22959
-
#16174 Igaz az nem fontos. De azért gondoltam, mert a kis fájlokat hamar letöltik, a nagyobbaknál több esély van hogy sokan töltik egyszerre és leterhelik a szervert :D -
#16173 miért kell, h kis fájlok legyenek? -> fsn, ahogy a kolléga említete -
#16172 Ezeknek a sebesség tesztelőknek szerintem nincs túl sok értelmük :| Egy gyors szerveres letöltő oldalt kell keresni ahol kis fájlok vannak, és mindig maxal lehet tölteni. Sokkal pontosabb eredményt lehet kapni, mint az ilyen tesztelőkből :S -
#16171 hát most erre mit mondjak? :) -
#16170 lol :) -
#16169 rendben -
#16168 válts adslre -
#16167 fura jószág ez a speedtest.net, most ezt dobta ki nekem
holott szoftverbazis.huról 110k -val jön egy játékdemo, ahonnan egyébként mindig maxal jön
fsnről is 150k
szal nemtom, de nekem sosem mér pontosan a speedtest -
#16166 -
tompka #16165 jaja :) -
devil80 #16164 Sziasztok!
gammar:
10Mbit/2Mbit és jelenleg 1,2MB/s töltök le, 213KB/s töltök fel.
utorrent 1.8.1 -
#16163 Erre kiváncsi leszek! -
#16162 Sok sikert.
Azt azert ideirhatnad, hogy mikor ilyen szar a savszelesseged. Mindig? http, ftp, p2p kozben? Bejelentetted mar nekik?
Kerlekszepen, ha nem biztositanak a rendszer stabilitasat, mennyi hozzaszolas lenne ebben es mas chellos topikban? -
ba32107 #16161 Erre én is kíváncsi lennék -
gammar #16160 Nem holnap hétfőn!
U P C ! 20Mbit/3Mbit- az igéret
valósan 0,5-1Mbit/0,02 -0.3 Mbit !!!feltöltés!
kinél mennyi? -
gammar #16159 Sziasztok!
Sajnos a Magyar fogyasztói társadalom nem elég öntudatos,és egyoldalúan szerződést szeg a UPC, akkor is megteheti,jönnek a magyarázatokkal,hogy a rendszer stabilitását garantálják.Lehetne olyan is ami itt soha nem képzelhető el, pl . : összefogás,közös szerződésbontás ,de ami jobban tetszene az az ,hogy a befizetéseket mi is priorizálhatnánk ,a pénztárcánk és a világgazdasági helyzet stabilitásának érdekében!
De az is megmaradt bennem, hogy erre egyedül csak én gondolok?
Erre kell összpontosítani,holnap feljelentést teszek a szolgáltató ellen folytatás következik !
Meglepne ,ha valaki csatlakozna!!!
Budapest XI.Fehérvári út upc gold,0.5 megabit valós sebesség!
-
#16158 éspedig hogyan? :) -
#16157 Felesleges az utorrent 1.9 és sok helyen nem elfogadott.
1.8.1-el is megoldható hogy napközben is szakítson!
Ugyhogy 1:0 ide UPC! -
#16156 pedig biza hogy működik gyors elinditottam egy sok seederes fájlt hamar fel is pörgött -
#16155 előszőr nálam is fagyott az utorrent meg úgy belssult mint állat a gépem:D felraktam a másik bétát a build 13582-t protokol titkosítás erőltetve aztán jó és nem fagy nem lassít gyorsan le is kopogom kop--kop:D -
#16154 Nem jó azzal se. Jövőre váltás lesz az tuti basszák meg -
ACE #16153 Nekem meg néha műkszik, néha nem az 1.9. Tehát van úgy, hogy megy full-on délután is, és van úgy, hogy akármennyi seeder van nem megy 40-50 kb fölé... -
#16152 Sziasztok.
p2p-ben küldi a torrent az adatokat. Ezt nem lehetne valami programmal átkreálni pl. a szolgáltató ftp feltöltésnek lássa? Lehet, hogy most marhaságot írtam, de vajon lehet ehhez hasonló progit találni a neten, amivel titkosítani vagy más adatnak mutassa magát.
Ami van az utorrentben titkosítás nekem be van kapcsolva, de semmi hatása dög lassú a feltöltése.
-
#16151 Nálam az egyik verzió 30-40 mp után elkezdett lefagyni, aztán felraktam a másikat (újabb 1.9 beta), az meg kilép amikor hozzá akarok adni torrentet, vagy rámegyek a speedtestre, vagy ha crate torrentre megyek akkor is :( -
#16150 van rá megoldás:) utorrent 1.9 tökéletesen működik -
#16149 De legalább lehetne a korlát olyan 300-400 KB/s körül, de nem. 40 KB/s-nél nem megy feljebb nap közben... (chello silverrel). Ez tényleg annyira jó, hogy itt a 10 Mbit-es net, és amivel ki lehetne használni azt lekorlátozzák. Nagyon remélem lesz megoldás az újfajta korlátozásra is. -
#16148 Lehet hogy ez a tendencia de attól még nem normális. Engedd meg nekem hogy kifejezzem ha nem tetszik valami. Lehet 5 év múlva mindenki a húgyát issza de attól még nem kell nekem hogy tetszen a dolog. -
#16147 Ez rendben is lenne ha lenne látszatja de kurvára szar az egész még korlátozva is. Akkor már lehet ideje lenne feljeszteni és nem a p2p-re kenni.. -
#16146 Hát gondolom hogy tudják hogy rohad az alma csak szarnak rá mert lehet még facsarni. Lóvé meg még több ha nem kell fejleszteni még egy kicsit. -
#16145 Hol máshol? Egész Európában, de már az USA-ban is arra halad a tendencia, hogy a p2p-t korlátozzák... -
#16144 Máshol meg tudják oldani. Vagy azt mondod hogy Magyarország elérte az internet bővíthetőség határait? Kérem van előfizetői bázis, ha igénylik akkor szépen venni kell még sávszélt. Ja hogy drága! Hát kérem lehet nem a sávszélességet kéne emelni gondolkodás nélkül hanem a megfelelő hátteret megteremteni a meglevő tökéletes futtatására. Aztán ha már oda értünk mehet megint az emelgetés. Akinek ma nem elég 20 megabit az meg menjen lakni szerver hostingba. -
#16143 és ezt nem ugy mondom, hogy engem ne zavarna.
más nagyobb szolgáltatónál se hidd, hogy jobb.
én teljesen megértem, hogy mindenki fizet és mégis sokszor pocsék a net.
csak az a baj, hogy nekünk sincs szabad kezünk a szolgáltató felett, sőt. -
#16142 " Annak idején jó ideig a upc-nél nem volt semmilyen korlát és mégis ment minden szépen."
annak idején nem volt ennyi előfizető
annak idején nem voltak ilyen nagy csomagok
annak idején alig torrenteztek az emberek -
#16141 küldj be panaszlevelet.
jelentsd fel őket a fogyasztóvédelemnél.
gondolod bent másképp gondolkodnak a cégnél ? :)
magasrol leszarják, minden szolgáltatónál nagyjából.
majd ha fejlesztenek, akkor fejlesztenek.
biztos fejlesztenek most is, csak nem feltétlen mindenhol, az valóban elég költséges dolog lenne.
pláne ahol több százezres ügyfélkör van... :) -
#16140 Ne nyafogj már. Minden multival ez lesz... lomhák. Szó szerint. Amikor 8-9 éve beköttettem a chello-t, iszonyat durva volt. 512kbit, olcsó a többihez képest, durva pingek, stb. minden hasított, soha nem volt probléma. NYUGI: a digit is el fogják érni ezek a gondok. -
#16139 De érted! Ez minket miért érdekel? Kapjuk a szolgáltatást, használjuk, fizetünk. Szted hol nem szrom le hogy mennyi előfizető van? Nem azért fizetek hogy hallgassam a rinyálásukat hogy de a p2p miatt meg a rendszer miatt stb. Én nem ezért fizetek.
És ha most lenyelem a korlátot stb, akkor is kilóg a lóláb:
Ha korlátozzák a torrentet akkor elvárom hogy a rohadt pingek lent legyenek a békka segge alatt de mivel szerződésben ilyet nem garantálnak legalább a rohadt oldalakat tegye már be az arcomba azonnal ha már 20mbitem van.. De nem...
Nem igazán értem a rendszert. Azzal künnyű pedálozni valóban hogy a digi mert ott gyors. Persze könnyű mert kevesen vannak náluk, egyszerű nekik kiszolgálni. De bakker! Ha kevés emberre adott rendszert fejleszteni megéri akkor a többszörösének miért nem? Azok nem fizetnek annyit vagy mi? Ha nekem van 100 ember és ki tudom szolgálni annyiból amennyit fizetnek (korlátozás meg miegymás nélkül) akkor 10000-et miért ne lehetne ugyanolyan minőségben!? Annak idején jó ideig a upc-nél nem volt semmilyen korlát és mégis ment minden szépen. Most miért nem? -
#16138 tvnetworknek messze nincs annyi ügyfele, mint upc-nek -
barogabi #16137 Sziasztok!
Ma végre megkaptam a Chello "gOLD"-ot 20/3Mbit! Sajnos igaz,hogy 0-ás adatforgalommal is bekorlátoztak teljesen.Le:4Mbit Feltöltés 0!?Na vissza dugóm az ADSL2+ 16/0,8Mbit és fixen tartotta,háááát rongyá veri a Chellot.
Furcsálom, hogy a TvNetWork-nél nem kell korlátozni???
Sajna így jártam! -
ba32107 #16136 Nekem is most kötötték be, én is csodálkoztam először. A UPC korlátozza a torrentforgalmat. A kora reggeli órákban a legjobb a sebesség, nekem akkor mindig maximumon megy. Késő délután / kora este mindig csak pár kilobyte-al csordogál. -
#16135 Sziasztok.
Tegnap kötötték be a nettet silver csomagom van a sebesség jó nincs vele probléma de utorrenten nem tudok feltölteni csak letölteni. A feltöltés kb. 1 vagy 3 kb/s-mal tölt fel. Van valami beállítás upc-s torentezöknek amit be kell álltani, hogy legalább 30 kb/s-mal töltésűn fel? Debrecenben lakok.
Köszönöm előre is a segítségeteket.