UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Veled mivan?... a Régi chellosoknak classic volt és azt váltották extremre te idiota... kérsz beutalot?
PyRex
én meg szeretnék nyerni a lottón...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bertino
hááát
sztem születéskor téged is a fejedre ejtettek, már bocs

ez itt nem a piac 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hölgyek-Urak!

Olyan torrent oldalt keresnék amin minden rajta van és faszául lehet húzni róla. THX
"na a classicom van ami extreme"

Magadnál vagy?
ja bocs. idegességemben nemirtam le infokat 😄 na a classicom van ami extreme... nincs terhelve de torrentrõl töltök. eddig még szedett onnan 1 megával most meg kutyafing.
Dj Faustus
"hali, megmondaná vlaaki hogy most mi a faszért (már elnézést) töltök 300 al?"
1. Mit jelent az hogy 300? bit/s? byte/s? kibibyte/s? kilobit/s?
Neked milyen elõfizetésed van?
Azt se feledjük el, hogy a szolgáltató által megadott sebességérték általában az átviteli sebesség maximumát érti (tehát nem az átlagsebességet).
2. Lehet, hogy az a szerver, amirõl töltesz le van terhelve.
Vagy az is elképzelhetõ, hogy valamilyen program, szolgáltatás, kártevõ "elhasználja" a sávszélességed.
3. Ha a szolgáltató átjáróját, terheletlen hálózaton (ergó a te géped nem forgalmaz semmit, és nem is jön rá semmi) keresztül pingelve nagy csomagveszteséget, magas válaszidõt tapasztalsz akkor gyanakodhatsz (bár ennek van megfelelõ metodikája).
4. Mint elõttem javasolták: olvasd el a szerzõdést (illetve az Általános Szerzõdési Feltételeket). Ebben le vannak írva a szolgáltatás minõségi követelményei (sebességértékek, kiesési idõtartamok, stb...).

precision
olvasd el a szerzõdést amit aláírtál, és utána sírj

Bazinga!

melyik "csomagod" van? van ilyen. 😊
nálam meg 2x volt olyan hogy 5mbit helyett 10el töltöttem 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

hali, megmondaná vlaaki hogy most mi a faszért (már elnézést) töltök 300 al????????????????????????? Fizetem azt a kiba.......-ott csellot aztán kiszurják a szemem a szarnál is szarabb szarral...
Jaja. vmit lépni kell. egy helyi szolgáltatónál a 6/6-os netet 7ezerért adják. megéri. (és most akarnak gyorsítani!)

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Nah most a Chello pisloghat majd, mivel a kisebb cégek úgy lenyomják mint a szrt... pl.: DIGI, TV Network...

Majd észhez tér amikor rájön, hogy kissé már drága az amiért fizetni kell.
http://prov.chello.hu
és hol?

regisztrálni kell

dante3
Az új hálókártyát ha lesz, regisztrálni kell a chello oldalán, én így tudom!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Mi a teendõ akkor ha a jövõhéten kicserélem itthon a gépet? Csak fogom a kábelt be az új gépbe és lesz net vagy valamit kell állítgatni? köszi.

mozesapo
De legalább csomagarányos lenne ez a p2p korlát is. Én aki sokkal többet fizetek mint a minimumos, v a medium ugyanazt kapom. Ez így nem FAIR!

Tegnap szedtem le 3dvd-t és mind 3 13.00után volt.szépen jött medium maxal. de este (22.00)már a 4.filmet 2kb-s-el szedte. és semmilyen seedhez nem bírt kapcsolódni. egy modem reset segített. ez mitõl van? "bebolondult" a modem?

Laky
Ezt is faszán kitalálták 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nekem is ugyan ez a problémám.
De 23.00 után és 13.00 elõtt jön csak fullon
mert az ezek közötti idõszakokban korlátozzák a P2P forgalmar:\

Laky
Mostanában problémázik a torrent.
Extreme van bekötve, de 200-220 kb/s-nél egyáltalán nem akar feljebb menni a letöltés, hiába van 4-5x annyi seeder, mint leecher. Régebben ez nem így volt :\
Mi lehet a probléma? Csak nálam vannak ilyen gondok?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

PíszLávJuniti
Az újonnan belépõknek a három az egyben medium+családi tv+telefon egy ezressel olcsóbb, mint a régi elõfizetõknek.. grat hozzá.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Sheltem
GYerekek még mindig 250gb körül lehet letölteni egy hónapban korlátozás elõtt? Vagy már annyit sem?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tigristank
Nálunk is az van, így pedig telefonnal együtt kijön a havi 12900 Ft, az eddigi ~17000 Ft helyett.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

precision
nekem is 8000 az extreme, és "csak" családi kábeltv csomag van mellette

Bazinga!

Tigristank
Hozzánk is megjött a levél, 8000 Ft az extreme 1 évi hûség esetén. Mondjuk nálunk a telefon és a kábeltelevízió is a UPC-s, így pedig jelentõsen (kb. 4-5000 Ft-tal) csökkentek az összköltségek.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Nekem is küldtek levelet, és kedvezõbben kínálják a jövõ évi elõfizetést..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision
hûség nélküli árak: Listaárak

9500 a medium...hááát nemtom... plusz ott van az "apróbetûs" rész az "Egyszeri díjak" -nál

Bazinga!

precision
nekem is épp most jár majd le, meg is hosszabítottam, nehogy már többet kelljen fizetni...talán egy év múlva hosszabbítás helyett a lemondást választhatom, mert lesz itt digi v. vmi más

én is néztem hogy semmi ingyen hónap vagy ajándék... tavaly vagy ingyen hónapot adtak vagy vmi enciklopédiát dvd -n...

Bazinga!

precision
ezekkel az a baj hogy kb 4-5 utcában érhetõk el és annyi...

Bazinga!

1 évvel 7500...
ja és nincs p2p korlátozás egyáltalán,több ismerõsõmnek is már ilyen net van.
aki debreceni és lejárt a hûsége váltson vagy digire vagy icenetre nagyon megéri.Én ma mondtam le a chellot..elég volt...
Tvnetrwork: ICEnet 30Mb/10Mb 6.500ért 😄 korlátlan,jó ping,egy év hûség!
Diginél: topnet 20Mb/20Mb 4.500 és szintén korlátlan,jó ping+hûség sincs.
mind2 szólgáltatás hibátlanul megy.
Én tvnetworkre mentem 😄
Medium az hûség nélkül 7500?
Mert szeretnék váltani DigiNetre, emiatt már nem lesz hosszabbítás, de januárba lejár a hûség, és lehet azt kéne, hogy leváltani hûség nélküli mediumra, ameddig elérhetõ nem lesz itt a Digi.

Amúgy van 60KB/s feltöltésem épp, meg 30KB/s letöltésem torrenten, és egy oldalra már 5 perce várok, hogy betöltsön, már a fele látszik 😄

Szerk: mire elküldtem, pont betöltött 😄
PyRex
asszem nekem is most jár le de én megyek adsl-re, a legolcsóbbra. a maradék pénzbõl meg berakok egy szervert 100megabitre valahova és ennyi, kb. mindenkire nagy ívben.... 😊)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Most ez milyen dolog már, hogy ir nekem a UPC, miszerint le fog járni a hûségem, és kössemmá újra, merazjó. De egy darab akció nincs, illetve az az akció, hogy kussoljak újabb egy évig, és akkor ugyanennyiért kapom? (9500/hó)

Tavaly legalább egy ingyen hónap, vagy valami bugyuta ajándék járt mellé.
Ráadásul ami mégnagyobb vicc, hogyha mediumra visszaváltanék, azt 7500-ért adják. Csak -2k, fele akkora sávszélért<#idiota>
PíszLávJuniti
<#worship><#worship>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

precision
ugyanúgy proxyn keresztül, utorrentben pl be lehet állítani a proxyt... meg sztem minden normális torrent kliensben

Bazinga!

PíszLávJuniti
az de durva!!!
a trackerre akkor hogy tudsz csatlakozni?

bertino
uh 😄

DjDano
Arra, hogy tegnap óta a T-Online hálózatóból elérhetetlen az aszfalt... Csak proxyn keresztül lehet csatlakozni az oldalhoz illetve a szerverhez.

Persze még nem lehet tudni pontosan, hogy ez átmeneti probléma, vagy szándékos tiltás...

bertino
konkrétan mire gondolsz ?

DjDano
Remélem az UPC nem tervez hasonló lépést, mint a T-Online az aszfalt ellen...

nekem ius megy rendesen a torrent sõt közbe még jáccok is,a felöltést meg 60-l engedem. sõt mellette még 3 gépen neteznek 😊 amúgy én az utorrent progit használom
Ha sokszor töltök le a "www"-rõl akkor a "www" portot lekorlátozzák? Mert nekem a böngészés lassú, de 10Mbittel töltök 5helyett <#vigyor2>

Casillas
nekem mediumom van, de nálam torrent mellett is megy simán ugyanolyan gyorsan a böngészés

hogy ne csak a negatív vélemények legyenek itt.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

HTS s3rg1nh00
augusztus 31-én lejárt

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

PíszLávJuniti
20/20-as sebességtesztet láttam, 19 megvan odavissza 😞((