22959
-
Bucsek #14933 kihuztam a rutert, kihuztam a modemet, betotam a rutert, betotam a modemet. :D elment a net, viszsajöt a net. ás most megy a net. mármint eddig jau -
#14932 Nem értem mértnem hívjátok fel őket, én egyből pattogok, és meg is javul. -
#14931 -
Bucsek #14930 XIII. kerben szintén kaksi a net... és ha nincs torrent belőve akkor is. ugyhogy várok. ha nem mulik el 1 héten belül. akkor lesznek itt bajok... -
#14929 próbáltam úgy is, hogy új ip-t kértem, de semmi..másik hálókártyával is (egyik wless, másik kábeles), de semmi -.- -
#14928 Szerintem ez itt nem nagyon chello hiba, amikor nálam ilyen volt, csináltam egy másik ip-címet egy másik hálókártyával, aztán helyrejött. -
#14927 nincs hibaüzenet..várakozik vagy letöltés állapotban leledzenek, de nem indul meg egyik sem..egyszerüen nem tölt se le, se fel..próbálkoztam már úgy, hogy kilöttem tázfalat, vírkert, router nélkül, stb..semmi..próbáltam 3 féle klienst, semmi... dc-nél meg többnyire fel sem enged a hubokra, ha igen, baromi lassan jön be a chat és nem kezd el semmit se letölteni, amit kijelölök -
#14926 A pontos hibajelenség? pl. mit jelent a "torrent nem megy"? mi a hibaüzenet? -
#14925 akkor várok..de szerintem ha 1 hét múlva se megy semmi, akkor 4 évnyi chellózás után áttérek egy másik "hangszerre" -
#14924 semmit ? -
#14923 és az ellen mit tudok én tenni ? mert 100% hogy nem szedtem le még 100 Gb-ot se az elmúlt 2-3 hónapban -.- -
#14922 szolgáltatói korlátozás, 99% -
#14921 úgy néz ki, nem ez a gond..a nodot kilőve sem jó :( -
#14920 azt használok, de eddig nem volt vele gond..nah mindjárt próbálkozok vele.. -
#14919 Véletlenül nem Nod32-őt használsz? Csak ezért mert az IMON modulja bekavarhat... -
#14918 nálam is elkezdte ezt a "nem megy se a torrrent se a dc" játékot.. így visszaolvasva 2-3 oldalt láttam, hogy másnál is jelen van -e probléma..lehet ez ellen tenni valamit ? (felhívni és bacogatni őket) vagy majd elmúlik ? vagy mi a rák van, mit alkotnak ezek már megint ??
próbáltam utorrentet, azoreust titkosítva, de bacnak menni :( -
#14917 nekem jó.
hívd fel őket. -
#14916 baszogatni kell őket telefonon -
chicco24 #14915 Skacok van valakinek gondja a nettel Egerben?
Nekem már 2 napja állandóan szakadozik,és elmegy. 10 percekre visszajön,aztán megint 30-45 percig nincs net.És szinte egész nap ez megy.
Tud valaki róla hogy valami karbantartás lenne,vagy hasonló? -
#14914 Köszi az infót. -
#14913 hát mást nem nagyon vehetnek figyelembe, csak azt amit ők mérnek -
#14912 Ez ugyanaz. -
#14911 https://forgalom.upc.hu -
#14910 Egy buta kérdésem lenne, de mivel nem egyértelmű inkább megkérdezem. A chello is a kezeles.chello.hu oldalon megjelent forgalmi értékeket veszi figyelembe a havi 300gb számításához? Ugyanis néha kicsit kevesebbet számol adatforgalomként mint amennyi valójában volt aznap és nem akarok hó végén pofára esni, hogy átlépem, holott az oldaluk szerint nem. -
#14909 Nekem az uTorrent egy jóideje nem megy. Először ezt csinálta nekem is (nekem 1 KB/s alá ment miután beindult), aztán mostanában is megpróbáltam, mostmeg az oldalak nem jönnek be mellette.
Viszont az Azureus nekem tökéletesen működik (abban is van titkosítás is), próbáld meg. -
#14908 Hm, hogy hogy megszűnt a hűség az összes netcsomagnál? Lehet rájöttek hogy így még kelendőb?:D Mégjó hogy most írtam alá 2 évet tavasszal xD berosálok .. :D -
NormalisEmber #14907 Azt még nem próbáltam, de hátha. A furcsa az egészben, hogy néha felugrik maxra, stabil x ideig, aztán ismét lelassul. A legutóbbi korlátozásnál ilyet nem tapasztaltam, akkor állandóan lassú volt. -
#14906 Deluge sem jó? -
NormalisEmber #14905 Tud már valaki vmilyen megoldást a mostani korlátozásra?
utorrent 1.8.1 beta (build 12024)-et használok, elindul a letöltés 1mbyte-al, aztán hirtelen visszaesik 7-8kbyte-ra./van ahol eleve ilyen sebességgel indul 20-30seeder esetén)
-
Garfield #14904 Olvasnivaló
Kiemelendő:
- 3. oldal, első bekezdés
- 3. oldal, III. pont 2.-3. bekezdés -
Jobson #14903 Sziasztok !
Kellene egy kis segítség. Tegnap rádugtam a netet a laptopra (ahogy hetek óta) és miután visszadugtam a gépre nem akar az outlook csatlakozni a szerverhez, nem jön egy levél se meg és nem is küld el semmit. Ez miért van? köszi.
-
#14902 "Havidíj listaáron: 1.500 Ft/hó
Havidíj 2009. aug. 31-ig szóló hűségnyilatkozat esetén: 800 Ft/hó
A szolgáltatási csomag havonta 800 db zeneszámhoz ad hozzáférést" -
tompka #14901 Upc Music Store :) -
#14900 Teljesen ki kell törölni az µTorrent-et regiszterből is ki kell pucolni, majd újra felrakni. -
#14899 íme a korlátozás ujabb módja ? :| -
Bagoly81 #14898 nekem is detto -
#14897 csak azt vettem észre hogy egy halom torrent még mindig piros -
Bagoly81 #14896 ti nemvettek észre valamiféle újfajta korlátozást?
én azt tapasztaltam, hogy nem sebeség korlát van hanem kapcsolodási korlát a p2p ben. szoval
~30-40 kacsolodásnál többet nemigen tudok-látok sebeség korát nincs de nemis ugrik fel 20megabitre néha 1000 rel néha meg 100 al vagy 30 al jön össze vissza ugrál attol függ menyit, milyen miöségü kapcsolatom van.
más is találkozott ezzel? vagy csak én látom rosszul és másholvan a hiba!?
-
tompka #14895 Na, felhívott a upc. Lemondtam a telefont. Az ügyintéző mondta, hogy az első kérésnek(március) ott van a nyoma a gépben, de nem értette, hogy akkor miért nem cselekedtek. -
tompka #14894 Nem várom el a kábelcsatornát. Nem is kell. Olyan az ajtó a 2szoba között, hogy az ajtó alatt rés van. Ott megy a tv-nek is a kábele. Oda kerülne a netnek is.