UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Bár remélem csak átmeneti gubanc.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
na joccakát
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
amugy jelentsd be a hibát mindenképpen.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
részletes vélemény nyilvánulásunkat hallhatták.
Egyébként meg nem csak az általad hasznosnak számító adat közlekedik a 10 Mbiten. Ha csak a paritásbitet vesszük, máris kevesebb jut.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
nekem is a régi extreme van még, és mivel extremrõl nem lehet silverre váltani, goldot nem akarok, ezért megvárom míg lejár a hûség és akkor fogok váltani
Bazinga!
mit mondtak ?
vagy csak leráztak ? 😞
legyél csak boldog hogy durván csak egy tized megabit -el maradsz el a maxtól 😊
Bazinga!
nem a top speed... haha, jót röhögtünk :|
Kérném a véleményeteket! Köszi!
Viszont. Ne gondoljátok, hogy ez a legrosszabb, sõt, mi még majdnem, hogy boldogan repdeshetünk az örömtõl, amiért legalább ennyire megy. Én júliusig ADSL-es voltam ( Externet - Ultraweb ....).
"A kábelnetes technológia buktatója. Egy lakóközösség megkap x Mbit sávszélességet és azon osztoznak."
Ez az ADSL-nél is így van csak ott még rosszabb a helyzet. Én azért váltottam át ADSL-rõl, mert az utolsó hónapokban annyira lassú volt a net, hogy még weboldalakat se lehetett megnyitni. Ez kezdetben csak hetente 1x 2x jelentkezett 1-2 órára, majd egyre gyakrabban, aztán mindennapossá vált, hogy délután, estefele órákig ( csúcsidõben kb 17-21 óráig) használhatatlan volt a net. Telefonáltam az üszf-nek, akik közölték, hogy bizony most sajnos nagyon sokan csatlakoztak a hálózathoz a környékemen, ezért lassul le ennyire, amikor használják és ez valószínûleg így is lesz ezután - vagyis mindennapos lesz, hogy "csúcsidõben" használhatatlan lesz az internet. Hozzáteszem Bp-n lakok.
Ennek fényében inkább váltottam UPC-re, és egyenlõre nem bántam meg. olcsóbb az itteni 10mbit-es net, mint az ottani 4mbit-es... itt még akkor is megvan az a sebesség, ha csak fele annyit adnak, mint ígértek, és még így is olcssóbb, mint az ADSL volt.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Elmegy a nét? Órákra és egyre sûrûbben? Anyázz nyugodtan, de ha itt teszed, nem lesz foganatja. Írj levelet, telefonálj, vagy személyesen is elmondhatod nekik a bajodat.
abban benne van, a minimális garantált sávszél amit tud nyújtani a UPC, a 10 mbit az csak lehetséges maximális sebesség
persze nem azt mondom, hogy ez így jó, én is szeretnék olyan sebességen tölteni ami kifér a csövön... de ez van, aláírtuk... egy szolgáltató sem garatnál ma 10mbit -et... most lusta vagyok megnézni az ászf -et de sztem a 10mbites csomagnál a garantált sztem 1 mbit magasságában lehet
Bazinga!
Csak szemléltetés képpen itt van két kép egy egy többsávos autópályáról: