22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Grifidos
    Már ne is haragudj, de szerinted a "szakemberek" mit fognak neked csinálni?
    Kimennek, megnézik, visznek vagy 20 méter utp kábelt és a fal mellett a földön elvezetik. Esetleg, ha másik szobába kerül akkor jól megfúrják a falat valahol, hogy át tudják húzni a kábelt.
    Ne várjál el tőlük olyasmit, hogy kábelcsatonát építenek ki neked a falon bárhol.
  • tompka
    Megszünt a net hűség :) Most már hűség nélkül van, ugyan annyiért :)
  • Piko888
    Hi!

Nem tudjátok hogy a UPC tervezi-e a magyar Eurosport 2-t és a TV6-ot betenni a csatornák közé?
  • tompka
    Az egész lakás átlesz alakítva. Ahol most a gép van, ott egy nagy szekrény lesz. Így nem fér el. Amúgy meg a földön nem szeretem tartani.
  • Grifidos
    Mennyi szakember kell a megfelelő méretű UTP kábel megvételéhez?
  • tompka
    kb hány nap a kiszálás, ha a netet akarnám átvinni a másikszobába és szakszerű upc-s emberekkel akarom megtoldani a zsineget?
  • kryst
    Próbáld meg Deluge-al mit produkál. 1.8-ba engedélyezted a titkosítást.
  • milk41
    seederektől függ...
  • mflex #14885
    bár most felment 100k-ra, de akkor is :DD
  • mflex #14884
    én régebben írtam, hogy soha nem torrenteztem, viszont most töltök le egy iso-t (3 GB), de olyan k..va lassú ,mint az állat..lehet ezen valamit gyorsítani?
    jön 3-10k között :S, mert ha nem én tuti nem szarakodok vele...

1.8.1 beta

thx
  • Munch
    Néha érdemes nyomni egy Stop-Startot torrenteknek és begyorsít...
    'emtommé, de működik. :)
  • PyRex
    igen, nálam is minden ok, 20/20 :D
  • tompka
    Nálam semmi nyoma nincs, nem is volt. Minden rendben van. 10mbitből 10mbit jut a torrentre :)
  • precision
    idiot
  • milk41
  • Munch
    Nemtom mit nyavajogtok, stable 1.8-as utorrenttel minden maxon jön.
  • precision
    egyre több szolgáltató csinálja ezt, külföldön szinte már mindegyik
    szóval, hiába megy át az ember máshova, ha ott is ugyanez fogadja akkor felesleges :)
  • GP2100
    LOL én most is 700-800kB/s sebességel töltök torrentet...(Utorrent-el) Remélem, hogy itt nem lesz "hiba"
  • zyppy
    én bekapcsoltam a dht-t néhány torrent lassan de jön.
  • Grifidos
    Már nincs mit megtépázni. Szerintem...
  • bertino
    ja.
  • bartuczcsaba
    akkor nincs mit tenni?
    nem tok csinálni semmit h jó legyen hanem csak várjak?
  • scs17
    deluge-nál nálam ment rendesen, csak uttorent állt
  • eMTee
    Ez jelenleg nem visszaszorítás, hanem teljes tiltás protokoll szinten. Nem hinném hogy ez állandó maradhat, mivel ez tömeges szolgáltatóváltáshoz vezetne és a kialakult jó upc imázst eléggé megtépázná...
  • bertino
    akkor talán méginkább ráálltak a p2p forgalom visszaszorítására.
  • eMTee
    Pont most akartam kérdezni erről, ezek szt nem egyedi problémáról van szó... Tud vki okot/időt hogy meddig lesz "gond"? Nálam tegnap este óta minden olyan p2p fajta áll amit amúgy csak priorizálni szoktak.
  • scs17
    nálam is ez volta hiba, most jó
  • warrior28
    Náluk van a hiba, itt sem megy, sok helyen szintúgy...
  • bartuczcsaba
    hali
    lenne egy gondom: se flash get-tel se utorrentel nem tok szedni semmi torrentet chello 10M-ás netem van de nem megy sehogy:(
    pls help vki thx ßß
  • bertino
    miskolcon a bajcsy zsilinszkyn van az iroda, nem messze a buza tértől.
    a villamos vonalon kell menni a tiszai felé és egy bazinagy épület egy szerintem bazira észrevehetetlen bejárattal... de a UPC logo ott van fölötte, szal észrevehető.
  • tompka
    Még tegnap a számla megérkezése után rögtön írtam mailt nekik. Sajna itt nálunk bezárták az irodát. A busz meg drága Miskolcra. Ja és azt sem tudom hogy holvan miskolcon az irodájuk. Mondjuk ez a telefonos marhaság is az ő hibájuk. Én nem kértem telefont, de rákényszerítettek. Telefon nélkül nem kötötték volna be a netet. Azaz a régi netet lekapcsolták volna, mivel az előző szolgáltatót megvette a upc. Így döntenem kelett. Vagy vállalom a telefont, így lehetek upc-s, vagy választhattam volna a másik 3szolgáltató közül.
  • bertino
    menj be üfszre és mond le azonnal.
  • tompka
    Öcsém. Mikor márciusban meghoszabbítottam a hbo előfizetést, mondtam telefonon, hogy a tel. szolgáltatást leakarom mondani. Akkor azt mondták hogy jó oké, megkeresnek ez ügyben. Teltek a napok,hetek, hónapok, most jött a díjnetre a számla, és ott virít a 2400Ft-os telefon alap díjcsomag, amit soha nem is használtam, így eddig nem volt a számlán. Csak vmi "hangposta", de ilyen az ismerősömnek is volt, miközben nincs is telefonja.
  • Blekk Síp
    Akkor te sztárabb vagy, mint én. :D
  • PyRex
    nekem az 1.8 beta is
    :d
  • Blekk Síp
    uTorrent 1.8.1 Beta nekem jóh
  • bakvarnyu
    tuttok valami torrent klienst amit nem korlátoznak?
  • tompka
    Nekem az előző szolgáltató modeme (megvette őket a upc) egy bazi nagy motorola dobozban volt, egy bazi nagy álló motorola modem. Aztán jött a upc, a kezében egy kicsike kis karton dobozzal. Abban volt a webstar modem :)
  • milk41
    bocsánatot kérek mindenkitől,nem vettem észre a faq-t
  • milk41
    hali!lehet hogy már kérdezték,de azt nem tudja valaki,hogy a hűségnyilatkozat ellenére is átlehet e váltani a régi csomagról(5mbit) az új csomagra(bronze;10mbit)?