22959
-
pepoc #15613 én azt vettem észre hogy a Deluge képes pár seed szerverről nagyon gyorsan tölteni, de általában őt is érinti a korlátozás. Nekem Forced-re van téve benne minden, valami jön 1 megabájttal, valami csak 40k-val, szóval szopó az egész -
#15612 alapbeállításokkal -
#15611 Én ma kaptam postai
úton levelet a UPC-től, és a hűségem miatt/ kb fél éve járt le a két év/ megemelték a a sebességet! Extreme volt, és már goldot számláztak extreme áron! 10/1 ---> 20/3 -
K Ace #15610 HElosztok. Vmi ok folytán egyszercsak 5 mbit-es lett a net(legalább is a speedtest ennyit mér) 1,2 mbit-ről? Valami magyarázat? Nem mintha nem örülnénk :D -
ACE #15609 Milyen beállításokkal? -
#15608 deluge most jó
-
ACE #15607 Én ma nem éreztem a visszafogó hatást, pedig a bix.hu -n látszik, hogy van, de én mégsem érzem, full sávval töltök fel most is, és nem lassult... -
#15606 központilag is elenyésző, mindenkinek, így ugyanúgy megbaszod vele a hálózatot mintha csak letöltenél, sőt -
#15605 ugy látom ha igy marad a dolog akkor errősodni fog a direkt linkes letoltés.
tud valaki jo rapidlinkes magyaroldat. a pirateclub és BDW en kivul? -
#15604 AZ oké de a feltoltési sebesség elenyészo a letoltési sebess. hez képest -
#15603 azok a fogalmak ismertek, hogy seed és ratio ? :)
hidd el, vannak akik a jó arány miatt töltik fel a cuccokat rendesen nonstop -
#15602 "szerintem a torrentezok nagy része nem csung egész nap a torrentel leszedi és kész. "
Erre azért ne fogadj nagy összegben. -
#15601 Így van és itt a pont :D -
#15600 Nyiregyen, debrecenben és még sok más városban, a felhasznélók 70%-nál biztosan van.. akinél meg még nincs korlátozás, az örüljön, meg szomorkodjon, hogy hamarosan őt is eléri, ez márcsak rosszabb lesz, nem jobb.. (sajna) -
#15599 A másik véglet hűlyeség , hogy ráfogják a leterheltségre akkor nem ment volna fullon meg ha leoltok egy divx et 8-10 perc és már ott se vagyok attol meg mitol terhelt. szerintem a torrentezok nagy része nem csung egész nap a torrentel leszedi és kész. -
#15598 na én direkt rányomtam reggel mégse ment feljebb 500 kb tol a sebess.
pedig 10 mb/2. ugyhogy nyíregyen szerintem egész nap van korlát -
#15597 Akkor elég sok jó cuccról levagy már maradva :P vagy csak neked nem jók a jók :D
Amugy a rapid az fizetős nem fizetek azért, amit ingyen is megkaphatok : ) -
ACE #15596 ezen szépen látszik, hogy olyan du. 13 óra körül kapcsolják be a korlátozást egészen éjfélig. -
ACE #15595 Na, nekünk meg van választási lehetőségünk, és ezért nem kell lenézni, akinek nem teccik a korlátozás, az azért hagyja ott őket, akinek meg nem tetszik a magas ár, az meg azért... -
#15594 Azért mert:
- nálam nem korlátoznak semmit
- nálam nincs digi, itt vagyok Bp. közepén a II. (hol az I.) kerületben. Itt szinte biztos, hogy nem is lesz digi, mivel a diginek lakótelepekre éri meg behúzni a kábelt, mert ott érhető el kevés infrastruktúrával sok ember. ADSL, VDSL meg egyéb szarságok meg még drágábbak és szarabbak mint a chello... :) -
ACE #15593 olvass -
ACE #15592 Ígyvan. Lehet arra hivatkozni, hogy mindenki odamegy a DIGI-hez és nem fogja bírni, de bírni fogja, már csak azért is mert a DIGI-sek egymás közötti forgalmát soha nem fogják korlátozni, hiszen olyan mintha helyi háló lenne, és az optikai hálózatot végtelen egyszerű bővíteni, ha az is betelne... -
Grifidos #15591 Ne aggódj/ne örülj anyira...a többség nem a torrent korlátozás miatt megy el, hanem az ár diferencia miatt. -
ACE #15590 Csak Te? :P Te miért ragaszkodsz annyira Chellohoz? -
#15589 ezaz lépjetek csak le... így majd nem fogják korlátozni a torrentet, mert már nem lesz torrent használó user :)) -
tompka #15588 Hát ha így folytatják, lehet nemsokára nálunk a városban senkinek sem lesz chello nete... :) Ha végleg nagyon befuccsol a net, énis lelépek, de jelenleg még működik minden. non-stop max speed :D -
Falzone #15587 A Halite valamiért nálam nem működik, a Windowsos verzió természetesen. Feltelepítés után nem enged torrentet hozzáadni és a beállításokat se tudom átállítani... -
Falzone #15586 És ez kit érdekel? Nem értem miért írsz ide? A soraidnak értelme zérus, gondolkodásod fagypont alatti. Amúgy pedig arról írunk a UPC topicban, amiről akarunk és nehogy már te mondd meg, hogy miről írhatnak a userek egy fórumban az adott témával kapcsolatban. -
#15585 precíz hsz volt :DDD -
#15584 nem fogok személyeskedni, HG vagyok, nem moderátor
ki vagyok én hogy megszabjam, hogy miről beszéljenek az emberek
amiről beszélgetnek kapcsolatba hozható a chelloval és a UPC -vel? igen. hátakkormeg.
topikom? el vagy tájolva. nem az én topikom. mondom, HG nem egyenlő moderátor
és mikor offolásról beszélsz, belenézhetnél a tükörbe. -
#15583 nekem a munkám miatt szükség van gyors internet kapcsolatra, főleg a videó konferenciák miatt, de ezt most nem kötöm senki orrára.
"amúgy, van egy megoldás, ha zavar, nem kell ám olvasni"
igazi HG megnyilvánulás, erre meg azt mondom, ha nem tetszik akkor töröld a hozzászólásaimat és hagy bent a topikodban a kurva sok offolást.
részemről zártam... -
#15582 a stílusra azért kicsit figyelhetnél
szerintem ránk nem illenek azok a szép és költői jelzők amiket leírtál
hogy miért töltünk le? nemtökmind1?
az hogy lassú volt neked a torrent, hát szerinted miért? :)
ha meg nem töltesz le, nem értem miért említetted meg hogy 30/20 -at kapsz, és miért nem csak az árat hangsúlyoztad... ha nem töltesz le, nem lényegtelen a sávszél? egy bizonyos szint felett
amúgy, van egy megoldás, ha zavar, nem kell ám olvasni -
ACE #15581 Minek Neked 30/20, amikor úgysem töltesz, nem elég akkor a 20/10? -
#15580 pl nekem semmi gondom a UPC-vel..mindig max a 20/3..egyszer próbáltam a torrentet, de olyan lassú volt, hogy inkább hagytam a francba, meg utálom is.
Ami kell a rapidról leszedem, de nem jellmező rám, hogy töltögetnék mint egy buzi fasz egyfolytában.
Viszont ez chello topik nem? Vagy át kell írni a nevét, hogy "miért nem tudok max sávszéllel szedni és így nem érem el a minimum 250 gb-t havonta" című témára.
pl itt egy torrent buzi admin benyögte a nem tetszését amihez hozzálehet szólni és jól kurva anyázni a céget..A digihez én is átmegyek egyből amint lehet, mert már le kábelezték az utcát, de nem azért, mert nem vagyok megelégedve a sávszéllel, hanem, mert 30/20-at kapok 3500-ért.
Viszont, hogy ez mikortól üzemelik be, azt nem tudom még, de itt már rohadtul unalmas, hogy állandóan csak ezt lehet olvasni, holott megoldást nem fogtok találni rá. -
ACE #15579 Akkor mondj más témát a Chello-val kapcsolatban, és beszélgetünk arról, na? -
#15578 jajjj, de kurvára elszomorító...most, hogy mondod(írod) :D
pfff -
#15577 de nem tudnak torrentezni, nem érted? -
#15576 hidd el, ha a hálózat nem bírná, a feltöltés is le lenne korlátozva^^ megjegyzem, ha 10+2-re fizetek, akkor 2mbittet hadd használjak már szabadon :D
tudod mi generál nagy forgalmat? 3 nap nonstop 10es letöltés^^ na az kihasználja a fair use policy-t :) -
#15575 Csak azért gondolj bele, hogyha a userek nagy része nem tudja kihasználni a nagyobb sávszélt, amiért relatíve többet fizet, szépen módosítani fog Bronze csomagra. Ergo kevesebb bevétel, kevesebb fejlesztés, hogy mindenki csak rosszul jár. Őszintén, levelezéshez, böngészéshez mi a lópikulának bronze csomagnál nagyobb? Semmi. -
#15574 kib@szott "miért nem tudok torrentezni" topik ez, mert másról itt olvasni nem lehet.
annyira unalmas már..
miért nem mentek a UPC-hez és külditek a főnököt a tetves k anyjába?
Talán többre mennétek vele, mint azzal, hogy picsa lassú a torrent és a UPC egy köcsög szemét szolgáltató stb...
Ez a topik tényleg erről szól?