UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Remélem, jól árusítottátok a tányéros tévét<#mf1><#mf1><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mflex

What about the forests?

mflex
hát igen ,elméletileg igy van😊

What about the forests?

gduck
Neked valószínûleg a silver olcsóbb lesz, a gold meg ugyanannyi mint most az extreme (ha jól tippelünk 😉 )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Elég szomorú lenne azon pitiánerkedniük, talán meg sem teszik. Nekem pont most jár le az extreme, így bõven válogathatok a lehetõségek közül, akár a régi, akár a az új rendszert tekintve. Én jó dolognak tartom, hogy lesz egy olcsó, böngészéshez, levelezéshez tökéletes szélessávú kapcsolat, belépõ áron, a többiek pedig ár/érték arányban jobban járnak, az "új professional" is reálisabb áron lesz.

Viszont egyelõre semmi olyan okot nem látom, amiért itt egyesek szidalmazzák a UPC-t. Nem, nem kell ezeket a nagy cégeket szeretni (én sem teszek így, de nálunk nincs jobb alternatíva), de a szövegértelmezés nélküli fröcsögésrõl megvan a véleményem.
mflex
A #13814 hsz-ben Shabba ,írt erre egy elég ésszerû magyarázatot,talán úgy lesz 😊

What about the forests?

precision
hát ha hihetünk a hwswrõl származó infonak akkor nem
mivel csak az up emelkedik a down nem

Bazinga!

mflex
Hol van ilyenkor a upcdolgozó nevezetû user?

What about the forests?

mflex
"De ez utóbbi erõsen upc-n múlik"

hát pont ez a baj <#hehe>

What about the forests?

gduck
Jaja, - az ÁSZF újbóli átnézése után - éppen most akartam beírni én is 😄

Az extrem ugyanígy léphet a goldra, hisz ott is 500Ft-os listaár difi van mint médium és silver között. A profosok meg szerintem átmehetnek majd szintén a goldra, õk inkább árcsökkenést kapnak, mint sávszél emelést. De ez utóbbi erõsen upc-n múlik. De mivel olyan kevés profos van, így olyan minimális bevétel csökkenéssel járna, hogy szerintem megléphetik.
gduck
Igen, az elmélet szerint a két kis csomag feljebb léphet ugyanazon árért....

minimum ---> bronz
medium ---> silver

mflex
Akkor a mediumosok örülhetnek,mert tulajdonképpen "pár forintért" átléphetnek a silverbe (a te elméleted szerint),bár a gyakorlatot még nem ismerjük,de talán ez a legvalószínûbb megoldás 😊

What about the forests?

gduck
Minden attól attól függ, hogy az akciós havidíjak hogy alakulnak majd 😊

A minimum és bronze csomag listaára között 330Ft differencia van, a médium és silver között 500Ft. Akciósan nagy valószínûséggel még ennyi sem lesz a különbség, nagy valószínûséggel ugyanannyiért fogják adni. Szóval csak nagyobb sávszélt fog kapni az átmigráló, árban nem hiszem hogy rosszabbul jár majd.

A profosok szerintem ugyanúgy átmigrálhatnak majd a goldba, hisz számukra nincs más reális alternatíva. Olyan kevés prof elõfizetõ van hogy ez sok vízet úgysem fog zavarni.
Most ne mondd már h az jóljár aki semmit nem csinál.. tehát nem változtat felfelé... 5mibt rõl 2-re te váltanál ugy h fizetsz 1000el kevesebbet? én biztos nem. Ehelyett többet kell fizetni. és aki eddig mediumos volt az lehet azért volt az mert nem ohajtott 2ezerrel többet fizetni 10mbitért..

mflex
Elméletileg a mediumosok akkor a silver-be lépve ,mindkét sebességük emelkedik... A kérdés az, hogy ez kb mennyivel lesz több, (szerintem nem sokkal)
Viszont aki extrem-ben van, az csak a gold-ba tud felmenni,de még mindig nem értem , hogy a prof-ban lévõkkel mi a franc van ?<#idiota>

What about the forests?

Miért járnának rosszabbul? Amikor ugyanolyan vagy egy nagyon minimálisan drágább árszinten átléphetnek bronze vagy silver csomagba, amikhez nagyobb sávszélesség tartozik.
gduck
Nem tudni, amit ott írnak az nem VALÓS, mivel a prof már jelenleg is 20/1! LOL!

Tehát a 10/1 -> 10/2 NEM, a 20/1 -> 20/3 IGEN ????

mflex
Na erre kiváncsi vagyok én is?

What about the forests?

PyRex
most akkor a professionalról átmehetek goldra ingyen?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ez gyakorlatilag ugy lett kitalálva, h aki akar letölteni, de csóró az is fizessen többet 2kval vagy megszívja...

PyRex
csókoltatom a digineteseket, amikor elkezdik a budapestiek is igénybe venni tömegesen, na akkor jön a szopacs, sebessége le fog esni a béka segge alá és/vagy ott is lesz p2p korlát. (az ászf-ben ugyanis ott is belevették a lehetõségét... szia)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gduck
Akkor viszont a hûségidõ letelte után a minimum és medium elõfizetõk rosszabbul járnak 😞

PíszLávJuniti
Eddig az volt a szöveg hogy a hálózat nem bírja el a nagy fogralmat a P2P miatt, azért kell korlátozni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

oda ne rohanjak... kenjék a hajukra a feltöltési sebességüket amikor azt sem képesek normálisan szolgáltatni amiért fizet az ember....
mflex
Ezt a hwsw fórumból "ollóztam" ki...

What about the forests?

gduck
Minden benne van az ÁSZF-ben! A régi elõfizetõkkel nem tolnak ki, mert õnekik marad a régi csomag! A régi csomagok nem szûnnek meg, csak átváltani/újjonan elõfizetni nem lehet majd rájuk! Csak az új elõfizetõk járnak rosszul a kisebb csomagok választása esetén!

A UPC színvonala úgy csúszik lefelé, ahogyan maga az ország is...<#zavart2>
Ennél a szolgáltatónál szerinted ér valamit is a hûség? Nem!!!
Hányszor kaptál valami engedményt vagy bármit?
(kivétel, amikor az ember már szerzõdést bontana)
mflex
már a csapból is az folyik,azok a hülye buzeráns reklámok 😊

What about the forests?

mflex
Szerintem aki most hûséges Mediumos, nem fog többet fizetni az új akciós hûséges silver csomagnál. csak ezt tudom elképzelni 😊

What about the forests?

mflex
nem tudom elhinni,hogy megmerik lépni...

What about the forests?

Azt a sok pénzt amit kidobtak Badár-Szõke reklámokra lehetett volna fejlesztésre is költeni. LOL
PíszLávJuniti
Ezekszerint a Mediummal jár a szívás?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

... hanem az, hogy átlátható, olcsó, és JÓ MINÕSÉG legyen az amiért az ember pénzt "kidob".
Nem értem, hogy a UPC-nek minek kell össze-vissza csinálni mindent... Miért nem lehet egyszerûen megemelni a fel- és letöltési sebességet? mint 1 évvel ezelõtt...

Szerintem ezen a cégen az arculatváltás sem segít, mert engem nem az érdekel, hogy innentõl kezdve nem sárga és kék lesz a színük...
precision
igaz... ezt benéztem 😊

Bazinga!

Világosan írják az ÁSZF-ben, hogy a mostani csomagok megszûnnek.
Nem járna így senki rosszul, mert az árak csökkennek, és legfeljebb módosít felfelé az ember. Vagy beéri jóval olcsóbban a csökkentett sávszéllel. Nem kell itt dramatizálni. (Persze mindez akkor áll, ha feltételezzük a jelenleg egyértelmûen legkézenfekvõbbnek tûnõ egy az egybeni csomagváltoztatást.)
precision
szerintem ezek nem helyettesítõ hanem kiegészítõ csomagok lesznek...ergo nem 4 hanem 8 csomag lesz
már csak az árakat kell majd jól belõni hogy megtalálja jól a célközönséget

Bazinga!

Viszont a régi csomagok megszûnnek. Akkor miért is nem érintenek minket?
mflex
Honnan vagy ilyen jól informált,mert idáig csak találgatások mentek ez ügyben,ergo senki nem tud semmit. Én a prof-ban vagyok, vagyis én jól járnék, ha igy lenne,de ezt kötve hiszem, hogy akik mediumosok (mert azok vannak jóval többen),velük igy kib@sznának!
Ilyet nem lehet "promlémamentesen" megcsinálni...

What about the forests?

gduck
A lényeg az, hogy "arculatváltás" lesz április 1.-jétõl (és ez nem tréfa!) Ezért változnak a csomag elnevezések is! A "régi" csomagokra már nem lehet április 1.-jétõl elõfizetni, de lehet hogy egy ideig megmaradnak mert még azokat is tartalmazza az ÁSZF!

minimum -> start (512 kbit/s-re csökkentett letöltési sebesség)
medium -> bronz (2048kbit/s-ra csökkentett letöltési, 1024 kbit/s emelt feltöltési sebesség)
extreme -> silver (2048 kbit/s emelt feltöltési sebesség)
professional -> gold (3072 kbit/s emelt feltöltési sebesség)

Tetves banda. Azért, hogy két hete képtelenek megoldani a hibát, és közlik, h a gépem szar még fizessek többet is március 1-tõl?????
bertino
hát ezt most én se vágom 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

precision
? 😊
mit takar az hogy digitális? ugyanúgy kábelen fog jönni, és szerintem ugyanúgy érinteni fog minket

Bazinga!

tommyg
a lényeg annyi hogy ezek az új net csomagok azaz a digitális csomagok!!
szal minket nem érint

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mflex
Vagy lesz ebben az országban egy olyan cég,aki lesöpör mindenkit,mert a pénzt nemcsak az elõfizetõkbõl lehet "kiszedni" (bár ez a legegszerûbb megoldás),ami elõbb utóbb bõven megtérülne a diginek,igaz ez csak elmélkedés,de hátha valaki ebben a k..országban, nem az adófizetõk seggén akarja kihúzni a nyelvét.

What about the forests?

Majd kiderül. De az biztos, hogy egy cég pénzt akar! Minél többet! Ehhez pedig (gondolom én) rendelkezik valamilyen stratégiával, ami alapján elõb utóbb kicsikarja a lehetõ legtöbb pénzt az elõfizetõkbõl...

Ne legyen igazam, de ez így szokott mûködni. A Digi még friss hús itt nálunk.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"