UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
Ez vmennyire mérvadó, kezdj el leszedni egy filet és nézd meg mennyivel jön
Bazinga!
de üssekõ, elég az 5mbit is letöltésnek, de ha a fel is annyi lenne mr vidámabb lennék ^^
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
What about the forests?
What about the forests?
Csodálom itt micsoda jövõbe látó emberek vannak,azt nem tudjátok megmondani, hogy 2 éven belül milyen változások lesznek a UPC-nél pozítiv irányba? 😄DDDD
What about the forests?
oké, gyors, mert kb egy maréknyi ember terheli le az egész hálózatot... amint el kezdenek terjeszkedni, úgy jönnek majd a kapacitás problémák, amint egyre több ember fogja használni...máris nem lesz ennyire rózsás a helyzet
persze, lehet azt mondani hogy hûha azannyát xx/xx mbit és csak xxxx Ft, aztadejóhüdekafa a upcnek befellegzet, az összes ember odaköltözik abba a háztömbbe és a upc eláshatja magát...
nem ilyen egyszerû, majd ha pl digi széleskörben elterjedt lesz és muszáj lesz bevezetniük ugyanúgy a hûségnyilatkozatot, emelni az árakon, és mikor az a 20 meg 30 mbit "csak" 10 lesz vagy kevesebb, és õk is ugyanúgy fogják korlátozni a p2p -t akkor mi lesz?
Nem védem a upc -t, nekem se tetszik ami most van. Az is tény, hogy _idõvel_ akár versenyhelyzetet is teremthet a digi... de a jelenlegi helyzetben tû a szénakazalban, gyakorlatilag semmi hatással nincs a upc -re.
Bazinga!
hxtp://www.digikabel.hu/Internet.html
20/20 4500FT 😄 ez már seedszerver 😄
Budapest XIV., XVI. kerület
Budapest III. kerület (Római-Pók u. ltp., Békásmegyer)
Budapest Kõbánya-Újhegy
Budapest Népfürdõ utca - Párkány utca
Budapest Angyalföld
Budapest XI. kerület - Kelenföld
Budapest XIV. kerület - Stefánia
Hát ez nem sok...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
30/10 = 6.490FT áfával 😊
Becsüljék meg és próbálják megtartani azokat, akik bizalmat szavaztak nekik...
What about the forests?
minimum = bronz
medium = silver
extreme = gold
<#wave>#wave>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Start: 0,5/0,25 Mbit
Bronze: 2/1 Mbit
Silver: 10/2 Mbit
Gold: 20/3 Mbit
én pl. meg vagyok, leszámítva 1-2 kisebb gubancot, a torrent korlátozást megoldottam (nálam már nem korlátozzák -> nyasgem), és még olcsóbb is lett 3 rugóval a szolgáltatás (prof.)
CSAK ÉN NAIV, SIMÁN BESZOPTAM, HOGY AZÉRT LETT OLCSÓBB, MERTHOGY "JAJJ URAM ÖN KIEMELT ÜGYFELÜNK, MERT A LEGNAGYOBB CSOMAGRA FIZET ÉVEK ÓTA" - aha persze, FRANCOKAT! Azért vitték le 12 ezer akármennyire, mert jön a GOLD - igaz az hûség NÉLKÜL is OLCSÓBB és NAGYOBB SÁV (felfelé), szóval ez kicsit kiakasztó - de ezt leszámítva nincs problémám 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
7 éve vagyok chello elõfizetõ és egy kezemen meg tudom számolni a netkimaradásokat.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
i (L) upc.
shabba! Te meg nem tudom mit vagy oda a UPC-ért ennyire... Kiváncsi lennék, hogy te nem játszanád el a nagy halát ha pl vennél valamit 9000 Ftért és nem azt kapod amit kéne, kellene. Az éremnek 2 oldala van tesó.
What about the forests?
Az hogy milyen akciós árak, feltételek lesznek, az pedig majd kiderül akkor, ha már rendelni is lehet ezeket a csomagokat vagyis március 31 után. Ez is eddig mindig így volt.
Nem értem minek kell úgy eljátszani a nagy halált, azért mert várni kell 30 napot, ahhoz hogy megtudd a további részleteket és rendelni lehessen a terméket. Ha akarod megvárod, ha nem akkor mész másik céghez ha lehetõséged van rá. Senki nem kényszerít semmire.
sebaj, had reseteljenek csak 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!