22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • celza8807
    már van, csak gondoltam megnézem milyen is a pop3-as mailszolgáltatás.. :)
  • precision
    én is így voltam, nálam sem jó a pass...nekem is alias kellett volna
    aztán meguntam a dolgot, és inkább csináltam egy gmail fiókot
  • celza8807
    ha valaki tudja a problémámra a megoldást legyen kedves segítsen:
    az adatmódosítási részbe nem tudok belépni, próbáltam a teljes felhasználó nevet, csak az elejét, sőt még a jelszavamat is elküldettem az e-mail címemre, de azzal sem működik. Pedig jól írtam be, már vagy 20ezerszer.
    Aliast hoznék létre ezért kéne belépjek.
  • do2
    Helló, ők azért nem adják fel mert 1500 ft-t kapnak 1 emberért akit rábeszélnek a goldra.
    az én esetem: Felkeresett az egyik nap telefonon 1 upc-s hogy váltsak extrémről goldra, aztán felsorolta hogy miért jobb ez nekem. Én azt mondtam neki hogy itthon ezt megbeszélem még. Erre a csajszi azt mondta hogy holnap 16 órakkor felhiv.
    Nos este megbeszéltem itthon a dolgokat,és másnap napközbe bementem a upchez és lerendeztem mindent. 16 órakkor hiv megint a csajszi hogy akkor mit döntöttem. Mondtam neki hogy már napközben bent voltam a upcnél és megkötöttem a szerződést.
    Erre a válaszomra kicsi9t ingerült lett, és mondta hogy 1500 fttől fosztottam meg. Mondtam neki hát erről nem tehetek, nem tudtam hogy ezért pénzt adnak:) Aztán gyorsan elbúcsúzott... Gondolom szidalmazott tovább.Tehát azért nem szálnak le az emberekről ezek az upc-s telefonálgatók.
  • Gabor1990
    Üdv! Nekem olyan gondom van, hogy egy idő után elmegy a net. Ha rámegyek a helyi kapcsolat javítására, akkor kiíja, hogy az ip cím megújítása nem sikerült. Ha a parancssorba beírom, hogy ipconfig/renew akkor azt írja ki, hogy a dhcp kiszolgáló nem elérhető. Ha a gépet újraindítom, akkor egyből van net, de utána megint elmegy(valamikor 10 perc után, valamikor 2 és fél óra után). A hálózattal lehet gond vagy vmi a gépen nem stimmel??
  • Zinaj
    upc konverter csere volt ma.
    alitolag 32 csati digitalis.mikor lesz vegre mind a 72?asszem csaladi csomiba annyi lesz.
    meddig várjak?mert igy nincs sport1-em addig...
  • Stefling
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Vegas
    na lol, kaptam levelet tőlük..

"Nyilvántartásunkat áttekintve az Ön által megadott címen valóban hátralék van, így a címre ügyfélszolgálati irodában (3100 Salgótarján, Rákóczi út 22., nyitvatartás: H-P 8:30-16:30) köthet új szerződést, azonban szükséges van ehhez a tulajdoni lap vagy az adásvételi szerződés bemutatására.

na ennyit az itteni ügyfélszolgálatról... bevittem neki anno a tulajdoni lapot meg minden szart és elküldtek a picsába.. omg holnap leszedem a fejüket :D
  • precision
    akko' már le lehet tölteni a zinternetet, meg még egy kicsit többet is :)
  • Mighty
    Június 1-étől:

"Extrém használat valósul meg, ha bármely egymást követ három hónap első és utolsó naptári napja között számított adatforgalom átlaga a 300 Gigabyte adatmennyiséget meghaladja."
  • precision
    lál hülye imó, hessinnét :D
  • mflex #14641
    ban...
  • Forrest Gump
    Jah, engem is.
    Ráadásul az egyik egy csaj volt, olyan stílusba nyomta, hogy majdnem beleröhögtem neki a telefonba.
    Ilyeneket mondott, hogy tudom-e mennyivel gyorsabb lesz a netem, mintha átülnék egy mercedesből egy repülőre, meg ilyesmikkel oltogatott. Alig bírtam lerázni a kurva piócáját.:D
  • precision
    nekem ez bőven elég, sőt, ha dec 31-én lejár az extremeről a hűség az is lehet hogy bronze -ra megyek vissza, és nem silverre
  • PyRex
    hmm, ok, de +1500 és dupla olyan gyors letöltés, 3x akkora feltöltés... :D
  • precision
    8000et
  • Zsoltika 007
    Múltkor írta ha jól emlékszem. Olcsóbb ha extrémnél marad.
  • PyRex
    őő de miért nem? mennyit fizetsz most extreme-ért?
  • precision
    engem az elmúlt 1-1,5 hétben 3 különböző upc -s emberke hívott fel, hogy ugyan váltsak már goldra, extreme -ről
    nemtom, ezek nem fogják fel, hogy nem akarok váltani? :) már az első két emberkének is elmondtam, hogy nem, erre másnap hív egy harmadik, hogy váltsak gold -ra... lol
  • mflex #14632
    Miért kérsz bocs...?
    Én sem bírtam várni ,amikor online rendeltem meg a gold-ot,felhívtam őket a csába :)
  • Vegas
    BOCS
  • mflex #14630
    Akkor meg mindegy,nem?
    Majd jelentkeznek...
  • Vegas
    ha fontos lenne felhívnám őket, de nemaz :*
  • wellman
    nekem kb 6 ora mulva valaszoltak a mailemre...
  • mflex #14627
    :DDDDD bocs, de most röhögnöm kellett.
    Hívd őket Te ,jobban jársz:)
  • Vegas
    ügyfélszolgálat hány nap mulva szokott válaszolni?
    egy hete semmi :/*
  • Stefling
    Régi nicket nem lehet törölni ? :S De gáz..
  • John Cena
    Nek mavideókat JUtáb videoplayer.hu alig hozza be:S:S
  • Bagoly81
    nálatok is gyengélkedik a net?
  • bakvarnyu
    látom én , jónak is néz ki de biztosan csak valami átbaszás
    nem létezik hogy ugyanannyi lóvéért négyszeres feltöltést adjanak
  • precision
    most látom, megkaptam a házigazda jogot :)
  • precision
    olvasd el a faq -ot, bannerban ott van a link
  • bakvarnyu
    mik a francok ezek az új csomagok?
    valaki váltott chello minimumról?
  • wellman
    Hehe, nem az egész netet akarom lehuzni csak erdeklodtem h tudjam mire szamitsak :)
    Masik kerdesem az lenne h hogy a fenebe kell regisztralni a modemet? A minap vettem egy uj gepet es az istennek nem sikerul regelnem a halokartyat rajta. Ha beirogatom a regi gepem adatait a megfelelo helyre akkor mukodik, amugy nem. Tudom h a chello.prov.hu v a pcreg.upc.hu lenne a megoldas, de nem tudja elerni egyik cimet sem :(
    Otlet javaslat esetleg?
  • deicide
    erre a chellotol ez volt a válasz...!

"Az Internet kapcsolatot a rendelkezésünkre álló távdiagnosztikai eszközökkel megvizsgáltuk és hibát nem találtunk. Kérjük áramtalanítsa majd helyezze ismét áram alá a kábelmodemet, és miután beállt az ONLINE állapot, próbálja tesztelni a szolgáltatást"

Szerintem is a A megoldás haldoklik a modem..:(
  • lokissrác
    Köszi a linket! :)
  • precision
    nem akarok kekeckedni, de egymást követő három hónap átlagáról beszélünk
    tehát: 1. hónap forgalma: 50 giga, 2. hónap forgalma: 500 giga, 3. hónap forgalma: 200 giga (átlag: (50 + 500 + 200) / 3 = 250)... tehát, még ilyen forgalmi adatokkal sem léped át a korlátot
    ja és úgy rémlik hogy az első ilyen alkalomnál még nem korlátoznak csak szólnak hogy picit sokat töltesz le :) a 2. esetnél korlátoznak le (hogy pontosan mennyire azt nemtom, ÁSZF tudja, linkje a FAQ -ban található)

ez tényleg kevés? vagy a zinternetet mindenestül le akarod szedni? :)
  • PyRex
    asszem a tizede lesz (?)
  • wellman
    pontosabb infod van esetleg? pl 1 megas lesz a kapcsolat v ilyesmi?
  • bertino
    :D

végülis belassítják a sebességedet igazából.