22959
-
#14611 lol -
#14610 korlátoznak. -
wellman #14609 Bah, szerződéskötéskor rákérdeztem, azt mondták nincs korlát :(
mi történik akkor ha átlépem a korlátot? -
#14608 Lehet döglik a modem vagy felétek még szerelgetik a hálózatot. -
deicide #14607 Üdv..
Elmondtam a gondomat a haveromnak aki azt mondja hogy miért nem kérdezem meg a többi chellost..banyek..de jó ötlet kérdezlek benneteket.
Idézet a chellonak irt levélböl kiváncsi vagyok nektek van e ilyen...?
Gold csomagom van!!!
"Közel egy hete vettem észre, hogy az internet kapcsolatom minden délután vagy késő este bontja a kapcsolatot.
Ami azt jelenti, hogy teljes egészében megszünik az internet.Ez az idő amikor nincs internetes kapcsoltat, legalább
10 percig tart.Ez alatt a 10 perc alatt a modemen folyamatosan villog, hol világit, hol elsötétül "PC/Actyvity" led.
A villogás után az összes led kialszik, majd föntről lefelé a ledek szép sorban bekapcsolnak, az egész olyan mint
ha manuálisan ki lenne a tetején kapcsolva.Amikor újra van kapcsoltat a számitógép is jelzi, hogy újra él az internet."
"Megvizsgáltam a gépen futó alkalmazásokat, tűzfalakat, vírusírtókat,
amellyek futottak az ezt megelőző
1/2 évben, magyarán ezek az alkalmazások már régen használom, de semmi
eltérőt nem találtam.
Mint említettem, minden előzmény nélkül,ha nincs is megnyitva semilyen
internet oldal,nincs letöltés,semmilyen adatforgalom nem történik,
a modem ledje el kezd villogni "PcActvity" majd minden led
szabálytalan ritmusba váltva villlog, megszünik a hállózati kapcsolat és kb
10 perc múlva tér vissza
az internek szolgáltatás.
És még tegyem össze a kezemet hogy 1nap csak 1szer történik ilyen"
-
#14606 három egymást követő hónap átlagforgalma nem haladhatja meg a 250 gb -ot -
wellman #14605 Az lenne a kérdésem chelloval kapcsolatban, hogy most van-e vmilyen letöltési korlát v sem? Ilyen-olyan infokat is hallottam már ezért kérdem meg itt is. Szóval? -
#14604 az ilyen warezfórumokon kívül szerintem máshol nem nagyon lehet rapidos linkeket találni
én azt mondom hogy aki hajlandó fizetni a warezért az inkább ftpzzen vagy neadjisten smsweb
nade off és warez vége :) -
#14603 Max keresőt tudok:
http://rapidlibrary.com/
Ha konkrétan keresel valamit, akkor rátudsz keresni.
De ha van mód a böngészésre a rapidon, az engem is érdekelne. -
lokissrác #14602 De a rapidshare-n nincs is semmi... vagy hol lehet megnézni, hogy mien cuccok vannak fent rajta ? -
#14601 a semminél több az biztos:) -
#14600 De a semminél mégis több. -
#14599 szerintem évi kb 14k semmi,ahhoz képest, hogy szinte minden a rapidon van pl : egy cigis elszívja egy hónap alatt.... csak egy példa volt,szal havi kicsivel több mint egy 1000-es semmi érte. :) -
#14598 Fizetsz a premium accért? Mert mi nem fizetünk a torrentért :) -
#14597 ok, megtörtént -
#14596 Úgy ,hogy ami kell leszedem a rapidról.:)
Premiumos vagyok,tehát hamar lent van.. fogjuk rá ,a HD videókat gyűjtöm meg a lossless zenéket.
Nekem soha nem volt fent a gépemen torrent program.
Éppem ezért érdemben nem is tudok hozzászólni,hogy kinek miért lassú.
A rapid teljes sávszéllel jön mindig,ez nekem elég.
-
#14595 cöcöcö :D -
#14594 ne neki, hanem a [email protected] -ra! -
hogy lehet az nélkül meglenni C: -
#14592 Én meg még soha a büdös életben nem torrenteztem :P
Csak, hogy már legyen ilyen post is. lol -
tompka #14591 Én amióta upc-s vagyok, még nem volt "rendes" lassítás a torrentben :D -
#14590 nemtom nekem utorrent 1.8 és 2,5MB/sec szedek most is :) -
#14589 Hát ha másnál is ilyen gond lett volna akkor már elárasztották volna a forumot C: Ahogy olvasgattam sokan vannak XIII kerületiek rajtam kívül.
Nem tudom mi lehet, de még most sem jó az uTorrent. Pedig semmit nem állítottam át benne mikor elromlott, aztán próbáltam mindent átállítani, még régebbit is felraktam, egyszerűen így 10-15 mp -ig gyorsul, és utána 10KB/s -re lemegy összesen a letöltés szintén 10mp alatt. Furcsa.
Ez az Azureus meg hát hogyismondjam..., időnként még az intéző is megfagy 1-2 másodpercre tőle mikor dolgozik. Meg hihetetlen h mennyi beállítás van benne, sok felesleges. -
#14588 lehet nem mindenhol még eccerre az országban.
de sztem itt valami más lesz a dologban. -
#14587 nekem jó volt ma a utorrent... -
#14586 lehet UPC ráállt a utorrentre :| -
#14585 Most próbálom az Azureus-t, a letöltés tökéletes. Csakhát ezt nem annyira kedvelem, bonyolult + sok erőforrást igényel :(
De megtaláltam benne a protokoll titkosítást is, meg végülis a lényegesebb dolgokat. Remélem azért az uTorrent megfog javulni. :-( -
Vegas #14584 más torrent kliens esetleg? -
#14583 pech. -
#14582 Másnál jó a torrent most? Mert nálam van 1 érdekes probléma. Elindítom az uTorrent-et (1.8 azon belül legújabb), elkezd tölteni, felmegy 2,2 Mbit-re is a letöltés, majd elindul visszafele és 10 KB/s -nél nem hajlandó gyorsabban tölteni. Nem volt még ilyne problémám, állítani nem állítottam semmit, 2 helyről is töltök. Próbáltam visszatenni régebbi utorrentet, de azzal is ugyan ez a probléma. :(
mi a fene lehet... 3 éve torrentezek, ilyennel még nem találkoztam. -
#14581 stabil nálam a gold... -
#14580 Csákó! Eddig t-fos netem t-fos telefonom meg vmi alap upc kábeltv volt. Most váltani akarok ilyen gold csomagra, mert ha ez 16K akkor kijövök az eddigi net+tv ből, és még a telefonról nem is beszéltem... Namost a kérdésem az lenne, hogy ez komolyan 16K és nem kell semmi mást fizetni bekötésnél? Valamint a régi t-fos telefonnak a számát megtarthatom valamilyen módon? És a 20/3mbit mennyire stabil? Válaszaitokat előre is köszönöm! -
#14579 ok :) írok akkor Mo.Organ -nek -
#14578 Én akarom. És szerintem a többiek is. -
#14577 legyen precision, csak legyen mááár! :) -
lokissrác #14576 Na, új házigazda?:) -
#14575 Köszi:) -
#14574 ha akarjátok vállalhatom -
#14573 Hát akkor inkább ne. Itt a moderálás lenne a lényeg. -
#14572 ha senki nem vállalja el, akkor lehetek én, de nem fogok törölni, max bannert cserélek, ha szóltok, hogy mi kell.