22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Jamirofan89
    én is azt próbáltam meg szedni.láthattad mennyi seed van,mégis 15 kbit-el jött.most meg el se indul.upc-sek szívják a faszt jeeeee.
    dől a lé b+,nem kéne fejleszteni a hálózatot???
    nem erre fizettem elő.tudtommal 10/2 Mbites netem van nem 128-as ISDN b+.de még az is gyorsabban töltene
  • ACE
    Ne hidd, hogy az olyan gyorsan megy, egy körzet alig pár ház szokott lenni, de ha sűrűn panellal lakott részen laksz, akkor nagyobb az esélye, vagy ha esetleg láttad, hogy ástak nem olyan régen keskeny max. 1-1.5 méter mély árkot.
  • zomgzerg
    qq
  • RBJ
    Nyíregyháziaknak szól az alábbi hír.
    Irtam a digi nek ,hogy várható e a digi kabel és net megjelenése Nyíregyházán. és azt a választ kaptam ,hogy egyes korzetekben már az idén elkezdik a szolgáltatást.
    na ennyit volt a upc kapcsolatom . bekaphatják azt hiszem
  • mflex #15929
    Egyébként mennyi lett volna még vissza a hűségből, ha nem mondod le?
  • pyrohun #15928
    meg volt nyitva a topic... nem frisítettem. ennyi.
    te meg mindenkinek beszósz? :)
  • ACE
    Te vakon gépelsz? Mert hogy olvasni nem olvasol az tuti...
  • pyrohun #15926
    és akkor mire váltasz?
  • ACE
    Gratula, kifizetted a hónapról még megmaradtat és ennyi, be kell vinned a modemet azt szevasz?
  • ACE
    DIGI BaseNet-je van a nyavajásnak :(
  • passatgt
    akkor most miről írsz?:)
  • Stefling
    Na megjöttem, net felmondva, hűségidőn kívül, ennyi volt a chello, húzta a száját a nő, ez is egy bunkó nőszemély volt, de leszartam, had húzza a pofáját. :)
  • Grifidos
    Még mindig ezen rágódtok?!?
  • ACE
    Nem vetted még észre, hogy a korlátozás nem mindenkinél folyamatosan üzemel? Lehet a Te körzetedben most nincs akkora sávszél lefoglaltság, hogy szükséges lenne korlátozni, nálam is volt már, hogy nem működött ilyen tájt a sima 1.8.1 utorrent, aztán másnap meg ment fullosan ugyanabban az időben... Meg attól is biztos függ, hogy mennyi a seeder...
  • Dave0092
    arra, hogy hiába van korlátozva, ezekkel a beálitásokkal megkerülhető a korlátozás...
  • Vegas
    most itt mire kell figyelni? arra hogy max sávszéllel tudsz tölteni vagy arra hogy a gta4-et szeded?
  • ACE
    Várjuk figyelemmel, hogy mi történt.
  • bertino
    hűűű meg haaa
  • Dave0092
    én feltettem a utorrent 1.9-et és bálitottam pár dolgot, és most is maxsávszéllel szedem a gta4-et
  • pyrohun #15914
    erre csöppet nagyobb az esély...

upc csődbe megy? ahapersze, egy Európában csomó országban jelen lévő cég majd csődbe megy pár torrenthuszár miatt, igaz? :)) loool
  • Stefling
    Na, letudom én ma ezt a dolgot, gó chello lemondás :D majd írom mi volt, nem várok én holnapig, ha nincs hűségem közük nincs hozzá hogy miért mondom fel.
  • ACE
    Vagy a UPC megveszi a DIGI-t és gyorsan ott is bevezeti a korlátozást... :D
  • Jamirofan89
    Remélem nagyon elterjed a Digi és a júpíszi csődbe megy! Szép kis álom... de az álmok teljesülhetnek!
  • Jamirofan89
    ennyit ért az 1.9-es béta utorrent
    rohadt sok seed,minől több lesz,annál lassabb.15 kbit/s!!!
    ennyi elég volt.nem fogok káromkodni meg anyázni (itt legalább is)
    DIGINETET BALATONFÜREDEN LÉÉÉÉÉÉGYSZIIIIIIIIIII O.O
  • ACE
    ok, holnap várom a fejleményeket, de szerintem még ne örülj előre... valami sántít ebben a dologban...
  • Stefling
    Holnap megyek lemondani, ma akartam, de mondták páran mennyek holnap, ne pofázzanak már.. :S:D
  • ACE
    Na és mikor mész lemondani? Várom a fejleményeket, még mindig úgy gondolom, hogy nem véletlen az ügyfélszolgálatosok hűsége, és felő, hogy a régi hűség a felfelé módosítástól még érvényben marad, de ne legyen igazam...
  • ACE
    Vagy a fia a UPC-nél informatikus, és úgy dugta be a mamát a helyre, és azt mondta hogy ezt kell mondani, amikor valaki lemondani akarja, csak persze a felét sem jegyezte meg, és ez lett belőle...
  • ChaosTeam
    Szerintem a vénasszony félreértette a fia mondanivalóját.. a fia nem azt mondta, hogy a "digi nagyon lehúzza a gépet" hanem a "Digi nagyon lehúzza a game-t" :D Vagyis, hogy nagyon gyorsan lejön neki 1 game :DDDD

Vagy nincs is informatikus fia, csak mondta itt az okosságot és ezzel kívánta a mesélnivalójának igazát alátámasztani, hogy biza ezt az Informatikus ( tehát NAGY ember) fia mondta neki :D
  • Stefling
    Na szépjónapot mindenkinek!

Hol is kezdjem, talán az elején.
    Bemegyek, elmondom mit szeretnék, (azért mégegyszer rákérdeztem, hogy akkor megszűnik a hűségem ugye, a válasz igen volt) aztánelkezd klikkelgetni vagy fél óráig, közben mondom megkérdem, hogy ha én esetleg 1 hét után szeretném felmondani, mert mégsem vagyok megelégedve a szolgáltatással, akkor nekem mennyit kell fizetni, 1 heti használatért, (ezt csak azrté hogy nem kell-e kifizetni az egész havit, holott csak 1 hétig használtam a goldot) DE még mielőtt végig mondhattam volna, közbevág a pofátlan, beképzet nyugdíjas köcsög, hogy hát de ez nem ígyí működik uram, blabla, idézem: " Annak, hogy Ön feljebb vált és ezzel megszűnik a hűsége, ennek, nyoma van, hogy önnek hűsége volt. " Jó mondom, de nekem megszűnik a kötelezettségem. Mondja, igen, de nyoma van, majdnem mondtam hogy ki a faszt érdekel, nincs hűségem, onnantól azt csinálok amit én akarok! Kit érdekel hogy nyoma van? (Ezt véleméynem szerint azért mondta, hogy had ne csináljak már ilyen, nem tetszett neki biztos, hogy én lehet 1 hét múltán fel aakrm mondani) Aztán elkezdi mesélni az internetet, hogy min is alapul, na akkor majdnem akkorát röhögtem hogy az egész iroda engem nézett volna, el !!!akarta!!! kiemelném, csak akarta magyarázna, hogy miből is áll ez a "hálózat" hát ez hülye mondom. Mondom neki azért váltok feljebb, mert nagyon lassú, weboldalakat egy évszázad mire esténként betölti (ami persze nem hazugság) és ezért próbálkozok a gold-al. Ismát elkezd mesélni, a DIGIRről, én csak néztem hogy jön ide a digi. Meséli, hogy hát nekik digijük volt, mivel a fia informatikus, és mesélte a fia neki, hogy a diginél a 20/10-es !!!tv!!! az internet nemtom mióta tv :D:D:D:D és hogy nagyon lehúzza a gépet, egyszerűen nem is tudott mit csinálni rajta, de a chellon-ál meg a 10megás net tökéletes, és gyors! Mondani akartam már neki, jöjjön már el hölgyem nézze meg mennyire gyors, 2x nyugdíjba megy, mire betölt egy oldalt xD nade ráhagytam, a baromságait. Mondja, hogy nade uram, nem a chello-ra vall, hogy lassú, soha nem is volt rá jellemző. Mondom neki, így van, 5-6 éve vagyok a chelonál, valóban nem ez volt rá a jellemző, de mostmár nagyon is jellemző rá. (Amugy nemtom honnan jött neki elő a digis téma, de jól sejtette hogy arra váltok :D ) De ekkora marhaságot, hogy a digi lehúzza a gépet, nem akartam mondani neki, de CÉLOZTAM rá, hogy akkor jó szar gépe lehet a fiának már elnézést, hogy egy internet így lehúzza a gépét :D:D:D:D a chello meg nem mi?:D Persze hogy belém akarta magyarázni, hogy már igenis a chello oh my good :D:D de amikor mesélte a hálózatos dolgot, hogy az inetrnet egy közösségi hálózat, meg beszélt az minden marhgaságot, majdnem megkérdeztem, tisztában van vele, miről beszél? :D:D:D:D:D Aztem az agyam eldobom. Mondja a végén, hogy természetesen ha 1 hónap alatt is úgy döntök, mert hozzátette, hogy 1 hét alatt nem lehet letesztelni, hogy valóban rossza gold is, akkor 1 hónap után lemondom és annyi.. azt.. már holnap megyek :D:D:D
    Szal a lényeg, hogy ügyfsz-os aki marhaságokat beszél.. ilyet még nem láttam, a fia meg váltson szakmát xD méghogy lehőza a gépet pfff a letöltésnél is a vinyót terheli meg mert iszonyat gyorsan jönnek az adatok, de a gépet magát.. :D:D azóta is röhögök a nőn..
  • ACE
    Na, várjuk szeretettel :)
  • Stefling
    khm -írt, " mondott "
  • Stefling
    Olyan marhaságokat írt hogy még sztem Ő maga se tudta mit beszél mlg msot is röhögök :: DDDDDDDDDDDDDDDDDD na majd télleg holnap msot sietek :D
  • Stefling
    Ma voltam, feljebb módosítani, kvázi ezzel megszűnt a hűségem, holnap majd leírom mi volt, én majd elröhögtem az ügyfsz.-os nőnél, hülyének akart nézni :D:D:D:D:D:D (de ráhagytam a hülyeségét) majd holnap leírom, had röhögjetek egy jót
  • blackgamer
    ájdejó, web száguld, torrent meg 10-20 KB/s adatmozgást generál
    behúzzák a gyeplőt rendesen
  • zomgzerg
    monornet adsl -> hollandzsidó adsl
  • Stefling
    Megkerülné a szolgáltatók korlátozásait az uTorrent
  • Stefling
    Nemtom mit kavarnak már cégen belül :D
  • pyrohun #15895
    upc adsl? :)
  • Stefling
    Olvastátok a tegnaptól érv. ÁSZF-et upc.hu-n? Érdekes.. :D pl:
    " internet-hozzáférési szolgáltatás ÁSZF 5.sz.melléklet: törlésre kerülnek a szolgáltatás egészét érintő és az előfizetők 10 %-át érintő szünetelés, valamint a bithiba arány mutatók. "

"upc adsl internet szolgáltatás ÁSZF 7.számú melléklet: garantált le – és feltöltési sebességek minőségi célértékeinek módosítása. "