UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MI az hogy becsületes chello-s?
Én becsületes chellos vagyok!
Elõször is szeretnék köszönetet mondani do2-nek, aki emailben felhívta a figyelmünket
arra, hogy a Deluge nevezetû torrentkliens továbbra is figyelmen kívül hagyja a
hálózati korlátozásunkat a torrentek felé. A program adatforgalmát elemeztük,
sikerült rajönnünk, hogy mi okozta, a javítás implementálása már folyamatban van.
Barátilag hívnám fel az itt jelenlévõk figyelmét arra, hogy az új rendszer képes lesz
észlelni a Deluge program futását és az ügyfél internetkapcsolata a tárgyhónap végéig
max 128/128kbit/sec sebességre lesz korlátozva.
Ezzel az új rendszerrel az összes felhasználónk érdekeit képviseljük, szeretnénk a
hálózatunkat mindenki számára stabillá, megbízhatóvá tenni akár az esti órákban is.
március végétõl van.
Durva: 4emeletes társas házban lakok és össz 4net szolga van itt. Van mibõl választani xD
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Legalább megvan a net teljesítmény. max speed no korlát.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Nem nagy teher lett volna. Egy jó nagy körüzenet és elmegy mindenkinek.
A régi szolgáltatóm legalább küldött.
De ezeknél semmi tájékoztató! Ha karbantartás van,max a városi tv-re kitesznek egy 5soros üzenetet.Csak az semmit nem ér. 4-5óránként látom ugyan azt, így nem ülök egy egész napot a tv elõtt.
5 megabites netem lett a napokban az UPC-tol.
Sajanaltos modon, valami fortelemesen lassan jonek a letoltesek , foleg a torrentrol ilyen 60 / 70 KB a max.
Ezen lehet e segiteni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
most is ijen word dokumentumkent hozta be a sg forumat. 😞
UPC honlapját nézegesd:
Kapcsolatfelvételi ûrlap
Ügyfélszolgálati irodák
Chat
Ja és mielõtt írogatnál, bemennél az ügyfélszolgálatra olvasd el az ÁSZF-fet, és nézd át a gépedet (már ha "lefagy" - mert a gépedért nem az UPC felel).
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Én 10mibtes vagyok
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
eom$
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Macromedia Flash, Swish Max - ha mozgó, animált, vektorgrafikus kell
Igaz ez nem idevaló kérdés, de ez már úgyis egy jólkiforrt kis társaság. A segítségeteket szeretém kérni, olyan programot keresnék amiben tudnék egyszerûen, könnyen bannert készíteni a blog oldalmhoz. Valami öttlet, hogy melyik progival?
Thanks.
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ezekszerint már a telefon automatiájuk is beadta a kulcsot 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Már 20 perce próbálgatom de azt irja a teló hogy foglalt a hálózat. Más számokat tudok hivni😞
ha te azt tudnád...^^