UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
nekem kb 1óra 10perc körül mozog.
a kábelrendszernek mennyi a max sebessége?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
csak az MT sose fogja úgy tolni, különben az ADSL-eket is úgy terjesztené
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Még a 10mbitet sem tudják normálisan adni...
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Bár lehet, hogy rosszul fordítom.
akkor SDSL lenne és a feltöltési sebesség azonos lenne a letöltéssel.
kiröhögtetik magukat...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Ha valaki arra vág fel, hogy 10mbites a nete, az már régen rossz. Attól a ugyanolyan büdöset szarik mint a másik:D
Letöltés?
Igen. Szép szó. Szeretem. Ha egy DVD, CD, nem kerülne több ezer forintokba, akkor más lenne a helyzet. Ha egy mozijegy nem kerülne 1200 Ft-ba más lenne a helyzet. És mibõl élnek a filmesek, alkotók? Nem a pénzbõl, hanem belõlünk. Mivel ha egyre kevesebben mennek el a moziba és egyre kevesebben vesznek valamit meg, az jelent valamit.
Ma is voltam a Media Markt-ba. Kapásból megvettem volna vagy 100 dvd-t... 100xkb.3000? =300.000 Ft. Ennyi. nmem is beszéltem a programokról:)
ja de azért ilyenkor a ping üti az 500-at. néha 600<#wow1>#wow1><#vigyor2>#vigyor2>
de még így is simán használható a web. bár nem annyira gyors.
am. szerintem tuti 100% hogy a város nagysága, és így a háló terheltség közre jáccik a korlátban.
itt össz 4szolgáltató van. mind a 4szépen megy. egyiksem szakad meg.
1. Presztízs, felvágás - "én gazdag vagyok, elõfizetek a...."
2. Tudatlanság - "gyors, biztos, jó lesz a gyereknek..."
3. Nagy sávszélességû alkalmazások hajszolása - letöltés orrba-szájba (hogy legális, vgy illegális, az már más tészta...)
"tévedtem. vagy csak a chellonál van így?"
1. A sebesség maximális sebesség, nem névleges. Ha szerencséd van, akkor meg tudod közelíteni. Ha nincs, akkor terhelt a hálózat, vagy korlátozzák a p2p alkalmazásokat.
2. Ez lakossági szolgáltatás, nem üzleti célú bérelt vonal (ami jóval drágább!).
3. A technikai paraméterek ismeretében ne számíts csodákra.
fut utorrent, alig csorog 30-40 k -val az adat, web használhatatlan ilyenkor
gg upc... <#levele>#levele>
Bazinga!
Aki olvasgatni akar, annak megteszi a "gyengébb" is! Amikor elõfizettem a 10mbites témára azt hittem, hogy a cuccok, kb. 2-3 megabájtal simán jönnek. tévedtem. vagy csak a chellonál van így?
Sima otthoni "routerecskében" aligha lesz ilyen.
OpenWrt firmware-t - ami valójában egy Linux-változat - az alábbi listában Supported jelzéssel ellátott változatokra tudsz rátenni. De ehhez megfelelõ elszántság kell.
A webes beállító-felülettel való játékhoz meg külön kell programot írni (ami a weboldalon összeszámolja a felhasználók számát), illetve ki kell deríteni, hogy az elõzõ hozzászólásomban említett módon (megadjuk a jelszót, a felhasználónevet, a router IP-címét, meg a felhasználólistát tartalmazó oldalt - hogy ezek mik, azt neked kell kideríteni) el lehet-e érni az oldalt. Frissen nyitott böngészõben próbáld ki.
asus routerem van.
most amit leírtál nem igazán vágom:D:(
Sajnos külön szoftver nemigen létezik hozzá, hacsak nem:
* SNMP-képes a router, és képes a felcsatlakozottakat, vagy azok számát elküldeni (ehhez már csak egy SNMP-kliens kell)
* Külön operációs rendszer (általában Linux, de például a Cisco routereknek saját OS-ük van) van a routeren, amit te testre tudsz szabni (tudsz rá shell szkriptet írni); vagy be tudsz jelentkezni rá Telneten/SSH-n/soros porton keresztül (ez esetben is írhatsz shell szkriptet, vagy a meglevõ parancsokat felhasználva adsz egy szoftvernek bemenetet)
* A webes beállító felületet (amin szerepelnek a routerhez csatlakozók, vagy azok száma) el tudod direkt érni, például így:
Ezt letöltöd egy (saját készítésû) programmal, és kielemezteted.
Keresnék egy olyan programot, ami kiírná, hogy kik és hányan csatlakoznak a routeremhez!
PLS
amugy meg ftp progival nagoyn jol jön :( áttértem arra :D
Mondjuk úgy hogy egyszerre csak egy fájlt szedjen.
pl az Adatmódosítás-nál behozza hogy rossz felhasználói név és jelszó.Most mivan?
elinditom a progit ujra gyönyörüen szedi aztan megall par mp mulva... eddig nagoyn fanko volt :(
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Nemzetközileg bevált gyakorlat.
Mint mondtam, ennek az az oka, hogy ha több elõfizetõje van az többet "tejel", mint ha a kevés elõfizetõ megeszi a sávszélességet.
Sõt olyat is csinálnak, ha vírusfertõzés miatt zombivá válik a géped, akkor is szabályozhatnak.
"A 2. portjuk nem csak hotswap ?"
Azt is használják.
"Nálam még mindíg nincs korlátozás"
Ismerek több kisebb internetszolgáltató-céget, akik nem korlátoznak. De õk meg pont azzal bajlódnak, hogy hogyan adjanak olcsó Internetet az olcsó ***** eszközök "megbízhatatlansága", a "warezhuszárok" sávszélesség pazarlása, és a konkurrencia térnyerése ellenében.
Megkérdeztem több ismerõst hogy náluk van e! Azt mondták hogy nincs. Úgylátszik itt nincs korlátozás a városban.Lehet amiért mert összesen 4cég kínál netet és nincs nagy terheltség.És a város összlakossága is csak 32.000fõ <#vigyor2>#vigyor2>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
De télleg. Ez a p2p felvan valahol tüntetve?
Hopp, igaz (mea culpa, a gyors írás nem az erõsségem).
Szóval Mbit/sec = kbit/sec, Gbit/sec = Mbit/sec.
De itt jegyezném meg, ha van a szolgáltatónak két 20 Gbit/sec-es vonala a teljes ügyfélkör (100000 fõ) 1,5%-a (1500 fõ) zabrálja el (kvázi "haszontalanul") a teljes sávszélesség (40 Gbit/sec) 5%-át (2 Gbit/sec).
Továbbá 100000 ügyfél nem várhatná el, hogy folyamatosan maximális sávszélességet kapjon. Ez az elõzõ példánál maradva (100000 ügyfél * 1024 kbit/sec sávszél): 102,4 Gbit/sec!
A Bix adatforgalma 50,9 Gbit/sec.