UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi, nem havidíj, hanem hûségnyilatkozat. teljesen elkavarodtam😄
de komolyan gondolom.

1, nincs havidíj
2, a 10 mbites-net csak 2500 huf...

kell ennél több? vagy ez is csak szemét üzleti becsapás?!
Az lehet. De én manapság már a Máltai szeretetszolgálatrol sem tudom elképzelni, hogy a tiszta jószándék, és az emberek életének jobbítása a célja! Egy profitorientált multirol végképp nem!!

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

mflex

What about the forests?

Sziasztok!
Még mindig érdekelne, hogy nálatok is szarakodik-e a net...
Linkeljétek be lsz, hol találok az új csomagokról leírást, tõletek hallom elõször.
Köszi
PíszLávJuniti
nekik legalább megvan a hálózati kapacitásuk a szolgáltatott netsebességekhez..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

"ott van a digi, nekik nem az a céljuk, hogy lehúzzák az embereket, hanem, hogy kevés pénzért minõséget adjanak."

hehe... ugye ezt nem gondoltad komolyan

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nem tudom minek örültök annyira, hogy az up-ot felviszik egy kicsit, ráadásul több pénzért. nevetséges. látszik, hogy a chelló és az egész upc egy nagy zsidócég... állandóan csak nyerészkedne. kicsit vicces a helyzet amikor így is nagyon nagyon sokan panaszkodnak az internet sebesség miatt. (köztük vagyok én is)...
ott van a digi, nekik nem az a céljuk, hogy lehúzzák az embereket, hanem, hogy kevés pénzért minõséget adjanak. olyan embereknek nyújtsanak internetet akik mondjuk soha nem tudnák megfizetni a "szuper" upc-s árakat. most lehet azzal jönni, hogy más technológiát használ a DIGI. És? Szerintem az embereket nem a technológia érdekli, hanem az, hogy amire elõfizettek azt kapják ténylegesen...
hiába vagyok chello extreme csomagban, az egész egy nagy kalap nulla. a sebesség mérés és a letöltés is kimutatja mi a valóság....
Az árak között amúgy sincsneek áthidalhatatlan különbségek, ha egy az egyben váltják a jelenlegi négy csomagot, akkor a minimum és professional elõfizetõk spórolhatnának sokat, igaz az elõbbiek sávszélt is buknának, de felfele módisítani mindig lehet, és 400 Ft-tal drágább, de sokkal gyorsabb a bronze. Ha így történne meg a váltás, az ésszerû, és összességében kedvezõ lenne az elõfizetõkre nézve. Szóval egyelõre még korai vasvilláért rohanni, legalábbis ezért...
mflex
Elvileg ahogy néztem az árakat eléggé hasonlóak, ha pl a medium=silver csomaggal. hûséggel kb az is 6000 körül lenne...,mindegy egyenlõre az egész egy nagy rébusz 😊

What about the forests?

jelenti=jelentheti
Ez azt is jelenti, hogy jelenleg a közalkalmazotti csomag egy módosított medium, a jövõben pedig egy módosított silver lesz. Talán sokan jelezték az igényüket komolyabb sávszélességre, ezért kapnak - több pénzért - komolyabb csomagot.
mflex
épp most nézem, hogy azt meg kihagytam..faxa,akkor nemtom <#bdead>

What about the forests?

PyRex
hmm, csúnya vége lenne, fogyasztóvédelem, stb...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bertino
na és ha rábaszik ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PyRex
és akkor aki most extreme-ben van...? az rábaszik?

mflex
egy biztos fejleszteniük kell..
visszafelé nem mehetnek,talán most a UPC az aki elõbb lépett a többi szolgáltató ellen (legalábbis reméljük,hogy igy van).

Szerintem a start egy teljesen új csomag...
a minimum a bronz
a medium az a silver (külföldön egyébként is igy hívják)
a prof pedig a gold

Remélem , hogy jól gondolom <#confused><#zavart1>

What about the forests?

PyRex
ha megint általános emelés lenne, akkor szerintem arról tudnánk és akkor mind a 4 csomag emelkedne, de itt 4 csomag marad de változik. a 2 nagyobb csomag elõfizetõi jól járnának, de a két kisebb? és azok vannak többen! ezt nem merik megtenni...

tommyg
ez az amit nemtudok

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PyRex
hülyeség, akinek most minimuma vagy mediuma van, azt szerinted melyikbe teszik?

mflex
mondjuk nekem is a prof van,de kitudja? hátha jól sül el 😄DD

What about the forests?

tommyg
nem, az utóbbi emelésnél is mindenkinek megemelték a sávszélét, most is megfogják

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

mflex
A 45-ik oldalon olvasni:

"A Szolgáltató az Elõfizetõ által vállalt hûségnyilatkozat ellenében a chello medium vagy upc internet chello silver csomag mindenkori havi szolgáltatási díjából az idõrõl-idõre közzétett akciós feltételeinek megfelelõen legalább 30%, a belépési díjból pedig 50 % kedvezményt biztosít közalkalmazotti és köztisztviselõi szolgálati jogviszonyban álló, szakmai kamarai tag, fogyatékkal élõk országos érdekképviseleti szervezetével tagsági viszonyban álló, állami vagy önkormányzati tulajdonban lévõ közlekedési társaságoknál, a közszolgálati mûsorszolgáltatókkal, oktatási intézményekkel, helyi önkormányzatokkal munkaviszonyban álló, tûzoltósági, rendõrségi, vagy vám- és pénzügyõrségi, vagy fegyveres rendvédelmi állományba tartozó Elõfizetõi részére. („DolgozóNet közalkalmazott kedvezmény”😉 "

Ebbõl nekem az jön le, hogy medium=silver...
Vagy?

What about the forests?

PyRex
szerintem a következõ lesz:

márc 30-tól nem lehet ezekre elõfizetni, csak az új csomagokra. a régi csomagok elõfizetõi a régi sávszélt kapják a régi árért (amíg tart a hûségük), aki meg új elõfizetõ, az pedig az új csomagokat az új árért.

Kizártnak tartom, hogy a 12360 forint helyett most csak 12 ezret kell majd fizetnem plusz még megemelik 3 megásra az upload sávomat...

precision
nem tudni még hogy mi hogyan lesz
én azt tartom elképzelhetõnek hogy a user ugyanazért az árért mehet ezekbe az új kategóriákba, vagy marad a régiben és kevesebbet kell majd fizetnie

bár lehet álmodik a nyomos és az új csomagra való váltáshoz kell majd perkálni és ha maradunk az a free 😊

Bazinga!

tommyg
meg fogják 😊)) olyan nincs hogy neked emelek neked meg nem

PyRex
de igen, harmadannyi feltöltési sebesség, drágábban... ^^

PyRex
na azt írják, hogy a jelenlegi csomagokra március 30-tól nem lehet elõfizetni. ami azt jelenti, hogy én a profommal szívni fogok, mert a sávot tuti nem emelik meg (szerintem), de ne legyen igazam...

tommyg
attól nem részesülsz hátrányban

PyRex
fasza, most hosszabbítottam meg a prof-omat... erre jön a gold...

Sziasztok!
Napok óta siralmas a netem. Oldalak alig jönnek be. Speedtest szerint letöltés néha megy, feltöltés semmi!!!!
Csepelen (vagy akár a környéken) észleltetek ilyen problémát ti is?
Brand
Mivel szerintem a Digi kabel erõteljesen nyomul,nem tudom elhinni, hogy ezt meg mernék lépni,ha megteszik felbontom a szerzõdést.Drágább nem kell...

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Brand
Dehogynem hátrány! Viszont ez szerintem durva lenne.

Fe lehet úgyis fogni, hogy a topikban is gyakran elhangzó követelést tlejesítik (ti. a nagyobb csomagúakat ne korlátozzák le annyira, mint a kis csomagúakat), a P2P-korlát feloldásával (mérséklésével), de a sávszélesség némely csomag esetében való csökkentsésével stabilabb netet tudnak biztosítani, és arányosabbá tudják tenni a korlátot. Ezzel egyúttal terelnék a jó népet a drágább csomagok felé.

Persze ez csak egy lehetéséges értelmezése a helyzetnek (ergo találgatás), túl sok konkrétat ugyebár nem tudunk.
Én csak arra reagáltam, hogyha egy az egyben lecserélnék a csomagokat, akkor valóban hátrányos lehetne a kisebb csomaggal rendelkezõk számára. Tudtommal, ha nem teszik az ÁSZF módosítása, akkor lehetõséget kell biztosítaniuk a szerzõdésbontásra, egy bizonyos határidõn belül. Talán ez is le van írva benne konkrétan.
Tigristank
5120 kbit/s (medium) letöltési sebesség helyett 2048 kbit/s (bronz), ez neked nem hátrány? Feltéve persze, ha abba sorolnak át a jelenlegi csomagok esetleges megszûnése miatt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

tommyg
nemtom mi megy itt de megint parasztkodik a cselló

Brand
A szerzõdésben ilyen nincs benne,mármint hogy én elfogadom, hogy kissebb lesz a letöltési sebességem.
Szerintem itt most csak találgatások mennek😊

tommyg
ja télleg most látom, derossz

Mert 512 kevesebb, mint 1280, illetve 2048 kevesebb, mint 5120.
3. upc internet szolgáltatási csomagok

chello start csomag 3.333,33 Ft+áfa/hó, azaz 4.000,- Ft
chello bronze csomag 6.666,67 Ft+áfa/hó azaz 8.000,- Ft
chello silver csomag 8.333,33 Ft+áfa/hó azaz 10.000,- Ft
chello gold csomag 10.000 Ft+áfa/hó azaz 12.000,- Ft
tommyg
sztem is mér kerülne bárki is hátrányba azzal hogy növelik a feltöltést?? a letöltés minden csomagba marad úgy ahogy volt

Brand
3 hete köttetem be a mediumot, ha ez miat hátrányba kerülnék (amit kétlek), szóval nagy felháborodás lenne, mert elég sokan vagyunk mediumosok!
Szerintem ez baromság,már neharagudj!

tommyg
miért érinti hátrányosan??

1 hónap múlva, ha majd bevezetik biztos kiderül. Akkor már ki lesznek írva, mik az akciós árak.
Tigristank
Ha felváltják a mostaniakat, akkor akiknek jelenleg minimum és medium elõfizetésük van, akkor õket hátrányosan érinti, amennyiben Start ill. Bronz csomagba sorálják át õket. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Brand
Akkor ez most,hogy van?
Maradnak a régiek és mellete lesz ez vagy felváltják a mostani csomagokat?
Mennyibe kerülnek?

tommyg
jól bizony 😄

precision
hm dupla up? jól hangzik

Bazinga!

tommyg
jeee