UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ilyet még nem láttam, talán a trékomról tudnék ilyet elképzelni maximum, nálunk enternetnél sincs ilyen sehol, mert ez alapján nem lehetséges korlátozni a szolgáltatást.
lehet, hogy véletlen egybeesés csak, bár UPCnél ugye van korlát, ilyet akkorse tudnék elképzelni róluk
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tudod én 2005 óta vagyok elõfizetõ, és most az õsszel egyszer inkább kaját vettünk a maradék pénzünkbõl, hogy ne haljunk éhen, nem pedig a netet fizettük be idõben, ezt biztos megjegyezték, mert azóta ilyen fos nekem.
Tudod, nem számít, hogy 2 és fél évig egy másodperc késés nélkül kívétel nélkül be volt fizetve, egyszer nem sikerült ez így, ezért én már nemkívánatos elõfizetõ lettem valószínûleg, akivel ki kell baszni.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
De cseppet se félj, ami késik nem múlik. <#nyes>#nyes>
A modemereset nem hiszem hogy megoldja ezt...
Ha vki 100megás nettel seed-el nekem max teljesítménnyel megy.
Eddig 2x volt vmiféle p2p korlát. De nem maradt sokáig. modem reset. 😄
Aztán jött a június, akkor kezdett fura lenni a dolog, a nyáron még ment nagyrészt szépen a dolog, mondjuk nem sokat voltam akkor gép elõtt, aztán az õsszel elkezdett romlani, és úgy 1-1.5 hónapja egyszerûen katasztrófa.
És nem csak a torrent. A pingek is sokkal rosszabbak, CSS-ben magyar szervereken volt régebben átlagosan 10-15 pingem, most meg 30-35.
Remélem akkor is elégedettek lesztek, ha mindentõl függetlenül 100/40k lesz a max sebesség (torrenten)<#awink>#awink>
Én nem kis cég áll mögötte, tehát olyan szempontból sem tûnik átbaszásnak.
Tudom, hogy még nagyon kevés helyen elérhetõ, de ha már itt fehérváron is dolgoznak rajta, akkor szerintem nem kell sokat várni, hogy minden nagyobb városban elérhetõ legyen.
Már kettõ van! Én is csatlakozok hozzád. 😊 torrentnél ahol van elég seed annál min 400 a sebesség.
Elégedett vagyok!
ki tudja ha tényleg elterjed mennyire lesz terhelt vagy hasonló
ha olyan jó az optikájuk, hogy bírni fogja, mint atom, akkor meg nem is szoltam, én is arra akarnék váltani ezerrel...
Amint lesz Diginet itt, azonnal váltok.
És hülyeség, hogy a p2p=warez, mert nem. Nagyon sok teljesen legális tartalomközvetítõ rendszer(steam, és hasonlók) torrent alapon mûködik.
Még szerencse, hogy a steam alapból sima http szerverrõl tölt, és csak túlterhelés esetén vált torrentre.
Meg sokszor a demokat is torrentrõl vagyok kénytelen tölteni, mert külföndrõl vagy sehogy, vagy pedig 20k-val jön, beföldi mirror meg még nincs.
Most épp töltök valamit torrentrõl, 26 seeder van, 10 leecher, a seederek közt domain alapján több szerveres is, és 50k fölé nem hajlandó menni. 1-2 peertõl jön olyan 4-8k körûl, a többitõl egységesen 1.5k körûl.
Pár hónapja errõl a trackerrõl(a leggyorsabb magyar) kívétel nélkül minden 1.2MB/s-el jött.
A letöltési korlátot nem tudom kihasználni mert az több mint elég.
Igen, én is torrentezek, bár néha elgondolkodom, hogy megéri e járatnom a gépet fél, egész napokig. Konkrétan azért mert a legtöbb dolgot amit letöltöttem (Pl: filmet) azt akciósan is megvehettem volna tökéletes minõségben és olcsón( és csak halkan mondom, hogy jogtisztán) csak be kellett volna mennem az üzletbe.
Sokan csak sportból töltögetnek, amikor a UPC megemelte a sávszélt a sok vérpisti éjjel-nappal letöltött ha kellett ha nem.
Ezt csak azért írtam, hogy lássatok egy (eddig) elégedett chello elõfizetõt. :-)
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
De így ebben a formában, amit csinál az upc, elég gusztustalan.
a szerzõdésben amit aláírtál, benne van hogy milyen sávszélt garantál...persze illene ahhoz közelit adnia tartósan amire elõfizetsz, de mindegyik szolgáltatónál vannak lassulások... nálam tartósan megvan a 10mbit minimum 80 százaléka, általában 95% -a van meg
a forgalmi korlát nem havi 250 gb, hanem három egymást követõ hónap átlagforgalma nem haladhatja meg a 250 gb -ot... nemugyanaz... sõt, emlékezz csak anno mikor tonline a hasonló adatforgalmú emberkékkel csak úgy lazán felbontotta a szerzõdést...
a p2p priorizálás meg tényleg kellemetlen...bár én most is fullal szedek torrentrõl, szal nem értem, max a böngészés lassul be egy picit, ha fut torrent... de amúgy ez külföldön már bevett szokás (mármint a p2p priorizálás), és én valahol jogosnak is tartom, mert nem mindenki warezre akarja használni a netet (és most ne jöjjetek azzal hogy nem minden p2p warez... ma már p2p=warez)... ha nem priorizálná upc a p2p -t valahova hátra akkor a nagy forgalom miatt a többi netezni vágyó user sávszélje pocsék lenne (ld. 2-3 évvel ezelõtti helyzet)
Bazinga!
Nagyon megbántam,h átszerzõdtem és bekajáltam a mézes madzagot!
Mondták:
korlátlan
nagy sávszél
nincs forgalom megkötés
bla bla
Helyette korlátozzák a P2P forgalmat
van letöltési korlát még ha kitolták havi 250gb-ra is
nagy sávszél....fogjuk rá....
Tegnap vitáztam az ügyfélszolgálattal és még nekik áll feljebb. Mi az hogy cenzúrázzák te mit csinálj az elõfizetéseddel! Hol vagyunk Kínában?
Majdhogynem fenyegetõzött mert szólni mertem. Közben kiderült,h azért van P2P korlát mert szar a rendszerük és nem bírja el a nagy forgalmat. Szal nagyot akar a szarka nem bírja el a .......
Eddig a uTorrent kicselezte õket a titkosítás opcióval de már az sem mûködik. Viszont kimondott oldalak P2P-s hálózatát szûrik mert más gyengébb oldalaknál megy fullba a letöltés csak ugye ott gyenge a felhozatal.
Szóval NE SZERZÕDJETEK CHELLORA!!!
Átverés!
(szegény Badár meg Szõke mihez adták a nevüket...)
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
folyamatosan terjeszkednek, lassan miskolcon is rakás helyen elérhetõ (Y)
ha csak egy zsebkendõnyi területen tud szolgáltatást nyújtani akkor semmit sem ér
Bazinga!
De most már késõ, mert a DIGI NET oda***sz majd rendesen.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nekem is 5Mbites-em van.
Igen kb 22:00-8:00ig megy nekem is fullon,de napközben meg egyre szarabb (ilyen max 100 néha csak 30k) és csak torrentnél mert a többi az jön ugyan úgy maxon!😞
Max2-3 hónap és digi itt lesz úgyh upc megy a levesbe.
<#merges3>#merges3>
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
5mbites net
köszönöm chello
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
LOL
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Tényleg sokkal jobb nekünk...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A vállalat a jövõ év elejétõl szigorú(bb) korlátozásokat vezet be felhasználói számára, melynek mértéke attól függ, hogy az adott elõfizetõ milyen Internet-elõfizetési csomagot vesz igénybe. Ideje azonban fix: minden nap délután 4 és 9 óra között érvényesíti az új feltételeket a VM, amennyiben valaki megszegi a szabályokat. Ha egyszer korlátozásra került a felhasználó, akkor azt öt órán keresztül érvényben tartja rajta a szolgáltató - ha pechjére pont 9 elõtt pár perccel került kalodába hozzáférése, akkor hajnali 2-ig fog tartani.
Lássunk néhány konkrét adatot! A legolcsóbb csomag például 2-rõl 1 Mbites másodpercenkénti sebességre csökken, ha a fenti idõszak alatt valaki 300 MB-nál többet tölt le; és hasonló korlátozás jár 150 MB-nyi feltöltésért is. Ugyanígy 1 Mbps-ra csökken a 4 megabites másodpercenkénti letöltési sebességet kínáló csomag tempója, ha 800 MB-nál többet tölt az adott VM elõfizetõ, és hasonló restrikciók vonatkoznak a feltöltésre is (csak itt 325 MB-os a napi - délutáni - kvóta). A legdrágább, havonta 37 fontba (nagyjából 14 ezer forintba) kerülõ hozzáférés a 20 Mbps-ról 5 Mbps-ra csökken, amennyiben a felhasználó délután 3 GB-nál többet tölt le vagy 1250 MB-nál fel.
Érdekes ugyanakkor, hogy a VM-nél eddig is érvényben voltak hasonló szabályok, de 2008-ra ezeknek még szigorúbb alkalmazását ígéri az Internet-szolgáltató. Ehhez képest hazánkban a UPC Chello korlátja (három egymást követõ hónapban nem haladhatja meg a forgalom átlaga a 250 GB-ot) sokkal lazábbnak tûnik. Lehet, hogy itthon is romlani fog a helyzet?"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk