22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • ChaosTeam
    Köszi, de mint mondtam nem torrent vagy ilyesmi célból kell, hanem munka miatt, nagy fájlokkal kell dolgozni, és nem mind1 mennyit kell várni, mire feltöltöm vagy letöltöm a munkákat..

Akkor vaószínű Gold-ot köttetem majd be.

Köszönöm a válaszokat.
  • PyRex
    megvan a full sáv a goldon.... le és felfelé is.
  • Balumann
    Hát én 1 hónapig nagyon ki tudtam használni a GOLDot, mert én fenntvagyok jó torrenten (főleg a feltöltést), másrészt játékokban is szoktam szervert csinálni (de viszont itt elégnek bizonyul a 2 mbit-es feltöltés is bőven, pedig voicechat is van a játékban, és 14 főt elbírtam RS Vegas 2-ben :)
    Tehát, ha bennt vagy jó helyeken, akkor megéri :-)
  • ChaosTeam
    Szerintetek megéri a Gold-ot rendelni, vagy a sávszél nagyon nem annyi, mint amit írnak és így inkább csak a silver sávszélje teljesül? Ami esetleg a silvernél eleve teljesül?

Most állok UPC net beköttetés előtt, de nem tudom melyiket köttessük be... A letöltési sebesség - és a feltöltési is - fontos... (nem illegális dolgok miatt, hanem munka miatt )
  • Alien!
    érdekes,mert töbször egy nap minden letöltés leesik 0-ra,elmegy a net 30mp-re,aztán visszajön,és megy tovább...olyan mintha a modem/router újraindulna....mindez a váltás napjától...előtte nemvolt vele gond.
  • Balumann
    Régi osztálytársam silverre váltott, és neki meg teljesen lelassult, 30 KB/s -nél gyorsabban nem tud tölteni, szintén XIII. kerület. Mondanám, hogy ebben a kerületben úgytűnik problémás az átállás, de én nekem tökéletes, extremeről goldra váltottunk, aztán 1 hónap leteltével silverre váltottunk. Minden probléma mentesen megtörtént, én is XIII. ker.
  • Alien!
    kemény...mer gyakorlatilag ahogy felkapcsolták,szarabb lett.
  • PyRex
    nem, ott valami gond lesz! jelentsd be!
  • Alien!
    Hi all!

Olyan gondom lenne,hogy váltottam akciósan 10mbit-ről 20-ra(XIII ker.)...azóta gyakorlatilag állandóan leszakad a net..ez ennyire megbízhatatlanná válna,iloyen sebességnél??
  • gduck
    igen
  • PyRex
    lol, ha nem mondod, nem is tudok róla :) nem mintha egyszer is elértem volna a 250gb-ot akár... :)
  • tommyg
    nám
  • Garfield
    Csak engem ért váratlanul, hogy június 1-től ama bizonyos korlátot felemelték 250 GB-ról 300-ra?
  • Mighty
    Hopp. Azt nem néztem :)
  • Tigristank
    Egy lezárt topikban? :)
  • DePreSsZYo
    8.kerület, napsütés és a net tovbárra is szar.
  • Mighty
    Hívd fel a UPC-t. Biztos tudnak segíteni.

Ez egyébként a UPC internetes topicja. Itt talán többen tudnak segíteni.
  • Magoo
    Megtudná valaki mondani, hogy miért krepálhatott be egyik ismerősömnél a UPC Direct-nél a felirat opció? nem ad be feliratot egyik csatornánál sem ahol eddig adott. Csináltam egy gyári beállítás-újrát, de továbbra sem okés. Van valakinek bármi ötlete?
    előre is köszi
  • báttyó02

am engem csak az zavar hogy ilyen még sosem volt,hogy "csak" tisztán lassu lenne a net ;| legalább akkor lőnék ki a gecibe a netet,és nem idegeskednék hogy mitől iylen szar:D [MOSMÁ KEZD IDEGES LENNI]
  • tommyg

gyere báttyó öccász/nap
  • bertino
    köttesd át tommyg-től a kábelt.
    jobb ötletem így hirtelen nincs :)
  • báttyó02
    hát nekem továbbra is tetülassu :\
  • tommyg
    miskolcon jó
  • Stefling
    Debrecenben jelentem minden kóser :D
  • Mighty
    Akkor kijelenthetjük, tömeges lassulást tapasztalnak az emberek. Elképzelhető, hogy egy derék munkásbrigád elszakított egy vezetéket? Vagy tönkrement egy létfontosságú eszköz a központban és nem 2 perc a cseréje?

Szóval, csak arra akarok kilyukadni, hogy nem a legjobb módja az anyázás és asztalborogatás emlegetése (amit szerintem csak nagyon kevesen váltanának valóra), hanem a hiba bejelntése kulturált hangnemben.

Ja! Nem itt, hanem az ügyfélszolgálaton :) Telefonon, vagy ha úgy adódik, személyesen.
  • báttyó02
    :DD!!
  • pandemonius
    Akkor néhány anyuka most komoly csuklásnak néz elébe:P
  • báttyó02
    oh oké,akkor legalább megnyugodtam...már az is megfordult a fejemben hogy vmi virust bekaptam és amiatt ilyen szar ;|
  • bertino
    miskolcon rakás helyen szar volt tegnap, talán még ma is, minden ismerős panaszkodik.
  • pandemonius
    Hát nálam (miskolc győri kapu környéke) tegnap délután kb 1kb/sec a sávszélesség, nem is javult meg aznap. Most nem tudom mi lehet a helyzet mert az előttem szólóhoz hasonlóan suliból netezek. A modemconfigot megnéztem, a jelszintek jók, várok türlemmel. Egy ideig.
  • báttyó02
    :dddd
    nem am nem vagyok én mérges,lekopogom hogy az elmúlt 1évben még csak szakadás se volt szal ennyit simán elnézek nekik :D

de azért remélem hogy du-ra már jó lesz :P
  • Mighty
    szajkarate...
    Vajon felhivtad mar oket, hogy mitol lehet a lassulas?

Miert kell egybol "eroszakkal" kerdezoskodni?
  • báttyó02
    őőőő az avas szitiben tegnap délutántól olyan kurva lassu a net,h egy topikba nem bírok belépni [MOST SULIBÓL íR]
    mire hazaérek és nemlesz jó,erőteljesen asztalborítás lesz csellóéknál---
  • do2
    Ezek az új upc reklámok irtó szarok a kapitányos jobb volt
  • Stefling
    Ja :D:D
  • Blekk Síp
    Nyúlszezon van! :D
  • Stefling
    Na, mieza punny? ::) Mindenki kint van a jóidőben ?:D
  • Stefling
    Nemtom, de már az új 1.8 béta utorrentet is korlátozzák ? Alig akar tölteni..
  • Stefling
    Be kell menni az ügyfélszolgálatra, avagy fel kell őket hívni és adnak új belépési cuccokat :)
  • mflex #14653
    Nálam is ez volt,aztán mikor már beleuntam akkor felhívtak,hogy itt az új pass...
    Azóta jó...