22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • mflex #15013
    Én nem használok Windows-t, de zárjuk a témát... nálam nem jó.. ennyi.

Amúgy sem vagyok "torrentbuzi", szóval engem kurvára nem érdekel, csak megkértek, hogy szedjek le pár dolgot.

• lima28
    Akárhogyis de nekem tökéletes:) Elgondolkodni kellene hogyan is korlátoz akkor valójában az úpécé....

- Az én tapasztalom az hogy számít milyen az op rendszer, a másik gépen most is xp van és a torrent nem megy rajta....szóval nem mindegy ez sem..

- Az én meglátásom hogy az úpécé nem azon a módon szűr ahogyan az a neten elterjedt.
    - Tessék kipróbálni! Csak nyertek rajta!
  • Vegas
    winfos ápdételve vane? nekem is volt anno hogy egy régiebbi wint dobtam fel és pingeltem mint az atom aztán frissítettem és tádá :s
  • WAYNEEE
    1 honapja rossz kb.
  • mflex #15009
    Pécs
  • PyRex
    merre laksz? :)
  • mflex #15007
    Ez baromság...

Linux vagy nem linux ...ugyanolyan lassú ennél a buzeránsoknál. épp ma kezdtek az utcába feltúrni mindent, ami elég idegesítő volt, de aztán láttam , hogy ez a digi...

na végre.
  • gduck
    Ezzel a "zombi" gépek e-mail áradata lesz megállítva :D
  • precision
    nem értem defaulton miért tiltják, ha utána úgyis kikapcsolható a tiltás
    sok gmail smtp -t használó fog értetlenkedni emiatt hogy miért nem tud levelet küldeni :)
  • gduck
    Ha valaki esetleg nem tudna róla:

"Tájékoztatjuk Tisztelt upc internet Előfizetőinket, hogy társaságunk az internethálózat, az előfizetők védelme, valamint az előfizetők számítógépe és az azon tárolt adatok megóvásának és biztonságának, elsősorban a kéretlen levélküldések megakadályozásának érdekében 2008. október 1-jétől az internet ÁSZF 4.4 pontja értelmében alapbeállításként automatikusan, tartalmi vizsgálat és rögzítés nélkül letiltja az olyan, SMTP-alapú e-mail küldést, mely nem a társaságunk e-mail szerverén át zajlik. Ez a beállítás azonban a változás életbelépésnek napjától a http://forgalom.upc.hu oldalon keresztül egyénileg bármikor módosítható. A szolgáltatásunkhoz beállított email-hozzáféréseket és a bármely webes felületen keresztüli levelezést (webmail) ez a módosítás nem érinti."

Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem csak a UPC mail szerverén keresztül küld levelet, akkor azt holnaptól csak akkor tudja megtenni, ha a külső MAIL szervert engedélyezi!!
  • precision
    lehet linuxra van vmi torrent kliens ami tökéletesen titkosítja az adatcsomagokat így nem látszik hogy p2p/torrent, ezért az nem korlátozódik le

de amugy ja, nem oprendszer hanem kliens kérdése az egész
  • Garfield
    Ne bazz, én eddig úgy tudtam, hogy az sem mindegy, milyen egérpadot használok...

• Nagydög
    Ami esetunkben egy tevedesen alapul. A torrent szures nem fugg az oprendszertol.
  • lima28
    Még annyit,hogy ez nem valami reklám hanem egy nálam második hete tökéletesen működő megoldás.
  • lima28
    kellemes napot!

Csak annyit hogy tessék linux op rendszert használni és minden tökéletesen működni fog! Legyen szó bármiről! Az UPC csak szövegel arról hogyan szűri a torrent kéréseit:)

A linux számára elérhetetlen:)

Gondoltam csak szólok:)

• PyRex
    nekem nem függ ettől, ha netlimiterrel a feltöltést limitálom pl. 50kbyte-ra, akkor is ez a helyzet
  • Stefling
    Ez nállam is kopra így van, de sztem vagy azért, mert a feltöltés is megy a letöltéssel egy időben, vagy mert maxxal töltesz fel, na akkor aztán nagyon lassan töltödnek be még olyan odlalak is, amit 1 sec alatt betöltene..
  • Mighty
    Volt valamikor is jó a net nálad?
  • WAYNEEE
    hát megcisnáltam, xp vadiuj szval virusom tuti nem lehet, modempihi után sem müxik...és azt mondják mert felhivtam őket hogy a hálózatukba sincs hiba mert megnézték, nálam lesz a probléma a gépen vagy valahol...persze mondom...ja és azt csinálnák hogy 2000ft-ért átdugnák másik gépre és megnéznék hogy azon is ilyen a net....... :DDDDDDDD ennyi...
    meg a másik "segitség"ük az volt hogy cseréljem ki a kábelt a modem és a égp közöttt....ne nevettessenek már.........:\ szoval még mindig nemtudom ilyenkor mi van.
  • mflex #14994
    2.4-el nálam sosem jött , egyszer felment 1.1 -re kb 1 percig majd hírtelen vissza 0és 5 k közé, pedig seeder van rendesen.
  • PyRex
    érdekes, hogy nálam meg a fordított a helyzet.

ha megy a torrent kliens, akkor kb. lehetetlen netezni. a torrent az jön 2,4MByte / sec sebességgel (ha van megfelelő seeder), de a weboldalak betöltése meg kb. tizedére lassul, néha időtúllépés van, stb. Ja és még az a furcsa, hogy ha elindítom a torrent klienst, akkor nem azonnal lassul be a weboldalak betöltése, hanem csak pár óra múlva, furcsa.
  • mflex #14992
    5 napja próbálom leszedni, mert megkértek rá, de már kurvára unom.
  • mflex #14991
    Utálom a torrentet :DD Kint külföldön ilyen gondom nincsen, csa mikor hazajövök.

gold:

• mila69en
    vagy a szomszédok viszek a netet
  • ChaosTeam
    Próbáld meg áramtalanítani a modemet - és a routert is, (ha van) olyan 5-10 percre utána dugd vissza és nézd meg jobb lett-e.

Másik fele, 1 vírus illetve trójai kereső lefuttatása se árthat, ki tudja milyen rejtett progi fut a gépeden, ami zabálja a netet ...

Ha ez se segít, akkor vagy a hálózat a xar, vagy a modem/router :D
  • mila69en
    a szomszédok?:D
  • WAYNEEE
    pls help me valaki hogy mit tegyek...szolgáltató nem tud semmit...szomszédok állitólag nem terhelhetnek...nem megy semmi olyan program ami terhelné a netet.......szóval végleg nemtudom mi lehet a baj :(:(
  • WAYNEEE
    mindenhol
  • ChaosTeam
    Minden szerveren ekkora a pinged vagy csak 1-1 szervert próbálsz?
  • WAYNEEE
    nekem nem lehet vele cs-zni mert most is az ms-ek 1400-ra ugrálnak fel, és a legjobb hogy a chello-sok sem tudják mi a gáz. olyan érdekes.......a rák megeszi mindet......
  • HunnernesKonge
    A tiéd lehet hogy az, nekem speciel magyar CS szerveren 8-12es, németen 30-35ös pingem van
  • mila69en
    és amijást észreveszem hogy korlátozzák a torrentem:D az volt az utolso hónap hogy kifizetem a chellotXD aztán húzok a digihez bár igy is úgy is ez lesz csak rohadjanak meg, hogy itt nincs bezzeg a szomszéd utcában van:S remélem itt is mihamarabb bővítenek
  • mila69en
    hát jóhogy nem az én hibámból szívnak a többiek teee
  • tompka
    Itt elkezdtek ásni, sőtt több házhoz már elhúztak vmi nagy vastag fekete kábelt/csövet. Nemrég pár utcába volt bedobva a digi lapja. De hogy itt majd lenne azt nem közölték :)
  • Nagydög
    Vagy eleve titkosit a kliensed, vagy meg nem konfigoltak be a rendszert a te kliensed csomagjai ellen. Egyebkent igazad is van. Szivjanak a tobbiek! A lenyeg az, hogy neked tiz perc alatt lent legyen a "Sikamlos hatso bejarat" cimu film.
  • WAYNEEE
    online játékra totál alkalmatlan ez az internet...
    ne mond már hogy a kliensben kell állitanom rajta, hogy tudjak játszani :DDDDDDD
  • mila69en
    akár szűri akár nem én maxon töltök mindig(persze csak a megfelelő seederrel levőket) és nincs semmiféle titkosítás:DD és eszem ágában sincs lekorlátozni saját magamXDD
  • TomDantes
    ööö izé. Titkosítást? Azt hogy? utorrent 1.8.1-em van, jön ahogy jön ,nem olyan rossz...lehet be is van kapcsolva kapásból a titkosítás?

Na csak azért kérdezek hülyéket, mert sehol nem látok olyat hogy titkosítás
  • Nagydög
    Megegyszer a gyengebbek kedveert: A UPC szuri a torrent csomagokat(traffic shaping) nem csak azert, mert gonoszak es irigyek, hanem azert is, hogy maradjon savszelesseg pl. online jatekokra, a p2p alkalmazasok ugyanis hajlamosak felzabalni a teljes rendelkezesre allo savszelesseget. Az ugy ellen a csomagok titkositasa a megoldas, mivel igy az ISP szervere nem tudja korlatozandokent azonositani. Tessek tehat a kliensekben bekapcsolni a titkositas, es egy kis onmersekletet tanusitva korlatozni a sebesseget!
  • Tigristank
    Jöhetnének már Káposztásmegyerre is. :)