22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • mila69en
  • CzGobe
    de, annyi
  • ba32107
    Mondjuk azt számold bele, hogy nem mindig jön ennyivel, napközben erőteljesen korlátoznak. De a reggeli órákban jön faszán.
  • red13
    Hmm a 200-800 közötti tökéletes lesz. Ha jól nézem az 7500 Ft, most fizetek 8900-et. Igaz hogy ftp-én fullosan 1300 szedek, de már nem nagyon szoktam használni. Torrenten meg teljesen mindegy hogy.
  • ba32107
    Ja ez silver persze
  • ba32107
    Nálam a seed átlagban hozza a két megabitet, a letöltés pedig 200 és 800 között mozog. Volt már full is.
  • red13
    Január-Februárban jár le a szerződésem a chellonál. Már jó rég lett újra kötve és akkor még nem ezek a csomagok voltak. A silver és a bronze csomagoknak mennyi a max letöltés, illetve feltöltése? Gondolom nem annyi ami oda van írva(2/1 illetve 10/2 mbit.
  • bakvarnyu
    Figyelj attól, hogy neked megy vele még nem kell általánosítgatni.
    Nekem semmivel se jobb mint pl az 1.81.
  • zomgzerg
    forgalom.upc.hu oldalon tudod nezni, a torrent korlatozas minden csomagra vonatkozik, a kornyek halozatanak terheltsegetol fuggoen akarmikor eletbelephet (altalaban delutantol ejfelig, 1-ig van), ~300 gb-t tolthetsz havonta.
  • bertino
    nem csomagfüggő :)

du meter.
  • holecsko10
    Sziasztok!

Kellemes ünnepet kívánok mindenkinek.

Egy kérdésem lenne ami a következő.

Nekem upc silver nettem van. Ennél van adat korlátozás? Ha van mennyit lehet letölteni sebességkorlátozás nélkül és milyen programmal tudom nézni hogy mennyit töltöttem le és fel.
  • ACE
    Persze, és efféle üzleti titkokat csak úgy elmondja Neked a DIGI :D Hülyeségeket ne terjesszünk...
  • ACE
    Biztos a Bithu szerződést kötött a UPC-vel :D
  • mila69en
    boldog karácsonyt és forgalom korlátozás mentes újévet mindenkinek!
  • Falzone
    Érdekes, hogy bithuról reggeltől estig szinte full sávszélességgel töltök. De csak bithuról, más torrent trackerről nem.
  • Mighty
    A UPC is igy kezdte...
  • banok
    biza
  • Balumann
    Folyamatosan terjeszkednek tudtommal.
  • zomgzerg
    hagyjuk már a digit, ami össz-vissz van vidéken pár helyen, meg 2 panelban és 1 romos házban a 6. kerben :D
  • precision
    "mint egy átlagos forgalmú egy szál Meki étteremnek _egy nap alatt_"

ez kimaradt :)
  • precision
    hűha
    legyen gigabit/gigabit
    mit érnek vele ha kb a UPC szolgáltatási területének 0,01 százalékát tudják kiszolgálni?
    marha nagy verenytárs

ez kb olyan mint a McDonalds ellen a piaci hamburger árus akinek 2 hónap alatt van annyi vendége mint egy átlagos forgalmú egy szál Meki étteremnek
  • gammar
    DE a Digi nem fogja mi több beszéltem velük erről és azt mondták,hogy nem lesz áremelés, sőt robbantani akarnak, januártól 50/30 lesz ,vagy a legdrágább csomagjuk 2000 FT lesz ,na ez az ami bedönti a fuckpíszít!
  • Mighty
    Ki mondta, hogy az rossz lenne?

Olvas, ertelmez.

Mekkorát fogok röhögni amikor a DIGI is elkezdi alkalmazni a forgalompriorizálást...

Én drukkolok, hogy ne kelljen neki, mert akkor a UPC-nek vissza kell venni az áraiból.
  • pyrohun #16191
    és az miért lenne rossz?
  • precision
    de hát az nekünk jó, ha olcsóbb
    ha már szar, ne legyen drága :D
  • ACE
    Meg az arcából...
  • Mighty
    Én drukkolok, hogy ne kelljen neki, mert akkor a UPC-nek vissza kell venni az áraiból.
  • pyrohun #16187
    Mekkorát fogok röhögni amikor a DIGI is elkezdi alkalmazni a forgalompriorizálást... :))) Mondjuk még mindig olcsóbb lesz mint a UPC :)
  • bertino
    teljesen mind1, nem ez a lényeg :D
  • ACE
    Miért kéne rohangálni? Ha küldesz egy email-t, már annak is kötelesek ügyszámot adni és kivizsgálni. Nem kell sehova futkosnod.
  • gammar
    oké ebben igazad van,de ezért fogom kivágni őket a húlyeségnyilatkozatot aláírtam,de júliussal vége !
    A digikábel internetszolgáltatása 30MB/20MB le fel teljesen jó lesz és a Fehérvári út végéig viszik pont ekkorra ,mert a céljuk budafok és a lakótelepek bekötése.Idáig mindenkinek bevált a DIGI ,és nem akarok 10k ért szenvedni, meg trükközve letölteni!Akinek ez jó az csinálja akinek nem az meg vált!Nem nyavajgok én,de amit kifizetek azért szeretem azt kapni...furcsa egy szerzet vagyok ugye?
  • bertino
    nyugodtan szóvá teheted.
    tekintve, hogy mást ugysem tudsz csinálni, végülis ez is előre haladás, nem ?
    nyavajogni lehet évekig, amig a szolgáltató nem változtat, addig rohangálhatsz a felügyelő szerverkhez.
  • gammar
    te is megértheted,hogy akkor a technikát kellene a szolgáltatáshoz igazítani!Nem én vagyok mindjárt a hibás?Micsoda dolog ez,hogy nem csak pl az sg.hu oldalt akarom 20Mb el böngészni,feltöltés akkor minek ja igen csatolok egy két 5mb os állományt ...
    zomgzerg Te egy vicc vagy,sajnos az ilyenek fogadják el a szart is aranyáron,meg trianont, stb gratulálok a hozzáállásodhoz,vegyél inkább még 5 upc előfizetést!!:)
    Én szóváteszem ha valami nem tetszik és ez az!

• Balumann
    Hát ezt én komolyan nem értem. Rászántam egy kis időt, hogy megpróbáljam megcsinálni az utorrentet. Letöröltem teljesen, regisztry tisztítás, benntragadt torrentek eltávolítása, újraindítás, windows keresővel is találtam maradványokat -> kitöröltem. Újra feltelepítem, természetesen megint eltűnik amikor új torrentet adok hozzá.
    Letöltöttem az uTorrent 1.4 -et, abban hozzá tudtam adni torrentet. Rányomtam a frissítésre, és megörültem, mert hozzá tudtam adni egy torrentet. Próbáltam különböző beállításokat, forced-re rakni a titkosítást, ajánlottak másik hírnél egy portot is amit elvileg nem titkosíthatnak, nem ment fel 30 KB/s alá. Megpróbáltam másik torrentet is hozzáadni, kilépett. Próbáltam mindent átállítani, semmi változás.

Feladtam. Elindítom az Azureus-t, és most 600KB/s -el töltök! :o Azthiszem ezzel lehet próbálkozni, hogy egyszerre megy Azureus meg uTorrent is.
  • zomgzerg
    értsd már meg hogy ha tényleg mindenben korlátlan lenne akkor isdn sebességű csomagokat kéne árulniuk hogy ne haljon meg a rendszer
  • gammar
    Amit mondtam meg is tettem ,bejelentettem az NHH -nál a dolgot és azt mondták,hogy már több száz bejelenés érkezett,ezért nem értem .miért nem mindegy mit töltök le ,és honnan miért kell itt szarakodni.Egy autót ha eladok, én sem mondom meg,hogy milyen helyekre és mennyivel lehet vele menni.
    Korlátlan szó messze nem igaz!!!
    Akinek működik az utorrent (nálam csak a p2p lassú)az dobjon már a beállításairól egy képet legyen szíves!
  • Balumann
    A speedtest is egy weblapon van...

Érdekes egyébkétn, most 1,2 MB-al töltök Azureussal, pedig dél elmúlt :o
  • Asperot
    péntek, szombat nálam is meghalt minden. tv néha volt.
  • ba32107
    Nálatok nem szarakodott mostanában a modem? Nem volt se net, se telefon...
  • mila69en
    és szerinted miért megy valaki ezekre a tesztelő oldalakra? legalábbis én akkor nézem meg... ha azt veszem észre, hogy alig akarnak betöltődni a weblapok