UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icenet

rákatt debrecnre és azon belül vannak csomagok....ott van az icenet is...
hát én meg pont az ellenkezõjét hallottam,hogy nagyon ok pingek vannak....nekem is 20 itthon 40-60 max külföldön mondjuk ez tvnetwork.
okés, a honlapját meg tudod adni az icenetnek? Google nem találja, az icenet.hu meg nem jó.
ez nagyon nem így van sajna 😞
azok a területek, ahol elérhetõ legalább 10Mbit Diginet, az Debrecen 2-5%-a, magyarul a lakótelepek egy része! A többi vonalas terület 1-2 Mbittel.

hát az a hir járja a digirõl hogy játszani nem lehet vele... bár ezt csak pár cod4-s haver mondja. én hiszek nekik
Ne fárassz már 😉))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nem megy csödbe nem is értem hol olvastad.
Csak Baján vette meg a fibernet a tvnetworkos hálózatot,máshol nem és az is modemes terület volt csak...
és hogy tudsz 100Mbittel torrentezni UPC-s hálózatból? Ezek szerint valahogy kikpcsolható a korlátozás. Ha olyan rendes vagy, ahogy írod, akkor oszd meg velünk az infót légy szíves!

a digi meg szépen halad a terlyeszkedésbe....

Debrecen nagyrésze már le van fedve és nyáron 80%os lessz a lefedettség...kiváncsi leszek,ha Db-t elveszti a Upc akkor azt már észreveszi-e....

Budapest ,Dunaújváros ,Miskolc,Székesfehérvár,Pécs,Veszprém területen is szépen halad a digi....ezt meg sztem már tuti észreveszi.
bertino
minden szolgálatatónak gyakorlatilag bérelt vonala van, ez köztudott.

szted mindenki szolgáltatónál dolgozik ? egyáltalán nem, de akik igen, azok letöltés szempontjából a leges legjobb helyzetben vannak, annyival jön a cucc, amennyit bír a kábel.

azokra gondolj, akik vidéken vannak, mit szólsz egyébként a diginet terjedéséhez ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

persze,,, majd a complex jogtárat😄 mi?
gondolom csak legális tartalmat töltesz le torrentrõl a 100mbittel...

TVnetwork akkor nem megy csõdbe egyébként? Valaki irogatott ilyet itt nemrég. Az Icenet honlapját mért nem lehet elérni?
az árak meg sokkal alacsonyabbak

Digi 10/10-es 2500/hó
15/15-as 3500/hó
20/20-as 4500/hó

hûség nincs

Tvnetwork icenet:
10/10es 2500/hó
20/10es 4500/hó
30/10es 6500/hó

itt sem kötelezõ a hûség!

a upc-nél meg 9ropi a 10-es net ...
hm... pfff
Ha itt bent cégen belül nem lenne mobil rack-em és nem 100MBit full le/feltöltési sebességem lenne, és otthon lenne lehetõségem tvnetworksöt használni(a fõ hátránya a tvnetworksnek hogy sehol se érhetõ el, ezért nem is igen konkurenciája globálisan egyik szolgnak se, csak ott verhetetlen ahol lehet használni, az meg nem kelti fel a szolgaáltatók érdeklõdését) akkor valószinüleg munkahelytõl függetlenül én is hozzád hasonlóként tennék, rögtön tvnetworkre fizetnék elõ😊

De igy, hogy bent full 100/100mbittel tudok torrentezni, otthonra bõven elég a legminimumabb csomag is 😊
ja és ha nem volt teljesen érthetõ...

torrentnél: le 30Mbit/s mindig megvan(3300) ha seedelnek rendesen...
up 10Mbit/s mindig megvan....(1100-1200)

szakadozás,kimaradás sincs....
Nem célom a tüzet szitani, csak leirtam pár dolgot. Nyilván nem hivatalos felkérésbõl vagyok itt, csak gondoltam megosztok veletek néhány dolgot. Lehet engem szidni, de nem én vagyok a cég, nem én vagyok a szerver, nem én kapcsolgatom ki/be a netet, csak egy dolgozó vagyok. Érdekes világban élünk, hogy ahelyett, hogy egy személynek, aki esetleg inkognitóban is, de veszi a fáradtságot és információkat oszt meg, ahelyett, hogy hálásak lennénk, elkezdjük támadni. Nem vagyok a upc fõnöke, nem függ a fizetésem a bevételtõl, ugyanolyan munkaerõ vagyok mint bármelyikõtök itt. Gondoltam kiváncsiak vagytok infókra, de azért, hogy elkezdjenek 'baszogatni' azért nem pazarlom a saját szabadidõmet(miután pénzt nem kapok azért, hogy itt társalgok). Megvédenem nem kell a upc-t, nem is célom. Ily módon ezeket a felesleges támadásokat értelmetlennek tartom.
csak annyit reagálva erre,hogy a tvnetworknél meg ott van az icenet...és ott a 30megás net az 30megás...torrent is mindig kakaóval jön és az up is 10. mindig megvan...ping 20körül van...korlát nincs(nincs abszolute)....tehát akkor a tvnetworkos autót én tényleg mindig max kitom hajtani....,de ugyanezt elmondhatja a digis szolgáltasát használó is....

ideje lenne már a upc-nek felnönie és semmi p2p korlát,meg forgalmi korlátot szabnia....

megjegyzem mielött átmentem a tvnetworkhoz 2 évig upc-s voltam!!
Majd talán észhez kap a upc ha elvesziti ügyfeleinek 30%-át....Debrecenben most úgy is mindenki csak lemondani megy be az ügyfélszolgálathoz!
Akkor kapja be.
Met
Hagyjátok már, tuti nem upc-s dolgozó, valakinek az alregje, hogy szítsa itt a tüzet....

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

A mostani úgy általában hogy mûködik? Mert pl. egyik városban keményen korlátoznak a másikban nem.
A most jövõ meg ha csak egyszer is benyomom a torrentet akkor onnantól kész kampec?

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Érdekes a többi szolgáltató nem vergõdik...
Tudom, most jön az a duma, hogy nem kötelezõ chello-snak lenni... Erre azt mondom én: "Jó" üzletpolitika!
Kedves UPC Dolgozo!
Ne a felhasználókat ba...átok hanem csináljatok normlis szervert ami bírja a torrentezést és minden mást ne pedig korlátozzatok!

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

Hûségkártya... lásd. Cora.
Melyik korlátozásra gondolsz? A 128/128-as csak a torrenthasználatra fog vonatkozni. Mármint akinél torrent fut és ezt a rendszer észleli, annak kapcsolata automatikusan korlátozva lesz a hónap végéig.
"Ha több éve ugyanabba a boltba jársz kenyeret venni, akkor cserébe minden 10. kenyeret ingyen kapod, vagy mindegyiket X%-al olcsóbban?"

Nem pont kenyér-nél. Nnálunk az egyik jó kedves boltos nagyon kedves.
(pl olcsóbban ad vmit)

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

ne keverd már össze az ABC-t a szolgáltatásokkal...

Fizetési határidõ? Hát igen... Nem mindenkinek úgy jön össze a lóvé, vagy nem annyit keres mint egyes emberek.
Aki warezról az már nem ügyfél?
Mi alapján van korlátozás? Függ a városi hálózattól?

Ha az emberek
-nem nonstop warezzal lassítanák a hálózatot, az ügyfelek elégedettek lehetnének, mert gyors lenne a böngészés

-jobban odafigyelnének a számlákra és a fizetési határidõkre, a dolgozóknak nem a fizetési felszólitásokra menne el a munkaidejük egy része, hanem jobban oda tudnának figyelni az ügyfelekre

-Ha több éve ugyanabba a boltba jársz kenyeret venni, akkor cserébe minden 10. kenyeret ingyen kapod, vagy mindegyiket X%-al olcsóbban?
Ezt a hûség dolgot támogatom, én már vagy 5 éve upc-s vagyok
Akkor lennék elégedett, HA

- nem lenne lassú a böngészés
- jobban odafigyelnének az ügyfelekre
- esetleg aki több éve UPC-s/Chello-s , kapna valami kedvezményt a hûségért.

...stb.
Ezt úgy hívják, hogy 'Fair Use Policy'.

Ha veszel egy autót, ami 200-al tud menni, azt sem használhatod ki a városban, mert a rendõr megbüntet. Amikor senki nem látja, akkor mész vele max-al de nem egész honapban bármikor bármerre.
Hát persze. Így kéne ezt reklámozni! Nem? Vagy csak én "töröm a magyartot"?
www.gvh.hu
Devil irjak a fogyasztóvédelemnek is ? Hátha ezzel rendbehozok valamit
Benne van az a szó hogy "majdnem" 😊

Hogy is hívják ezt? A fogyasztó megtévesztése?
Nem ezzel van a baj mert én sem lövök el 250-gb-ot.
A baj azzal van hogy miért nem így hirdetik akkor a netet:

Adatforgalomban majdnem korlátlan használat.
Vissza a Kõkorszakba!
"max 128/128kbit/sec sebességre lesz korlátozva."
az laza

Kedves Devilk. Egy átlagos felhasználó egy hónapban összesen 10GB-ot sem tölt le. Az extreme felhasználók letöltési szokása sem haladja meg a 100GB havi forgalmat. A 250GB egy akkora mennyiség, ami már a hálózat kárára válik, folyamatos le-, illetve feltöltés, amit nem célunk támogatni.
Igazából azt nem értem, hogy az éveken át tartó 30GB-os korlát eltörlése után most ahelyett hogy az emberek elégedettek lennének, elkezdenek kiakadni egy 250GB-os a felhasználók 99.99% által sosem elért határ miatt.
bertino
LOLLLLLLL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Erre nem tudok mit mondani haver...
...
Te tényleg nagyon hülye vagy bazz'..... Vagy csak megjátszod?
Hát én azt hittem hogy erre kértél😞 akkor félreértés volt😞 most már mindegy
"Miért nem küldtél e-mail a chello-nak is?! lol... "
Ki kiért téged valamire is?
És mi a helyzet a 750gb-t átlag letöltéssel 3 hónapra vetítve?
én csak azt tettem amire kértél, miért baj ?
Kedves devilk. Dolgozunk a problémán. Éppen ez az oka annak, hogy a torrentkliensek adatforgalmát csökkentjük, mert ez az összes többi ügyfél sebességére is kihatással van. Azt reméljük, hogy a Deluge korlátozása után minden becsületes felhasználónk ismét élvezheti a szolgáltatás maximális sebességét.
"Kedves" UPC DOLGOZÓ!

És arra mi a válasz, hogy a 10mibtes net, krvára nem 10mibtes már... Lassú a böngészés és átlagban 5-7 mbmitet mér...no?