22959
-
#22274 Másnál meg évekig jó. Ettől még nem kell kerülni a céget. Itt legalább van support. -
#22273 Ilyet ki írt? Ő azt írta kerülje mindenki az upc-t, én meg azt, hogy nekem nincs velük bajom, ennyi. -
#22272 Mit kötöttél honnan hová? :D nekem is csak 74 Mbit/sec -
#22271 Már jó, átkötöttem a elosztot, hogy a modembe ne a -7,5db-es, hanem a -3,5db-es legyen, illetve leltem egy csillapítót is, amit kikaptam, és volia..stabilan megy a 120/10 :) -
#22270 Nekünk 2 hete ilyen a 120/10, csak hát ez a garantált :( -
#22269 Nekem egész nap ilyen értékeket produkál a 120/10es netre, vagy le van terhelve a környék, vagy megint gányolnak valamit, rem. holnapra visszaáll, mert amúgy nekem sincs gondom velük. Bp,7.kerület!
-
#22268 es ez mit kene, hogy jelentsen ?
hogy a vilag legutolso szegleteben is mindenutt gond nelkul szolgaltatnak... ? -
#22267 Nekünk már lassan tíz éve ök vannak és semmi bajom vele. -
#22266 Az lemaradt, hogy aki teheti, kerülje a UPC-t. Nálunk sajnos csak ez az egy szolgáltató van. Ez a piszkos nagy szerencséjük. -
#22265 Akkora nagy trágya az egész UPC. Előző hónapban folyamatosan szarakodott a net ~2 hétig, erre igényeltünk kártérítést és mi a válasz? A pénzügyi osztály elutasította az igénylést, mert szerintük minden rendben volt. Kétszer voltak kint a szerelők, legalább háromszor telefonálva lett, hogy szar, azóta is elmegy néha a net meg a tv is. Sőt, néhány napja megint telefonáltunk, mondtuk, hogy szar, mondják, hogy igen, látják a a hibát. Ezek teljesen be vannak baszva, vagy csak ekkora szánalom az egész cég? -
#22264 asdf -
#22263 Azért lehet variálni a hűséggel. Vannak csomagok. Nekem már lejárt, így most újra kötve ugyan azt kapom a fele pénzért. Tessék odafigyelni rájuk. Kis telefonálgatással a Trio XL csomagba ~3k lehet 240/20 net is.
http://www.upc.hu/csomagok/trio/24-honapos/ -
#22262 Megjavult magától. Ezt már szeretem. -
#22261 Hm és itt mi a határ? Bejelentés előtt 1 nappal rendeltük, de bekötés utána volt 1 héttel :D -
#22260 És igen, az csak az új beélpőkre/vagy feljebbváltókra vonatkozik! -
#22259 15/30/60/120/240 van most a banner nincs frissítve -
#22258 Akkor ami a upc oldalán van sávszél az csak új belépőkre vonatkozik, nekünk meg marad az ami fent látható? -
Stinh #22257 Modem restart utan 120-as net 25-el hasít. -
#22256 120-as net 50-nel hasít :( -
#22255 No kicserélték, nekem jó is a net, többieknek is van wifi, majd a régi router egyszer ki lesz véve a lakás másik részébe, és akkor erősebb lesz nekik a jel. Minden oldal működik, kivéve az index címlap. Elvileg firefoxban a sütiket kitöröltem, konkrétan mindet, mit kéne még? Explorer behozza, szóval a böngészővel van a gond. -
#22254 1 hét. Vasárnap rendeltem és péntek volt az első választható időpont. -
#22253 Hétker, ma eddig egész nap ezt kapom, eredetileg FP30 lenne... Ötletek?
-
#22252 ha csak feljebbváltasz, és központilag beállítható midnen, akkor max 72 óra szokott lenni, ha hívsz szerelőt/modemet hoznak, vagy bármi, akkor időpontot kell választanod a megrendelés végén! -
#22251 Sziasztok!
Internetes megrendelésnél mennyi az átfutási idő? -
#22250 Azért majd a madzagokat is nézegesd meg. Az is számít. -
#22249 Akkor első körben marad majd az, amit ők hoznak, és ha nagyon szar, lecserélem. Amúgy nekem kicsit furcsa ez a szupergyors net dolog, mert amióta 50-es van, azóta szerintem ha kétszer előfordult, hogy valamit 4Mb/s-nél gyorsabban töltöttem le. -
#22248 Csere, azzal nem tudod még a felét sem kihasználni a 120-as netednek! -
#22247 WL-520GC, Asus. Ezt még én vettem pár éve. -
#22246 Milyen router van jelenleg pontosan? -
#22245 20k :o
Amúgy papíron meg tudod azt is csinálni, hogy 2 wifid van / kikapcsolod a gyárit, ha nem jó. -
#22244 Most van router meg cisco modem, akkor lehet nem kéne lecserélni? Mert ezekkel nincsen gond. A modemet nemrég hozták. -
#22243 Felejtsd el azt a modemet!
Havernak is olyan volt, csak szenvedett vele, a wifi akadozott, meg-megszakadt, és sosem jött annyival,amennyivel kellett volna!
Vett egy ilyen routert, és minden gond mególdva..
Ha már jó nete van az embernek ne egy hozzáadott kotvánnyal, vagy egy 5-6 ezres routerrel várja a csodát. Csak egyszer kell megvenni jó esetbe:) -
#22242 Úgy néz ki lesz 120mbit-es netünk, amihez hoznak olyan modemet, amibe wifi már bele van építve. Torrent az hogyan megy ezzel? Igazából a feltöltés most annyira nem is érdekel, de ha emiatt Adventure Time nélkül maradok, abba biza belehalok! :DD -
#22241 nincs kedve valakinek csinálni egy új bannert? :) a mostani már eléggé elavult -
#22240 thanks! -
#22239 A gigabites switchek és routerek LAN-on tudják a valós sebességet, de az internet irányban hiába van rajta gigabites port, ha a belső hardware nem bírkózik meg vele. Szal otthoni hálózatra az összes gigás switch jó lesz. -
#22238 akkor miylen egy valódi gigabites router
a gigabites switch-ek is szarok? otthon szeretnék gigás hálót -
#22237 Sokkal többet nem igen bír, elvileg 145-155Mbit között van a maximuma. -
#22236 Reset megvolt, a technikus pedig átállította míg telefonban voltam (a 20 mbit-es feltöltés működik is)
Illetve mondom, kihagyva a routert megvan a 240/20, vele 120/20 -
#22235 leresetelted? egyébként pedig nekünk azt mondták ügyfélszolgátalon, hogy 24 órába is beletelik az átállás.