22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • rage
    Nálam most 240 Mbit-es net van. Vagyis lenne, mert a letöltési sebesség a routerrel pontosan 120 (A feltöltési 20 Mbit rendben van)

Router nélkül a sebesség valóban 240 körül van, szóval a hibát a routernél kellene keresni
    Típusa TL-WR1043ND

Ennek nem kellene gond nélkül vinnie a 240-et?
    Vagy mi lehet az akadálya?
  • sb1
    Igen, ha nincs hűségnyilatkozos előfizetésed feléjük, akkor úgy van, ahogy írtad :)
  • SzirmosSzisza
    Jól látom, hogy ha most megrendelem a 120/10-es netet, akkor 3 hónapig az 240-es lesz?
  • sb1
    Na, most beszéltem a drága upc vel :)
    Van nekünk itthon egy Trio L díjcsomagunk, digital gold meg 25 ös net ugye, illetve telefon!
    Na a mostani új Trio L ugye 120-as nettel lenne, de arra nem tudunk módosítani, mert csak feljebb lehet váltani, tehát max a Trio XL-re tudnán módosítani, havi 10 rongyért a mostani 7ropi helyett, és ugye 2 év hűséget kell aláírni...
    Na, akkor inkább megvárom mire lejár a mostani élő szerződés (1 év még), azt majd utána meglátom mi lesz.
    Szóval semmi automatice emelés, meg semmi, ha kötsz új vagy magasabb csomagot, meg aláírsz újabb 2 évre, akkor lesz gyorsabb net, ha nem, akkor így jártunk :)
  • bertino
    http://www.hwsw.hu/hirek/50817/upc-fiber-power-120-240-savszelesseg-emeles.html
  • sb1
    24-én 2:40 perckor jelentik be, mire is volt ez a nagy reklámkampány :)
  • videobaby
    eleve felhívnak. írd meg, hogy mikorra akarod. alkalmazkodnak hozzá, legalábbis felénk így volt.
  • SzirmosSzisza
    Elsőre valaki?
  • Mike
    pfff

megint a parasztvakítás
  • Gubberx
    Sajnos az benne van a garantált sebességben, nem sokat tudsz tenni :/ Bár a többi szolgáltató sem sokkal jobb mert havernak digi van és ott a 80-as netnél 8 a garantált...
  • Mike
    na volt itt a upc-s szerelő, mert szar volt az egész, azt mondta nekem, hogy 30 fölött nem csinál a upc semmit, szuper

közvetlenül a modemre kötve is sikerült a upc saját sebességmérőjével is kemény 40 mbites letöltési sebességet produkálni, 120-as nettel

érdeles, mert amikor 60-as csomagom volt, akkor simán ment 60-nal :(

a 10 megás feltöltés ellenben simán működik
  • Gubberx
    HD tartalom meg szintén ugyanannyiba kerül, 3 hó 0 Ft aztán 1000 Ft ha megtartod.
  • Gubberx
    Ha van a címeden társasházi kedvezmény akkor ugyanazt az árat kapod telefonon mint online, ha nincs akkor a digital gold 6190 Ft-ba kerül, az HBO ugyanannyiba kerül, mindegy hol rendeled meg.
  • Pharaoh
    A kint levo arak uj elofizetoknek van. Ha huseget akarsz hosszabbitani felkell hivni oket.
  • Livius
    Telefonos csomagmódosítás és rendelés esetén a havidíj ugyan az mint az online rendelés esetén? Ha nem, akkor hol lehet megtekinteni a nem online árakat?
    Ezt a kettő csomagot szeretném újra hűségidőben majd.
    digital gold HD
    digital HBO Pak
  • Pharaoh
    Hiába 100-as a WAN portja, ha a belső hardware nem bír el a gyosabb nettel.
  • Gubberx
    Azt csak telefonon tudod sajnos.
  • Mike
    ahhoz képest hogy 100-as? kábelen nem hozza a 100-at? az azért elég furcsa
  • Livius
    Lehet már neten online rendelni kisebb vagy épp ugyan azt a Digitális TV csomagot ami nekem eddig volt? Hűségidőt szeretnék hosszabítani, de régebben neten nem engedte, csak a nagyobb csomagra váltást.
  • Gubberx
    De azt valószínűleg :) Lényeg hogy wifi-n csak 90 Mbit-et tud a cisco.
  • Pharaoh
    Láttam, én is arra írtam, hogy elég furcsak ha csak 90mbitet bír, így a 120-as netet nem lehet vele kihasználni. (hacsak nem a wan/wlan-t kevered)
  • Gubberx
    wan-lan-ra írtam nem lan-lan kapcsolatra
  • Pharaoh
    A WR741ND úgy 70Mbit-et bír el.
  • Mike
    van igen, TP-LINK WR741ND, 100 megát szerintem illene neki tudnia
  • Yoda001
    nem tudom hogy ez hogy lehetséges, illetve hogy mikor lett megoldva, de van net... tegnap délután 6 körül léptem le, akkor még nem volt... hát mindenesetre szuper a dolog, komolyan el se hinné az ember, hogy kisebb-nagyobb kihagyás után mekkora megváltás az internet... :D
  • Pharaoh
    120-as nethez fura lenne, ha olyan eszközt adnának, ami csak 90mbitet bír.
  • Pharaoh
    Van routered? Lehet az nem bír többet.
  • adam46
    Igen, körül-belül így érné meg.

Most meg a tv nem jó, hol az internet szarakodik, hol a tv, ilyenkor lehet kérni valami ki kárpótlást, hajlanak rá?
  • Gubberx
    hivatalosan 72 óra a visszakapcsolás, de ha telefonon odaszólsz és igazolod a befizetést visszakapcsolják
  • Yoda001
    végülis ez a visszakapcsolási idő mennyi? mert nagyban reklámozták a csatornájukon hogyha bankszámlával fizetek az oldalukon, akkor 4ó a visszakapcsolási idő illetve eltekintenek a visszakapcsolás árától... na ebben az a legnagyobb poén hogy akinek nincs nete pont miattuk, azok akkor szívjanak, és fizessenek 3 ezret a visszakapcsolásért, meg várjanak napokat? mert úgy néz ki igen, hiába lett befizetve tegnap délelőtt azonnal, úgy néz ki hogy legjobb esetben is hétfőre lesz csak...
  • Gubberx
    cisco modemet kapsz amiben belső antennás wifi van, az átvitel lan-wan 90 mbit, nem rossz de a belső antenna miatt a vastagabb falak hamar megfogják.
  • SzirmosSzisza
    És kértek érte valamit? (igazából vak voltam és van neki külön menüpontja a honlapon, ott azt írják a "beállítás" is kerül valamibe)

(igazából van egy viszonylag normális routerem, amiatt kérdem, hogy jobb-e amit ők adnak)
  • kastil
    Én kaptam modemet meg wifis routert, és egy kis usb-s wifivel géphez de sosem használtam, sebességet sem tudom
  • SzirmosSzisza
    Sziasztok, ha neten rendelem meg az internetet, kb mennyi idő míg kijönnek? (illetve lehet mondani nekik, hogy hívjanak előtte?)

Másik kérdésem pedig az lenne, hogy ez az ingyen wifi opció mit takar? Adnak egy wifi routert, direkt olyan modemet adnak amiben van router is? (illetve ez csak 120-as csomag mellé adják, szóval gondolom akkor ez legalább 100 megás N-es wifi ugye ?:D)
  • Mike
    ja és természetesen nem wifin keresztül, hanem kábelen, abban nem vagyok biztos milyen, de szerintem cat5-ös kábel, minimum (régen sem vettem meg minden szart)

esetleg a routeren kell állítanom vmit?
  • Mike
    60-as csomagom volt mindig, és épp tegnap szúrtam ki a számlán, hogy már 120-as csomagom van (ugyanazért az árért)

rámértem a speedtest.upc.hu-val és a speedtest.net, mindkettő azt hozta ki, hogy olyan 50 megabit körül van a letöltés, és 10 a feltöltés

ez miért csak ennyi? vmi tipp?

100 megás háló van otthon
  • Dodo55
    Az vicces, ha jól lenne megcsinálva a rendszerük max egy hibaleírást / műveletösszegzést kéne rögzíteni kézzel (de akár azokból is lehetne felsorolva X gyakori lehetőség amit csak ki kell választani ha oda sorolható), az összes többi adat (ügyfél, eszköz azonosítószámok, időbélyegek, stb...) automatizált módon beolvasható / lekérhető / rögzíthető. Úgy tényleg gyorsabb lenne, mint papíron.
  • Yoda001
    lehet tényleg azzal lesz a gond, érdekes... ebben csak az a vicces hogy kb. 6-7 éve vagyunk az előfizetőik, és ilyen még nem volt... de ok, kösz a szuper tanácsot...
  • adam46
    Tábla gép bevezetése igazán jó ötlet volt a UPC-től. Előző hetekbe folyamatosan szarakodott a netünk, hol elment, hol visszajött egy-egy időre, végül felhívtam őket, küldtek szerelőt, kicserélték a modemet de mire leadminisztrálta a modem cserét a tábla gépen, az legalább 15 perc volt. Csak lelassítja az egész folyamatot, aztán persze a modem csere után is ugyan olyan szar volt a net...
  • kastil
    be kellene fizetni a számlát :D