22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • pyrohun #15733
    blabla tojokrá, céges számlára jön, van legaább költségszámla. hol érdekel, hogy mennyi?
  • ACE
    Mennyiért is? :D
  • zomgzerg
    biztos feldobott egy haverod az internet rendőrségnél és most agresszívan monitorozzák a kapcsolatot ami néha lassíthatja
  • Dave0092
    akkor nem csak nekem fura a torrentezés? vmikor tölt 600-al, valamikor meg csak 30-50 el... (magról) jo seed/leech arányu torrentnél
  • tompka
    Ez jó :D
  • tompka
    Nekem atom stabilan tölt 1,2MB/sec-el :D silverhez képest, sztem jó xD
  • pyrohun #15727
    ez viccnek jó :)
  • pyrohun #15726
    2,6MByte / sec - upc gold
  • zyppy
    Kezdd velük.
  • passatgt
  • Jamirofan89
    Halite 0,25 kbit-el tölt.
    1.8 utorrentben meg kiírja x y html oldalon,hogy 2000 seed.
    Letöltöm.Van 56 abból most 40 megy.50 KBIT/s ez a chello silver.
    Speedtest 10000\1500 folyamatosan meg van.Szóval ez már biztos a korlátozás.De,hogy órákat kelljen várni egy 220 MB-os filmre,az már túlzás.Valakit fölrobbantok :@
  • Stefling
    ja oké :)
  • precision
    programon belül csak stable verziókra frissít, 1.9ből még csak beta van
  • Stefling
    1.9? nekem 1.8 van, már rákerestettem vele hogy frissítsen, de emmi, lol én nem is tok róla :D
  • RBJ
    eddig az 1.9 utorrent muszik. egyenlore és meddig?
  • Stefling
    Nem hiszem, majd kiderül.
    Amugy most értem el a max feltöltési seedet ami 2,4Mb :D
    Jövőre nem hiszem még egyébként, mert ahhoz hogy azt a szintet érje el terhelésile mint a upc, ahhoz még évek kellenek, mert még nemsok helyen vannak.. de majd kiderül :)
  • Falzone
    ACE süle :D
  • passatgt
    túl sokan mentek digihez, majd azzal is ennyi gond lesz jövőre:)
  • ACE
    Reméljük le tudod mondani, és nincs és nem is volt, illetve már lejárt a hűséged...
  • Stefling
    " Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy új ügyfélszolgálati irodánk nyílik Komlón november 24-én, ahol teljes körű ügyintézéssel várjuk kedves ügyfeleinket:
    Komló, Kossuth Lajos u. 71.
    Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8.30-16.30-ig "

Na, egy újabb hely, ahova lehet menni anyázni :DDDDDDD
  • tommyg
    értem, köszi
  • ACE
    Nem jó, Stefling DIGI-ről nyomja, nekem még a tracker-hez sem akart kapcsolódni. Halite az jónak tűnik egyelőre, de az sem mindenkinél...
  • tommyg
    na akkor az új utorrent jó vagymivan?
  • Stefling
    Ja, még jó hogy sata a vinyó :D:D az ide-s vinyó megdöglene :D
  • ACE
    Milyen 2.6?
  • ACE
    Ha a lakóházig optika futna, akkor nem értem miért nem lenne egyszerűbb, olcsóbb egy routert(switch-et) berakni, és kihúzni az UTP-t a lakásig. Szerintem jóval kevesebbe kerülne, mint minden lakásba modem...
  • pyrohun #15707
    Végülis annyival nem is gyorsabb, mint a 2,6 :)
  • ACE
    Bammeg ezt a sebességet már nem lehet vinyóval sem bírni... durva
  • Stefling
    Digi - Torrent

Íme, a seed sajna még nem olyan magas, de sztem lesz magasabb is, meg arra gondoltam ha több mindent seedelek akkor főleg összejön :D kb 9Gb-ot tudnék felseedelni 1 óra alatt, ha maxal seedelnék, majd rájövök hogy hozzam össze, persze a seed/leech arány is számít.
    Lényegében eszméletlen a digi, csak amit kaptam mail címet abba nemtok belelépni :D:D már írtam nekik mi lehet a gond.
  • precision
    nem jobb a digi, technológiai szempontból, mivel ugyanaz a kettő, most hogy a lakóháztól hogyan jönnek el a gépemig, ugyanmind1, a upc modemek is bírnák a tempót, ha központilag nem lenne lekorlátozva a sávszél
    ha a diginek is ennyi előfizetője lenne, gyorsan megszűnnének a 30mbit -es csomagok, vagy ha nem is, nem igazán lehetne elérni azt a sebességet, max a garantáltat, ami ugyanannyi előfizető esetében (ugyanolyan hálózati terheltség esetében) nem hiszem hogy nagyobb lenne mint a upcnél
  • pyrohun #15703
    így van, ezt próbáltam neki elmagyarázni, de szerinte a digi mindig eggyel jobb :D
  • precision
    diginél és upcnél is ugyanúgy van ha jól tudom, hogy a lakóházig optika fut, lakóházon belül meg utp (upcnél koax) fut a gépig/modemig

szóval, egyiknél sem vagy közvetlenül az "optikára" kapcsolva, mindkettőnél vannak a géped és az optikai háló között 'másodrendű' kábelek, és hálózati eszközök a központ(ok) és a lakóházig futó optikai kábelek között

de én full laikus vagyok, és most lehet hogy hatalmas baromságokat mondtam... ha igen majd valaki kijavít :D :P
  • Stefling
    Köszi, azért még írok ide, attól függetlenül hogy digis lettem :D persze még a chello is bent van, majd lemondom jövhéten
  • ACE
    És mi lesz a DOCSIS 3-al? Akkor majd nem fognak korlátozni? Mitl lesz jobb?
  • pyrohun #15699
    diginél HOVA fut be az optika vége? mi az az "ide" ? :) gondolom nem a lakásról beszélsz.. Még mindig nem értem szerinted a UPC miben rosszabb, de haggyuk is, unom ezt a vitát... Nincs már régi modem a UPC-nél tudtommal. A jelenlegiek ennek a sebességnek a többszörösére is képesek lennének és ha a UPC áttér a DOCSIS 3-ra, akkor az lesz csak az igazán buli :)
  • ACE
    Ja és a 4 ms ping sem semmi...
  • ACE
    Fasza, és nem hogy az van, hogy kevesebb, mint a névleges, hanem TÖBB! nem mind1... Majd torrent értékeket is illessz be lécci, főleg a seedelés érdekelne :D
  • ACE
    Már megint kiforgatod a szavaimat. Én nem azt mondtam, hogy milyen kábel és hova megy, hanem hogy azt a hálózatot sokkal könnyebb fejleszteni, amelyik optikán alapul. Persze a UPC-nek is optikai hálózata van, a központtól, de a központtól ideáig a gépemig egy rézkábel jön, viszont DIGI-nél ide fut be az optika vége, rárak az ipse egy Gigabit router-t, beledugja az UTP kábelt, a másik végét én a gépembe, és szevasz. Ellenben a Chello-nál a modemeket le kell cserélni, mert nem bírják a sebességet, a központokban is a modemet le kell cserélni.
    Ellenben ha az embernek saját optikai hálózata van a házig, akkor nem nagy erőfeszítés nagyobb sebességre kapcsolni.
    Erre gondoltam, és légyszíves még egyszer ne forgasd ki a szavaimat, köszönöm.
  • precision
    na most egész jó
  • pyrohun #15694
    na ez durva, gratulálok :)