UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
felhívod és fél órán belül átrakják sebességet-.-

Tigristank
Mert ha még az új csomagok bevezetése elõtt kötöttél szerzõdést, akkor megmaradtál a régi besorolásban, azaz chello extremed van, ami csak 1024 kb/s feltöltéssel rendelkezik.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

nekem silverem van asszem, de akokr mér nem 2000 a feltöltéses cucc?😄
ChaosTeam
Nem, bár az sincs benne egyik be se, hogy weboldalakat lehet nézegetni 😄
zomgzerg
benne volt a szerzõdésben hogy jó lesz a netes játék?
...

ChaosTeam
Nekem meg tegnap óta valami nem okés... a sávszél megvan, letöltés feltöltés is ok, de pl netes játék szaggat, laggol, szétcsatlakozik percenként ...stb. Eléggé idegesítõ :S

Bár remélem csak átmeneti gubanc.
Stefling
a silver 240-el tölt fel 😛

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Imádom mikor a silverrel 1,7mbájtal töltök le 😄 Néha túlpörög a modem 😄

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

beszarok 😄 töltök fel 120al, csello silverem van asszem vagymi, aztan tökjól megy most a net. de most ugyis elszoltam magam 😄

na joccakát
azt halottam h valakinek a noddal hozák kapcsolatba a net lassuságát. ez valóban igy lehet?? mármint a nod32 nevezetû szuperbiztos virusirto 😄
ChaosTeam
Nekem semmi gondom, most is töltök le 1,2MB/s-el és mellette is megy szupergyorsan a web...
nekem a speedtesten v netspeed v mittomén. ott kiirja a 10,000 valamennyi mittudoménmit meg a feltöltés is jo. de attol még 1 kalap fos. mit lehet cisnálni??? baromi idegesito.. telefonálni minek ugyse lesz attól jo.
mila69en
ma nálam is egésznap szarakdott meg tegnap délután:/ speed teszt ilyen 200kbps-eket mért😞 de most jó megint

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Stefling
mellesleg, én sem töltök és akkor is lassan töltõdnek be az oldalak és k*rva idegesítõ! 😞 Dehát nem tunk mit tenni, várni, hátha javul a helyzet.. vagy nem..

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Ö mondasz valamit, mostmár debrecenben is lehet tapasztalni, pedig még soha nem volt ilyen ! 😞 Nemtom miértnem fejlesztik ezerrel a hálózatot.. azt ne mondják hogy nincs rá pénz 😄

bertino
ADSLt nem ismered, ha nem vagy felcsatlakozva 5 napja, T fogja és kikapcsolja a neted, aztán az üf. szalad a szolgáltatóhoz, hogy miafaszvan mi meg jelenthetjük be, érdekes bejelentés után fél óra mulva már megy gond nélkül.

amugy jelentsd be a hibát mindenképpen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hát bocs de már a kukim televan. hihetetlen h még 1 rohadt emilt se tok lecsekkolni. döglik ez a szar...
bertino
ennyi.
részletes vélemény nyilvánulásunkat hallhatták.

a csello egy szar. lassu lassu pedig em is töltök...
bárcsak nálunk is ásnák már... és nem terhelne a szomszéd a saját torrents*arával:\\\\ de decemberig vhogy ki kell birnom :\
nálunk is nyomják nagyon :-|

bertino
<#wilting>

mflex
A digi épp a házam elõtt van..feltúrtak ezek itt rendesen mindent...

What about the forests?

precision
hopp azt nem láttam hogy új elõfizetés
ezesetben visszaszívok mindent

Bazinga!

precision
lehet rosszul tudja 😊

Bazinga!

nincs extreme csomag az upc jelenlegi szolgáltatásában, ráadásul az új elõfizetõk kevesebbet fizetnek mint a régiek akiknek lassabb feltöltése van 9600ft vs 7500ft, ez teljesen korrekt
nem, sajna nincs idõm kint dolgozok, amikor haza jõvõk nem erre pazarolom az idõmet, nem tudom milyen szokás ez náluk, növelik a sávszélt, új csomagokat csinálnak, a régi felhasználók megkapják a megnövelt letöltési sebességet, de a feltöltés az marad a régi szinten, ha bemennék azt is mondhatnák, hogy meg van a minimális feltöltésem ami a szerzõdésben van, annyit tudnék csinálni, hogy átlépnék Goldra és 3napon belül vissza mondom Silverre, akkor már kénytelenek lennének a rendes Silver sebességét nyújtani, mert nem rakhat vissza nem létezõ csomagba, ...szerintem
bertino
de õ azt írta silver van neki <#fejvakaras>

Mighty
Matek alapján 10 Mbit/sec az 10240 Kbit/sec. Vagyis 1280 KB/sec.
Egyébként meg nem csak az általad hasznosnak számító adat közlekedik a 10 Mbiten. Ha csak a paritásbitet vesszük, máris kevesebb jut.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

precision
gondolom azért 1mbit a feltöltése mert nem silvernek hívják a díjcsomagját hanem extreme
nekem is a régi extreme van még, és mivel extremrõl nem lehet silverre váltani, goldot nem akarok, ezért megvárom míg lejár a hûség és akkor fogok váltani

Bazinga!

bertino
de már jelezted feléjük, hogy nem kóser az UP ?
mit mondtak ?
vagy csak leráztak ? 😞

nyugodjál meg, nekem is Silver van és 1mbit a feltöltésem, mert régi ügyfél vagyok és ezért nem kell emelni..., én kérek elnézést...
precision
nem nálad van a hiba, ugyanis nem lehet elérni a max sebességet a technológia hátrányai miatt
legyél csak boldog hogy durván csak egy tized megabit -el maradsz el a maxtól 😊

Bazinga!

A feltöltéssel nincs bajom és nem is lehetne, mert 2 Mbit van a feltöltésben, ami 2000 Kbit és az én 247 kilobyte/sec-es feltöltésem közel 250, szóval ezzel nincs para. A letöltés nem stimmel.
bertino
max a feltöltéssel lehet bajod...

nem a top speed... haha, jót röhögtünk :|

UPC Silver csomagom van, nemrég kötötték be. Szép meg jó, de mivel a torrentet tiltja a UPC, ezért be kell pipálnom a kliensben a Protocol Encryption-t, mert különben 250 kilobyte/sec fölé nem ment a letöltés. Így viszont csordogál szépen 1,0-1,1 megabyte/sec körül. Letoltes.com-ról is 1,0-1,1 megabyte/sec körül szedek. Nektek mennyi szokott lenni a letöltési sebességetek? Az én értékem jónak mondható vagy sem? Csakmert ugye 10000/8=1250, szóval a matek alapján ez fizikailag nem a top speed. 😄 A feltöltési sebességem 247 kilobyte/sec.

Kérném a véleményeteket! Köszi!
ChaosTeam
Érdekes elnéznem ezt a témát, ti itt panaszkodtok folyamatosan, hogy jajj nem megy a letöltésem 10 vagy 20 mbit-el, csak fele annyi meg társai - kivétel a nagy ping, ami miatt nem lehet játszani, az valóban elég gáz, ha nem lehet online játszani....

Viszont. Ne gondoljátok, hogy ez a legrosszabb, sõt, mi még majdnem, hogy boldogan repdeshetünk az örömtõl, amiért legalább ennyire megy. Én júliusig ADSL-es voltam ( Externet - Ultraweb ....).

"A kábelnetes technológia buktatója. Egy lakóközösség megkap x Mbit sávszélességet és azon osztoznak."

Ez az ADSL-nél is így van csak ott még rosszabb a helyzet. Én azért váltottam át ADSL-rõl, mert az utolsó hónapokban annyira lassú volt a net, hogy még weboldalakat se lehetett megnyitni. Ez kezdetben csak hetente 1x 2x jelentkezett 1-2 órára, majd egyre gyakrabban, aztán mindennapossá vált, hogy délután, estefele órákig ( csúcsidõben kb 17-21 óráig) használhatatlan volt a net. Telefonáltam az üszf-nek, akik közölték, hogy bizony most sajnos nagyon sokan csatlakoztak a hálózathoz a környékemen, ezért lassul le ennyire, amikor használják és ez valószínûleg így is lesz ezután - vagyis mindennapos lesz, hogy "csúcsidõben" használhatatlan lesz az internet. Hozzáteszem Bp-n lakok.

Ennek fényében inkább váltottam UPC-re, és egyenlõre nem bántam meg. olcsóbb az itteni 10mbit-es net, mint az ottani 4mbit-es... itt még akkor is megvan az a sebesség, ha csak fele annyit adnak, mint ígértek, és még így is olcssóbb, mint az ADSL volt.
precision
ok

Bazinga!

mila69en
mire mennék vele?😄 hívtam már õket, miért nincs net?!! persze nálam van a hiba, a jó anyjukat😄D meg magátol meg is javul mindig nem? érdekes.. csak magamba anyázok szép csendben<#idiota> azt kivárom a digit már túrják a földet😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mighty
Ha becsapva érzed magad, jelentsd fel. Az, hogy minden héten valaki elsírja magát ITT, hogy szar a net, korlátoznak, attól nem fog megjavulni.

Elmegy a nét? Órákra és egyre sûrûbben? Anyázz nyugodtan, de ha itt teszed, nem lesz foganatja. Írj levelet, telefonálj, vagy személyesen is elmondhatod nekik a bajodat.

mila69en
itt nem beszél senki a lehetséges maximális sebességrõl😄 az nem érdekel, 10esnél garantált 1.2mbit

mila69en
bár az hogy nincs gond ez így nem is igaz😄D igaz hogy nem korlátoznak meg nem lassulok, viszont elég sokszor elmegy a net akár orákra is és egyre sûrûbben.. és még ne anyázzak?😄 a csekkeket bezzeg megtudják küldeni két hónapra elõre is😄D

precision
olvasd el a szerzõdést amit aláírtál, vagyis pontosabban az ehhez kapcsolódó ÁSZF -et, amit az aláírásoddal elfogadtál

abban benne van, a minimális garantált sávszél amit tud nyújtani a UPC, a 10 mbit az csak lehetséges maximális sebesség

persze nem azt mondom, hogy ez így jó, én is szeretnék olyan sebességen tölteni ami kifér a csövön... de ez van, aláírtuk... egy szolgáltató sem garatnál ma 10mbit -et... most lusta vagyok megnézni az ászf -et de sztem a 10mbites csomagnál a garantált sztem 1 mbit magasságában lehet

Bazinga!

mila69en
ennyi pénzért nem kap senki dedikált bérelt vonalat egyértelmû, viszont ennyi pénzért legyen az silver gold bronze vagy akármelyik csomag kapjam azt amire befizettem!!! ha nem azt kapom értelem szerüen a szolgáltatót fogom hibáztatni mivel félre vezetett és becsapott😄 vagy akkor tegye ki a szolgáltató piros villogo nagybetükkel te figyelj má adunk neked x pénzért ekkora vonalat de csak akkor tudod kihasználni ha szomszéd nem netezik! ha õ is csatlakozik felére csökken a sávszéled a netes játékokat meg felejtsd is el!! ezt valahogy elfelejtették megemlíteni!! bár nálam nincs gond egyenlõre<#zavart2>

Mighty
Bocsi. Igy meg tudjátok nézni:

Alacsony terheltség
Nagy terheltség

Mighty

Mighty
A kábelnetes technológia buktatója. Egy lakóközösség megkap x Mbit sávszélességet és azon osztoznak. Az esetek kb 90%-ban nem használják ki. Ha voszont azon az x Mbiten lóg pár torrentes (ftps, akármi), ami csutkára kihasználja a 10-10 Mbit-et, akkor bizony lassulás lesz. Ennyi pénzért nem kap senki dedikált vonalat a bixig.

Csak szemléltetés képpen itt van két kép egy egy többsávos autópályáról:

bertino

de hallod... mi az hogy a szomszéd terhel eNGEM le? hagyjon már... mondom 1 hete felhivtam õket, kérdeztem hogy a szomszéd terhelhet e, erre elkezdi hogy õ nem tartja valószinüleg... hát OKÉ Ba...meg ..9. hagyjon már békén....
ugyenz van nekem is !!!!!!!!!!!!!!!