UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
"Köszönd a közeledben lakó upc elõfezetkõknek, akik orrba-szájba torrenteznek."

nem kell a másik emberre terhelni a felelõsséget! õ játszani akar õ meg torrentezni nem csak illegális letõltés van torrenten..

ez a UPC hibája sávszél duplázás orrba szájba a hálózatuk meg döglõdik talán bõvíteni is kéne hamár így veresengenek gusztustalan egy cég remélem digi kimossa õket színrõl

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

LES FORZA INTER
értem, kösz. bár torrentet vmikor én is nyúzom, szal így azért bukó.

azzal pedig én is egyetértek, hogy túl nagy emelés, amit cska korlátozásokkal tud tartani kicseszés, iletve parasztvakítás.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

bertino
nem kellett volna a szolgáltatóknak ilyen gyorsan és ilyen mértékben sávszélt emelnie szerintem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mighty
Terhelt a hálózat. Letöltést nem befolyásolja számottevõen, de a pingekre nagy hatással van. Köszönd a közeledben lakó upc elõfezetkõknek, akik orrba-szájba torrenteznek.

Jelezd a UPC-nek. Talán lekorlátozzák a torrentezést nálatok is.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

LES FORZA INTER
Hali mindenkinek!

Lenne 1 kérdésem. mi van a upc-vel?? mert: letöltés netrõl, torrentrõl megy rendesen, viszont neten játékok lagolnak mint a háborodás, fél perces lag se ritka, de átlag olyan 3-4seces lagok 5-6 secenként, és ez olyan 2 hete kezdõdött, és már nagyon unom. A legjobb, hogy este olyan 10 körül már alig van lag, bár néha beugrik 1-1 nagyobb. vmi 5let? segítség?

ui.: vírust irtottam, trójait kerestem.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Más: a mostanában emlegetett "kötelezõ minimális sebesség megadása" is egy olyan ember agyszüleménye, aki nem sokat konyít az internethez!

Én speciel a mobil internet kapcsán röhögtem jót ezen, mert ha valahol a lehetetlen határát súrolja ez a rendelkezés, akkor ott biztosan.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Azért, mert az "olyan hülye, hogy összeszed minden szart a neten, ami aztán zombit csinál a gépébõl", valamint a "ide nekem a 25-ös portot" júzerek csoportja nem, vagy csak nagyon kis részben fedi át egymást.

U.i.: Aki eddig GMailt használt, az eddig sem a 25-ös porton nyomta.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

gduck
Ez most hogy jön ide? Ebben az illegális letöltésrõl van szó! A torrent nem illegális! Az más dolog, hogy illegális dolgokat is le lehet vele tölteni!

A UPC korlátozás a hálózat mûködési sajátosságaiból adódó szükséges rossz!

Más: a mostanában emlegetett "kötelezõ minimális sebesség megadása" is egy olyan ember agyszüleménye, aki nem sokat konyít az internethez!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szolj, ha tevedek, de ugye teged nem tartanak kulonosebben eleselmejunek az ismeroseid?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

bertino
neki kell állniuk beleölni a kesst a hálózatba a zsebretétel helyett 😄

Mighty
Kizárólag bírósági eljárás során lehet arra kényszeríteni a szolgáltatókat, hogy felhasználóikat bármilyen formában korlátozzák, szankcionálják illegális letöltések miatt

bertino

Aha, köszi. Megtaláltam. Van ott egy olyan is hogy ,,Erõltetve"egy harmadik lehetõség, az mire jó? Már csak kiváncsiságból kérdem.

Detényleg kösz, mert 1 kb/s-rõl felugrott 107 kb/s-re...szerencsére.

Blekk Síp
Beállítások/További beállítások/BitTorrent/Protokolltitkosításnál enegdélyezni

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Mighty
Beallitasok/bittorrent/protokoll titkositas

Mármint hogy nem találok<#nyes>Kihagytam egy szót, nem beszélni magyar...

Írták már többször is be kell kapcsolni a titkosítást, de hiába kerest4em rá a neten, semmi értelmes leírást nem találtam Azért kérdem...nem igaz, szinte csak egy CD-nyit töltenék le hetente....nem olyan sok...menjen már.

Szóval hogy van ez akkor, ez a titkosítás dolog<#fejvakaras>

bertino
"És mi ez a titkosítás? Hol kapcsoljam be, pl: utorrent 1.8.1-nél? Mindenfélét nézek benne, de ilyen beállítást én találok. "

akkor mi a gond ?

Én továbbra sem értem...már megint nerm töl, vagy csak alig.

Én akarok sokat torrentezni heti két sorozat epizódja, egyenként vagy 300-400 megásak. A kettõ együtt nem sok, ennyi amit le akarnék tölteni...de ez a nyavaja törés torrent nme mûködik, gondlom hála az UPC-nek.

Próbáltam ezzel, próbáltam azzal...sehogy nem jó.

És mi ez a titkosítás? Hol kapcsoljam be, pl: utorrent 1.8.1-nél? Mindenfélét nézek benne, de ilyen beállítást én találok.

milk41
xp-s vok,és mégis tok torrentezni

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

utorrentnél én spec. bekapcsoltam a titkosítást és jó is lett, igaz 3 hónap kellett mire rájöttem <#idiota>

mflex
Én nem használok Windows-t, de zárjuk a témát... nálam nem jó.. ennyi.

Amúgy sem vagyok "torrentbuzi", szóval engem kurvára nem érdekel, csak megkértek, hogy szedjek le pár dolgot.

What about the forests?

Akárhogyis de nekem tökéletes😊 Elgondolkodni kellene hogyan is korlátoz akkor valójában az úpécé....

- Az én tapasztalom az hogy számít milyen az op rendszer, a másik gépen most is xp van és a torrent nem megy rajta....szóval nem mindegy ez sem..

- Az én meglátásom hogy az úpécé nem azon a módon szûr ahogyan az a neten elterjedt.
- Tessék kipróbálni! Csak nyertek rajta!
winfos ápdételve vane? nekem is volt anno hogy egy régiebbi wint dobtam fel és pingeltem mint az atom aztán frissítettem és tádá :s

1 honapja rossz kb.
mflex
Pécs

What about the forests?

PyRex
merre laksz? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mflex
Ez baromság...

Linux vagy nem linux ...ugyanolyan lassú ennél a buzeránsoknál. épp ma kezdtek az utcába feltúrni mindent, ami elég idegesítõ volt, de aztán láttam , hogy ez a digi...

na végre.

What about the forests?

gduck
Ezzel a "zombi" gépek e-mail áradata lesz megállítva 😄

precision
nem értem defaulton miért tiltják, ha utána úgyis kikapcsolható a tiltás
sok gmail smtp -t használó fog értetlenkedni emiatt hogy miért nem tud levelet küldeni 😊

Bazinga!

gduck
Ha valaki esetleg nem tudna róla:

"Tájékoztatjuk Tisztelt upc internet Elõfizetõinket, hogy társaságunk az internethálózat, az elõfizetõk védelme, valamint az elõfizetõk számítógépe és az azon tárolt adatok megóvásának és biztonságának, elsõsorban a kéretlen levélküldések megakadályozásának érdekében 2008. október 1-jétõl az internet ÁSZF 4.4 pontja értelmében alapbeállításként automatikusan, tartalmi vizsgálat és rögzítés nélkül letiltja az olyan, SMTP-alapú e-mail küldést, mely nem a társaságunk e-mail szerverén át zajlik. Ez a beállítás azonban a változás életbelépésnek napjától a http://forgalom.upc.hu oldalon keresztül egyénileg bármikor módosítható. A szolgáltatásunkhoz beállított email-hozzáféréseket és a bármely webes felületen keresztüli levelezést (webmail) ez a módosítás nem érinti."

Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem csak a UPC mail szerverén keresztül küld levelet, akkor azt holnaptól csak akkor tudja megtenni, ha a külsõ MAIL szervert engedélyezi!!

precision
lehet linuxra van vmi torrent kliens ami tökéletesen titkosítja az adatcsomagokat így nem látszik hogy p2p/torrent, ezért az nem korlátozódik le

de amugy ja, nem oprendszer hanem kliens kérdése az egész

Bazinga!

Ne bazz, én eddig úgy tudtam, hogy az sem mindegy, milyen egérpadot használok...

<#wilting>

Ami esetunkben egy tevedesen alapul. A torrent szures nem fugg az oprendszertol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Még annyit,hogy ez nem valami reklám hanem egy nálam második hete tökéletesen mûködõ megoldás.
kellemes napot!

Csak annyit hogy tessék linux op rendszert használni és minden tökéletesen mûködni fog! Legyen szó bármirõl! Az UPC csak szövegel arról hogyan szûri a torrent kéréseit😊

A linux számára elérhetetlen😊

Gondoltam csak szólok😊

PyRex
nekem nem függ ettõl, ha netlimiterrel a feltöltést limitálom pl. 50kbyte-ra, akkor is ez a helyzet

Stefling
Ez nállam is kopra így van, de sztem vagy azért, mert a feltöltés is megy a letöltéssel egy idõben, vagy mert maxxal töltesz fel, na akkor aztán nagyon lassan töltödnek be még olyan odlalak is, amit 1 sec alatt betöltene..

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Mighty
Volt valamikor is jó a net nálad?

hát megcisnáltam, xp vadiuj szval virusom tuti nem lehet, modempihi után sem müxik...és azt mondják mert felhivtam õket hogy a hálózatukba sincs hiba mert megnézték, nálam lesz a probléma a gépen vagy valahol...persze mondom...ja és azt csinálnák hogy 2000ft-ért átdugnák másik gépre és megnéznék hogy azon is ilyen a net....... 😄DDDDDDD ennyi...
meg a másik "segitség"ük az volt hogy cseréljem ki a kábelt a modem és a égp közöttt....ne nevettessenek már.........:\ szoval még mindig nemtudom ilyenkor mi van.
mflex
2.4-el nálam sosem jött , egyszer felment 1.1 -re kb 1 percig majd hírtelen vissza 0és 5 k közé, pedig seeder van rendesen.

What about the forests?

PyRex
érdekes, hogy nálam meg a fordított a helyzet.

ha megy a torrent kliens, akkor kb. lehetetlen netezni. a torrent az jön 2,4MByte / sec sebességgel (ha van megfelelõ seeder), de a weboldalak betöltése meg kb. tizedére lassul, néha idõtúllépés van, stb. Ja és még az a furcsa, hogy ha elindítom a torrent klienst, akkor nem azonnal lassul be a weboldalak betöltése, hanem csak pár óra múlva, furcsa.

mflex
5 napja próbálom leszedni, mert megkértek rá, de már kurvára unom.

What about the forests?

mflex
Utálom a torrentet 😄D Kint külföldön ilyen gondom nincsen, csa mikor hazajövök.

gold:

What about the forests?

mila69en
vagy a szomszédok viszek a netet<#vigyor3>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ChaosTeam
Próbáld meg áramtalanítani a modemet - és a routert is, (ha van) olyan 5-10 percre utána dugd vissza és nézd meg jobb lett-e.

Másik fele, 1 vírus illetve trójai keresõ lefuttatása se árthat, ki tudja milyen rejtett progi fut a gépeden, ami zabálja a netet ...

Ha ez se segít, akkor vagy a hálózat a xar, vagy a modem/router 😄
mila69en
a szomszédok?😄

pls help me valaki hogy mit tegyek...szolgáltató nem tud semmit...szomszédok állitólag nem terhelhetnek...nem megy semmi olyan program ami terhelné a netet.......szóval végleg nemtudom mi lehet a baj 😞😞
mindenhol
ChaosTeam
Minden szerveren ekkora a pinged vagy csak 1-1 szervert próbálsz?
nekem nem lehet vele cs-zni mert most is az ms-ek 1400-ra ugrálnak fel, és a legjobb hogy a chello-sok sem tudják mi a gáz. olyan érdekes.......a rák megeszi mindet......