UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre nem tudok mit mondani................................

MI az hogy becsületes chello-s?
hát engem már nem érdekel 😊 már nem delugozok😊 dehát devil kért rá idézem õt: "Jó hogy ezt ilyen nyíltan írod ki. Gratulálok! Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol... "
Én becsületes chellos vagyok!
Kedves fórumozók!

Elõször is szeretnék köszönetet mondani do2-nek, aki emailben felhívta a figyelmünket
arra, hogy a Deluge nevezetû torrentkliens továbbra is figyelmen kívül hagyja a
hálózati korlátozásunkat a torrentek felé. A program adatforgalmát elemeztük,
sikerült rajönnünk, hogy mi okozta, a javítás implementálása már folyamatban van.
Barátilag hívnám fel az itt jelenlévõk figyelmét arra, hogy az új rendszer képes lesz
észlelni a Deluge program futását és az ügyfél internetkapcsolata a tárgyhónap végéig
max 128/128kbit/sec sebességre lesz korlátozva.
Ezzel az új rendszerrel az összes felhasználónk érdekeit képviseljük, szeretnénk a
hálózatunkat mindenki számára stabillá, megbízhatóvá tenni akár az esti órákban is.
ez az élet😄
Kazincbarcika
március végétõl van.
Durva: 4emeletes társas házban lakok és össz 4net szolga van itt. Van mibõl választani xD

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

melyik város?
Hát....ööö semmit 😊
Legalább megvan a net teljesítmény. max speed no korlát.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

fos... mit vársz?😄
Én azt nem szeretem ebben a szolgáltatóban hogy Karácsonykor és Ujév-kor nem bírtak küldeni egy mailt hogy bolgok karit,buék.
Nem nagy teher lett volna. Egy jó nagy körüzenet és elmegy mindenkinek.
A régi szolgáltatóm legalább küldött.
De ezeknél semmi tájékoztató! Ha karbantartás van,max a városi tv-re kitesznek egy 5soros üzenetet.Csak az semmit nem ér. 4-5óránként látom ugyan azt, így nem ülök egy egész napot a tv elõtt.

Valaki aki jártas a webszerkesztésben és segítene nekem az privizzen már😊
bertino
igen

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sephi
Sziasztok.

5 megabites netem lett a napokban az UPC-tol.

Sajanaltos modon, valami fortelemesen lassan jonek a letoltesek , foleg a torrentrol ilyen 60 / 70 KB a max.

Ezen lehet e segiteni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a lefagyás alatt az internetre gondoltam 😄
nézegetném igen, a chatigg el is jutottam de ott hogy név mezõ meg ijenek... nemtallátam gondolom rosszul hozta be a honlapot. köszi azért 😊

most is ijen word dokumentumkent hozta be a sg forumat. 😞
Dj Faustus
"van valami elérhetõsége a chellonak a telefonon kivul?"
UPC honlapját nézegesd:
Kapcsolatfelvételi ûrlap
Ügyfélszolgálati irodák
Chat

Ja és mielõtt írogatnál, bemennél az ügyfélszolgálatra olvasd el az ÁSZF-fet, és nézd át a gépedet (már ha "lefagy" - mert a gépedért nem az UPC felel).

szokásos minöségi szolgáltatás <#buck>
vazzzze mivan most a cselloval? nekem szakad hébehoba 4percenként... (XIII.ker)
bertino
-.-

PyRex
lol 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Én kérek elnézést! 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mighty
Es ezek nemelyike szavazatkepes...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PyRex
az elõzõ oldalon kb. 2-3 ember megint nem értette, hogy mi az, hogy az utolsó 3 hónap átlaga nem lépheti túl a 250GB-ot...

Ez most mi?
PyRex
Azért azon jókat röhögök, hogy embereknek KURVA FINGJUK nincs arról, hogy mit jelent az "átlag" szó. Mikor is tanultunk átlagszámítást? Általános iskola?

jé hova lett a korábbi beirásom ? nem szabad leirni azt a deluge torrent kliens ? hát bakker... Na mind1 én már nem szenvedek ilyen deluge torrentekkel van ennél sokkal jobb.. és azért ne töröljétek a hozzászólásomat, mert a chello megtudja ezt a progit és tesz ellene vmit.. már úgyis tud róla az tuti. utorrent a király max letöltéssel😊
én is 10 emgabites vok 1.2 m-vel szedtem 😊
😊 Max letöltés mit jelent?

Én 10mibtes vagyok
Jó hogy ezt ilyen nyíltan írod ki. Gratulálok! Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol...
Barpi
Köszi a választ, akkor inkább lemondom és nézek mást. 😞 Én azt hittem itt is úgy van, mint pl a vodánál. Lejár a hûség de megy minden tovább mint korábban.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

A hûséget hosszabbítani kell, különben teljes áron számláznak.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Barpi
Sziasztok. A hûségidõ lejárta után kell új szerzõdés, és ezzel együtt legalább 1 éves hûségnyilatkozat, vagy mehet simán az addigi áron a net?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

bertino
vagy pedig simán prov és kész

Dj Faustus
http://provisioning.chello.hu/ - ha jól tudom itt kell "regiszztrálnod" az új hálókártyát

CzGobe
Légyszi azt mondjátok meg, h mit kell csinálnom, ha új gépben új halókártyával akarok netezni, mert nem engedett^^

eom$

Met
de akkor nem mondják azt, hogy "õõõõõõ, én ahho' nem étek"?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Valaki írjon már egy privit akinek van oldala a blog.hu-n😊 thx
Köszönöm. 😊 Ha valamit nem tudok kérdezek😊
Dj Faustus
Paint.NET, Gimp, Photoshop, Paint Shop Pro - ha sima statikus kép kell
Macromedia Flash, Swish Max - ha mozgó, animált, vektorgrafikus kell

Sziasztok!

Igaz ez nem idevaló kérdés, de ez már úgyis egy jólkiforrt kis társaság. A segítségeteket szeretém kérni, olyan programot keresnék amiben tudnék egyszerûen, könnyen bannert készíteni a blog oldalmhoz. Valami öttlet, hogy melyik progival?

Thanks.
bakvarnyu
<#hehe>

zeki
Már azt hittem csak én használom ezt a "Cigánykodásos"megoldást <#nyes>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

bocsi, erre ment: #12870

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Azt a gombot nyomd meg, hogy elõfizetni akarsz! Akkor egyböl felkapják a telót 😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Met
biztos azt is priozilálják (ezt nem így kell írni azthiszem 😄)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PíszLávJuniti
az lenne.
ezekszerint már a telefon automatiájuk is beadta a kulcsot 😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Casseus
1221 azügyfélszolgálat száma?

Már 20 perce próbálgatom de azt irja a teló hogy foglalt a hálózat. Más számokat tudok hivni😞

ha te azt tudnád...^^

precision
akkor talán az xbox topikban kéne érdeklõdnöd...
chello minden routerrel megy

Bazinga!

Márkára tipusra gondoltam-
Azért kérdeztem mert nem mindegyikkel mûködik együtt.
precision
bármilyen cable/dsl router
számtech boltokban csak ilyeneket árulnak

Bazinga!