22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Vegas
    nekem is volt ilyen csak cs:s-ban, feldobtam egy kis winupdate-et és jó lett tőle.
  • Dave0092
    akinek eddig 5 megás nete volt, miértnem lesz 10-es? meg az még a kérdésem, hogy 2 napja megnött a pingem.... ezt cod2 cod4 multi közbe veszem észre... cod2 megszokott 48 helyett 80-150... cod4 20-30 helyett 50-90... mivel orvosolható ez?
  • gduck
    NEM! Csak megnézni lehet!
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Na akkor normálisan. Előfizettem UPC Gold csomagra, amin azt hirdetik, hogy lehet fel venni 160GB Filmet a merevlemezére. És az a kérdésem, hogy valahogy átlehet vinni a gépre a felvett filmet a merevlemezéről?

üdv: Matyesz56
  • PyRex
    lol degec :)
  • Laceee
    ird le pontosan mit szeretnél, ha azt akarod, hogy valaki segítsen
  • Vegas
    most 56 vagy 94? ^^
  • bertino
    ?
  • Laceee
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Nem találtam UPC-GOLD forumot ezért itt teszem fel a kérdést.

A UPC-GOLD-nál amit felveszünk a merevlemezre, azt átlehet vinni valahogy a számítógépre?

üdv: Matyesz94
  • hamotar
    Nálam ócska T-Online van, sajnos nálunk nem lehet UPC mert egyeduralkodó T-s cég.. Pedig sokkal jobb lenne..
  • Noy
    "addig örüljetek, míg chellot használtok :D
    ha ADSL lenne, nap mint nap a szolgáltatót basztatnátok :D" így is szidom:D és am meg néztem utána, de ilyen sehol nincs, ezek meg nem hajlandók a modemet kicserélni, pedig sztem tuti azzal van a gond...
  • tompka
    Nekem is szoktak lenni hibák. Többször "tesztelem"(legális letöltés) és az eset 70%-ban hibásan méri az FTP forgalmat. :)
  • precision
    nálam rendesen mér
    vagyis asszem, 47 gigát ír, ami kb reális, nincs programom amivel nyílvántartom a forgalmam
  • devil80
    Hello!

Azt tapasztaltam, hogy a chello forgalom mérő nem mér rendesen. Konkrétan 50G forgalomnál járhatok és a mérőke meg 1,2G-át ír.
    Nálatok mér rendesen?

Devil
  • bertino
    addig örüljetek, míg chellot használtok :D
    ha ADSL lenne, nap mint nap a szolgáltatót basztatnátok :D
  • Blekk Síp
    Mert szarházi rohadt mocskos banda.
  • tommyg
    miért restartolják a modemet napjába vagy 3x?
  • tommygiant
    Hello!
    1. Ez nem egy általános UPC topik, a témája csak a UPC Internet.
    2. Ha a régebbi analóg adás olyan jó volt neked, hogy az új digitális adás képminőségében alig van különbség a sima analóg adáshoz képest (bár az új adás csak akkor lenne digitális, ha a megjelenítő berendezés is digitális lenne, meg az összekötés a mediaboxszal), de megelégszel ezzel, akkor nem értem, minek írtál ide. Ha viszont tökéletes minőséget akarsz, használj HDMI-t (persze ehhez olyan TV is kell).
  • mflex #14713
    "nah mind1, az én hozzászólásomra úgysem érkezewtt semmi tipp/válasz."

járj utánna,ne hagyd annyiban, ha azóta sem javult.
    gondolom azért nem kaptál tippet,mert ha a upc nem talált hibát akkor mi sem tudunk érdemben tanácsot adni.

Menj be a upc-hez és "csapj az asztalra", hogy hiába voltak kint , mégsem tökéletes,ergo csináljanak valamit,vagy ott a chat stb.. :)
  • shrid
    Hello!

Nemrég szerelték be nekünk egy digiboxot viszont kép minőségben nem nagyon van különbség a sima analóg adáshoz képest, sőt szinte észre sem vehető, ami érdekes hogy koax-al csatlakoztatták a tv-re a boxot de úgytudom, hogy az egy közepes minőséget képes produkálni szóval nem egy hdmi.
    tv-t és a boxot beállítottam rendesen, az nem lehet gond
  • Noy
    ha lehet hozzászolnom ehhez az egész "ügyhöz": nem tom kit zavart, engem igenis érdekelt ez az egész, mert elolvastam... ugyanis -nemtom ki hogy van ezzel, de engem- ha valami engem nem érdekel azt nem olvasom el, hanem simán átsiklok felette, illetve, ha mégis elolvastam, akkor nem szólok hozzá. :) jelzem nekem tetszett ez az egész... kicsit jobb kedvem lett tőle, ahogy elolvastam:) ahhoz meg csatlakoznék, h 1 hozzászólásból most miért kell leírni az embert?... nah mind1, az én hozzászólásomra úgysem érkezewtt semmi tipp/válasz... peace!
  • Stefling
    Jah..:/
  • Balumann
    Ha nem válaszolsz neki, akkor már egyből utána nem lett volna ez téma. Akit nem érdekel az nem olvassa el, vagy átmegy rajta ;)
  • Balumann
    Ezeken azért kicsit elgondolkodhatnál (de ne itt ^^)
  • Stefling
    Sok tóth norbert van debrecenben ;) nem dicsekedek, te hiszed annak. Tom, hogy nem arról szól ez a topic, jó, elnézést is kérek, de akkor sem kell a másikat leugatni, emelett még mindíg kiállok.
    Ezt a vitát le is zárhatjuk.
  • mflex #14706
    Ha valaki olyan hülye (te írtad igy), hogy ezt közhírré teszi, hogy warezol,mint te és ráadásul még a teljes nevét , elérhetőségét,lakhelyét,foglalkozását is elárulja (gondolom nem csak ezen a fórumon),arra csak olyan szót tudnék leírni ,ami itt nem publikus,mint ahogy az sem, hogy minek lovagolsz tovább ezen a témán.

Nem ide való ez az eszmecsere,ez topik teljesen másról szól, ha te ezzel dicsekedni akarsz , hogy én vagyok a "tótnorbika" Debrencenből aki leszedi a fél internetet,azt ajánlom menj egy vagy több warez oldalra és ott verd ki a "balhét" ,talán még a többiek élvezkedni is fognak rajta, hogy milyen fasza csávó vagy.

Hagy már abba ezt az "okfejtést",vagy írj olyat a upc internetről,amit még nem tudunk.
    A többi nem érdekel senkit.
  • Stefling
    " akkor inkább ne írj semmit, mert senki nem kiváncsi erre. " honnan tod, megkérdezted ? : ) Másold már be nekem is lécci!!! : )
    Najó lezárnám ezt a vitát.. ez a baj ezzel az országgal, az ember ír pár oan szót, ami a másikat zavarja és akkor már szemét meg dögöljön meg.. :) máris leírja magát ezzel, az illető.
  • Stefling
    Oké. rendben van, csík írtam, azé fejem nem kő leszedni :: )
    Hm.. loser ? Vesztes valaki, mert nem a boltban veszi meg a filmekt? Akkor adj pénzt, és nagyon szívesen megveszem a boltban! :) Mertha valaki olyan hülye, hogy kiad érte több 10 ezer ft-ot, akkor az hülye, NA az a loser, nem pedig én, komprende? :)
    Remélem egyéb sértő megjegyzéseket nem kapok, mert elborul az agyam..
  • Grifidos
    looser
  • mflex #14702
    Akkor mégegyszer leírom:

Ez a topik nem arról szól, hogy ki hány gb-t szed le, ha érdemben nem tudsz hozzászólni a upc chello esetleges problémáihoz, akkor inkább ne írj semmit, mert senki nem kiváncsi erre.

• Stefling
    ui.: Mellesleg aki csak böngészni akar, kösse be a digit, az még arra talán jó xD de lehet arra se xD
  • Stefling
    Nem pakolok le 300G-t, az 5 év alatt, most volt először, hogy 280G-t szedtem.. amugy meg az átlag 100 vagy még annyi se.. nem kell leugatni az embert, már ezért is, nomeg azért van, hogy kihasználjuk, nemde ? Más szívja meg, amiért sokat töltök ? Nem hinném, mert akkor nem lenne ekkora a "korlát", meg ha fizetek érte, úgy használom ki, ahogy én azt szeretném. Ha mást belassítok amiatt, amiért sokat töltök, akkor a upc nem emelte volna 300G-re a korlátot, kvázi nincsenek lassulások, mertha lennének, akkor sztem lenne annyi eszük, hogy ne felfelé módosítsák a korlátot. Egyébkéntmeg, nem tudod mennyien vannak, akiknek goldjuk van, és mennyit töltenek... inkább őket kéne lebaszni ezért, nem azt, aki 5 évente egyszer átlépi a határt.. Ennyi :)
  • ChaosTeam
    Látom emelték az árakat - azaz csökkentették a kedvezményt.

1-2 napja még 7600Ft/hó volt a kedvezményes Gold, mostmár 8500 (emetlék 900Ft-tal) a Silver meg 6000 Ft volt, mostmár 6500 Ft

és az online rendelés esetén 0ft bekötési díjból 1500Ft lett....

Ha 1 hete rendelem, akkor 1 évig havi 900 Ft-tal került volna kevesebbe... vagyis összesen 10800 Ft-tal...
  • tommyg
    nám, itt jó minden
  • Vegas
    rászálltak az az összes torrentkliensre? :D
    deluge, utorrent semmi sem jó nekem.. vagyis jó csak 40k-nál fentebb nem megy D::!
  • Noy
    cs all! valaki meg tudná nekem mondani, h mitől van az, h állandóan elmegy a netem kb 2percenként...? nagyon idegesítő, és az egész utcában csak nekem szar... arra gyanakszom, h a modem a szar, de már kihívtam párszor a UPC-seket, de nem csináltak vele semmit, mert akkor az istennek sem akart elmenni a netem...:S szerintetek mi lehet? a gépemmel semmi gond, a kábel is hibátlan....
  • mflex #14695
    Ne haragudj már ,de semmi kedvem azt olvasgatni ebben a topikban,hogy majd 300gb-t pakolsz le a netről többet magaddal és valahol olyan emberek szívják ezt meg,akik csak egyszerűen böngészni szeretnének...
  • Stefling
    Oké, már el is olvastam az ASZF-ben : ) tök zsír, ígyis meghaladtam (most az egyszer) a 280G-t :S :D persze kivételes eset.. de így jobb.
  • Stefling
    Mi?????????? 300G-re emelték a limitet??????????????? De az maradt, hogy három egymás követó hónap bla bal nem ? Nomeg én erről mérnemtok? xD hol írják ezt?