22959
-
#15974 Tegnap nagyon sokat néztem és mind blokkolva volt, akkor éjfélkor találtam egyet a techparadox.com-on ami még működött..fél négyig lekaptam 53-at (ugyanez ami a megauploadon van) és az 54-ik már kaptam a pofámba szokásos illegális tartalom című szöveget..majd szét durrant a fejem az idegtől, meg persze a semmibe ment a 80GB-és rapid limitből is több mint 20...
akkor előfizetek rá...b---ák me :D -
#15973 Igazából pofonegyszerű lenne a helyzet a torrent korlát kijátszására :)
Kellene egy olyan klienset írni, ami annyit csinál, hogy amikor megkezdődik az adatforgalom 2 user között, akkor mondjuk egy mp3 stream fejlécét küldi. a másik oldalon lévő kliens tudni fogja, hogy X byte után (amit automatikusan levág majd a cuccból) már nem mp3 stream, hanem maga a megosztott cucc kezd csordogálni. Most ez eléggé le van egyszerüsítve de simán meg lehetne oldani. Ja? És mennjen a 80-as porton, azt nem tilthatják. És jöhetne a nyasgem. -
#15972 lol ezt tényleg szűrik:D -
#15971 lol :) -
#15970 jah azért írtam, hogy 2,4M, mert hurrá meg jajj de jó, hogy ez még nincs korlátozva :DDDD -
#15969 Ja... leesett közben azt hiszem :)))
Én azt mondom, hogy simán megéri előfizetni akárhova, akár egy magyar fizetős FTP-re is. -
#15968 Őő, most valami nem világos :) A 2,4M az lassú, vagy mi? De lehet én nem értem teljesen :)) -
#15967 ok jöhet a link pü-ben, de csak 30gb körüli érdekel...
kösz -
#15966 simán lehet rapidon találni dark night-ot:) -
#15965 ok,akkor bele offolok egy kicsit ebbe a torrent témába, szóval 2,4m-el tudok tölteni a megaupload-ról :DDDD
A kérdés csupán annyi:
nem tudja valaki, hogy a megaupload-ról, hogy tudnék folyamatosan tölteni?
kijátszható valahogy?
Épp a batman-t szedem 1080i teljes full bluray 73X 200MB és csak négyet tudok tölteni 4-5 óránként, eddig 19-et leszedtem, de ha nincs megoldás akkor előfizetek rá.
Szóval, ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom, legalább ez jön teljes sávszéllel, na meg a rapid is, de ott minden The Dark Night linket blokkoltak... pedig premiumos vagyok grrr
-
#15964 utorrent - unkorrekt :))))))))) -
clyde22 #15963 Ki mondta, hogy csődbe fog menni a UPC? Azért most már van valamilyen verseny a internetszolgáltatók között, bár még a UPC elég sok helyen monopol helyzetben van. Ne hidd, hogy nem terjed(t) el a jelenlegi és leendő ügyfelek között ennek az úgynevezett priorizálásnak a híre. Mert az emberek nem csak a fórumokon beszélnek a UPC-ről. Ha unkorrekt módon kárt okoz nekem a upc, annak is örülök, ha eggyel kevesebb előfizetőjük lesz ezeknek a hozzászólások kapcsán. -
Belucz #15962 Rohadjon meg a UPC buzi korlátozásaival együtt!Nem böngészésre fizettem elő a 20 megás netet!Hiába kapcsolom be a protokoll titkositást, egy ideig müködött 2 hónapig , de most már ez sem segit!(u torrent 1.8.1) -
#15961 Júj, tényleg micsoda negatív reklám, 300+ ezer előfizetőből 20 darab folyamatosan siránkozik az sg upc fórumán :D Másik 50 meg a hwsw-n
:) Tényleg annyira negatív, ha ez így megy, akkor az egész UPC csődbe megy... Ébredjünk már fel :)
"mert az ÁSZF-ben egy szó sincs erről a korlátozásról"
Megint nincs igazad... Látszik, hogy a tények ismerete nélkül írogatsz :( -
Falzone #15960 ACE durva gyerek. Rohadjak meg, ha nem nyomkodja 1,5 percenként az F5-t... :DD -
#15959 már hogy ne lenne szó :D -
ACE #15958 És addig örülhetnek, amíg tömegével nem mennek kötbért kérni a juzer-ek, mert az ÁSZF-ben egy szó sincs erről a korlátozásról, tehát a szerződés ellenére teszi ezt, amely jelentősen befolyásolja a szolgáltatás minőségét. Emiatt meg már lehet kötbért kérni. -
clyde22 #15957 Miért is ne írnának!? Negatív reklámnak ez a leginkább megfelelő, ellensúlyozza azt, amit a tv-ben látsz. Mire fel akarja a UPC megmondani mikor és mire használhatom az internetet,ha leperkálom neki 7.500 ft.-ot. Ha nem tudja kiszolgálni az ügyfeleket adott sebességgel, akkor legyen olcsóbb, ne érezze senki, hogy át van verve. Fizessen sokat, használjon keveset! Én így "reklámozom" a UPC-t. -
ACE #15956 Jó, de ha Téged meg zavar, akkor találj ki rá megoldást, és akkor nem sír senki. Vagy akkor ne olvasd, nem kötelező -
#15955 Ne írjatok már butaságot, össze vissza beszéltek, keveritek a bitet a bájttal, a kilo-t a megával és így tovább. Mielőtt leírsz valamit legalább olvass már utána... Rohadt unalmas kb. 1 hónapja olvasni a sok zagyvaságot (mega nyavajgást is a torrent korláttal kapcs., most azért mert sírtok még nem lesz gyorsabb).
Ki kéne írni a banner alá k*rvanagy betűkkel, hogy: IGEN, TUDJUK HOGY LASSÚ A P2P, EZÉRT NEM KELL ÚJ ÜZENETET KÜLDENED...! -
#15954 Remélem probléma mentesen sikerül elintézni a dolgot! Amúgy csak azért írok,mert szó esett,hogy éjfél után jön max-al minden... aha 6 kbit/s -
ACE #15953 Ha a fizetési felszólítás átvételi időpontját követő 15 napon belül nem történik befizetés, akkor 30 napos felmondási idővel felmondhatja a szolgáltatást. Nincs ilyen, hogy 60 nap, az csak a rendes felmondásra vonatkozik, ne az ősrégi ÁSZF-et nézd, mert azt milliószor módosíthatták... -
#15952 Nem! ott van feketén fehéren a lapon hogy elösször értesíteni kell erről az embert = havert és onnantól számítva 60 napja van arra hogy kifizesse a tartozását... -
ACE #15951 Akkor meg mit ír a UPC, mi az az összeg, amit fizetnie kell? -
#15950 Nincs hűségnyilatkozata már... -
ACE #15949 Szerintem az amit kiszámláztak a hűség miatti kedvezmények elvesztése esetére a díj. Mert ugye olyankor a kedvezményes bekötési díjat is ki kell fizetni, meg a kedvezményes, és listaáras árak közötti különbözetet... az ÁSZF-ben van valami ilyen, ha valamennyi ideig nem fizet, akkor azonnali hatállyal és egyoldalúan felmondhatja a szolgáltató a szerződést. Csak a rendes felmondásra vonatkozik a felmondási idő... -
ACE #15948 Ja megkérdezted hogy van-e hűséged a csaj megnézte és azt mondta, hogy nincs, akkor az ok. Akkor elvileg minden okés. -
#15947 Erre már rákérdeztem, abba csak a tv lesz benne, más nem lehet benne, esetleg még az a pár nap, amikor is még bent volt a net. A felmondási papíron is csak az szerepel hogy felmondott csomag: Gold.
Ha olyan lenne hogy a hűségből hátramaradt összeget ki kellene fizessem, erről kötelessége lett volna tájékoztatni, de már az elején azzal kezdtem, hogy van-e hűségem, megnézi, mondja nincs, jó akkor szeretném felmondani a netet. Ennyi volt : ) Jan.-ban már csak a tv jön ki. -
#15946 :D lehet kéne neki nem tom :D (Tuti megutál ha ilyet mondtam volna neki xD amikor mesélte :D) -
#15945 nyomtassunk neki pénzt? -
#15944 Szomszédomnak van UPC-vel szerződése és minap mesélte hogy 55500-as számlát kapott mert 3 hónapig nem fizette! (UPC nem üzemeltetett meg alapból havi díjja az UPC-jának kb 5-8 e között van tehát ebből hogy jön ki az az 55.500 FT? Jah és kötelezték ennek a kifizetésével ja meg hogy a szomszéd megkereste a régi szabályt amit még küldött az UPC neki és ott 60 nap a felmondási idő :O A levélben pedig 8 napja van leadni a készülékeket és ha nem teszi 80.000 FT-t kell fizetnie!
Esetleg valaki tudna segíteni neki ebben a dologban? -
dbala #15943 Nekem még most se gyors..., tcomban annyi jó, hogy ezt legalább nem b*sztatja... -
#15942 akkor lehet akkor kéne tölteni és nem idesírni még 450 kommentet a délutáni sebességekről
azt hiszem úgy élte túl az emberiség az eddigi nehézségeket is, hogy alkalmazkodott. igazi ember-e vagy, vagy egy kis állat aki elpusztul a hidegben? -
ACE #15941 Bakker, ez vicc, éjfélkor, halál pontosan, mintha elvágták volna, begyorsul minden torrent... -
ACE #15940 Csak következő számládban nehogy benne legyen a bekötési díj, meg a hűség miatti kedvezmények elvesztéséből adódó különbözet... Azt még megvárom, majd írd meg. -
#15939 torrentről van szó? ha igen akkor igen
ha nem akkor is igen, de nem úgy hanem máshogy
jólmegaszondtam mi? :) -
K Ace #15938 HElosztok. Nekem a letöltéssel semmi gondom, az rendben van, viszont a feltöltéssel vmi gáz van, llyen 0,7 kb, max 20 kbyte. Ez upc miatt lehet? 10mbit es net. -
#15937 1,6 év. -
#15936 Már bevittem, kérdeztem jönnek szerelők, mondja ja pénteken, kikötni, ez hülye, ha tudom viszem a kábelt amit a digisek letéptek a picsába :D:D:D::DD: de mást nemtom mit akarnak kikötni, mert atv az maradt.. tehát nemtom, ha a kábelüket keresik, akkor ottvan, összetekertem nekik :D -
#15935 Digi.