UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
A tiéd lehet hogy az, nekem speciel magyar CS szerveren 8-12es, németen 30-35ös pingem van <#hehe>
mila69en
és amijást észreveszem hogy korlátozzák a torrentem😄 az volt az utolso hónap hogy kifizetem a chellotXD aztán húzok a digihez bár igy is úgy is ez lesz csak rohadjanak meg, hogy itt nincs bezzeg a szomszéd utcában van:S remélem itt is mihamarabb bõvítenek

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát jóhogy nem az én hibámból szívnak a többiek teee

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Itt elkezdtek ásni, sõtt több házhoz már elhúztak vmi nagy vastag fekete kábelt/csövet. Nemrég pár utcába volt bedobva a digi lapja. De hogy itt majd lenne azt nem közölték 😊

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Vagy eleve titkosit a kliensed, vagy meg nem konfigoltak be a rendszert a te kliensed csomagjai ellen. Egyebkent igazad is van. Szivjanak a tobbiek! A lenyeg az, hogy neked tiz perc alatt lent legyen a "Sikamlos hatso bejarat" cimu film.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

online játékra totál alkalmatlan ez az internet...
ne mond már hogy a kliensben kell állitanom rajta, hogy tudjak játszani 😄DDDDDD
mila69en
akár szûri akár nem én maxon töltök mindig(persze csak a megfelelõ seederrel levõket) és nincs semmiféle titkosítás😄D és eszem ágában sincs lekorlátozni saját magamXDD

ööö izé. Titkosítást? Azt hogy? utorrent 1.8.1-em van, jön ahogy jön ,nem olyan rossz...lehet be is van kapcsolva kapásból a titkosítás?

Na csak azért kérdezek hülyéket, mert sehol nem látok olyat hogy titkosítás

Megegyszer a gyengebbek kedveert: A UPC szuri a torrent csomagokat(traffic shaping) nem csak azert, mert gonoszak es irigyek, hanem azert is, hogy maradjon savszelesseg pl. online jatekokra, a p2p alkalmazasok ugyanis hajlamosak felzabalni a teljes rendelkezesre allo savszelesseget. Az ugy ellen a csomagok titkositasa a megoldas, mivel igy az ISP szervere nem tudja korlatozandokent azonositani. Tessek tehat a kliensekben bekapcsolni a titkositas, es egy kis onmersekletet tanusitva korlatozni a sebesseget!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tigristank
Jöhetnének már Káposztásmegyerre is. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

aha... hát, mire Népligethez elérnek... :S
Mighty
Újpest, Rózsa utca. Uszoda mögötti rész.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Merre laksz? Lehet tudni merre bõvítenek?

Nekem most lehet a modemem szart be... minden gépbekapcsolásnál újra kell indítani, különben nincs netem. Valaki tapasztalt már ilyet?
passatgt
mennyi porblémátok van😮

nálam simán megy minden

kb... olyan jók ezek a kifogások... és közbe most sem jó a netem ebben a pllaantban........
naneeee!!!

Ügyintézõ : Mi van telepítve a gépén?
Mindegy biztos az a baj szedje le...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sziasztok! A telefonos ügyintézõ 2 perc alatt segített: Összeesküvésrõl nincs szó pusztán a NOD32 nyírja ki az utóbbi két napban a chellot. Uninstall után minden tökéletes... Állítólag reinstall esetén is... ezt egyelõre nem probáltam.
Stefling
Az új Utorrent kliensel maxal megy a le ill. fel töltés, debiben semmi gond sincs ezzel (legalábbis nállam meg haveroknál)

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Mighty
Tegnap elkezdték az árokásást a digisek nálunk is. Lehet kapnak 1 hónap esélyt. Minõséggel meg vagyok elégedve UPC-nél is, de a Digi sokkal olcsóbb.

de ez nem torrent korlátozás, hanem összvissz a net...játékra totál alkalmatlan, sõt a böngészésre is! :\
mila69en
hi igy hamar beleolvasva témába eza torrent korlátozás mi?😄D silver csomagom van de én meg nem vettem észre hogy korlátozva lennék torrenten

Igen ez látszik azon is milyen sok ügyfélszolgálati irodája maradt a upc-nek.<#idiota>

bertino
nem számít, még egy nagyobb elõfizetõi táború adsl szolgáltatónál se, pedig ott sokkal kevesebb az elõfizetõ. (tudom, melohelyem)

az lehet, hogy nem így kéne gondolkoznunk, de amíg a netszolgáltatók profitja ezerrel emelkedik, télleg senkit se fog izgatni, hogy lelép egy ügyfél.
teljesen mind1, mert aznap jön még helyette legalább 2 uj.
persze ez csak nagy vonalakbeli becslés, nyilván nem minden felmondást ellensulyozza pár ujabb megrendelés, de 100%, hogy inkább az uj elõfizetõ szerzõdéskötése van nagyobb számban, mint a felmondások.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mighty
Látod? Ez a baj, hogy már mi is így gondolkodunk errõl.

Most, mikor a Digi egyre több helyen elérhetõvé válik a hobbi internetezõk, akiknek szerintem inkább az ár ami meghatározza, mire fizet elõ, mintsem a nagy sáv, akkor igenis számítania kellene minden egyes ügyfél megtartása.

Mighty
Nekem anno reagált, mikor 3 utcával arrébb költöztem és ott ugyan ilyen szar volt a net (packet loss, 1000-es pingek). Pár hétbe beletellt, de megjavult. Na most, hogy az én reklamálásom miatt vagy más miatt azt már nem tudom 😊

Késleltetésre egyetlen internet szolgáltató sem vállal garanciát. Szóval ezzel felesleges az asztalt verni, mert úgysem fog érdemben reagálni a szolgáltató, max megmondja hogy ez a szitu.
bertino
szerinted egy több, mint 100k-s internetszolgáltatónál kit izgat, hogy elmegy egy ügyfél... ? 😊

senkit.

Mighty
Szerintem kezd el "verni az asztalt". Ping es tracert statisztikakkal tamaszd ala, hogy fos a neted es te nem erre fizettel elo. Ha mar nincs huseged fenyegesd oket azzal, hogy elmesz toluk (adsl, digi, van valasztek dogivel).

lol kezdem érteni, akkor köszi az infót. azt hittem hogy mivel mindenki külön van a bérházban a nettel, igy mindenkinek jó lesz... mostmár rájöttem hogy vannak akik kihasználják az egész szávsélt...mostmár scak az a kérdés hogy ezzel mit lehet kezdeni? tud vmit csinalni a szolgáltató?
Mighty
"Az erõforrások mindig osztottak internet esetében, ha többen használják egyidõben akkor a sebesség osztódik közöttük. A mostani 50 Mbps-es neten osztozik 200-300 user, persze ezek közül egyidõben nem mind használja a közös erõforrásokat és így megvan a lehetõség hogy 2, 10, 20 Mbps-es csomagokat lehessen kialakítani."

Ha mondjuk 4 ember folyamatosan, full sávszélességgel torrentezik, akkor máris ugrott 40 Mbps. A maradék elõfizetõ meg osztozik a 10 Mbps-en. Lehet, a környéketeken még nem mûködik a torrent korlátozása. Ha sokan panaszkodnak, akkor talán lesz javulás.

Persze, és akkor tõlem lopja a sávszélt mi? 😄DDDDD
Mighty
Beköltözött vagy elõfizetett mellettetek egy torrent király. Vagy több is.

hello all! segitséget szeretnék kérni a hozzáértõktõl!
szóval chello internetem van, és kb 1 hónapja esténként 5-tõl 10ig laggol.
Nem lehet normálisan se böngészni, se játszani rajta.
Ha megpingelek 1 oldalt cmd.exe-ben akkor az ms-ek(válaszidõk) felugrálnak 200 fölé. (kb minden 5.)
virusirto, xp frissités, tüzfal mindent kinyomtam és mégsem oké.
Felhivtam a upc-t és azt mondták hogy õk nem látnak hibát. Na most ez mégis akkor mi?
Modem hiba? vagy mégis az én gépem? vagy esetleg a szolgáltatás?
Aki tudna segiteni, vagy hallott már róla valamit az írjon.Elõre is köszi!
bertino
nem bírja a hálózatuk.
ha mindenki tölt ezerrel 😊

Aha. De miért van ez a korlátozás, mire fel?
Jó most megoldottam, a legfrissebb progi kell, és kész.
Meg bocs, mondom a másik kérdésem, ez most csak torrentnél van?

Mert most a UPC-nél tudják hogy én mit töltök le? Azért, ez sem megnyugató...

Amúgy bocs hogy háborgok, de nem tudtam eddig errõl és ez úgy ért mint derült égbõl a villámcsapás. Jól felhúztam magam

Mighty
Nem tudom... A héten rávetemedtem a torrentes letöltésre (weeds 4. évad) és napközben 1MB/s-el jött a cucc. Legfrisebb utorrent beta klienssel.

bertino
felhívhatod õket.
küldhetsz be panaszlevelet.
bármit megtehetsz ellenük, nem fogják kikapcsolni a korlátozást.

Óh, bocsánat <#idiota>..közbe feltettem a legújabb utorrent verziót...csak most néztem...ez már jön 230-al.

ÖÖÖ...na jó,de a kérdésem még mindig fenn áll, hogy mit lehet tenni, használok újabb programot, meg hogy ez vonatkozik-e másra is ez a korlátozás?

Ja igen és hõböröghetek az UPC-nek? Ennyi pénzért mit szivatnak?

Ne bassz már...ezt a k*csög bandát!

És mit lehet tenni? És ez csak a torrentekre vonatkozik? Teszem azt az olyan oldalak ahol SMS-t kell küldeni és akkor lehet letölteni, azoknál is szivatnak?

bertino
így van, szó szerint.

Üdv. Olvasgattam itt, nem tudom jól értettem-e, (10mb-s UPC netem van) hogy a UPC csinál valamit ami miatt nem lehet tölteni torrent-rõl?

Mert ha jön is...max 1kb-vel, ami nevetséges.

Annyira azért nem értem a témát, de most tényleg ilyen van hogy hogy ez cég kib*szott velünk és nem lehet torrent-rõl tölteni?

Köszi, tényleg a scart csatlakozó volt rossz-
A rosszárasított lehúzos tv topik...<#levele>

MeoH
Igaz Chello topic de lattom "foglalkoznak" itt Directtel is. Szoval a kerdesem: Milyen ralatas szukseges a muholdra? DigiTvnel megtalaltam (del-nyugat), de upcnel nem nagyon. Bar ha ugyanaz akkor bukta az is, mert eszek-kelet fekvesu a lakas...thx

fuck mmo's..i.,

milk41
Szerintem a kábel a gond,de várd meg a szakik véleményét.😊

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Srácok, a gondom a következõ : UPC directem van és tegnap óta a társbeltérimen lévõ tv-n nincs piros szín, elöször azt hittem a tv szart be, de raktam oda egy másikat és azon is rossz a kép. Mi lehet a gond?
precision
a FAQ -ban megtalálod, link felül 😊

Bazinga!

Zinaj
forgalommereses cuccnak mi a linkje?

i7 azt szevasztok :P

Rendben, holgyeim!

UPC ravaszkodas ellen tessek beszerezni olyan torrent klienst, ami tud titkositott kommunikaciot. Linux alatt a Bittornado "full stealth encryption" modban kicsit sem foglalkozik a szolgaltato elkepzeleseivel. Ha az adatcsomagrol nem lehet megallapitani, micsoda, akkor kiszurni is nehez.

Dejó. Lekapcsolták a Tel1 lámpát a modemen 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit