UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem sincs
nem is volt, nem is lesz<#eplus2><#bee1>

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

legalább azt írnád le, hogy mi az, amit változni látsz és milyen értékeket mutatnak...
nekemis baxaxik most a net, félornként elmegy 1 percre

Sziasztok.
Az a bajom nekem,de már bagyon idegesít,hogy szórakozik a netem.
Motorola sb5100E modemem van.
A konfig oldalon található értékek elálitódnak néha és olyankor a modemen se villog az online led,aztán utána visszajön és megint megy a net és ez így váltakozik.
Valaki aki nagyon pöpec ebben,mi lehet a baj?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

PyRex
torrent korlát? Mikor? Hol? <#eplus2><#nyes><#ravasz1>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Vagy ott a QoS, az kb ugyanaz, mint a CFosSpeed, csak a router softwareébe van építve.
Üdv. Földi. Én is Barcikai vagyok! 😄 dejóó
p2p prioritás: nagyon magyarul azt jelenti hogy a torrent tetü lassu! 😊
de sok ismerõsömnek aki szintén barcikai, nem lassú a torrent. ha van megfelelõ seed akkor maxal megy, ahogy nekem is. 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

gebana
torrent 1.8 ig 😄

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

precision
a p2p (fájlcserélõs) csomagok hátrányt "élveznek" az egyéb adatcsomagokkal/protokolokkal szemben, szépen fogalmazva
a gyakorlatban le van korlátozva chellonál

Bazinga!

gebana
én már sokszor elhatároztam hogy nem játszok, de amíg nem legalizálják a láncfûrészes/ szabjás mészárlást addig marad ez 😄

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

kösz a választ😄
#off ya amugy kazincbarcikán lakok😄 A LÉGNET ISMÉT TÖBBET AD DD::😄😄D adják a szar fenykepezõket az uj elõfizetõknek, és másfél 2 éves hûségnyilatkozatokat kell aláirogatni és szutykot adnak😄 amugy mi az a p2p prioritás?😄

Ja xD

Neem. Csak egyszerüen nem jáccok. Egy játék sincs a gépen 😊

gebana
hú, azóta is tölti a pályát? XD

Nekem mind1. december elején játszottam utoljára 😄

gebana
erre való a cfos progi, amivel torrent + cod2/bf2 békésen megyeget pl. ^^

Ja, a pingek is "normálisak" szoktak lenni. Csak töltés közben ne jáccál! 😊 nálam 15-40 szokott lenni. tor. melett 150 😄 de most újított a upc. tor közben is csak 47

Légnet? nahát kicsi a világ 😄 hol laksz? Kazincbarcika? Ha ott akkor sztem nyugodtan menny át chellora. Elég jó, stabil,és no p2p prio 😊
"a légnet ismét többet ad" hát lenne kifogásom a többet ad szóval. 😄

hello

a mostani netem (légnet, pantelnek egy alvállalata vagy mi a gyász) igencsak a végét járja. több hónapos huzavona után ugyan olyan sz*r (pingetek egy általuk ajánlott 9x%-ig rendelkezésre állo szervert, amire 80%-os packetlosst ír). most akarok váltani chello mediumra (5120/768 kbit/sec) 6k lenne 1éves hûséggel. na most az a kérdésem, h mennyire stabil a net, mennyire tud alacsony pingeket, minimális packet loss-t biztositani, mert aktivan játszom onine, és a mostani netemmel ez már szinte lehetetlen..(2percenként ledob a szerver losing key packets miatt) esetleg vmi megoldást a mostani netemre? vmi uj virus esetleg ami blokkolja a netet?
válaszokat elõre is köszi, üdv, sam

gduck
Ha jól értelmezem az ÁSZF-et, akkor nem kerülsz át automatikusan! De hûség nélkül április 1.-tõl simán választhatod a silvert, mert csak 500Ft-tal fizetsz többet 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gebana
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem érted.
Nincs hûségem. Lejárt januárban, extreme volt, medium lett.
(Nem akarok hûséget, valószínûleg jön a Digi)

És olvastam, hogy br 10000 lesz a Silver. Csak azt nem tudom, hogy ez hûséggel, vagy csupaszon, mint most 9500 így a medium. Pluszba nem -e fognak engem átdobni az újakba automatikusan azért, mert nincs már hûségem? És ha igen, és bronzeba, akkor hány tûzoltókészülék van az itteni UPC irodában?
gduck
Feljebb (azaz silverre) hûség idõ alatt is válthatsz 😄 "Lefelé" (bronzra) csak hûségidõ után!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
nekem nem kell betörnöm, bemegyek melóba és ott van. 😊
ilyen téren szerencsés vagyok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

PyRex
ó persze, ez így megy ^^

A 11.Kerúletben nem volt semmi gond!Lehet,hogy kémprogram,virus miatt lassú a gép.<#felkialtas><#ejnye1>
gebana
törj be valahova, beillesztesz 1 wifi routert aztán hagyszóljon XD

PyRex
naja 😊

bertino
meg pár szolgáltató irodája gigabitekkel felvértezve, de sajnos nem lakossági szférában és összegekért 😄

PyRex
egyébként félreértés ne essék: én örülnék, hogyha komoly konkurencia lenne mondjuk egész budapesten minimum... de sajnos adsl a chello-hoz képest sehol sincs, más gyorsabb szolgáltató meg elvétve van (mondjuk victor hugo utca környékén van pár lan-os szolgáltató) és ennyi sajnos.

PíszLávJuniti
jaja, nem konkurencia

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PyRex
de az olyan kevés hely mondjuk a upc "lefedettségéhez" képest, hogy nincs is szüksége versenyre.

PíszLávJuniti
De ott ahol elérhetõk a Lannetes szolgáltatók, ott a UPC sem tud velük versenyezni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mflex
miért nem hívod fel a UPC-t?

What about the forests?

bertino
"izé" <#idiota>

John Cena
Srácok nekem majdnem Tökkéletesen mûködik a Chello netem csak valamikor 5-6óránként gondol 1etés le áll a 4világító izék közül 2világít 1 villog ilyen Motorola Modemem van tudnátok segíteni? mi lehet a probléma?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hát igen a januári emelés sajna csak 2napig tartott. de állati volt 😊

PyRex
A UPC-nek kicsit könnyebb helyzete volt sok évvel ezelõtt, amikor alig volt még internet elõfizetõ az országban. Most már nagyon nagyot koppanhat egy szolgáltató, has elkezd milliókat költeni a fejlesztésre, hálózat kiépítésre, közben pedig nem lesz annyival több új elõfizetõje. Mivel inkább egymástól próbálják meg átcsábítani õket. Olyan ez mint a mobiltelefónia: ha bejönne egy negyedik szolgáltató, esélye sem lenne, hiába menne a többi ára alá.

gebana
mindenhol az a csúcss ami elérhetõ. van mikronetes ismerõsöm, nálluk csak az van semmi más a közelben és max csomag 786kbit/s és majdnem annyit fizet mint és az extrémért.

hameg a digi elkezd terjeszkedni, mértne lenne esélye? 😄 tvben lenyomta 😛

sajnos nem emlékzem az upc netes szolgáltatásának a bejövetelére, akkor milyen volt, õ is egybõl mindenütt? nameg mais van még, ahol upc net nem elérhetõ.

szerintem versenyezzenek csak, nekünk az a jó 😄

Na, most látom mi van.
Nekem most Medium van hûség nélkül, havi 9500.
A Silver az hûség nélkül lesz 10000?
Mert ha igen, akkor szerintem váltok arra, viszont ha a bronze lesz a medium helyett, és a hûségnyilatkozat hiánya miatt automatikusan átraknak arra, akkor valaki szóljon az itteni önkormányzatnak, hogy gyorsan építsenek egy tûzoltó garázst a UPC épületéhez közel...
PyRex
az az igazság, hogy sem a digi, sem a tvnetwork nem tud versenyezni a upc-vel, ami országszerte iszonyat sok helyen elérhetõ, ugyanazokkal a csomagokkal. persze vannak olyan emberek, akik kihasználhatják a fenti szolgáltatók elõnyös csomagjait (ha olyan helyen laknak), de valljuk be, relatív elenyészõ százalék...

tommyg
mert egy f0s<#idiota>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PíszLávJuniti
a linuxos verzió stabil

Zinaj
Ez vaon miert?2 honapig tokeletes volt..nem vagom 😞

i7 azt szevasztok :P

Zinaj

i7 azt szevasztok :P

gebana
jogos, elnézést <#alien><#idiota>

HunnernesKonge
Majd ha bevezetésre kerül akkor bennelesz 😛
Elég könnyen kiderítheted. Ráböksz egy területre, kilistázod a csomagokat és azt fogod látni hogy 1.5, 4 és 8 Mbps-es csomagokat fognak kínálni 4400,6900,8900-as díjakon mind a LAN-os, mind a kábelnetes területeken. IceNet magas sebességû csomagok csak Debrecen egyes részein van, ott ahol TVN és Digi egymásnak erõs konkurensei.
Mighty
Azt nem tudom, hogy ez az ice net-re is vonatkozik-e.
http://www.tvnetwork.hu/egyeni/akciok/akc_net_1.html Ezen az oldalon van a lista.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PíszLávJuniti
mivel más lannetek infrastruktúrája, ezért jobb feltételekkel üzemeltethetõ. a háztömbökig optika nem fog telítõdni (mint most a upc hálózata), a hatalmas tartalékok miatt.
a upc meg nem fog befosni, mivel csak a sûrû panelekben konkurencia, máshol nem.

gebana
nameg infós suli :S 😄