UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azok a területek, ahol elérhetõ legalább 10Mbit Diginet, az Debrecen 2-5%-a, magyarul a lakótelepek egy része! A többi vonalas terület 1-2 Mbittel.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Csak Baján vette meg a fibernet a tvnetworkos hálózatot,máshol nem és az is modemes terület volt csak...
Debrecen nagyrésze már le van fedve és nyáron 80%os lessz a lefedettség...kiváncsi leszek,ha Db-t elveszti a Upc akkor azt már észreveszi-e....
Budapest ,Dunaújváros ,Miskolc,Székesfehérvár,Pécs,Veszprém területen is szépen halad a digi....ezt meg sztem már tuti észreveszi.
szted mindenki szolgáltatónál dolgozik ? egyáltalán nem, de akik igen, azok letöltés szempontjából a leges legjobb helyzetben vannak, annyival jön a cucc, amennyit bír a kábel.
azokra gondolj, akik vidéken vannak, mit szólsz egyébként a diginet terjedéséhez ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TVnetwork akkor nem megy csõdbe egyébként? Valaki irogatott ilyet itt nemrég. Az Icenet honlapját mért nem lehet elérni?
Digi 10/10-es 2500/hó
15/15-as 3500/hó
20/20-as 4500/hó
hûség nincs
Tvnetwork icenet:
10/10es 2500/hó
20/10es 4500/hó
30/10es 6500/hó
itt sem kötelezõ a hûség!
a upc-nél meg 9ropi a 10-es net ...
De igy, hogy bent full 100/100mbittel tudok torrentezni, otthonra bõven elég a legminimumabb csomag is 😊
torrentnél: le 30Mbit/s mindig megvan(3300) ha seedelnek rendesen...
up 10Mbit/s mindig megvan....(1100-1200)
szakadozás,kimaradás sincs....
ideje lenne már a upc-nek felnönie és semmi p2p korlát,meg forgalmi korlátot szabnia....
megjegyzem mielött átmentem a tvnetworkhoz 2 évig upc-s voltam!!
Majd talán észhez kap a upc ha elvesziti ügyfeleinek 30%-át....Debrecenben most úgy is mindenki csak lemondani megy be az ügyfélszolgálathoz!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A most jövõ meg ha csak egyszer is benyomom a torrentet akkor onnantól kész kampec?
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Tudom, most jön az a duma, hogy nem kötelezõ chello-snak lenni... Erre azt mondom én: "Jó" üzletpolitika!
Ne a felhasználókat ba...átok hanem csináljatok normlis szervert ami bírja a torrentezést és minden mást ne pedig korlátozzatok!
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Nem pont kenyér-nél. Nnálunk az egyik jó kedves boltos nagyon kedves.
(pl olcsóbban ad vmit)
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Fizetési határidõ? Hát igen... Nem mindenkinek úgy jön össze a lóvé, vagy nem annyit keres mint egyes emberek.
Aki warezról az már nem ügyfél?
-nem nonstop warezzal lassítanák a hálózatot, az ügyfelek elégedettek lehetnének, mert gyors lenne a böngészés
-jobban odafigyelnének a számlákra és a fizetési határidõkre, a dolgozóknak nem a fizetési felszólitásokra menne el a munkaidejük egy része, hanem jobban oda tudnának figyelni az ügyfelekre
-Ha több éve ugyanabba a boltba jársz kenyeret venni, akkor cserébe minden 10. kenyeret ingyen kapod, vagy mindegyiket X%-al olcsóbban?
- nem lenne lassú a böngészés
- jobban odafigyelnének az ügyfelekre
- esetleg aki több éve UPC-s/Chello-s , kapna valami kedvezményt a hûségért.
...stb.
Ha veszel egy autót, ami 200-al tud menni, azt sem használhatod ki a városban, mert a rendõr megbüntet. Amikor senki nem látja, akkor mész vele max-al de nem egész honapban bármikor bármerre.
www.gvh.hu
A baj azzal van hogy miért nem így hirdetik akkor a netet:
Adatforgalomban majdnem korlátlan használat.
"max 128/128kbit/sec sebességre lesz korlátozva."
az laza
Igazából azt nem értem, hogy az éveken át tartó 30GB-os korlát eltörlése után most ahelyett hogy az emberek elégedettek lennének, elkezdenek kiakadni egy 250GB-os a felhasználók 99.99% által sosem elért határ miatt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
És arra mi a válasz, hogy a 10mibtes net, krvára nem 10mibtes már... Lassú a böngészés és átlagban 5-7 mbmitet mér...no?