22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • ACE
    Nekem nem megy ez a proxy-s cucc sem...
  • Falzone
    Nekem most megy gyorsan a letöltés, de 1 másodpercenként kb. 100kb-tal ingadozik a download. Tehát kb. így, 136,255,387,459,550,427,342,222,177,96, stb. Tehát össze-vissza.
  • RBJ
    na most probálok feltolteni kajak 2.2 kb megyen fel a 2mb kapcsolatom.
    a jo kurva édes mamájukat.
    most irtam egy fasza email t nekik kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
  • bakvarnyu
    na ebből egy kiba szót se értek
  • pepoc
    Tudom, hogy nincs olyan, hogy ssh ott,

és egy saját szerverhez tartotó ssh kapcsolatomból csináltam putty-al egy helyi proxy-t tunnel-lel
  • ACE
    Gondolom a https-re gondolt...
  • zyppy
    működő proxyt plz
  • bakvarnyu
    Nekem nincs olyan ssh proxy vagy mi, ezeket lehet választani: socks4, socks5, https ,http
  • pepoc
    gyerekek, találtam egy (fél)megoldást a korlátozott időben való letöltésre! Erősítsétek meg, hogy műkdik-e nálatok is

1. utorrentben titkosítás forced, melette pipa ki
    2. kapcsolat fülön beállítotok egy proxy szervert, csak a tracker kapcsolat számára, tehát a letöltés maga simán fogmenni, lehetőleg ssh proxy a legjobb

happy leechin'
  • RBJ
    csak az a gond , hogy a digi nem mindenut elérhető az országban.
    sajna. amugy kiváncsi vagyok hogy tudják a 30/20 mb tartani vagy adni.
    de ha a fele is megyen az adott értékeknek 3500 a hulyének is megéri.
  • carlos05
    1 optikai kábelen akár terrabit/s sebesség elérhető... szóval a digihez még bőven mehetnek emberek és vígan működni fog a dolog. csak 1szer kell kiépíteni egy normális modern hálózatot és azthiszem mivel minden cég nyereségre megy (nyilván a digi is) mégis csak 3-4ezerér van ekkora net az azt jelenti hogy működik a dolog
  • ACE
    Lehet stress test-et csinál a UPC, hoyg hogy bírja az új packet filterük...
  • passatgt
    nálam 10/20, megy rendesen
  • cherubim06
    Az miért van, hogy ma 2MB/380KB -val megy minden Silver csomaggal? Tud vki erről vmit?
  • Falzone
    WAYNEEE:
  • WAYNEEE
    nálunk itt már nincs korlátozás.. legalábbis vagy 2 hete már nem látom mert mindíg úgy jön ahogy kell... bár szánalmas azért hogy vannak olyan emberek akik reggeltől estig azt nézik hogy az interNETjük folyton maximális sebességgel küldje a sok sza*t. na de mindegy is. vannak ilyenek is.
    További szép napot.
  • WAYNEEE
    ez B I Z T O S szóval nyugodt lehetsz :) amint minden marha átmegy digire ott is hatalmas lassulások lesznek ne aggódj =))
  • WAYNEEE
    nem vagyok kocka ,csak tudnék mesélni akinél reggeltől estig sz*rásig megy a gép a letöltés miatt . . .
  • WAYNEEE
    te kib*szott hülye vagy... az hogy 800zal töltesz le semmit nem befolyásol a pingeden mivel a feltöltés számit te értelmesgyerek......
  • Mike at home
    nem, az egész
  • ChaosTeam
    Lehet beújítok egy SEED szerver accot, oda letöltöm amit akarok és onnan lehúzom FTP-n teljes sávval az anyagot... és még a gépemnek se kell egész este mennie :) ( Lehet az UPC ezt akarja elérni, biztos van egy seed szerver szolgáltatásuk álcázva és azt akarják így beindítani :DDDDD ) Vagy simán az SMS Warez-os oldalaknak akarnak előnyt adni a torrentekkel szemben :D
  • gduck
    A UPC koax kábelen adja netet teljesen más technikával mint a Digi!!!
    A Diginél switch+PATCH kábel és már ott van a net a gépedben! Éppen ezért nem is fogsz családi házas környezetben Digi 30/20-at látni (kivéve ha fejes lakik a közelben!)

Szal a kettőt ne keverjétek már össze!

Ha hasonlítani akarsz, akkor:
    DIGI STRADA 2/1 3500Ft
    DIGI RITMO 1/0.5 2500Ft
  • Grifidos
    Csak hiszed, de sebaj a remény hal meg útoljára.
  • precision
    diginek a UPC -hez képest maréknyi ügyfele van
    ha annyian lógnának a digin hálózatán mint a UPC -n akkor _lehet_ hogy ott is szép lassulások lennének
  • mozesapo
    Akkor olvass utána, egészen más a két technológia amin nyugszik a net. Az egyik FTTH a másik meg Docsis. Majd talán a Docsis 3 jelent valamit, de sztem az upc is bele fog kezdeni az FTTH-ba egyes területeken.
  • HeadHunter86
    Én is ezen vagyok kiakadva, digiTV 3500-ért tolja a 30/20-at.
    Nekik bírja a hálózat, mert költenek a technikára. Chello megoldja azzal hogy korlátoz, így nem kell költeni semmire. Jó kis magyar megoldás.
    Mi meg nyeljük le. ÉS mindezt 7500-ért én speciel 5/majdem 1 Mbit.
  • ACE
    Ja, most fejlesztik a korlátozás részét a hálózatuknak, majd pont most fognak sávszélt fejleszteni, bruhaha :D
  • Dj Faustus #15626
    Docsis - van már 3.0
  • ACE
    docsis 3.0?
  • carlos05
    korlát helyett inkább a hálózatfejlesztéssel kéne foglalkozni a UPC nek és akkor még bírná is... docsis 3.0-ra fejlesztésről semmi hír.. holott T-kábel elvileg már jövő évtől használja. Vagy inkább optikát építene ki mert mint látszódik a Diginek is megéri...
  • RBJ
    hát eddig tartott az orom.
    tartok töle , hogy nem kliens alapján szurnek.
    a bombagyár torrent rol most három filmet szedtem le fullon.
    az ncore n meg meg se akar lodulni. a jelenlegi sebess 25 kb
  • RBJ
    padlon megyen a torrent pedig egy hete szarakszik.
  • bakvarnyu
    Nálam is jó , már 3 éve.
  • HeadHunter86
    Nálam 2 éve (mióta a chellonál vagyok) stabil a ping. Counter Strike Source-ozom, és Team Fortress 2-zöm, elég sokat, és soha nem volt gondom a pinggel.
  • bakvarnyu
    Továbbra is az , végülis a ping a lényeg, de akkor is bosszant ha korlátoznak.
  • ACE
    Pontosabban a torrent vánszorog, nem? :(
  • RBJ
    nem akarom elkiabálni de most megyen nekem rendesen halite vel.
  • zomgzerg
    és most nem stabil a net?
  • bakvarnyu
    faszom nemigaz, hogy megint korlátoznak :(
    én hülye meg még dicsértem őket szombaton, hogy milyen stabil net meg minden
  • Mike at home
    ma délután óta a UPC net nálam úgy vánszorog, mint egy csiga