UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fognak ezek valamit lépni???
9500-at dobok ki szinte a SEMMIRE.
Idegtépõ, hogy elmegy a netre ennyi pénz, kábel tv-re (amit nem nézek mert szar csatornákat ad upc), meg telefonra... ezek együtt hihetetlen összeg.
Diginél 2500-as net bõven sok lenne, tv és fillér, plusz telefont adják ingyen.
Upc bazdmeg találjatok ki nekem valami kedvezõt. 😞((((((((
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Meg éri e válltani 4Mbites Enternet ADSL vonalról 5Mbites UPC vonalra ?
Ez kábeltévén jön az UPC-s net ?
9500-at adok 10/1-ért, 2500-at akarok diginek adni 10/10-ért.
Leszarom hogy fejleszt-e upc. Nekem 3 megabit is elég lenne, kétlem hogy upc levinné 3 ezerre a havidíját ennek az instabil szarnak.
Help me. Takarodni akarok upc-tõl.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Már csak azt kéne elintézni, hogy engedélyezzék a trackerek, mert sok helyen már csak a felsorolt klienseket szabad használni.
(1 helyen már szóltam ez ügyben)
<#worship>#worship><#worship>#worship>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
Én ugy vettem észre van külömbség a kliensek között a sebességben.
Eddig Utorrentet használtam, aztán ugyebár korlátozott a Chello.
Elösször még kilehetett játszani a titkositással, de már ez sem müködik.
Viszont ma leszedtem a Deluge nevezetû klienst, és nálam bizony itt nem érzõdik a korlátozás. WinXP-s verziot használom, de sajnos eléggé instabil, viszont hasit 😊 Bár valószínû elöbb utobb erre is kitalálnak valamit.
Tegnapelõtt leszedtem a COD4-et az aszfaltosról, másfél óra alatt lent volt.
Amúgy minden 50-100k között jön.
Korábban volt, hogy a nap közbeni max 100k-s torrent hajnalban jött full sebességgel.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A korlát erõsen függ a várostól! 😊
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Boldog Karácsonyt és sebességben gazdag új évet kívánok mindenkinek! 😊
Bolgok Karácsonyt Mindenkinek 😊
Mi nem éri meg? Fizetem a 11k-t, hogy jó esetben 100-al tölthessek le napközben és hajnalban full sebességgel.
Nem az zavar, hogy lassú, mert nem nagyon izgat, hogy mikor ér le a cucc, hanem az, hogy nem engedik kihasználni azt a sebességet amit ígérnek.
.: mobilize.hu :.
szolgáltatás túlterheltség miatt nem elérhetõ
bravó!! akkor mi lesz itt a következõ napokban?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
este amugy megy fullon.....de kurvára nem vagyok boldog ettõl....
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
A 100Kbps-nek meg örülj, nekem 30 szokott lenni...
Jujj, mbit az milibit... 😉
Ilyen mértékegység nincsen (a bit az alapmértékegység, annak nem lehet ezredrészét venni). Ráadásul az nem az adatátviteli sebesség mértékegysége. Vigyázzunk az ilyenekkel (mert ezzel kellemes perceket szerezhetünk az ügyfélszolgálatosoknak)... 😉
Nem inkább Mbit/sec-ra gondoltál, illetve Mbyte/sec-ra?
Itt jegyezzük meg, hogy a Mega itt 10^6 - azaz 10-nek a 6. hatványát jelenti, mert az adatátviteli sebességet a sávszélességbõl származik - hála az átviteltechnikának.
"Létezik az,hogy a chello classicnál lekorlátozták a fájlmegosztásoknál(értsd torrent) a sebességet?"
Elképzelhetõ. Nemzetközi gyakorlatban használt metodika.
"Miért van ez?"
Valószínûleg így több elõfizetõnek marad felhasználható sávszélesség, ami többet "tejel". Másrészt jobban is megterheli a hálózatot (az eszközöket), így más felhasználóktól veheti el az erõforrásokat.
Harmadrészt ugye a torrent nem feltétlenül csak legális dologra használható 😉
Nem pont úgy van.
Van letöltési és feltöltési sebesség. Ezt külön-külön szabályozzák (az eszköz ugyanis lehet hogy tudna többet, de ezt akár az eszközben, akár a szerverben lekorlátozzák).
Mindkét csatornának megvan a maga sávszélesség-igénye (amit ugye Hz-ben mérünk).
Lásd az ADSL-nél:
"rakás hugy, még ADSLt se képesek szolgáltatni"
Zajos, veszteséges, Cat3-as csavart érpáron, azon a frekvencián, ahol a rádióadók mûködnek? Csoda, hogy az ADSL mûködik (na jó, nem akkora csoda, de akkor is)...
Pláne hogy a magyar piac árérzékeny (jártál már ISP ügyfélszolgálatán számlázási idõszakban - hányan csúsznak a számlák befizetésével...), a gazdasági helyzet meg nem épp a legvirágzóbb - az optikai hálózat kiépítése meg drága. Megéri egy cégnek kiépíteni?
"A hálózatbiztonság érdekében a Szolgáltató alapértelmezetten szûri azon forgalmakat, melyek a biztonságot veszélyeztetik. "
(D)DOS, Port Scanning, E-mail flood, Ping of death,... - minden amit nem egy "átlagos" netezõ mûvel, vagy a netezõt zavarhatja (például a Netbios "kidumálása" a hálózatra).
Létezik az,hogy a chello classicnál lekorlátozták a fájlmegosztásoknál(értsd torrent) a sebességet?Csak azert mert egy meg nem nevezett oldalról töltenék le egy meg nem nevezett dolgot,amit kb 150-en seedelnek.Elvileg 30Mb/s az adatforgalma a torrentnek,erre jön vagy 100kbyte/sec-el...De a többi dolgot is csak alassabban tudom tölteni,ami torrent...Miért van ez?
Lehet,hogy csak most sz*rakszik valamiért és ennyi lenne,vagy telleg le van/lett korlátozva?
"A hálózatbiztonság érdekében a Szolgáltató alapértelmezetten szûri azon forgalmakat, melyek a biztonságot veszélyeztetik. Az alapértelmezett hálózatbiztonsági szûréseket az Elõfizetõ kérésére a szolgáltató feloldja, amennyiben azok jogos igényeket elégítenek ki, és nem ütköznek ezen pontban rögzített irányelvekkel."
Ezek pontosan milyen forgalmak lehetnek vajon? Talán a p2p-re célozgatnak?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
még az ADSLt se tudják szolgáltatni, mibõl gondolod, hogy VDSL hudejo lesz ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mivel nem érhetõ el mindenhol a digikábel, a vdsl-re is még legalább egy évet várni kell, addig nyeregben van a upc
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Mo.Organ: nem 30Mbit körül mozog a mostani rendszerrel a maximum?
PíszLávJuniti: gondolod nálunk nem fog változni vmi akkor????!
eom$