22959
-
tompka #16814 Micsoda? 15megával 1,3-al szedni? Most a 10megással 1,2 a down speedem. Vmit elszámoltál :) 15megás az kb min 1,6 lesz. -
#16813 Goldom van, de eddig nem jött semmi ekkora sebességgel. 2.1, vagy 2.2MB/s volt eddig a max. -
#16812 Bár a kép alapján, mintha chello gold-od lenne, akkor viszont nem emeltek semit :D a silver meg nem lehet mert azt 15megára emelik majd tehát ígyis kb 1,3-al szedne max majd. -
#16811 Jaja, a meglévő előfizetőknek folyamatosan emelik a sávszélt. -
#16810 Emelték a sebességet?
-
tompka #16809 Én ha meghúzom a koaxot, kijön a csavaros foglalatból xD -
#16808 kábel jó, ami modembe megy?
nálam az csúszott ki, vagyis szar volt érintkezése -
TDantes #16807 A net és a telefon lámpája nem világított. -
tompka #16806 Csak villogott a modem? Nekem nagyon ritkán szokott ilyen lenni. Ledob, majd sehogy sem bírok visszalépni a netre. Olyan mint ha kitiltana a rendszer pár 10percre. :) -
TDantes #16805 Történt egy nagyon furcsa dolog. Nem volt órák óta se net se telefon. Felhívom őket mi van? Azt mondják náluk minden rendben, a hiba nálam van.
Hétfőn ki küldenek egy szerelőt, biztos a modem a rossz.
Erre öt percre rá van ismét netem...hát ez nagyon furcsa. -
tompka #16804 Nem baj az. Nem ezért volt nálunk. :) -
#16803 ez baromság, nem büntethet meg... kamuzott egy nagyot. -
#16802 Igen a régi hűségnyilatkozatot mindig felülbírálja az új, ha átálltál digitvre onnantól azt számlázzák az analógról már nemigen fogsz kapni,nekünk is 2 hónapja hozták be. -
tompka #16801 Vmi eszembe jutott. Most analóg kábeltv-m 31-ig van, hbo és net silver jún 30-ig. Ma volt az üzletkötő. A maradék hűségem törlődik, az új egységes csomag hűség miatt? Vagy hogyis van ez? Mert azt mondta, hogy onnantól fizetünk kevesebbet, amikor kijönnek beüzemelni a digitált. Azaz net+hbo hűség törlődik, és keddtől beindul az új olcsóbb csomag? Mivan akkor, ha kijön a "régi" következő áprilisi számla, rajta analóg ktv+régi silver net? Bekell fizetnem, vagy várni kell az új számlára? -
#16800 Én próbáltam deluge-t, 30 KB/s felé ugyan úgy nem ment.
Figyelmeztetés meg pénzbüntetés? Nem úgy volt, hogyha egy hónapban átlépi a 250 gigát akkor abban a hónapban korlátoznak, ha meg a 3 hónap átlaga is túllépi a 250-et akkor bontják a szerződését? -
tompka #16799 Mondjuk hivatalos üzletkötő. UPC-nek dolgozik, upc cuccai vannak. Simán kinézem belőlük, hogy amit adnak fizetést, így követelik vissza. :) -
#16798 Na ez egy nagy baromság hogy 60 ropira meghúzták.. mivel csak egy levelet kap avagy figyelmeztetést, és ha akkorse akkor csak korlátozza a sebességet.. -
tompka #16797 hej. Silver 4500Ft
2év hűséggel. De ez nem zavar, mivel a netet kissebbre módosítani, sosem fogom. Kedden lép életbe. Akkor hozzák a 4185Ft-os digitál sivert is :)
AZ ügyintéző vagy ügyfélkötő vagy franc tudja mi a nevük, nagy torrentező :D Deluge-ot használja, mivel az utorrent nála sem megy. xD Neki most bronze van, de már sikerült átlépni a 3havi átlag forgalmat, és megbüntették 60.000Ft-ra!! Vmi szűrőről beszélt, hogy akkor korlátoznak, ha csak egy irányba titkosít. A deluge szerinte mind2 irányban titkosít, így nem szűrik ki. De nem igazán értettem. -
#16796 Érdekes, újratelepítetem a win-t, mostmár nálam sem fagy a gép az 1.9 -től :o -
#16795 igen igen utorrent jobb, de halitevel minden jön maximális sebességen. utorrentet nem birtam rávenni. -
tompka #16794 Na kaptam +2hónapot a hbo és a silver net hűségre :D Ki érti ezt? Április elején kéne lejárniuk.
Nálunk aki módosítja a netét, annak már az új emelt jön. Aki meg nem módosítja, annak még a régi. :) -
#16793 Hát nem tudom én próbáltam a azureus/vuze-t is (mekkora szar) meg ezt a halitet is de a végén valahogy mindig visszakerül az utorrent, egyszerű, átlátható , kevés memóriaigény,csendbe fut magának a sarokban, nincs állandó fagyás á la deluge.. -
#16792 Halite!
Full titkositással mindig is teljes sávszélességgel megy a netem ... -
#16791 péntek óta reggel elmegy a net, délután 3-4 fele visszajön, és kéri, hogy regisztráljam a modemet
tapasztalt már valaki ilyent? mondjuk holnap kijönnek majd megnézni, amit persze mára ígértek:) -
#16790 még mindig többre, min ha benn sem vagy? :) nem?
[2/1-et simán hozza a 10/2 :DD] -
#16789 Ezzel az uj utorrentel nekem is rendben megy mar vagy 1 honapja. -
Barnus #16788 Mondjuk nekem csak 10/2-es Chellom van, de az mindig, minden időpontban működik, így bárhonnan 1.2MB/seccel töltök lefele amennyiben van megfelelő seed:P -
ba32107 #16787 Hát várni kell, amíg kijön a beta. Én használtam az alpha-t, és marha jó sebesség volt, de inkább visszatettem a stabilat a biztonság kedvéért. Nincs is normális sebességem azóta... -
#16786 De sokra mész vele hogy benntvagy, ha nem tudsz 30/10 (down/up) KBs-nél többel tölteni :P -
Barnus #16785 www.utorrent.com/download:
Get µTorrent 1.8.2 Stable (263 kB)
(See list of changes) ▪ Help File (Nov 04) ▪ Language pack
Get µTorrent 1.8.3 Beta Build 14809 (274 kB)
(See list of changes) ▪ Help File (Nov 04) ▪ Language pack
forum.utorrent.com, ahonnan az 1.9 beszerezhető:
Announcement topic:
Sticky: µTorrent 1.9 alpha 14659
Mindig ide kerül fel az aktuális legújabb build, de ez még erősen alpha. Ezzel alapban nem is lenne gond, de volt már rá példa, hogy az alpha verziókat tiltotta némelyik torrentsite. Nem biztos, hogy ki szeretném magamat tiltatni egy ncore vagy BH-ról egy alphaverziójú program miatt:P
-
#16784 mert nem írták át 1.8 beta óta
http://forum.utorrent.com/viewforum.php?id=4
-
ACE #16783 Ezt honnan veszed? Help/About-nál nálam 1.9 Beta (build 14659) van... -
tompka #16782 Akkor is a net olcsóbb lenne :) Most 7500Ft-os fizetek érte. :) -
Barnus #16781 Azért tegyünk különbséget a Beta és az Alpha fogalmak között. Jelenleg 1.8.3-as beta a legfrisebb, én is ezt használom. Az 1.9-es még nem érte el a Beta státuszt se, csak alpha... -
ACE #16780 Olcsóbb nem lenne, mert valószínű ugyanannyiért kapnád, mint aki hűség nélkülire fizet elő... -
tompka #16779 Hát remélem velem is megcsinálják ezt. Jön majd egy levél, hogy analóg tv+silver net 1-2év hosszabbítás. Én még örülnék is neki, mivel olcsó lenne :) tv-t a közeljövőben nem újítok, netnél meg felfele módosítok, és hűség pápá. :) -
ACE #16778 Azért ezeknek a telefonos szerződéseknek elég érdekes polgári jogilag a megítélésük. pl. ha nem mondott el mindent, arról van hangfelvétel, és az akkor fogyasztó megtévesztése. A szerződést meg el kell olvasni és emlékeztetni magad, mielőtt lejár a hűség... -
#16777 nem emlékszem, hogy bármi olyat aláírtam volna, hogy ha lejár a hűségem, akkor vállalok még egy évet
meg szerintem ilyenkor az a minimum, hogy felhívnak telefonon, hogy lejár a hűségem, x napon vagy héten belül, szeretnék e esetleg nagyobb csomagra váltani, vagy a meglévőt hosszabbítani, vagy bármi
érdekes, eddig megtették, egy párszor már lejárt a hűségem, kb 6 éve vagyok már a upcnél, eddig mindig jött vagy mail vagy telefon
mind1 szarok rá, valszeg meg tudnák magyarázni, hogy mittudomén a legutóbbi hűséghosszabbításnál, ami szóban történt (telefonban), az akkor elfogadott szerződésben volt egy olyan rész h valóban ha lejár és nem rendelkezem máshogy akkor újabb hosszabbítás... nade az ügyintéző erről nem beszélt, csak mondta hogy hosszabbítsam meg, és akkor kapok egy ingyen hónapot, plusz marad a régi ár nem emelkedik, mondom ok, viszonhallás
whatever. -
#16776 vagy csak el kéne olvasni, amit aláír az ember.
ebbe a hibába esnek a legtöbben bele. -
#16775 Szemétláda egy cég..