UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a Call Of Duty 4 segítséget. Bevált.😄
Nekem volt lehetõségem többször próbálni. Frankó!
bertino
diginet elõfizetõk véleményére lennék kíváncsi, hogy mekkora sávszél van meg

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Köt a hûségnyilatkozat...
HTS s3rg1nh00
nálam kevesebb,mint 8 mp(chello medium,torrent aktív)
egyébként most h.a modem hülyül,meg kb.1,5k-val lehúznak havonta,én is erõsen gondolkozom a digin...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Olvastam, csak nem volt mindegyik összefoglaló😊
És mi a francért korlátoz????? Nem értem.
ma volt szerencsém kipróbálni egy 10mbites- digit netet.
az origo.hu-t kb fél másodperc alatt hozta be, direkt nagy oldalakat néztem...
bertino
az, hogy UPC keményen korlátoz.
persze nem számít, hogy az elõzõ 1 oldal, amit ide beirtak nagyrészt arról szól, hogy lassú a böngészés

Mindenki aki 10mbites!

Amikor sebességet mértek mennyi szokott lenni nektek? Mert nekem az utóbbi 1,5 hétben 4-6mibt. A letöltéssel nincsen gond, de a böngészés elég lassú. Mi lehet ennek az oka? Egyébként Debrecenbõl írok. Akadt még valakinek hasonló problémája???
Amúgy ez a torrent féle korlát hogy néz ki? Nekem eddig 1x volt. Kihúztam a modemet majd vissza és újra jött maxal a cucc. Csak ha megy akkor a "sima" netezés iszonyat lassú.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

PyRex
király, van olyan, hogy napokig 200 kilobyte-tal töltök le 2,5 megabyte helyett.... :|

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ja tényleg. Hó is megvan 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

itt a mikulás 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Király. Van olyan hogy órákig 10mbittel töltök le 5helyett. 😄
Valamit csinálnak?

Mighty
Nehogy nekem adjatok 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PyRex
amúgy miért te vagy még itt a házigazda...? 😄DDD

Mo.Organ
Sajnos fogalmam sincs róla. Én már felejtem az UPC-ot. 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

PíszLávJuniti
Egyiknap a telefon nem megy, másik nap pedig a weblapok 50%-al vagy bejönnek vagy nem. Bár meg kell hagyni, ötperces újrapróbálkozás után mindent be lehet vele hozni.
A csomagvesztés bix felé 5% körül van.
Csak így tovább(y).

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

HTS s3rg1nh00
szia Morgan,meg tudnád mondani,mi a fene mostanában a motorola modemnél ez a "send led villog napokig" dolog?
Miskolcon a Bíró utcán lakom,utoljára tán áprilisban csinált ilyet a modem,igaz,akkor 4 napig egyfolytában....most max.1,5 napig nem volt,ma délután hol volt net,hol nem,mint a mesében😊 most éppen megy,az elõbb kb.40 percig nem volt...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Az a baj, hogy hiába fizetünk tisztességes pénzt, nem kapunk érte tisztességes szolgáltatást a chellótól. És nem értem miért. Amit Bucsek leírt, ez így van. Nálam is ugynaez van!
bertino
akkor te nem tudod milyen az ADSL 😄

Egyértelmûen F.O.S.
bertino
egyértelmû rendszerbuheráció, már többen jelezték az ilyen problémákat 😄

mi a fene van mostanában az internettel?????? baromira lassan hozza be a honlapokat és valamikor csak ugy idõtúllépés miattmegszakad az egész... msn megy, irc megy, letõltés tökéletes de a honlapokat baromi lassan hozza be.
Stefling
Szabadságtelep nincs ele gond. 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

celza8807
reggel csak én tapasztaltam, hogy nem volt kacspolat?
amikor felhivtam a központot csak a telefonszolgáltatás hibájáról volt szó.

A#1

Debreceniek!
10mbittel, hogy álltok, mert nekem most kb 5-7 között van pár napja...
bertino
aztarohadt, diginet már van miskolcon is a lakótelepeken, én meg pont 2 hónapja jöttem pestre 😞

dante3
Nem én!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

precision
hosszabíts hûséget...

Bazinga!

dante3
Köszi, alig várom, mert most járt le a hûség a chello extreme netemnél, és felemelték 11500 Ft-ra!<#falbav><#gonosz3>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mo.Organ
Jövõre, tavasszal kezdõdnek majd megint az ásások. Úgy néz ki hogy még idén elindul a net is.

dante3
Mancz János utcáról tudsz valamit, mikor lesz net?

Vkinek volt olyan hogy a nete hirtelen elkezdte dobálni a service unavailable szövegû oldalakat? Nekem tegnap 20percen át minden oldal átment ebbe. :S

Voltan
Nekem is 😞((

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

CzGobe
nincs, viszont könnyen megnézheted mi van: internet/chello_"amitakarsz"_akcio/"a Részleteknél az Akciós feltételek"-nél

eom$

threeman
csáó, van még az az akció, hogy nincs belépési díj, ha online rendelek? sehol nem találtam infót róla...

PyRex
igen pontosan, képküldésnél is iszonyat lassan küld valamennyit, aztán megáll. DE ha nincs mikrotorrent, akkor átküldi 1 megabittel qrvagyorsan. legalábbis tegnap nálam ez volt.

Sávszél az nekem is megvan, de az oldalak elérése marhára belassul.
Van, hogy 5 másodpercig vár a böngészõ, mielõtt megindulna az oldal letöltése. Aztán persze 1 pillanat alatt betöltõdik az egész.

És úgy vettem észre, hogy az MSN nem folytonos adatfolyamon küldi a cuccokat, hanem meg-meg szakítgatja mindig, ez normális esetben csak annyit jelent, hogy a folyamatjelzõ szakaszosan mozog, de egy megnövekedett latency esetén egyenlõ a totális lassúsággal.
PyRex
az lehet, mégis köze van hozzá

CzGobe
MSN az nem mérvadó, mert az nem p2p, servereken megy át...

eom$

PyRex
de azt nem értem, hogy http-rõl vagy ftp-rõl simán mûködik a 20 megabittel letöltés, ha mondjuk fut a háttérben a mikrotorrent és pár k-val töltök fel vele. DE ugyanakkor MSN szarfos lesz. Szerintem pedig az FTP és a 80-as portot nem korlátozzák ha megy a torrent, viszont az összes egyéb speciális portot igen. Ezt le kéne tesztelni, mert ha ez tényleg igaz, akkor kurvára fel kéne õket jelenteni a f@szba, kezd elegem lenni a szemétkedésbõl...

Mondom én, hogy full korlátozás van már, ha megy a torrent.
Néha böngészni sem tudok, pedig teljesen lekorlátozom a torrentet.
Egyszerûen rányomják minden portra a korlátot. A szerencsém az, hogy erre felé csak havonta 1-2 alkalommal, késõ délután-kora este körül szokott ilyen lenni.

Szerintem egyszerûen a torrent packetek headerjére aktiválódik a dolog. Ami elméletileg a titkosított átvitelnél is szükséges valamennyire, hogy a másik peer tudja, hogy az most egy torrent packet, és nem más.

Amúgy a legviccesebb, hogy mindig akkor sikerült engem eddig lepriorizálniuk/korlátozniuk, amikor valami demot töltöttem torrentrõl 😊

De komolyan, volt 3-4 demo az utóbbi hónapokban, amit torrentrõl szedtem, mert a http/ftp linkekrõl nagyon lassan jött, erre mindig akkor jött a korlátozás.
Jeff Gordon
és azt merrefelé csináltad? mert nem ismerõs:S

The only speedometer is in your head.

PyRex
megvan a hiba: a mikrotorrentet ki kellett lõni a francba...

Jeff Gordon
az ftp-s feltöltés véletlen nem akadozik neked? mert nálam is ez a gond,hogy egy 400KB-os képet alig birok elküldeni msn,de még netre is alig tudom felrakni:S

The only speedometer is in your head.

PyRex
MSN-en most már lassan 2 hete csiga a fájlküldés, gyakorlatilag használhatatlan...

XIII. kerületben valakinek akinek van nete hogy megy? nekem baromi lassu 😞
Blekk Síp
Ehh, ilyenkor bánom, hogy családi házban lakom...
Na mind1, talán majd egyszer... <#bohoc> köszi a választ!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mo.Organ
Csak Fehérváron tudom, de ha nem családi házas övezetben leksz, akkor reménykedhetsz.

Blekk Síp
Akkor már azt is leírnád, hogy Miskolcon hol lesz kiépítve/bõvítve, vagy csak Fehérváron tudod?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM