22959
-
ACE #15653 Nekem nem megy ez a proxy-s cucc sem... -
Falzone #15652 Nekem most megy gyorsan a letöltés, de 1 másodpercenként kb. 100kb-tal ingadozik a download. Tehát kb. így, 136,255,387,459,550,427,342,222,177,96, stb. Tehát össze-vissza. -
#15651 na most probálok feltolteni kajak 2.2 kb megyen fel a 2mb kapcsolatom.
a jo kurva édes mamájukat.
most irtam egy fasza email t nekik kiváncsi vagyok mi lesz belőle. -
#15650 na ebből egy kiba szót se értek -
pepoc #15649 Tudom, hogy nincs olyan, hogy ssh ott,
és egy saját szerverhez tartotó ssh kapcsolatomból csináltam putty-al egy helyi proxy-t tunnel-lel -
ACE #15648 Gondolom a https-re gondolt... -
#15647 működő proxyt plz -
#15646 Nekem nincs olyan ssh proxy vagy mi, ezeket lehet választani: socks4, socks5, https ,http -
pepoc #15645 gyerekek, találtam egy (fél)megoldást a korlátozott időben való letöltésre! Erősítsétek meg, hogy műkdik-e nálatok is
1. utorrentben titkosítás forced, melette pipa ki
2. kapcsolat fülön beállítotok egy proxy szervert, csak a tracker kapcsolat számára, tehát a letöltés maga simán fogmenni, lehetőleg ssh proxy a legjobb
happy leechin' -
#15644 csak az a gond , hogy a digi nem mindenut elérhető az országban.
sajna. amugy kiváncsi vagyok hogy tudják a 30/20 mb tartani vagy adni.
de ha a fele is megyen az adott értékeknek 3500 a hulyének is megéri. -
carlos05 #15643 1 optikai kábelen akár terrabit/s sebesség elérhető... szóval a digihez még bőven mehetnek emberek és vígan működni fog a dolog. csak 1szer kell kiépíteni egy normális modern hálózatot és azthiszem mivel minden cég nyereségre megy (nyilván a digi is) mégis csak 3-4ezerér van ekkora net az azt jelenti hogy működik a dolog -
ACE #15642 Lehet stress test-et csinál a UPC, hoyg hogy bírja az új packet filterük... -
#15641 nálam 10/20, megy rendesen -
cherubim06 #15640 Az miért van, hogy ma 2MB/380KB -val megy minden Silver csomaggal? Tud vki erről vmit? -
Falzone #15639 WAYNEEE: -
WAYNEEE #15638 nálunk itt már nincs korlátozás.. legalábbis vagy 2 hete már nem látom mert mindíg úgy jön ahogy kell... bár szánalmas azért hogy vannak olyan emberek akik reggeltől estig azt nézik hogy az interNETjük folyton maximális sebességgel küldje a sok sza*t. na de mindegy is. vannak ilyenek is.
További szép napot. -
WAYNEEE #15637 ez B I Z T O S szóval nyugodt lehetsz :) amint minden marha átmegy digire ott is hatalmas lassulások lesznek ne aggódj =)) -
WAYNEEE #15636 nem vagyok kocka ,csak tudnék mesélni akinél reggeltől estig sz*rásig megy a gép a letöltés miatt . . . -
WAYNEEE #15635 te kib*szott hülye vagy... az hogy 800zal töltesz le semmit nem befolyásol a pingeden mivel a feltöltés számit te értelmesgyerek...... -
#15634 nem, az egész -
#15633 Lehet beújítok egy SEED szerver accot, oda letöltöm amit akarok és onnan lehúzom FTP-n teljes sávval az anyagot... és még a gépemnek se kell egész este mennie :) ( Lehet az UPC ezt akarja elérni, biztos van egy seed szerver szolgáltatásuk álcázva és azt akarják így beindítani :DDDDD ) Vagy simán az SMS Warez-os oldalaknak akarnak előnyt adni a torrentekkel szemben :D -
#15632 A UPC koax kábelen adja netet teljesen más technikával mint a Digi!!!
A Diginél switch+PATCH kábel és már ott van a net a gépedben! Éppen ezért nem is fogsz családi házas környezetben Digi 30/20-at látni (kivéve ha fejes lakik a közelben!)
Szal a kettőt ne keverjétek már össze!
Ha hasonlítani akarsz, akkor:
DIGI STRADA 2/1 3500Ft
DIGI RITMO 1/0.5 2500Ft -
Grifidos #15631 Csak hiszed, de sebaj a remény hal meg útoljára. -
#15630 diginek a UPC -hez képest maréknyi ügyfele van
ha annyian lógnának a digin hálózatán mint a UPC -n akkor _lehet_ hogy ott is szép lassulások lennének -
#15629 Akkor olvass utána, egészen más a két technológia amin nyugszik a net. Az egyik FTTH a másik meg Docsis. Majd talán a Docsis 3 jelent valamit, de sztem az upc is bele fog kezdeni az FTTH-ba egyes területeken. -
#15628 Én is ezen vagyok kiakadva, digiTV 3500-ért tolja a 30/20-at.
Nekik bírja a hálózat, mert költenek a technikára. Chello megoldja azzal hogy korlátoz, így nem kell költeni semmire. Jó kis magyar megoldás.
Mi meg nyeljük le. ÉS mindezt 7500-ért én speciel 5/majdem 1 Mbit. -
ACE #15627 Ja, most fejlesztik a korlátozás részét a hálózatuknak, majd pont most fognak sávszélt fejleszteni, bruhaha :D -
#15626 Docsis - van már 3.0 -
ACE #15625 docsis 3.0? -
carlos05 #15624 korlát helyett inkább a hálózatfejlesztéssel kéne foglalkozni a UPC nek és akkor még bírná is... docsis 3.0-ra fejlesztésről semmi hír.. holott T-kábel elvileg már jövő évtől használja. Vagy inkább optikát építene ki mert mint látszódik a Diginek is megéri... -
#15623 hát eddig tartott az orom.
tartok töle , hogy nem kliens alapján szurnek.
a bombagyár torrent rol most három filmet szedtem le fullon.
az ncore n meg meg se akar lodulni. a jelenlegi sebess 25 kb -
#15622 padlon megyen a torrent pedig egy hete szarakszik. -
#15621 Nálam is jó , már 3 éve. -
#15620 Nálam 2 éve (mióta a chellonál vagyok) stabil a ping. Counter Strike Source-ozom, és Team Fortress 2-zöm, elég sokat, és soha nem volt gondom a pinggel. -
#15619 Továbbra is az , végülis a ping a lényeg, de akkor is bosszant ha korlátoznak. -
ACE #15618 Pontosabban a torrent vánszorog, nem? :( -
#15617 nem akarom elkiabálni de most megyen nekem rendesen halite vel. -
#15616 és most nem stabil a net? -
#15615 faszom nemigaz, hogy megint korlátoznak :(
én hülye meg még dicsértem őket szombaton, hogy milyen stabil net meg minden -
#15614 ma délután óta a UPC net nálam úgy vánszorog, mint egy csiga