UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kastil
csáó, fb 25öm van és speedtesten 1mbot ír, mind3 gépen. ma vettem észre, hogy a tokhmrrent 1megával szed csak holott 6al szokott jönni, más tapasztalt ilyet?

gduck
Nálam nincs ilyen gond! Viszont amikor ilyen jellegû gond volt, a kábel csatlakozások (az összes elosztónál és eszköznél) meghúzása (meglazulnak) megoldotta a problémát ;)

UI: persze nálatok lehet hogy központilag van bibi :(

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Nálam már sajnos hetek óta ez megy.és valóban online játéknál rohadt idegesítõ.Ha lemondom meg nincs más itt.Balatonalmádi.De sajna akkor ez országos galiba.az egy dolog hogy a 25 megából már csak kb 12 van de ugye ezért nem lehet reklamálni mert a garantált meg megvan.jajj bár lenne Digi :S
bowden
nálam már 5 napja ez van sajna

gduck
Ez így van, ezen nincs mit mérgelõdni. Ha nincs hûségidõd, telefonálj és mondjad le a szolgáltatást! Nem fogják engedni, hanem megadják a honlapon szereplõ kedvezményes árakat ;)

Stefling
Nálam is szerencsétlenkedik. (debrecen)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Fabio Capello
Gyerekek én nem tudom mi a faszomat mûvelnek, de egyszerûen röhejes, hogy fél óránként szakad meg a netem 10-20 másodpercre...

Játékban kurvajó ám.

Blekk Síp
Nálam is ugyan ez a helyzet, hûség már rég lejárt, de FP120-am Digital Bronze-om, és Silver telefonom van kb 11eFt-ért és nem válthatok a FP25, digital bronze, telefon bronze csomagra ami 6eFt, mert az csak új ügyfeleknek van...
A szomszéd utcában már megjelent a Digi, remélem hamaroasan elérhetõ lesz nálunk is.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

nekem ugyanez volt 1 eve. nekem sem lehetett 5000-ert az amit egy uj belepo megkap es en akkor pont 10000-et fizettem koszonhetoen hogy akkor jart le a husegem amit meg a fibermettol orokoltem. tehat amit mas 5000-ert megkapott azt nekem dupla aron adtak. na de mikor lejart a husegem es felhivtam oket akkor meg alig akartak elengedni 1000-2000 forintot mert hogy az az ar ami a honlapon szerepelt az csak az uj belepoknek szolt. aztan mikor azt kerdeztem hogy akkor mennyi ido mulva mehetek vissza a kilepes utan mar egybol mas lett a helyzet. mindjart lehetett 5900-ert is adniuk a szolgaltatast, persze a huseg az ujbol indult 1 evre. na most hogy februarban letelik az 1 ev mar jott is toluk level hogy mivel regi ugyfeluk vagyok ezert csak valami 200-300 ft-al lesz tobb a havi szamlam viszont mar husegido nelkul. tehat olyan 6200-ert fogom kapni a 25-os csomagot de igy barmikor lemondhatom. ugy vagyok vele hogy korbenezek mi van itt godollon.
Ja és persze,hogy nincs társasházi kedvezményem,mert családi házban lakok....

Nem választhatok csomagot,mert azok a csomagok meg csak új ügyfeleknek vannak kitalálva,úgyhogy szívás a köbön. Esetleg ha kilépek és újra belépek akkor igen,de még ez se biztos,mert lehet nem lehet visszalépni csak x idõ múlva,ráadásul alá kell írni 1-2 évet.
De nem gond,mert azóta utána néztem,mivel a vezetékes telefonom a t-home-nál van,felhívtam õket. 56 csatornát kapnék 3400-ért,30mb-os netet meg 4000-ért,itt érdekes módon értékelik a régi ügyfeleket és jobb áron adják mint ami a honlapjukon van,ráadásul hûségidõ nélkül.
Hát ennyi,viszlát upc.

Gubberx
Ha nincs társasházi kedvezmény a lakásodon akkor nem kapod meg az online árakat mert online csak felfelé tudsz módosítani vagy új megrendelést leadni. Országos áron a Digital bronze 4300 Ft az FP 25 4850 Ft, jobban jársz ha csomagban kéred mert akkor 6500 Ft a net+tv+tel egyben.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sziasztok
Rég jártam erre.
Most okom van rá,panaszkodni jöttem. :)
Mindenki okoljon belõle,akár jól ismeri a upc-t akár még csak most ismerkedik vele!!!

Kb 5-perce tettem le a telefont,az ügyfélszolgálattal beszélgettem kicsit...a lényeget megosztom veletek.

Adott egy fiber power 120 és egy digital gold, 11200ft-os havi számlák,gondoltam nincs nekem már szükségem 120-as netre és abba se halok bele ha 28 csatornával kevesebbem van,meghallgatnám mennyivel lesz kevesebb a számlám így.

-Ó,látom ön már nagyon régi ügyfelünk,a számlák befizetésével se volt még eddig soha probléma.....várjon egy kicsit rögtön utána nézek....ne tegye le..
5 perc múlva
-Nem ajánlom,hogy kisebb csomagokra váltson mert nagyon sokat veszít,viszont nem sokkal lesz kevesebb a számlája.
-Jó,de azért meghallgatnám mennyi az a kevés....
-Hát a digital bronzot a jelenlegi digital gold helyett ami 5100ft azt 4800-ért tudnánk adni,a fiber power 25-öt meg a jelenlegi fiber power 120 helyett 4500-ért a 6100 helyett.
-Micsoda???? Tehát 1900-ft-ot spórolnék,ha 28 csatornával és 95/8.5 mb internettel kevesebbet kapok??
-Sajnos igen.
-De a honlapjukon a fiber power 25 az 3250ft,a digital bronz meg 3550 ft,akkor ez,hogy lehet?? Ha ezt összeadom akkor még 7000 se lenne a számlám!!!
-Hát uram,amit a honlapunkon lát az egy speciális ajánlat,ami nem önnek szól.
-Igen,és akkor kinek szól? És miért hülyítik a jó népet ezekkel az árakkal ha hasonlót se lehet választani?
Erre nem kaptam egyértelmû választ,csak makogást.
-Már ne haragudjon,de azzal kezdtük a beszélgetést,hogy látom már nagyon régi ügyfelünk és eddig semmi probléma nem volt a csekkekkel se,akkor ezt azzal jutalmazzák,hogy pl a fiber power 25-öt odaadják nekem fiber power 50-es árba számolva,vagy,hogy van ez?
Erre megint csak makogás volt a válasz,meg,hogy nem tehet semmit,mert ez a központi "árfolyam"....de,tud nekem még két kedvezményes csomagot ajánlani.
-Halljuk
-Az egyik,fiber power 50 és digital gold 10000-ért.
-A másik fiber power 25 és digital gold 9000-ért.
Na ekkor gurult el a gyógyszerem.....tehát 1200 ft-al kevesebbért kapok 75 mb-al kevesebbet,vagy 2200 ft-al kevesebbért meg kapok 95-mb-al kevesebbet...??
-Igen
-Köszönöm semelyikbõl se kérek,inkább sürgõsen szolgáltatót váltok.
Viszhall.....

armageddon666
Én úgy tudom régiófüggõ hogy betartatják-e. Mármint vannak akik írták hogy lekorlátozták õket.

@Falzone: hivatalosan korlátozhatják a sebességedet legfeljebb 90%-kal. Vagyis legalább a tizede megmarad a sávszélességednek. 12/1 Mbit/s, de tényleg nem szokták ezt betartani, illetve egyre kevesebbet hallani errõl.

@

GaBenc
Semmi.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

120 megabites upc netem van, decemberben 317 GB forgalmat generáltam. Mi lesz ha túllépem januárban és februárban is a 300 gigát?
Casillas
Köszönöm.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

gduck

a crt tv-n nalunk is turheto az adas. de HD tv-n mar nem mondanam olyan szupernek. latszik hogy azert jobb is lehetne.
Itt ahol én lakom mindig elég jó minõségû volt az analóg kábeltv adás.

Hozzáteszem tudtommal az országban itt épült ki elsõként kábeltv hálózat :D

Szóval ez szerintem helyfüggõ dolog, mi teljesen meg vagyunk elégedve az analog adás képminõségével a jó kis 72 centis JVC CRT tévén (igen láttam már HD adást full HD megjelenítõn, de ahhoz képes is elmegy simán) :)
Casillas

precision
off:

ma már másodjára megy ugyanannak a celeb fõzõmûsornak ugyanaz a része (amit már a sima RTL Klub -on is szarrá játszottak)

gg...

Bazinga!

aha mar megtalaltam csak reklam ment mikor neztem szerintem. mondjuk ettol fuggetlenul sem fogom nezni. :)
gduck
Szerintem igen, de lehet UPC - FiberPower is ;)

gduck
Reflektor TV megszûnt mától, annak a helyén keressed!

Gubberx
analógon ott 1 héten belül lesz

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

precision
Átírjam a topik címét UPC Internetre? Amúgy sincs már chello :)

Bazinga!

nem mellesleg nincs is godollon RTL2. most neztem vegig. ugyhogy ennyit errol... :)
gduck
És ennek mi köze van az Internethez?

ez az rtl2 engem is lazba hoz foleg hogy eleve nem is nezem a upc analo adasait inkabb az ingyenes mindig TV-t szoktam nezni. eg es fold a ketto kozti minoseg. nemcsak a HD miatt, eleve rettenetesen fos minosegu az analog adas de nem azert mert analog. sima mezei antennaval sokkoal szebb volt anno mint amit a upc nyom. van olyan csatorna ami csikos zavaros. azert attol fuggetlenul hogy analog nem kene ennyire szarnak lenni. az ATV annyira gyenge felbontasu hogy a hagyomanyos CRT kepcsoves TVn is latszanak a pixelek. mintha olyan 320x240-ben jonne a PAL felbontas helyett.
Éjféltõl lesz az analógon is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Casillas
Már ma is van, digital gold csomagban az 56-os csatornán.

Gubberx
Nem is tudom mi lett volna velem ha ez a szar nem kerül bele.....

Na lehet örülni.Holnaptól lesz RTL2 digitális,és analóg kábelen is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Unknow
Nálad legalább van net. Itt a Upc úgy döntött,hogy nincs rá szükség. Úgy is van mobilnet. Megéri elõfizetni a legnagyobb csomagra...
sznorbi2
Nekem, most amikor rengetegen biggyeszkednek a neten ilyen a tempója:

25/1,5 Mbit-es net

Antivirus - To protect and to serve

Ejjel nalam is szar volt megint. Akkor mergemben kikapcsoltam. Reggelre jo lett. Se net se telefon nem volt es a ledekbol is alig 1-2 villogott/vilagitott a modemen.
Da fuck van? 2-5 mb letöltéseket és 5 mb felfeléket mérek 50es Fiberrel?!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

mooo
Nekem az van és állandóan szakad ha letöltök... De szerintem nem a routerrel van a gond,mert kipróbáltam anélkül is és úgy is állandóan szakadt.
Vagy 5x betelefonáltam már emiatt,de mindig elhajtottak azzal,hogy õk semmi hibát nem látnak... Pedig néha restartolni se kell,mert magától újraindul a modem.
mcdrusza
Na kár volt mondanom megint egy nagy szar.:(
mcdrusza
Hát nálam most egy fokkal jobb a tegnapi és azelõtti borzalomhoz képest. De még mindig szakadozgat.:S
Nem akarom elszolni de mar ugy nez ki hogy megvan a sebbeseg is. Irj hogy nalad mi a helyzet. Amugy a karbantartast 2012.12.06. 00:00-06:00-ig irtak de mar elotte sem volt jo meg utana is sokaig szar.
mcdrusza
Akkor nem egyedül vagyok, reméljük ez javulni fog, mert mostani állapot borzalmas. Köszi az infót.
na most jo, bar meg nem maximum a sebesseg (25/1.5)

fel sem tudom hivni az ugyfelszolgalatot mert a telefon sem megy mar. :(
en is godolloi vagyok es nalam is szar. jelenleg ezt is telefonrol irom, mobilnetrol. nalam olyan szerdatol szar de folyamatosan. valami karbantartas volt itt godollon tegnap hajnalban de nekem mar elotte valo nap este sem ment. igy meg baszhatom a BF3-at, meg az xbox sem tud feljelentkezni a LIVE-ra.
mcdrusza
Üdv
Baromira irritáló több mint egy hete tartó folyamatos net szakadozás van..
Van hogy nincs net több órát. Ez ritkább mostmár. De a szakadozás állandó.
Pl. egy játékkal multizni esélytelen. Vagy egy live flash adást nézni is kizárt. Ez csak felénk fordult elõ mostanában? Gödöllõi vagyok. Nem csak a csúcsidõben csinálja ezt ami szinte már megszokott upc-tõl, pl ilyen órákban is megállás nélkül (Hajnali 4:43).
bardocz
Csak furcsa volt, hogy pont torrentnél szakadt meg folyton.
bardocz
Valami webstar típus. Érdekes, hogy már jó, lehet hálózati probléma volt.
ja mobilnetrol irok :(