UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gebana
de nállunk 6 koli meg suli meg könyvtár 😄 meg wifin is osztják 😄

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

mflex
durva 😄DD

What about the forests?

gduck
Na igen, egyetemi háló RLZ 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

mflex
<#eljen>ez igen!

What about the forests?

gebana
valós, kolis, nameg nappal van :S 😄

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

mflex
reggel ennek a fele se volt😞

What about the forests?

precision
jahogy 😄
azthittem eksztrémed van 😄
akkor nemszóltam

Bazinga!

mflex
ez a prof-nál max?
nemááá 😊))

What about the forests?

precision
mármint sírni 😄 nem írni 😊

Bazinga!

precision
akkor ne tessék írni, maxon szedsz 😛

Bazinga!

mflex
1,2M

What about the forests?

mflex
hát ha ez a jövõ, akkor biztos 😄DD

What about the forests?

precision
hát igen csomo mérvadó speedtest oldalt nézel...
Ez vmennyire mérvadó, kezdj el leszedni egy filet és nézd meg mennyivel jön

Bazinga!

gebana
1 avi 15-20 perc, de ha nekem azonnal kell mert uncsizok? 😄
de üssekõ, elég az 5mbit is letöltésnek, de ha a fel is annyi lenne mr vidámabb lennék ^^

precision
ehhez nem kell jövõbe látni, csak matek és egy kis hálozati ismeret szükséges hozzá

Bazinga!

gebana
de borulátó vagy 😄 legalább sok pucér androidcsaj rohangál majd 😄 veszel 2 angelina joliet meg egy penelope cruzt és net közelébe se mész 😄

precision
én sem értem

Bazinga!

gduck
De ugyan minek kell egyetlen végpontra az az írtózatos sebesség?? Már a 10Mbit/s is bõven elég!

mflex
Elõbb utóbb jön a SKYNET is és akkor nekünk annyi 😄DDD

What about the forests?

mflex
csak a fele,mint aminek kellene lennie, de még igy gyorsabb,mint reggel volt 😄DDDD juhéjjj<#levele>

What about the forests?

mflex
😄DDDDDDDDDDDDddd

ezzel kiegyeznék,na megnézem a speedtest.neten...

What about the forests?

mflex
Na mérek egy sebességet,mert reggel olyan lassú volt ,hogy legszívesebben kibaxtam volna a modemet!

What about the forests?

mflex
Mindenki azt modja, hogy majd akkor ha többen lesznek akkor milyen xar lesz.
Csodálom itt micsoda jövõbe látó emberek vannak,azt nem tudjátok megmondani, hogy 2 éven belül milyen változások lesznek a UPC-nél pozítiv irányba? 😄DDDD

What about the forests?

precision
egyelõre 😛

Bazinga!

gebana
teljesen igazad van. viszont õk akkor is 20 megás netet használnak és fele annyit fizetnek mint én. 😄

precision
az ilyen egy-két lakótömbben/utcában esetleg kerületben lévõ olcsó és gyors netcsomagokra nem ugy kell tekinteni mint ahogy teszik itt egyesek

oké, gyors, mert kb egy maréknyi ember terheli le az egész hálózatot... amint el kezdenek terjeszkedni, úgy jönnek majd a kapacitás problémák, amint egyre több ember fogja használni...máris nem lesz ennyire rózsás a helyzet

persze, lehet azt mondani hogy hûha azannyát xx/xx mbit és csak xxxx Ft, aztadejóhüdekafa a upcnek befellegzet, az összes ember odaköltözik abba a háztömbbe és a upc eláshatja magát...
nem ilyen egyszerû, majd ha pl digi széleskörben elterjedt lesz és muszáj lesz bevezetniük ugyanúgy a hûségnyilatkozatot, emelni az árakon, és mikor az a 20 meg 30 mbit "csak" 10 lesz vagy kevesebb, és õk is ugyanúgy fogják korlátozni a p2p -t akkor mi lesz?

Nem védem a upc -t, nekem se tetszik ami most van. Az is tény, hogy _idõvel_ akár versenyhelyzetet is teremthet a digi... de a jelenlegi helyzetben tû a szénakazalban, gyakorlatilag semmi hatással nincs a upc -re.

Bazinga!

Ezt hol olvastad? Tudtommal nagysebességû, olcsó IceNet csomagok csak Debrecenben van ahol a Digi és TVN LAN egy helyen konkurál. A többi TVN területen ilyen nincs, ott a többi konkurens sebességei és árai szerint áraz TVN is.
gebana
ezsem rossz, de még nem digi 😄

hxtp://www.digikabel.hu/Internet.html

20/20 4500FT 😄 ez már seedszerver 😄

Mighty
30/10 az alábbi budapesti területeken:

Budapest XIV., XVI. kerület
Budapest III. kerület (Római-Pók u. ltp., Békásmegyer)
Budapest Kõbánya-Újhegy
Budapest Népfürdõ utca - Párkány utca
Budapest Angyalföld
Budapest XI. kerület - Kelenföld
Budapest XIV. kerület - Stefánia

Hát ez nem sok...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

mflex
A UPC inkábbb ilyeneken "gondolkozzon" el, mert lassan tényleg hülye lesz , aki náluk lesz ügyfél.

30/10 = 6.490FT áfával 😊

Becsüljék meg és próbálják megtartani azokat, akik bizalmat szavaztak nekik...

What about the forests?

nálam mostanában rendszeressé vált, bár eddig csak rövidebb idõre.

gduck
De ár tekintetében meg:

minimum = bronz
medium = silver
extreme = gold

<#wave>

gebana
ez ez majd legyen már benne a fejlécbe 😄

Start: 0,5/0,25 Mbit
Bronze: 2/1 Mbit
Silver: 10/2 Mbit
Gold: 20/3 Mbit

Mighty
Havidíjakkal, számlákkal kb minden Magyarországon lévõ szolgáltató trükközik. Sajnos.

PyRex
de.

én pl. meg vagyok, leszámítva 1-2 kisebb gubancot, a torrent korlátozást megoldottam (nálam már nem korlátozzák -> nyasgem), és még olcsóbb is lett 3 rugóval a szolgáltatás (prof.)

CSAK ÉN NAIV, SIMÁN BESZOPTAM, HOGY AZÉRT LETT OLCSÓBB, MERTHOGY "JAJJ URAM ÖN KIEMELT ÜGYFELÜNK, MERT A LEGNAGYOBB CSOMAGRA FIZET ÉVEK ÓTA" - aha persze, FRANCOKAT! Azért vitték le 12 ezer akármennyire, mert jön a GOLD - igaz az hûség NÉLKÜL is OLCSÓBB és NAGYOBB SÁV (felfelé), szóval ez kicsit kiakasztó - de ezt leszámítva nincs problémám 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Mighty
Azok megteszik, miután megjavult a netjük, ahogy te is tetted. Jobban járnak, ha értesítik a szolgáltatót.
7 éve vagyok chello elõfizetõ és egy kezemen meg tudom számolni a netkimaradásokat.

gebana
loooooooool XD

Blekk Síp
Van benne vmi. 😄D

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

meg vannak, akik irnának, csak nem tudnak, mert nem megy a net. :F

Mighty
Azt az aprocska tenyt ne felejtsd el, hogy aki meg van elegedve, nem fog ide irkalni.

ma 14:45-tõl 23 óráig nem volt netem.
i (L) upc.

Érdekes, hogy 10-bõl 7 embernek BAJA van a UPC-vel... Elgondolkoztató...
100%-ig egyetéretek veled.

shabba! Te meg nem tudom mit vagy oda a UPC-ért ennyire... Kiváncsi lennék, hogy te nem játszanád el a nagy halát ha pl vennél valamit 9000 Ftért és nem azt kapod amit kéne, kellene. Az éremnek 2 oldala van tesó.
mozesapo
Hát ja. Ha netán napközben hasít maxon a torrent, jön egy modemreset és utána vánszorog 30k-val.

mflex
Az utolsó mondatod volt az egyetlen amiért érdemes volt koptatni a billentyût. Valóban senki nem kényszerít(het) semmire, de ha van véleményem azt leírom és ennyi, ha nem tetszik ne reagálj rá,illetve ne olvasd el vagy ugord át stb, de amint láthatod nem én vagyok az egyedüli negatív véleményû itt!

What about the forests?

Mit nem lehet azon megérteni hogy van egy hírközlési törvény, ami kimondja hogy az ÁSZF-ben történõ változásokat 30 nappal korábban közzé kell tenni. A UPC ennek mindig is megfelelt, ezért lehetett eddig is mindig 1 hónnappal elõre tudni, hogy mikor lesznek sebesség emelések és milyen mértékûek. Ez most is ugyanúgy történt mint az elõzõ alkalmakkor, az ÁSZF-ben pedig láthatod milyen új csomagok lesznek, milyen sebességgel, listaáron és egyebek.

Az hogy milyen akciós árak, feltételek lesznek, az pedig majd kiderül akkor, ha már rendelni is lehet ezeket a csomagokat vagyis március 31 után. Ez is eddig mindig így volt.

Nem értem minek kell úgy eljátszani a nagy halált, azért mert várni kell 30 napot, ahhoz hogy megtudd a további részleteket és rendelni lehessen a terméket. Ha akarod megvárod, ha nem akkor mész másik céghez ha lehetõséged van rá. Senki nem kényszerít semmire.
bertino
jah
sebaj, had reseteljenek csak 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mflex
😄DDDDDDDD

What about the forests?

gebana
énmeg a torrentkorlátozásukat utálom. mien jogon? :@ ha nem bírják a szervereik, tessék lentebb venni a sávszélt és becsõdölni 😄

mflex

adj neki!!😄

What about the forests?