megugrik a forgalom,emiatt az UPC tutira kitalál valami mást a P22 korlátozásra
  • tompka
    Hoho. érzem a vihar "előszelét" le 10Mbit fel 1,7Mbit, a böngészés tetü lassú. megalszik a tej a számban :)
  • Dj Xyberpunk
    nekem csak most lett érdekes, mert 1 hete váltottam goldra, extreme-ről. azzal nem volt gond. De hogy észrevettem, napközben 110-130 lett a feltöltésem 380 helyett, mostmár utána jártam, és öröm, bodottá van így már! :)
  • tommyg
    hát kb 3 hónapja :D
  • Dj Xyberpunk
    Szuper:) akkor benyelheti a UPC a p2p korlátot :) (jó mondjuk ez lehet geciség a többi előfizetővel szemben, de lesarkítva szvsz elég szufla van még a chello-ban, hogy sávszél megemelésével a nemtorrentezők is boldogan használják a netüket xy-dologra:)
  • Blekk Síp
    De van hozzá köze. :]
  • Dj Xyberpunk
    Tudom nem témával kapcsolatos szorosan, de tud valaki valamit arról, hogy a chello p2p limit-et már az uTorrent 1.8beta kijátsza? mert 1.7ről, 1.8beta-ra váltottam, és azonnal 110-130kb-ról megugrott stabilan 380-ra délben a feltöltés :) Vagy csak semmi köze nincs az újabb verziójú uTorrent-hez? (visszaolvasni nincs időm, ha eseteleg már volt a téma!!) | chello gold |
  • Zsoltika 007
    Ha jobban megnézed, van ami drágább lett mint előtte.
  • gduck
    Elég érdekes cikk A cikkíró egy nagy !

"és jóval gyorsabb le- és feltöltési sebességgel, de drágább havi díjjal új csomagokat vezetett be helyettük" Hát éppen a sebességek nem nagyon változtak, inkább a listaárak és akciós árak lettek alacsonyabbak! (egyedül a médium-silver összehasonlításánál lehet benne valami, de az meg már egy kisebb és magasabb csomag összehasonlítása!)
  • kryst
    Nekem tökéletesen működik az 1.8-as uTorrentel!
  • welsing
    üdv.nekem is fura a net mostanság...youtube,böngészés torrent mind lassú.Jól érzem h a deluge sem segít már a korláton?Valami info h mikor áll helyre a "rend"?
  • Banzai74
    Hali két kérdésem lenne, ha valaki tudja, megköszönném.

1, Fog-e változni a dolgozonet, ha igen melyik csomagba kerül és mikortól. Nekem még mindig a régi szélességgel ketyeg, semmi változás rajta.

2, Mit lehet tudni az előfizetésben foglalt tárhelyről? Marad 50 mega, bővítik vagy elveszik a honlapon semmi infó róla. A váltás óta nem tudom elérni a tartalmát webes felületről, pedig tök praktikus volt.

Köszi előre is az infókat, halihó.
  • tompka
    Én a szakadásokat már megszoktam :D
  • kryst
    Hát ma reggel rendesen szakadozik a Chello! 2percenként szakad.
  • bertino
    http://itcafe.hu/hir/upc_savszelesseg_chello_bronze_silver_gold.html
  • bertino
    nálam meg teljesen jo :ASD