22959
-
#14772 Nincs. Pont az a lényeg hogy ne zavarják egymást. :D Vagy te láttál már olyan szitát ami átengedi a vizet is meg a tésztát is? :D Akkor kb semmi értelme. -
#14771 hm, probléma megoldva, csak a kábeleket kellett átszerveznem.... viszont a nappalinkban van egy kábel eloszto a tv miatt, és ha az rajta van akkor nincs net, ha leveszem akkor van... miért fogja meg a jelet? van olyan splitter ami engedi a net jelét és a tv-t is? -
#14770 Jóvan melóban nem úgy jön a kreativitás :D -
#14769 igen ez lesz a nyero :) -
#14768 Vagy a szűrőt kell neki a lakásban lévő osztónál átrakni a másik kábelre ;) -
#14767 Csak azon a csatlakozón megy a net amire bekötötték neked anno. A többin nem fog. Van rajta egy szűrő is ami elkülöníti a jeleket. Úgyhogy ugyanazt a kábelt kell átkötnöd/átvinned abba helységbe is. Vagy beraksz egy routert a kábelmodem után és wlanon osztod szét. -
#14766 hello
szeretném a modemet egy másik szobába átvinni, de mikor áttelepitem a modemen nem kap "jelet", a cable lámpa nem világit, minden más igen, ezekszerint ahol a tv van a nappaliban, nincs internet jel? hogyan lehet ezen változtatni? -
#14765 én nyertem -
#14764 [IMG][/IMG] -
Vegas #14763 most nekem szarakodik a net... hol van hol nincs. fck -
#14762 -
#14761 -
#14760 jelentsd be. -
#14759 2x csináltam meg egymás után, és mind a kétszer ennyi jött ki.
-
#14758 Nekem 10mbites netem van, és mindig jó a sávszél, most is lemértem az eredmény:
Szóval nekem nincs ilyen problémám. -
#14757 látom már bocsi -
#14756 üdv!
5 mbites netem van, de nincs is ilyen csomagjuk
ez hogy van akkor? -
#14755 Üdv!
1-2 napja vettem észre, hogy nem teljes sávszélességgel jön a netem. 2MBitesem van és 1,4-1,5Mbittel jön. A szomszédomnak még 5Mbites a Chello, és neki is 5 helyett 3Mbittel jön. Ez mitől lenne? Esetleg másnál is tapasztalható ilyen? -
#14754 jó, akkor megpróbálom úgy, ahogy írtátok
-
#14753 én is ezt mondtam, hogy előre elmentett frekvenciákat néz (pl european cable)... az ok hogy ezen végigmegy de ezek előre elmentett frekvenciák, ahol megnézi hogy van e adás
én is arra gondolok hogy fogja és végigmegy szépen lassan a teljes frekvenciatartományon -
#14752 Lehet nem keresi végig a freki tartományt! Anno nekem olyan TV tuner karim volt, ami csak az ini-jében található frekiket nézte végig. Nekem ezt a fájlt kellett átszerkeszteni. Milyen szoftver van a kártyádhoz?
Ha fixen meg lehet adni a frekiket és úgy se találja, akkor utánna próbáljál a "finom" hangolással +/- irányban keresni! -
#14751 az is megvolt...
egyszerűen nem értem ezt az egészet...
-
#14750 Akkor a 3. verzió hogy azt mondod a programnak hogy a teljes frekvenciatartományon keressen? -
#14749 de van csatornakiosztás, csak ami oda van irva azon nem jön semmi, ha manuálisan próbálom belőni, és automatán se találja meg ezeket a csatonákat, de a többit igen
megpróbáltam mindkét verziót és semmi... -
#14748 a tv - n bejön minden csak a pc - n nem...
-
#14747 A upc weboldalán nincs fent valami csatornakiosztás és hozzá a csatornákhoz vmi frekvencia, hogy pontosan hol jönnek be?
Mert gondolom a tuner progija ilyen előre elmentett frekvenciákon nézi meg hogy van e ott adás (gyakran van pl. hogy kiválasztja a user hogy central eruopean cable frequencies és ilyen a program végigmegy a leggyakrabban előforduló frekcenciákon). De mivel a upc ezeket átpakolta máshova, így nem találja. És pont olyan frekire rakta át ahol a program nem nézi.
Két megoldás van: vagy a csatornakiosztás alapján beállítod manuálisan a hiányzó csatornák frekvenciáit vagy a programban arra nyomsz hogy keressen végig a teljes frekvenciatartományon (nemtom milyen szoftvert használsz, de gondolom van benne ilyesmi funkció). Az utóbbi jóval lassabb lesz mint a "normál" csatornakeresés, de minden bizonnyal meg fogja találni az összes csatornát. -
#14746 sztem hívd fel az UPC-t. -
#14745 hi
van egy hauppage wintv kátyám, nem is volt vele semmi gond, egészen addig, amig a UPC át nem pakolta a csatornákat. Akármit állítok be nem találja meg az rtlklubot, tv2-t, m1-m2-t, duna tv - t, sport 1- et, de az összes többi magyar adót megtalálja tökéletes minőségben.
mi lehet a gond ?
-
#14744 -
#14743 Nem. Csak értelmesen gondolkodom. De látom neked ez már problémákat okoz. Nem baj erre van a 8 általános. Egyszer te is túljutsz rajta :D -
#14742 jó téma lezárva
mondjuk azóta is félpercenként elmegy utána félpercre vissza -
#14741 "Elég ha a megfelelő helyre csap be egy villám"
Sőt nem feltétlenül az eszközbe kell belecsapnia.
Belecsaphat az elektromos hálózatba, de az eszköz közelébe is elegendő belecsapnia - képes tönkretenni, "megbolondítani". Elektromágneses terekre érzékeny berendezéseknél ez sajnos megesik.
Ráadásul ezeknek az eszközöknek áram kell. A magyarországi helyzetet ismerve az áramellátás nem épp a legrózsásabb, minden eszközhöz meg - sajnos - nem kerülhet ki szünetmentes áramforrás (+napelem, +aggregátor).
Nem kell ehhez "UPC fannek" lenni, csak tapasztaltnak. -
#14740 upc fan vagy úgylátom :D -
#14739 Hát igen a világ már csak így működik... -
#14738 akkor is nevetséges, egy kis külső behatás és meghal az egész -
#14737 Nem kell hozzá olyan nagy vihar. Elég ha a megfelelő helyre csap be egy villám. ;) -
#14736 ja de minden viharnál?
nevetséges... -
#14735 Áramkimaradás a viharsújtotta területeken és máris megfekszik pár létfontosságú eszköz. Gondolom, mindenhova nem kerülhet szünetmentes áramforrás...
Lehet csak a hozzád legközelebbi elosztó maradt áram nélkül. Amíg nem levegővel működnek az eszközök, ilyen előfordul :) -
#14734 egy kis vihar és már akadozik a hálózat... -
#14733 Lelövöd a nyári szünetben otthon torrentező gyerekeket. Vagy eltörlöd a free leech-et a hazai torrent oldalakon.