UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
eddig maximálisan meg voltam elégedve a szolgáltatással, stabilan - 2 éven át- ki tudtam használni a maximális sávszélességet....de ami most van, az valami elképesztõ gusztustalan magatartás....tulajdjonképpen a fogyasztõk megkárosítása...kurvára nem érdekel milyen indokok alapján
nem azért fizetek egy 10est hogy a kibaszott interneten szörfözgessek a barátok közt és a jóban rosszban honlapja közöt
tudatosan korlátozni a p2p-t, az én szememben túl mutat minden geciségen...felháborító, a 10 MB-es kapcsolat gyakorlati értéke = 3 MB
az ftp megy 100%-on, azzal nincs gond, de az ftp-t keveset használök, a UPC pedig ne mondja már meg nekem hogy mit használjak......
szánalmas
februárban letelik a 2 év
köszönöm UPC
szép volt, jó volt, majdnem elhittük....
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
A teljes? Õszintén örülnék a felének is, de ez még a tizede sincs.
Ráadásul egész nap korlátozzák, csúcsidõben viszont teljesen...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Szerintem kilobitet akartál írni. És ha jól látom a számolásnál is megabittel számoltál.
Nem akarom védeni egyik szolgáltatót sem, de képzeljük el az alábbi helyzetet:
Van egy szolgáltató, és annak 100000 elõfizetõje.
Tegyük fel továbbá, hogy egy csomag van (az egyszerûség kedvéért): 1280/256 Mbit/sec-os maximális le/feltöltési sebességgel.
Csúcsidõben a felhasználók 75%-a használja az Internetet (75000 ügyfél), és ennek az ügyfélkörnek mindössze 10%-a használ P2P-alkalmazásokat (7500 ügyfél), és ezen ügyfélkör 20%-ának (1500 ügyfélnek) fontos a teljes sávszélesség.
1500 ügyfél * 1536 Mbit/sec (le- és feltöltési sebesség) = 2304000 Mbit/sec = 2304 Gbit/sec
Szerintettek mennyibe kerül 2304 Gbit/sec sávszélességû vonal?
Lassan három óra de még mindíg 2K-val töltök. Ja hogy ilyenkor is elõnyben kell részesíteni a webezõket vagy mi erre az indok ?
HP+
De akkor is...
És nem csak "csúcsidõben" ilyen, hanem egész nap 0-24.
Ráadásul mindenkinek ilyen most a városban.
És ami vicc, hogy a seed az viszont száguld.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ráadásul ez egy olyan cucc, aminek a letöltése legálisnak minõsül, és torrenten kívül más legális forrásból csak olyan 2-3 év múlva lenne TALÁN beszerezhetõ(megnézhetõ).
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
katt csak videót néztem és meg lett a napi 10GB 😄
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
náérdekel, htx. :-c
Két Wifi-s AP között nem laboratóriumi, de "zajmentes" környezetben nem érhetõ el az elvi maximum.
Egy teszt (két AP egymás mellett) során 802.11b esetén kb 6 Mbit/sec-et sikerült elérnünk.
Na erre jön rá a pont-multipont rendszer - tehát az egy bázisállomáson (pontosabban a bázisállomás egy antennáján) levõ ügyfelekkel osztozni a ezen sávszélességen.
Ráadásul ha több szolgáltató van egy területen, megeshet, hogy a két szolgáltató (akár akarva, akár akaratlanul) zavarja egymást.
Pont-pont kapcsolat esetén, ideális esetben (optikai rálátással, megfelelõ jelerõséggel és jelminõséggel) még csak-csak megközelíti.
Viszont pont-multipont esetén (ráadásul olyan környezetben, ahol a 2,4 GHz-es sávban több eszköz van, ami össze-vissza szór, interferenciákat okozva) már kissé vicc.
<#wow2>#wow2>
ezek nem viccelnek
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
nem pluszba fizetnek, mert 0-ba jönnek ki (remélem tudod mit jelent az a szó, h 'különbözet')
eom$
ha nektek megér annyit, hajrá
legközelebb értelmezd te is pontosan mit írok, aztn válaszolj, mert totális hülyeséget írtál, teljesen félreértelmezted az egészet
serverre le, serverrõl le max sávszéllel: egy kicsit gyorsabb, mint 24 meg 36k-val szedni napokon át és még feltöltened sem kell otthon^^
Néha gondolkozz, mielõtt megszólalsz.
eom$
Légy szíves ne dühöngj.
Nem bántásból írtam, amit írtam, szimplán tájékoztatásképp.
" kinyomom a p2p.
lám megy minden gyorsan. akkor te ezt minek veszed?"
1. P2P priorizálás - csúnya dolog de ez van sõt
2. Olcsó, taiwan-i kábelmodem (ezért "olcsó" relatíve az elõfizetés) nem bírja 😉
"Nem értem minek korlátoznak ilyen keményen."
Mert a P2P rendszereket relatíve "kevesebben" használják, de nagy adatforgalmat bonyolítanak le vele.
A szimpla weboldal/e-mail nézést meg sokan használják és az általa generált adatforgalom kisebb.
Melyik éri meg jobban a szolgáltatónak - több tejelõ felhasználó, vagy nagyobb adatforgalom (és az ebbõl fakadó problémák)? Piacgazdaságban élünk, nem kétséges a válasz se.
"Amúgy van összefüggés a város nagysága és a korlát közt?"
Ha a korlát és a város mérete között nincs is, de a város mérete és a hálózat terheltsége között van. A hálózat terheltségébõl meg következik a P2P priorizálás "szükségessége" (bármennyire is gonosz dolog az ISP-tõl).
nekem ennyire azért sose lenne fontos a torrent arány...
amúgy ha ennyire nem tetszik a p2p korlátozás, akkor váltsatok kisebb csomagra és a különbözetbõl béreljetek 1 seedservert, jobban jártok ígyisúgyis...
eom$
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Én is fehérvári vagyok.
Amúgy nekem délelõtt is csak 50-el jött a cucc.
még az outlok sem megy a leveleimet sem tudom megnézni a freemail on.
A(z) 'mail.freemail.hu - Fogadás' feladat hibát jelzett (0x80040900): 'A megadott kiszolgálónév nem található a hálózaton (lehet, hogy ideiglenesen leállt). Ellenõrizze, hogy be van-e jelentkezve a hálózatra, és hogy a kiszolgálónév helyes-e.'
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Én ma 3tól folyamatosan töltök.(nem sokáig)
Ma ez a leglasabb.590k.
Amúgy van összefüggés a város nagysága és a korlát közt?
nem a weboldal lasuságával van bajom. hanem hogy nem megy érted nem megy feltudod fogni? nem megy leirom mégegszer nem megy!
hogy igazoljam. meg a p2p. mostmár 50k val. megnyitom az indexet, vagy az sg. és nemtölti be.
megnyomom ujra frisitést ujre betöltetem nemjön be
még a kis igényü sg sem.
kinyomom a p2p.
lám megy minden gyorsan. akkor te ezt minek veszed?
Tessék elolvasni az ÁSZF-fet. az 1200 (kbit/sec) az a névleges (folyamatosan biztosított) sebesség?
Nem, hanem a maximális.
Egy adott oldal/szolgáltatás és a te géped között? Nem (mivel az adott oldal/szolgáltatás terheltségéért õk nem felelhetnek), az õ átjárójuk, és a te végponti eszközöd között.
Tudom mennyi egy bérelt vonal ára? Mennyibe kerülnek ahhoz az eszközök?
Nem kis kábel (ADSL-, mikrohullám esetén AP)-modemekrõl van szó.
Természetesen megértem a morgolódást (azért fizettél elõ, hogy az Internetet tudjad használni), de nem árt ezeket is tudni.
Egyébként is be fog dugulni a Net 😉
Mehetünk vissza a BBS-ses korszakba (300 baud...) 😄
chellonál fullon ment a 86k UP, 640el a lefele és vigan neteztem is mellette... ez ahhoz képest... 😄
rohadt szar... még fel is kell jelentkezni.. pff
fullon töltök le 1 megával annyi sávszél nincs, hogy MSNen beszélgessek, mert minden üzit félredob
nemvagyok lotoriánus hudesokat letöltõ , jo töltök énis . mint mindenki más néha többet néha kevesebbet.
de 10.000e forintot fizetek. nem 5e meg nem 2e 10e . ezért én semit nemkapok per pill. fogom magam kimegyek a munkahelyemre. hazahozom a mobil kártyát és töltök 3g vel és lefosom az upc-t mig nemlesz más. nemérdekelnek a problémáik vegyenek fel hitelt csinálják meg a sávot ugy ahogy rugják ki a sokat letöltöket. oldják meg. én 10ee fizetek, de nemis fogom törni azért hogy idöbe belegyen. a 10 esem...
Ez a Diginet nagyon jónak tûnik eddig, nagyon gyors, marha olcsó, szimmetrikus a sebesség, nem kell hûség, nincs beszerelési díj se, és még azt is leírták az oldalukon, hogy melyik router viszi rendesen, hogy segítsenek a megosztásban.
Igaz ezt mind csak olvastam, sajnos még nem elérhetõ itt, de Mo.Organ-ék már dolgoznak rajta 😊
De eddig semmi rosszat nem hallottam róla, csak jót. Volt aki már próbálta, azt mondta, hogy tényleg olyan gyors, amilyennek kell lennie.
a jo böddös kuva anyukat.
10e fizetek és 36k a torrentem. elegem van demégha tudnék meltte netezni de nemlehet legyakja a http-t is elegem van már akkor összeteszem a 2 kezem ha kapok 100-k az 1200 bol
384 volt anno a töredékét sem kapom. elegem van melo után neteznék de nemlehet mert 1 töl van ugy ahogy feloldva délelött meg dolgozom.
jo rendbevan szürjék a p2p. nade a sávomnak a töredékét sem kapom.
csak mert csucs...
most fogok váltani.
régota adom nekik a pénzem. de ez..... 36k az 1200 bol.. kicsit durva demégha melette menne a http de azsem!!!!!!!
digitv nél kapok saját ip-t? mibe vannak portok rendesen vagycsak valami átforvaldolt gyengeminöségû sokat nyavajgos netet kapni anyi pénzért!?
ténleg elnézést. de most kifakattam
Ha ez segít valamennyit, akkor ez egy 20 lakásos 3 emeletes téglaház, de fizikailag összeér 2 másik hasonló házzal is, összesen kb olyan 200 lakás lehet körbe a téren. A tér olyan 9000-10000 m3-es lehet kb, és a belváros északi széle körül van.
A Chello kb a 2. vagy 3. menetben lett itt elérhetõ. Tudom, hogy ez tök más, de a Chello miatt is kellett új kábeleket hozni, amik a föld alatt jönnek, a régiek helyett.
Ezt csak azért mondom, mert gondolom nagyban függ a ház típusától, a lakók mennyiségétõl, és a terület városon belüli elhelyezkédésétõl, hogy hol lesz korábban elérhetõ, és hol lesz biztosan soha nem elérhetõ.
Ja, régen Marx tér volt a neve, ha esetleg a mostani nevén nem ismernéd.
Õ alig több, mint fél éve elõfizetõ, én meg két és fél éve, aztán nekem szar, neki meg jó, aztán amilyen szemét az élet mostanában, már ilyenre képes gondolni az ember.
Igen, hisz a többi elõfizetõ Internet-elérését akadályoztathatod a megnövelt adatforgalommal, kárt okozhatsz hálózati szolgáltatásokban, illetve a szolgáltatónak okozhatsz kellemetlenségeket (például DNSBL-listákra kerülhet fel a szolgáltató e-mail szervere, amitõl nem tud e-mailt küldeni).
Szedek egy filmet torrentrõl és 2óra 10perc mire lejön.5mbit-es net. Maxal jön! 597-600közt mozog
"A laptopom felé még csak közelítettem az utp kábellel de már töltött lefele. 😊"
Jó neked. Nálunk a tvvel van ilyen. 20-30centirõl is már bejön az összes adó XD
Irigyellek!<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
De csak úgy lekapcsolhatják? Ha lenyomják egy spéci oldal jön be hogy "az internet szolgáltatást szüneteltetjük!"
Onnan, hogy olyan adatforgalmat generál, ami DOS-támadásra, e-mail floodra, vagy hasonló galádságra alkalmas.