UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
sztem születéskor téged is a fejedre ejtettek, már bocs
ez itt nem a piac 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Olyan torrent oldalt keresnék amin minden rajta van és faszául lehet húzni róla. THX
Magadnál vagy?
1. Mit jelent az hogy 300? bit/s? byte/s? kibibyte/s? kilobit/s?
Neked milyen elõfizetésed van?
Azt se feledjük el, hogy a szolgáltató által megadott sebességérték általában az átviteli sebesség maximumát érti (tehát nem az átlagsebességet).
2. Lehet, hogy az a szerver, amirõl töltesz le van terhelve.
Vagy az is elképzelhetõ, hogy valamilyen program, szolgáltatás, kártevõ "elhasználja" a sávszélességed.
3. Ha a szolgáltató átjáróját, terheletlen hálózaton (ergó a te géped nem forgalmaz semmit, és nem is jön rá semmi) keresztül pingelve nagy csomagveszteséget, magas válaszidõt tapasztalsz akkor gyanakodhatsz (bár ennek van megfelelõ metodikája).
4. Mint elõttem javasolták: olvasd el a szerzõdést (illetve az Általános Szerzõdési Feltételeket). Ebben le vannak írva a szolgáltatás minõségi követelményei (sebességértékek, kiesési idõtartamok, stb...).
nálam meg 2x volt olyan hogy 5mbit helyett 10el töltöttem 😄
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Majd észhez tér amikor rájön, hogy kissé már drága az amiért fizetni kell.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De 23.00 után és 13.00 elõtt jön csak fullon
mert az ezek közötti idõszakokban korlátozzák a P2P forgalmar:\
Extreme van bekötve, de 200-220 kb/s-nél egyáltalán nem akar feljebb menni a letöltés, hiába van 4-5x annyi seeder, mint leecher. Régebben ez nem így volt :\
Mi lehet a probléma? Csak nálam vannak ilyen gondok?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
9500 a medium...hááát nemtom... plusz ott van az "apróbetûs" rész az "Egyszeri díjak" -nál
Bazinga!
én is néztem hogy semmi ingyen hónap vagy ajándék... tavaly vagy ingyen hónapot adtak vagy vmi enciklopédiát dvd -n...
Bazinga!
Tvnetrwork: ICEnet 30Mb/10Mb 6.500ért 😄 korlátlan,jó ping,egy év hûség!
Diginél: topnet 20Mb/20Mb 4.500 és szintén korlátlan,jó ping+hûség sincs.
mind2 szólgáltatás hibátlanul megy.
Én tvnetworkre mentem 😄
Mert szeretnék váltani DigiNetre, emiatt már nem lesz hosszabbítás, de januárba lejár a hûség, és lehet azt kéne, hogy leváltani hûség nélküli mediumra, ameddig elérhetõ nem lesz itt a Digi.
Amúgy van 60KB/s feltöltésem épp, meg 30KB/s letöltésem torrenten, és egy oldalra már 5 perce várok, hogy betöltsön, már a fele látszik 😄
Szerk: mire elküldtem, pont betöltött 😄
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Tavaly legalább egy ingyen hónap, vagy valami bugyuta ajándék járt mellé.
Ráadásul ami mégnagyobb vicc, hogyha mediumra visszaváltanék, azt 7500-ért adják. Csak -2k, fele akkora sávszélért<#idiota>#idiota>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Bazinga!
a trackerre akkor hogy tudsz csatlakozni?
Persze még nem lehet tudni pontosan, hogy ez átmeneti probléma, vagy szándékos tiltás...
hogy ne csak a negatív vélemények legyenek itt.
Vivimos por ti, vence por nosotros.