22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Munch
    Ja, ezek is kértek tőlem egy szatyrot.
    Úgyhogy akihez CORA-s szatyorban viszik a modemet az előre féljen. Haha.
  • precision
    lol :D
    én mikor megrendeltem anno a upc -t, akkor is idejött a fazon, tescos szatyor és elővette a modemet belőle, semmi doboz v. vmi :D
    mondjuk legalább nem volt koszos :)
  • Munch
    Na király. UPC kicserélte a modememet huszonhatodszor.
    Megint kaptam egy koszos retkes szutyok modemet, még rágó is volt ráragadva.
    Az ok az volt, hogy modemke bármilyen gyorsabb (2000-2400KB/s/ letöltésnél fogta magát, és újraindult.
    Kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
    De hogy lehet ilyen igénytelen modemet kihozni... basszus. Komolyan, az ilyenek miatt bánom hogy aláírtam. Inkább induljon újra, csak ne legyen ilyen kibbbbbb@szott koszos.
    Ja és a csávó meglepődött amikor azt mondtam hogy modem restart után ugyanazt az ip cimet kapom meg. Azt mondja mindig új ip-t kellene kapnom, mert hogy dinamikus.
    Hát b+ aszittem megfulladok a röhögéstől.
    Edukációt könyörgöm, edukációt.
  • Piko888
    Srácok valaki tudja mikor lesz hd adás upc direkten?
  • Laceee
    nem huznak ki új kábelt, a tv csatlakozó elé raknak be egy szürőt és onnan ágazik le az a kábel amin az internet jön, nekem silver van és általában megvan az a sebesség ami a csomaghoz tartozik
  • Desiderata #14847
    upc internettel kapcsolatban szeretném kérdezni hogy a "Telepítési követelmények: megfelelő csatlakozóhely otthonában" azt jelenti hogy a meglévő kábeltv kábelre kötik rá a netet?
    vagy a upc kihúz egy új madzagot?
    azért lenne fontos mert a kábeltv alapból mákos nálunk, rossz minőségű

bronze csomag sebessége mekkora szokott lenni nálatok? tényleg napszakonként változik a sebesség a terheltség függvényében?
  • mflex #14846
    Thanks!

Gmail.com rulez!!!

Megadtam neki vagy 6 fiókót, mindegyiket aktiváltam. A MAC levelező rendszerébe elég volt megadni a gmail-es címem és máris ott olvashatom a leveleimet.
  • Mighty
    En gmail-en nezem a chellos leveleimet :)
  • mflex #14844
    ok megvan...

még jó , hogy van FAQ :DDD
  • mflex #14843
    Hali!

Nem othonról vagyok, szal hol tudom megnézni az "iméljeimet" :)

Komolyan nem találom...

Köszi
  • Mighty
    Az ASZF-ben megtalalod minden csomag listaarat. Azok a huseg nelkuli arak.
  • passatgt
    6-7e körül silver
  • tommyg
  • bertino
    igen ? és mennyit fizetsz ?
  • passatgt
    felhívtam őket váltsák át, 20 percen belül már másik csomag volt az új sebességgel és nem kellett semmi hűségnyilatkozatos szarság:)
  • Mike at home
    figy:
    a UPC-nél hűség nélkül nincs csomag?
    nem akarok egy évet aláirni
    régóta upc-nél vagyok, gondoltam váltok silverre, de 1 év hűséget nem akarok
  • bertino
    :DDDD
  • tommygiant
    Nekem a Vuk 3 ezt írja , mielőtt a forgalommérő oldalra lépne:
    A forgalom.upc.hu érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
    A tanúsítvány nem megbízható, mert saját maga által van aláírva.
  • Zinaj
    koszi
  • Stefling
    Aha én is sejtettem egyébként csak kicsit zavaros volt már.. :D sejtettem azt is, hogy kiesik a kövi hónaptól a 290, csak nem voltam benne biztos, de köszi az útbaigazítás! :) jaja kibírom :D
  • ChaosTeam
    https://forgalom.upc.hu/login.php
  • Zinaj
    chello forgalom meresnek mi is a cime?
  • gduck
    Te magad írtad le a választ is 290+170+222=682 682/3=227 300*0.8=240

Szal elérted a 80%-ot (ezek szerint pár GB ide-oda nem számít) ezért jött a figyelmeztetés ;) Gond nem lesz, mert a jövő hónaptól már kiesik a 290GB :) Szal hónap végéig azért +200GB-nál többet ne nagyon töltsél :D Gondolom két napig még kibírod ;)
  • Stefling
    a három hónap:
    290G ; 170G ; 222G , vagy ezeket össze kell adni ? Mert még úgy sem jön ki 3 havi 300G.. szal ezt valahogy nem értem.. bár ha a 3-at összeadom akkor megvan a 80%-so mennyiség..
    Viszont mivel csak 3 hónap átlagát kell nézni akkor ez a szöveg a kövi hónapban már nem lesz ott .. na mind1 2 nap és kiderül : D
    Valaki tud mondani valami okosat?
  • Stefling
    Kezeles.chello.hu:
    " Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön adatforgalma elérte az ÁSZF-ben meghatározott túlzott mértékû használatnak minősülő mennyiség 80%-át. Túlzott mértékû használatnak minősül, ha az Előfizető adatforgalma egymást követő három hónap átlagában 300 GB-ot meghaladja. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben adatforgalma ezt a mennyiséget meghaladja, úgy az Ön sávszélességét maximum 90%-os mértékben csökkenthetjük az adott hónap végéig. Kérjük, vegye ezt figyelembe és tartózkodjon az internethozzáférés túlzott mértékû használatától. "

----- LoL, ehhez nem tudok mit hozzá fűzni, csak annyit, hogy mostmár semmit sem értek.. én úgy tudom, hogy 3 egymást követő hónap nem haladhatom meg a 300G-t, nem ? Márcsak azért sem értem, mert egyik hónapban sem haladtam meg, ezt a mennyiséget, főleg nem az előző hónapban... valaki esetleg tud erre konkrét választ adni? :S
  • Tikal #14827
    talán nézd meg itt :)
  • bertalant18
    Hello

Vásárosnaményban elérhető e a szolgáltatás és ha igen akkor mennyiért? bekötési dijak vagy hasonlok , mert váltani szeretnék :9
    Megéri e ?
    Ha Net+TV rendelek akkor olcsobb?
    Müsörlistát vlk tudna irni vagy linkelmi?
  • bertino
    mint mindenhol.
  • Tikal #14824
    itt legjobban a szolgáltató jár...
  • gduck
    UPC Digitalnál azért van több csomag, hogy ki tudd választani a számodra megfelelőt ;) Pl. a DIGITAL GOLD MOVIE olcsóbb mint a DIGITAL GOLD+HBOMAXPAK és ugyanazt kapod ;) Szal egyrészt az előfizető is jól jár, másrészt a szolgáltató is több pénzt zsebel be! Az igaz, hogy a UPCnél magasabb (szinte 2x) árak vannak, de ezt eddig is tudtuk :( Egyesével meg sose fogjuk tudni összerakni a saját csomagunkat, mert az a szolgáltatónak nagyon nem érdeke :D

Eddig csak jókat hallotam a digikábelről :) Sok csatorna+gyors net+teflon olcsón ;) Azt viszont vedd figyelembe, hogy ott egyenlőre még analóg kábelTV van (csak a neve digi)
  • Tikal #14822
    NG HD-ben elég jo lehet szerintem... :)
  • Tikal #14821
    Tudom mi a kulonbség, éppen ezért nem értem miért van ennyi csomag, több mint most... ja és persze hogy drágábbak a csomagok, és továbbra sem te állítod össze a csomagot, pedig ez lenne a digitális korszak előnye és célja, hogy azt nézel amit akarsz és nem azt amit a pofádba dugnak 8ezerért...
    Tegát van SILVER, GOLD, PLATINUM, silveren belul még háromféle variácio, goldon belul még négy féle variácio, platiunumbol csak egy, mert ugye rájottek hogy a nevéből adodoan ennek vinni kéne mindent...
    ja és persze hogy többet kell fizetnem mert beleteszik a kettő plusz egy HD csatornát, csak azt nem tudom mi lesz ha majd még több HD csati lesz, akkor még többet kell majd fizetnem, ja ha meg minden csatorna HD lesz örülök majd ha 5re lesz elég pénzem? :) Ugyebár lassan minden csaornának HDben kell majd sugározni.... szoval megy a lehuzás, persze megértem hogy uj dolog és a kezdőknek lkell kicsengetni az átállást, de azért tulzásnak tartom amit csinálnak pláne ugy hogy a digikábelnél ugyanaz a csomag internettel egyutt joval olcsobb, persze a minoségét még nem láttam...
    chello bronze 2/1 5ezer ft, digikábel 10/10 2500ft, ja és még a TV hozzá 2700... valakiek van tapasztalata veluk?
  • Balumann
    Jah, hasonló helyzet. Zenecsatornát (Vh1) meg híreket szoktam nézni csak (bár mostmár híreket is inkább neten olvasok egyre inkább).
  • Munch
    Hát én spec. inkább néznék 320x240-ben JÓ műsorokat, mint ezt a sok szennyet HD-ban.
  • Zsoltika 007
    Csak jönnének már..
  • precision
    biztos egyre több hd csatorna lesz
  • Balumann
    De gondolom az idő során egyre több HD csatorna is lesz, nem?
  • gduck
    A digitális csomagnak csak annyi köze van a HD-hez, hogy azt is digitális formátumban sugározzák :D Szal attól még hogy csak 2 HD csati van, az összes többi csati is digitális formátumban kerül továbbításra, mert ugye ez a lényeg és nem a HD :) A HD az más tészta ;) Meg ugye a digitális csomag azért is jó, mert szabadon paraméterezhetők a csomagok és így több pénzt ki lehet sajtolni belőlünk :(
  • Tikal #14814
    hm... miért kinál a upc vagy tizféle digital csomagot, mikor két HD csatorna van, kurvára átláthatatlan, alig van kulonbség koztuk, és olyan szolgáltatásokért kér el több ezret amiért nem kéne, szvsz...
  • tommyg
    ja ismerem