UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kryst
Én csak azt nem értem, ha FTP-rõl töltök le 250GB-ot, az nem terheli a rendszert, csak ha torrentrõl? Ha, mindenki Web-rõl töltene, akkor a Webes letöltést korlátoznák?

Azzal nincs gond, annak csinálják a helyet 😊

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

FTP nálam kiválló. semmi gond.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Met
elõbb utóbb azt is lekorlátozzák...
kár volt sebességet emelni, emeltek volna a havi forgalmi limiten és nem lett volna semmi gond

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mert akkor végül mi lett a vita vége? le lehet korlátozni a deluge-t is vagy nem?

Zinaj
Ma rendeltem egy medium csomagot!
FTP-n szokott gond lenni?Ha már annyira torrent-eztek!

i7 azt szevasztok :P

Az oké hogy nálam nincs, de a városban sehol sincs? Azé ... Akkor itt egyszerre fogják rátenni a korlátot? Mert akkor az új júpíszí itt leis húzhatja a rolót. Errõl ennyit! Rögtön mindenki szerzõdést bontana.
Mindíg van vmi akció itt ami helyi. Azaz máshol ilyen nincs 😊
pl ingyen 1-2hónap,ajándék,ingyen bekötés belépési díj nékül. Van élet 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

PyRex
nem tudom mikor, de nem hiszem hogy bárkirõl is elfeledkezne a chello 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Akkor most mi is megszívjuk ezzel?

PyRex
xboxyde is p2p, ráadásul éppen torrent, és mind legális. csomót szoktam onnan tölteni, azaz régebben csomót töltöttem...

És ha Steamrõl töltök? Tudtommal az is P2P...

PyRex
nyugi nálam is ez volt hónapokig... aztán korlátozták itt is, ott is fogják 😊

Met
szerintem az ár különbözet

Aszem igen

precision
és nem tudod hogy mennyit?

Bazinga!

Hogyha én nagyobb netre akarok váltani úgy hogy még van hátra fél év a hûségnyilatkozatból akkor megohhszabodik a hûségnyilatkozat?
Nekem lesz 😊
Most is van állítólag vmi hogy lassú a torrent. Itt semmi hatása. Senkinél semmi. 😊

bárcsak neked lenne igazad
Most is 580al tolom a torrentet. 😊 Itt nem lesz semmi korlát<#hehe>

Igen jól tudod.
PyRex
jól

precision
hülye voltam én is hogy aláírtam még egy évet extreme -re
jól rémlik hogy a "downgradelõdés" pénzbe kerül hûség alatt?

Bazinga!

PyRex
én lehet, hogy mediumra váltok, de hûség nélkül pár hónapig, amíg eldöntöm, hogy maradjak-e a chellonál...

Met
én meg váltok médiumra, minek az extreme amikor nem tudom kihasználni...

precision
ennyi 😊
NSD szavának legalább lehet hinni

Bazinga!

mozesapo
Mi fut be, hova? Na azért ekkora hülyeségeket csak olyan írhat, akinek fogalma sincs az egészrõl. Ja, direkt a te kedvedért ott az optika az UPC központban a Kinizsi utcában, jaj, ez már fáj, hogy te mennyi hülyeséget hordasz itt össze. Inkább menj, és verd ki a "100/100Mbit van a munkahelyemen" idézetedre. Jó lenne ha inkább elt*karodnál máshova az ilyen hülyeségeiddel.
Csak tudnám mióta van a Kinizsi utca a Hegedüs Gyulában?!

PyRex
köszi, pont most akartam ott utánaolvasni 😊) egyébként az ilyen mértékû korlátozás szerintem is durva lenne, ha meg mégis megteszik, akkor bárki lemondhatja a chello elõfizetést, hiszen az ÁSZF az elõfizetõ hátrányára változik egyoldalúan...

Pyro, hwsw fórumon egy némileg autentikusabb forrás (NSD) hülyeségnek minõsítette a UPCdolgozó által összehordott 128/128-as okosságot...
PyRex
no felhivtam az ügyfélszolit és képzeljétek, hogy a chello VÉGRE megbecsüli a régi elõfizetõket...

most 15400 forintot fizetek a professional-ért és 12300-ért hozzám vágnák, ha aláírnék még egy évet. mondjuk ez elgondolkodtató, de ennek ellenére lehet, hogy váltok extreme-re, ami viszont 9500, szóval az a 3 ezer forint és mégis elvben dupla akkora sáv... hát nemtom.

bár ha ez a torrentes korlátozás meg igaz, akkor kb. felejthetõ az egész szar.

precision
hát igen, teljes sávszéllel szoktál warezolni
nem szép dolog ám...

Bazinga!

Üzenem annak akinek állitólag valami fejes az apukája(ez a tipikus ovodás "az én apukámnak sokkal jobb kocsija, munkája, stb van"), hogy ugye nem gondolod, hogy a UPC épületén belül a dolgozók szintén ezek az alap csomagok közül választanak? Mi értelme van szerinted? Úgy gondolod, hogy a központi irodába van egy Chello Light vonal behuzva és akkor azon lehet netezni? Mivel, hogy alapvetõen a net oda fut be, igy ott ugye a teljes sávszél rendelkezésre áll.
Elnézést a félrevezetõ információért, rosszul értelmeztem a hallottakat. Helyesbíteném amit multkor leirtam. Tehát torrenthasználat esetén nem a teljes nethozzáférés lesz 128/128kbitre korlátozva, hanem csak a torrent forgalma fog további korlátozást kapni, a jövõben upload irányba is.

A panaszok fogadása nem az én hatásköröm, ne engem szidjatok. viszont a téves infóért elnézést, sajnos félreértettem és hamarabb irtam, mint utánakérdeztem volna.
bertino
nehéz írni nekik egy mailt vagy felhívni õket ? másképp ugyse tod meg
vagy bemész a helyi ügyfélszolgálatra.

valószínûleg mind3 válaszvariációra várnod kéne egy pár órát 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PíszLávJuniti
Sok hasonló elven mûködõ próbálkozás volt már, a bukás a sok feltett vírus, és fake fájl miatt volt, mivel nem moderálható.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bár ezekrõl a dolgokról Shabba talán többet tudna mondani😄

Amugy mire a torrent ellen hatékonyan fel tudnak majd lépni, addigra úgyis jön valami új, hatékonyabb letöltési módszer.
Pl anno volt egy ilyen hálóról szó:
A hagyományos fájlcserélõkhöz képest az OFF teljesen más utat követ, miáltal megszûnik annak veszélye, hogy a zene- és filmipar adatokat gyûjthessen arról, ki, mikor, mit tölt le. Az elgondolás lényege, hogy a korábbiakkal ellentétben az OFF-en keresztül nem lehet teljes fájlokat letölteni, hanem több részre darabolt, összekevert fájldarabkák keringenek a világhálón, amelyek csak késõbb a felhasználó gépén kerülnek összeillesztésre. Mûködési elve több ponton is hasonlóságot mutat a Bittorrentel, ám az OFF nem használ webes felületet és a felhasználók adatait (értsd: IP cím) is jobban óvja. A felhasználók számára az biztosítja a védettséget, hogy haszontalan darabokat tölt, és a letöltött csomagok között nem található szerzõi jogvédelem alá esõ mû - ezért a jogvédõknek sem lehet egy rossz szavuk sem. Mivel a letöltés végeztével újra összeállnak a keresett fájlok, ismét ott vagyunk, ahol eddig: olyan ez, mintha a gyárból hazahordott alkatrészekbõl összeraknánk, majd azt mondanánk: mi bizony nem loptunk autót! Az elgondolás valóban elmés, ám kizártnak tartjuk, hogy a fejlesztõk érvei bármelyik bíróságot meghatná. A még viszonylag csekély érdeklõdés miatt ideig-óráig életképes lehet a dolog, ám hosszú távon a Napster-hez és Kazaa-hoz hasonló jövõt jósolunk neki.
Bár a hálózat kiépítése még javában folyik, az OFF már letölthetõ.

ebbõl csinálj 1 hangoskönyvet lécci, úgy meghallgatom😄 de elolvasni nemfogom 😊
Ja amugy a torrent témával kapcsolatban egy rövid megjegyzés, aki esetleg most kapcsolódott volna be és nincs teljesen tisztában azzal, hogy mi is a torrent és hogy müködik:

Fájl megosztásához létre kell hozni egy torrent tipusú (kiterjesztésû) fájlt, amely az alábbiakat tartalmazza:

a letöltendõ fájl(ok) neve, mérete, és minden egyes fájldarabka ellenõrzõösszege (ezzel lehet ellenõrizni, hogy nem sérült-e a fájldarab),
a tracker-szerver címe (a trackerrõl lásd alább),
néhány egyéb adat.
A .torrent fájl nagy elõnye, hogy könnyû másokkal megosztani, mert kicsi a mérete, ezért könnyedén felhelyezhetõ egy honlapra, vagy elküldhetõ e-mail mellékleteként.

Miután a .torrent fájl generálása megtörtént, a seed fogadja a kéréseket, és kiszolgál más klienseket, amelyek a .torrent fájl alapján felkeresik, többnyire a tracker segítségével. Ez pontos információval rendelkezik arról, hogy mely fájldarabok kinél találhatók meg. A kliens ez alapján felméri, hogy mely darabka a legritkább, és megpróbálja azt letölteni, majd ha az megvan, a következõ darabot keresi meg. Így a csomópontok rá vannak kényszerítve a megszerzett darabok cserélgetésére, ezzel tehermentesítik az eredeti forrást. Miután a kliens megszerzett egy darabot, az ellenõrzõösszeg alapján ellenõrzi integritását, ezzel elkerülhetõ, hogy hibás fájldarabok keringjenek a hálózaton. Ez bekövetkezhet véletlen hibával, de történtek szándékos mérgezések bizonyos zene- és filmkiadók, illetve szerzõi jogvédõ hivatalok részérõl <1>. Ha a kliens teljesen letölti a fájl(oka)t, seeddé válik.

Hátránya a módszernek, hogy ha a seedek nem szolgáltatják tovább a torrentet, akkor az esetleg már nem elérhetõ a publikált .torrent fájlok ellenére. Esetleg csak fájldarabok keringenek a hálózaton, anélkül, hogy egésszé lehetne azokat összeállítani. Emiatt a BitTorrent inkább csak a népszerû fájlok megosztására alkalmas.

A letöltések optimalizációja érdekében azoknak kéne elsõként letöltési lehetõséget kapni, akik megelõzõleg sokat töltöttek fel. Ehhez minden felhasználóhoz számon kell tartani a letöltés/feltöltés arányt. A protokoll jelenleg ilyen szempontból még nem tökéletes, hiszen a tracker csak a klienstõl tudja, hogy mennyit töltött fel, illetve le – a kliens pedig elvileg akár hamis adatokat is küldhet.

miért kell lebuktatnod ???????????????????????????????????????
do2 a GVH beépített embere!!!! A neve el van rejtve a linkben!!!😊

Minek írjak? én meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Maxxal töltök le torrenttel is, nincs packet lossom, nincs gondom, és eszemb ágában sincs égetni magam egy nevetséges elméleti 750g/3hó korlátozás miatt, ami valsz nem fogok elérni 3 havonta😊

De ha jól esik te azért írj😊

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Shabba hova tünt?
Meg akartam kérdezni, hogy mi a szösz😞

hát én ennek a devilk weblapjára fel sem tudok menni 😊 kéne valakinek levelet irnom 😊
PyRex
és megint elírtad...

nem a játékok a drágák meg a filmek, hanem a fizetés kevés.. mindenhol szinte egy árba árulják ezeket a progikat... csakhát a fizetésük 3x nagyobb mint a milyenk.
elirtam: http//:www.gvh.hu
http:///wwww.gvh.hu

Ide írjatok. ne csak a szája járjon mindenkinek. (az adataitok titokbantartását kérhetitek és 30 napon belül lemegy az eljárás)
PyRex
ó persze, ha az most elõkaparható lenne, akkor nem kérdezném 😊

szerzödés elökapar a fiakbol és megnézed

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy