22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
  • Dave0092
    erre kérnék ésszerű értelmes választ.
    Egyébként az igazi, hogy a digi-nél ha mondjuk vihar van, akkor elszál az egész net?
  • ACE
    150 Gb korlátra mondtam hogy gagyi... (ez már a UPC-nek sem jött be annak idején...) többihez meg nem hiszem hogy túl sok közöd van.
  • RBJ
    te már csak tudod. te is használod mi?

ugy látom te upc forum fuggo vagy. reggeltől estig itt mókolsz.
    nincs iskola vagy munkahelyed?
  • ACE
    gagyi
  • RBJ
    csak nyíregyen van ilyen.
  • tompka
    ??
  • zyppy
    "* 2007. november 1-től csak az "extrém" internethasználatot korlátozzuk: aki egy hónapban 150GB feletti adatmennyiséget tölt le, annak a letöltési sebességét 512kbit/s-ra lassítjuk. "
    ja akkor már nem kell.
  • zyppy
    Egerben is kiépítik 24órán belül?
  • RBJ
    http://noob.hu/07/1128/gigatorrent_420.jpg

ez is egy megoldás.
  • ACE
    Én meg DIGI-seket látok. Aszondják ha nincs az agyadnak kellő stimulációja, képzelődni kezd... lehet ez történik.
  • tompka
    Az utóbbi időben megnőtt a upc autók száma :) egyre többször látom őket
  • Stefling
    :DDDDDDDDDDDDDDD titta war of the world :D
  • ACE
    Szedik fel a DIGI optikáit :D
  • Stefling
    Kerülik a munkát lehet :D
  • mflex #15758
    egyébként a UPC is dolgozgat it az utcában, de hogy pontosan mit csinálnak azt nem tudom, de több autójuk is itt van mindenap
  • mflex #15757
    van az a kurva meredek utca felfelé a tüdőszanatórium felé..na ott is összevissza feltúrtak végig aután mentek tovább az állatkert felé, ok lehet, hogy pár panel útba esett nekik, de a nagyja családi ház.. a km-t meg nem úgy értettem, hogy nyíl egyenesen, hane, hogy ha az utcákat összeadom ahol feltúrták és kábeleztek..talán nincs 15, de 10 biztosan és a fene tudja, hogy a mecsekben már merre járnak...
  • ACE
    Mondjuk a Pécsi címlistába még egy környékbeli utca sincs beleírva, akkor ezek szerint majd januárban kerülnek bele az új fejlesztések...
  • ACE
    Az Ifjúsági úton panelok vannak, a Damjanichon mondjuk nincsenek panelok, de a Damjanich felett ott már van jó sok panelház, kis 5 emeletesek, de végig hosszan elnyúlnak. Meg van sok társasház is arrafelé, biztos azokra pályáznak. Sőt, bocs, a Bornemissza utcában van 4-5 db 10 emeletes ház is, az is ott van egy köpésre. Gondolom a 15 km-t elírtad, mert a város egyik feléből a másikba eljutni sincs 15 km. :D De ez az út még 1.5 km is alig van. Valahogy el kell jutni a panelos helyekre, és mákod van hogy pont a Te utcádon keresztül teszik ezt.
  • mflex #15754
    Viszont ha ilyen jól ismered a várost, akkor leírom honnan kezdték.

Az Ifjúság úton indultak végig a sörgyár mellett, majd teljesen végig a Damjanich utcát, majd felkanyarodtak a mecsek felé és mint írtam ez végig családi ház és kb 15km hosszan... tehát itt semmi panel meg társasház.
  • mflex #15753
    nem, családi ház..helyesen...
  • mflex #15752
    nem családi ház, de ezt írtam is...
  • ACE
    Aham, ott nem nehéz fejleszteni, van panelrengeteg rendesen, kertvárosban talán már mindenhol van, gondolom Te is kertvárosi panelban laksz.
  • mflex #15750
    Pécs
  • ACE
    Akkor nagyon lassan megy náluk a dolog... Azt megkérdezhetem hogy merrefelé vagy?
  • mflex #15748
    januártól már ok,az előbb beszéltem velük...
  • ACE
    Akkor viszont nem értem mi tart nekik 2 hónapig, mire megteremtik a feltételeket. Attól tartok hogy elfogyott a pénz, mert itt felénk is 50 méter ásáson múlott plusz 240 lakás beüzemelése, és mégsem jöttek már ide... :(
  • mflex #15746
    de, mert direkt megkérdeztem akkor meg állandóan kint volt valami felügyelő is a digitől céges autóval, gondolom, hogy a munkafolyamat ellenőrzése céljából...
  • precision
    akkor nemtom erre miért nem akarnak jönni
  • ACE
    Vagy nem is a DIGI kábelét fektették :D
  • mflex #15743
    vagyis szerintem már nem elsődleges célpont panelok "kábelezése"...
  • mflex #15742
    ahonnan elkezdték anno és ahol most tartanak..kb 15km végig családi házak vannak...semmi társasház főleg nem panelok...
  • ACE
    Fos ez a torrent, nekem 1 perc után lefagy, hozzá sem tudok nyúlni, meg semmit csinálni vele csak lelőni task manager-ben, hát ez kb. ennyi részemről...
  • Travelos
    mi az az UDP?
  • ACE
    Fú akkor jó lassan megy... Asszem kénytelen leszek megvárni a jövő augusztus 31-re lejáró UPC hűségemet...
  • precision
    hozzánk a 8. kerületbe valószínűleg nem is fognak jönni, itt nincsenek többszázlakásos panelek, csak ilyen kb 20-25 lakásos társasházak... szal nem éri meg nekik
  • mflex #15737
    ekkor voltak itt, egyenlőre a címlistában még nem látom az utcánkat...
  • ACE
    Most hívott vissza a DIGI, hogy itt a közeli célokban nem szerepel a hálózat kiépítése, azaz tavaszig biztosan nem. Vicces, mert az utca páratlan oldalán, pont velem szembe 50 méterre már van DIGI... csak ide az utca másik oldalára kéne áthúzni a hálózatot, azt az 50 méter ását még énis megcsinálnám szabadidőmben! :D És máris 240 lakással nagyobb potenciális előfizetői tábora lenne a DIGI-nek... Na mind1...
  • ACE
    És vajon a tracker-ek mit szólnak ehhez? Mert a Beta/Alpha verziókat nem szokták nagyon támogatni, mert néha hibásan küldik az adatokat, és ennek még kizárás is lehet az eredménye... Meg a FAQ-kban is szerepelni szokott, hogy Beta verzió nem megengedett...
  • HeadHunter86
    1.9-es uTorrentel jönnek a cuccok, csak UDP-re kell tenni.