UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
beszéltünk volna privátban? biztos túl jelentéktelen voltál, hogy megjegyezzelek ^^ "Arcodból meg görgessél vissza kicsit." - szerintem semmi olyat nem írtam (az elõzõ postban - hehe), hogy ilyeneket irogass. Talán neked kéne picit lehiggadni...

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem eddig nem volt olyan helyzet, amit telefonon nem sikerült volna elintézni. Ide tartozik a jelszó megváltoztatása is. De biztos direkt csak veled szúrnak ki a csúnya rossz chellos ügyfélszolgálatosok.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Telefonos ügyintézõ sem csinált lófxszt sem. Úgyan azt a nem mûködõ jelszót szajkózta csak...PFF
Az emailes jelszó emlékeztetõ akkor más kategória? Gondolkodjál kicsit.
Arcodból meg görgessél vissza kicsit...nem kell rá reagálnod, már megbeszéltük egyszer privátban, hogy egyikünk sem kiváncsi a másik véleményére.

Mellesleg már lényegtelen a dolog, átsiklottam az ÁSZF ezen pontján úgylátszik. A szüneteltetést is úgy kezelik mintha szerzõdést bontanál, így tehát nincs értelme szüneteltetni, viszont még mindig ólcsobb kifizetni a fenmaradó idõ havidijjait mint visszafizetni másfél év "kedvezményeinek" árát. Nyûves egy cég ez.2008 04 17 ÁSZF

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

PyRex
jelszót megváltoztatják telefonon, nem tudom mi a gond ezzel. még JÓ, hogy email-ben nem adnak ki ilyen infót, az lenne a szép, hogy minden hülye emailre kiküldenék a userek jelszavait... azért ne legyél már ennyire nevetséges 😊

precision
bruttó árak vannak kiírva a weboldalra

Bazinga!

a silver 7500 ft +áfa vagy áfával együtt ennyi ?
bertino
90%, hogy kitolódik.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Senki sem cooltúrált, ha felbaccák agyilag. Akár az Õ hibája akár nem.
Welcome to the real world!

Gondoltam adok nekik még egy esélyt, hogy be tudjak lépni az adatmódosítás illetve a fiókok kezelése opcióhoz.
Az új oldalon micsoda újdonság végre megjelent a jelszó emlékeztetõ opció. (big happy)megjött az emlékeztetõ...ugyan az amivel nem enged be.(not to happy)
Mondom próba csoki alapon küldök egy mailt, hogy mi újság a belépési lehetõséggel. Válasz : emailben nem adnak ki információt, hogy mi a jelszavam amivel be lehetne lépni. LOL!
Nos, legközelebb akkor megyek be hozzájuk amikor lemondom a szerzõdést.

Egy kérdés a végére a UPC gurukhoz, mert erre nem találtam választ az ASZF-ben.
- Ha a hûségnyilatkozat idõtartama alatt szüneteltetem a szolgáltatást havi 1K-ért, attól még a meghatározott idõpontban lejár a hûségnyilatkozat? Vagyis nem tolódik ki a szüneteltetés idejével?

Mikor értik már meg az emberek, hogy a lentebb is látható, arcoskodó tirpák stílussal csak a saját helyzetükön rontanak? A magukról kiállított szegénységi bizonyítványról nem is beszélve... Könyörgöm, ez egy hivatalos ügyintézés, nem valami internetes fórum, ahova röhögve, lolozva beokád valamit az ember, mert úgy gondolja, hogy ez helyénvaló. Néha fel kéne mutatni legalább a kulturáltság minimális szintjét, welcome to the real world!

Én ügyféllevelezéssel foglalkozom a távközlésben, igaz, egy nagyon speciális, nem is túl egyszerû jogi területen, úgyhogy tudom, mit beszélek. A lenti hangnemet megengedõ emberek nálam két esetre számíthatnak:
- a panaszuk elintézéséhez a szükséges minimális információt kapják meg, amivel a panaszuk elintézõdhet. Az ezen felüli jóindulatomat és segítõkészségemet a megengedhetetlen stílusukkal elbukták;
- ha olyan esetrõl van szó, mikor egyáltalán nem vagyunk hibásak, és lehet választani az ÁSZF-fel, Eht.-val megtámogatott rákba történõ elhajtás és a jófejkedés (pl. a méltányossághoz való pozitív hozzáállás) különbözõ fokozatai közt, na, olyankor a lenti stílusban levelezõknek annyi az esélye, mint háromlábú sünnek az M7-esen egy nyári vasárnap délutánon.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

tommyg
miskolcon meghalt a tv adás

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

The Garrett
\o
BP XII kerbõl van valakinek / ismerõsének tapasztalata hogy milyen a chello erre? Most szeretnék váltani t-com adslrõl chello silverre, es gondoltam érdeklõdök itt is hogy van-e valakinek tapasztalata vele.

nehogy ugy befürödjek vele mint az adsl el 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

precision
az hogy te nem tudsz arról, hogy hûség lejárata után átraknak _AUTOMATIKUSAN_ listaárra az a te hiányosságod... ez az ÁSZF -es apróbetûs szöveg is erõltetett, nem apróbetûben van benne, hanem benne van feketén fehéren, a weboldalon is kint van, itt is leírták már 1000x

a törvényeknél is így van...nem kell ismernie egy embernek a törvényt ahhoz hogy a megszegése miatt megbüntessék... és ha megbüntetik jogsértõ magatartása miatt, _NINCS JOGA_ reklamálni... mint ahogy neked sem volt jogod...pláne nem ilyen stílusban, mert aláírtad azt a nyamvadt szerzõdést... szánalmas.
Nem lett volna egyszerûbb vagy megkérdezni itt, hogy mi történt, mi meg leírtuk volna (persze mindezt kultúrált formában), vagy felhívtad volna õket és ott is emberi hangon megkérdezed, hogy mi történt? Hidd el, készségesen elmondták volna, hogy mi a helyzet.

na off vége. vicc az egész.

Bazinga!

John Cena
😄 lol😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mateus33
Igen, javaslom azt a cselt, h betelefonálsz h neked Silver kell😉

Mighty
Senkit nem tesznek sehova automatikusan, kivéve hûség végén listaárra 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

már leirtam asszem amit akartam 😊 már csak a spéci válaszokat várom :
bertino
még 5 postot lécci egymás után 😊

nekem is vmi cselt kéne bedobnom hogy 2 megbit legyen a feltöltésem 😊
nekem lejárt a hûségnyilatkozatom vagy 3 éve, de nem is akarok újat kötni, igy remélem silverbe tesznek automatikusan
akik most az extráme csomagon vannak azoknak a silver csomgra fog átválktani ?
Mighty
Köszi!

mflex
HB! :-)

What about the forests?

Mighty
Valószínûleg lejárt a hûségszerzõdésed és a továbbiakban listaárat számláznak.

PyRex
1. a stílusodhoz gratulálok, bárcsak ugyanilyen stílusba válaszolnának.
2. telefonon egyszerûbb lett volna, a upc nem szokott direkt átbaszni senkit, de ha ilyen stílussal írnának nekem levelet, a upc helyében szarnék rá 😊

Tisztelt UPC!

Próbálok szépen írni, hogy olvasható legyen!
A 2008. május 06-ig: számláról van szó!
Szóval mikor módosították a havi elõfizetési díjamat 11.240Ft-ra a beleegyezésem nélkül?
NEM 25 napra szólt a szerzõdésem a NEM korlátlan szolgáltatásukra!
A GYENGÉBBEK kedvéért 28 vagy 29 vagy 30 vagy 31 napra a hónap hosszától függõen!
Most 25 napra számlázták ki a 9.592Ft-ot és mellé az elõzõ hónap maradék öt napjára 1.650Ft-ot!
Ez kapitális átbaszás!
Eddig a szerzõdésünk szerint egy hónapra kell fizetnem 9.900Ft-ot!
Kérem sûrgõsen javítani!
Ha esetleg a modorom kívánnivalót hagyna magaután, kérem betudni a trükközésük miatti felindultságomnak!

Tisztelettel: Makláry József

UI: nekem nincs apróbetûs rész holmi SZF vagy ÁSZF és más kibújókban! A.J.K.A.!
Elõbb vagy utóbb, minden probléma megoldódik.. 😊

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

bigapó
éppen ezt akartam kikerülni😊

az éjjel viszont megcsinálták, úgyhogy kösz annak aki esetleg innen oldotta meg😊)

st4 privát ment.

The Matrix has you...

Sziasztok!
Néha délutánonként olyan a feltöltésem a deluge-val, mint ha elvágták volna. Silverem van, megy maxxal fel a cucc és akkor pár percre vagy órákra is, lelassul a feltöltésem 60K-ra. 😞 Ha ilyenkor szedek valamit, az jön normálisan, maxxal. Nem tudjátok, hogy ez miért van? Újpesten lakom, ha számít valamit.
DjDano
Mondjuk a mobilszolgáltatók tényleg jobban megbecsülik a régi ügyfeleket, elég csak a T-Mobile arany illetve gyémánt kártyás okosságaira gondolni

A UPC 98 júliusában jött létre. 2000 novemberben indult a chello Bp-en. De elõtte már volt Miskolcom UPC Broadband(talán 98-99 óta?), de igen drágán mérték és csak forgalomkorlátos csomagok voltak. Valami 1 vagy 3GB körüli csomagok rémlenek igen drágán, 10k fölötti áron. A chello amikor indult 2000 novemberben úgy emléxem 512/128 kbps-es netet kínált 11900 körüli összegért, fix adatforgalmi korlát nélkül. De késõbb bekerült az ÁSZF-be egy 15GB-os FUP, bár úgy emléxem akkoriban nem nagyon éltek az alkalmazásával.
Mighty
96 vagy 97 talan

Zinaj
miota van chello internet magyarorszagon?hany eve?2003 ota?

i7 azt szevasztok :P

bertino
és várhat tovább.

precision
felhívhatod pl az ügyfélszolgálatot hogy mivan

Bazinga!

bigapó
Sziasztok!

Elsõsorban UPC-s alkalmazottak segítségét kérem, régen volt itt egy-pár.

Szóval tegnap megrendeltem egy nagyobb netcsomagot. Ahogy mondták, kihúztam a modem tápját, vártam 1-2 percet és visszadugtam. Egyenlõre azonban nem történt változás, továbbra is a kissebbik csomag van csak.

Mit tudok tenni azonkívül, hogy várok? 😊

The Matrix has you...

bertino
igen, utorrent 1.8

Sziasztok! Most kötötték be a Silver-t szép és jó, ftp hasít ahogy kell 😉 viszont a Torrentek tetû lassúak, az 1 megás dsl-em többel tölt mint ez. Van vmi trükk amit meg kell csinálnom v ilyesmi h menjen "normálisan"?
Köszi a helpet elõre is!
Mighty
Mikor te fizettél elõ, akkor te is jobb ajánlatot kaptál, mint a régebbi elõfizetõk. Valószínûleg nem háborogtál, hogy ejnye, én többet szeretnék fizetni, mint a régebbiek!

A régebbi elõfizetõknek is van lehetõség akciósan megvásárolni a szolgáltatást újabb 1-2 év aláírásával.

bertino
Tnél is az új elõfizetõk a fontosak, nem a régiek.

Hát igen. Emiatt én is veszekedtem velük. Kurva nagy pofátlanság az, hogy az utcáról betévedt új fiszfasz 1500-al olcsóbban kapja a netet, mint az, aki már 2 v több éve elõfizetõ, és esetleg inkább a rgi elõfizetõket kéne idõnként "megjutalmazni", mint pl pannonnál, ahol 3 évente újra vehetsz kedvezményes telefont az új hüség aláirásával, vagy valami. Bár egyébként feltételezem, hogyha lejárt hûséged lenne, akkor újra hüségkötéssel jogosult lennél a kedvezmény igénybevételére, de igy nem😞

DjDano
De ez nem válasz arra, hogy most 6000-et fizetek a mediumra (hûséggel) és nem válthatok silverre ami ugyancsak 6000 akciósan... Illetve válthatok de csak 7500 ért

A digin én is elgondolkodtam, de maradtam a upc-nél, mert ezt tudom, hogy stabilan mûködik, 4 évig bevált, most is beválik a silver.: )

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

bertino
jaja.

PyRex
És ezen meg kéne hatódnom? 😊)

upc gold:

😉)

bertino
kiépítésében más technológia... nekem ismerõs folyamatosan mondja: 20/20as NETnél 1 megás letöltés közben 20as
pingje van magyarországon bárhova, de majd megkérdezem külföldöt is.

ez a nem mind1...

Hidd el! Ismerõsömnek is 20-as nete van, és neki is felszokott "szökni" vagy a le vagy a fel 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

PyRex
feltöltés nagyobb mint a le? 40 megabit az meg hogy? 4MByte / sec tudsz folyamatosan feltölteni? Ezt igen nehezemre esik elhinni 😊

PyRex
valaki nyomhatna egy 20/20-as sebességtesztet digitõl, kiv vagyok rá. tényleg érdekelne.

ennek roppant egyszerü oka van. Nekik nem az a lényeg, hogy 1évig szerepeljen a neved a hüségnyilatkozatot aláirtak között, hanem, hogy amire leszerzõdtél, azt az összeget befizesd.
Amikor 1 év hüséget aláirsz, azzal azt irod alá, hogy egy évig nekik havi pl. 8ezer Ft-ot fizetsz(legalább). Mi értelme lenne a hüségnek, ha aláirsz 1 évet egy 10ezres csomagra, aztán 2 hónap mulva leváltanál mondjuk a minimumra havi 2ezerért. Remélem érted a lényegét😊

kryst
Nem azért, de ez akkora hülyeség, hogy ha hûség idõ alatt, felfelé váltok, utánna nem lehet lejjebb váltani. Így is úgy is 1évig hûségem van, nem tudom miért kell ilyen korlátokat szabni.

Bah 4500 HUF 20/20-as net.
Ha korlátozik is lexarom 4500-ért, nem havi 8-10 rugóért szivatnak...made in UPC