UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
Tudjátok egy dolgon nagyon felháborodtam... Itt nálunk (Veszprém) október 26-tól életbe lépett egy új csatornakiosztás, 2 féle analóg és több féle digitális csomaggal. A probléma az, hogy a Sport1 csak a digitális csomagokban érhetõ el.... Ez igen nagy szemétség az UPC részérõl! Ezzel akarnak ösztönözni a digitális átállásra? Kapják be!

tommyg
<#wow3><#wow3>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

milk41
általában 5percre szokott,de akkor csak nekem...azt találtam furcsának h mindenkinek chellója volt és ugyanakkor ment el a nete mindenkinek...<#szomoru2>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Az enyém durvább. Pont az esti csúcsban :)

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Mighty
OMG!

30 másodperc!!!! Itt a világvége :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

milk41
szép,imádom a chellot,nagyban játszunk pár haverral(nekik is chellojuk van,de nem környékbeliek) és egyszer csak dc-zünk és mikor megyünk vissza mindenki mondja h õk is dc-ztek(dc=disconnect),meg elment a net 30másodpercre

Tegnap este 7-tõl 23:15-ig nem volt net. Durva volt :D

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

mila69en
áhh ez kész csak úgy hasít:DD <örömtánc-szmájli>
<#hawaii>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hihetetlen!!! kész jó a netem:DD bodottá félórája még szar volt mostmegmán jóó nálam volt a hiba mi LooL menjenek a francba

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
demá megtettem és õk nem tudják:( simán leráznak blabla-bla szöveggel hámost anyázzak azzal sem megyek semmire:( mert aszonják nálam van biztos a hiba:DD már én is kezdtem elhinni hogy nálam van a hiba újra raktam a winfost de ugyanaz mostani mérésem

érdekes a feltöltésem rendben van

passatgt
esetleg jó ötlet lehet ha felhívod õket és megkérdezed mi a gond

mila69en
akkor az tök jó LoL csak nekem nincs számla tartozásom:SSS rejtett korlátjukat sem léptem túl demég csak a felét sem:SSSS

Na rájöttem miért volt ilyen lassú nekem... Gondoltam benézek hozzájuk mert itt vannak pár méterre. Kivárom a sort bla bla bla, mondom mi a probléma elkéri a nevem, címem satöbbi és akkor jött a nagy hír hogy számlatartozásom van, amirõl nekem fingom nem volt. Kicsit égtem és befizettem gyorsan :DASD:
De az a vicces hogy semmi értesítõt nem küldtek róla és ugye ez nem mai számla volt.. <#levele>

milk41
nálam is perfektül mûködik minden:D

(max a szomszédoknak nemjó:D)

mila69en
bodottá<#vigyor3>

passatgt
nálam még mindig jó

mila69en
hát nem csepel környékén de nálam durván eza helyzet

és már kezd rohadt bosszantó lenni amit mûvelnek lassan egy hete ez van<#wilting>

Csepel környékiek, nálatok mi a helyzet?
Nekem 3400kb/s a10000 helyett. Õk állítják, h nem leterhelt a hálózat.
Másnak hasonló tapasztalat? Bár itt végigolvasva... nem vagyok egyedül...
Stefling
Most kivételesen nekem is jól méri a pesti szerver:

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

zomgzerg
ha erõlteti csak lassulhat

Csõ emberkék!
Pls help!Titkositásra visszatérve!
A protokoll titkositásnál engedvére van kapcsolva és pipa van a bejövõ titkositatlan kapcsolatokra is!Igy valamelyest gyorsabb lett a dolog mikor tiltva volt!Kérdésem az lenne hogy ha az erõltetett beállitásra megyek akkor lesz a legnagyobb a sebesség?Vagy az engedve és erõltetve között nincs különbség?( utorrent 1.8 magyar,20/3 upc,sajna nálam is korlátozás van:S)

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

zomgzerg
szar helyen laktok :>

passatgt
nekem jó

mila69en
az sem rossz:D mia fasz van a chelloval? tegnap óta megvan halva:S

rekord?

mila69en
há most tökmindegy hogy nyíri vagy budapesti vel mérem mikor egy rohadt szaros jutubos videot alig tudok megnézni:/ az sg mire betölt 20 év aztán még én hívogassam már megint õket hogy mi a rák van persze megint nálam van a hiba hát elmehetnek a upc-sek jó büdös k**va anyjukba

haladás<#mf1><#boxer>

ChaosTeam
Én most lemértem Nyíregyivel:

És Budapestivel:

Érdekes a letöltés Nyíregynél a jobb, feltöltés meg a Bp-n.
Stefling
mila69en, ne pesti szarral mérd a sebességet.. :D nyiregyivel mondjuk, ne hidj annak hogy ha pl a pestit jelöli narisárgával, akkor azzal is mérd..

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

mila69en

hájrá upc (silver)<#mf1>

pyrohun
ok ez mind rendben is van, de akkor minek a topic? szerintem zárjuk be, ha valakinek kérdése van, hivja a upc-t :)))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
ha flémeltek, törlöm az üzeneteiket
privátban szeressétek egymást... bazzeg.

amúgymeg mflex, mindenki annyit tölt amennyit akar, ha emiatt megszívják a többiek... kellemetlen.

Bazinga!

mflex
A kérdés miértjét Te nem érted a full sáv nem rád vonatkozott , hanem általánosságban írtam.
Itt maga torrent kezd unalmas lenni, ugyanis ez a topik nem errõl szól.
Az elvégzett iskoláim csak "betûk" maga a valóság teljesen más a büntetõjogban, de neked ehhez semmi közöd nincs, hacsak akkor nem ,mikor "valóságosan szemben állsz vele".

Most is csak azt tudom mondani, hogy hívd fel a UPC-t mond el, hogy te mennyit feltöltöttél és mire számíthatsz , ha ennyire kurvára érdekel.

Szerinted ilyen miatt már valaki felhívta õket, ergo érdemben tud neked választ adni?

Kötve hiszem.

What about the forests?

bertino
gyá, mekkora flém <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pyrohun
Öregem, te tényleg nem vagy normális....

Ki mondta, hogy seggnyalást érdemel a feltöltés? Csak azért írtam le, hogy az a sok 100GB az nem le, hanem feltöltés volt, hogy a hozzád hasonló kis pattogóbogarak is megnyugodhatnak: nem vezsem el senkitõl a sávszélességet.

NEM ÉRTEM MIÉRT AKAROD ÚGY BEÁLLÍTANI, MINTHA ÉN DICSEKEDTEM VOLNA? Beírtam, hogy mennyit töltöttem, azért, hogy megmondják az okosok, hogy most mennyivel léptem túl. Ennyi. Semmi más szándékom nem volt vele...

"A kutyát nem érdekli, hogy a legmagasabb csomagra fizetsz elõ..és akkor mivan?"

Az van pl. hogy ha én 100%-ig kihasználom, neked ehhez akkor sem lenne semmi közöd. Pláne ebben a stílusban nem.

"Hívd fel a upc-t és kérd ki a véleményüket"

Te meg hívd fel az orvost, hogy írjon fel neked nyugtatót, látom minden mondatomba belekötsz... Nem hiszem hogy az elvégzett iskoláiddal ekkora hülye lennél, hogy nem értenéd meg a kérdésem miértjét...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

mflex
A kutyát nem érdekli, hogy a legmagasabb csomagra fizetsz elõ..és akkor mivan?
Hívd fel a upc-t és kérd ki a véleményüket, hogy te feltöltöttél majdnem 1 TB "anyagot" és hogy milyen fasza csávó vagy ,mert te nem le töltesz csak fel,ami a te álláspontod szerint minimum seggnyalást érdemel, te tényleg ennyire hülye vagy b+? A megosztást "ha kiderítik" jobban büntetnek érte csak megsúgom, jah biztos amit feltötöttél mind a te tulajdonodat képviseli a szerzõi jogok igaz? Te már csak ilyen rendes "megosztó" vagy.

Ha valaki hülye az te vagy, hogy ezt még közhírré is teszi.

chhh

What about the forests?

pyrohun
Te teljesen hülye vagy ember??? Hol írtam, hogy köcsög a UPC? Hol írtam, hogy nem tudok full sávon torrentezni? Neked elgurult a gyógyszered b+...

Mindössze egy kérdésem volt, hogy mire számítsak most, hogy ennyivel túlléptem a megengedett limitet. Te jöttél ide pattogni meg lefaszozni azt, aki többet tölt. Tipikus szarjankó mentallitásod van, dögöljön meg a szomszéd tehene is, igaz? Kb. 10 éve vagyok elõfizetõ, mindig a legmagasabb csomagra fizettem elõ, mert többek között a munkámhoz is kell. Úgyhogy ne ugass már bele, hogy mire használom azt az internet elõfizetést, amit már 10 éve minden hónapban kifizetek, ugyanúgy, ahogy más. Kikérem magamnak ezt a stílust, otthon meg a baráti körödben lehet, hogy ez a menõ, de egy normális kérdésre nem értem miért kell így reagálni...

mflex
Mielõtt annyira fröcsögne a szádból a sok "mellébeszélés", leszarja mindenki ,hogy te mennyit torrentezel ebben a topikban! Ez UPC chello topik!!! és nem a miért nem tudok teljes sávon torrentezni a köcsög UPC miatt címû fórum. Nyiss egy ilyen topikot a sajátban és ott dumáljátok a warezolásaitokat meg , hú most mi lesz ,mert lassan 1 TB-t töltöttem fel/le faszságokat.Senki nem kiváncsi erre, ez a topik másról szól és nem a torrent etc... baromságokról!

What about the forests?

pyrohun
Ja és a II. kerület közepén Bp-en nem hiszem, hogy bárkitõl is el tudnám venni a sávot, mert elég jól ki van építve a upc hálózata már majdnem 10 éve, nem is szokott probléma lenni.

pyrohun
Nem LE, hanem FEL töltöttem, kapisi? Ebben a hónapban 388GB-ot töltöttem FEL és kevesebb mint 50-et LE (torrent). Szóval nekem ne dumálj, mert pontosan én vagyok az, aki nem önzõen letöltöget és inkább az up sávot használom. Ennyit errõl.

De ha letöltöttem volna, neked akkor sem lenne hozzá kurvára semmi közöd.

milk41
szerencsére itt a lakóházba max 3an vagyunk akik torrenteznek,de én nagyon ritkán torrentezek.csak akkor szoktam ha magyarországon nincs/nemjelent meg vagy pedig a cd/dvd-m nagyon karcolódik és nem akarok tönkrevágni

mflex
Mi a faszt lehet ennyit tölteni?
Másnak meg ezért nincs meg a rendes sávszéle, mert a "torrent buzik" egésznap csak warezolnak!
Remélem, hogy hamarosan kitalálnak erre egy megoldást.
Csak az vegye magára ,akire rá illik.
Jó sokan vagytok basszátok meg!

What about the forests?

pyrohun
Akkor jól sejtettem. És most ilyenkor mi lesz? :) Mert email-t nem kaptam, se figyelmeztetést, full sáv is megvan, stb :)

Stefling
hallod, próbáld meg ne meg nyiregyházi serverrel elméretni speedteszten, nekem is amikor kijelölte akis narisárga háromszöget, akkor csak 8/1-es netem volt elvileg, nyiregyivel lemértem, és normál érték volt, ezt próbizd még meg!

DjDano
3 hónap átlaga nem haladhatja meg a 300 gigát, tehát összesen 900 gigát lehet 3 hónapra vetítve, de ahogy nézem neked ezt 2 hónap alatt sikerült összehozni

pyrohun
srácok, most mennyi elvileg a letöltési korlát? 2 hónapja véletlenül kivettem a feltöltés limitet és szeptemberben összesen (fel+le) 400GB-ot, most októberben pedig mostanáig 500+ GB-ot töltöttem fel/le :)

Dj Faustus
"nektek nem csinál olyat hogyha fut utorrent akkor szakadozik a vonal?"
A torrent eléggé intenzíven kihasználja a hálózati erõforrásokat.
Mint elõttem is javasolták, vedd lejjebb a kapcsolatok számát, a torrent letöltési sebességét.
Egyes otthoni "routereket", modemeket is összezavarhatja.

"talán nem kéne ennyi megabitet árulgatni mint az õrült, hanem teljesítésnek megfelelõ sávszélességet osztogatni."
Ennek a kiélezett versenyhelyzet az oka. Külföldön (versenytársaknak) van, a technológia adott, elvileg ha a user önmagában (páran) használná(k) ki a vonalat el is bírná a maximum átviteli sebességet. Viszont maximális átviteli sebességet csak kevesen használják ki, így átlagterhelésre méretezik a vonalat (mert úgy gazdaságos - a kis számú, de nagy adatforgalmat bonyolító torrentezõ kedvéért nem fognak õrült fejlesztésekbe fogni - hisz nem hozza vissza a pénzt) - nem számolnak egy ügyféltõl 100-as nagyságrendû más-más port és IP cím irányába/irányuló irányuló TCP-kapcsolatra. Így marad az utólagos tûzoltás (hogy azért aki "csak" böngészgetne, levelezgetne, VOIP-zne ne szívjon).

Másrészt tessenek megérteni ez nem bérelt vonal - lakossági elõfizetés. A maximális sebesség nem a garantált sebesség. Az ÁSZF-ben meg van adva a garantált sebesség mértéke is. Ha az alá esik a sebesség akkor tessék szólni az ügyfélszolgálatra.

nekem most annyira lassu hogy lemerni sem tudom :D 10perc mire betolt egy oldalt, a kepeket meg be sem hozza.. nem tudom hogy korlat van e, vagy csak ugy...''' :|

bertino
talán nem kéne ennyi megabitet árulgatni mint az õrült, hanem teljesítésnek megfelelõ sávszélességet osztogatni.
bárki is mutogat a userre, addig a szolgáltato lesz a hibás, míg õ adja meg a lehetõséget.
minden szolgáltatóra igaz.

Ez egy ilyen orszag. Mindenkinek jar, hogy nem jut, az legyen a mas baja, a szolgaltatonak meg a k... anyjat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

bertino
csak amíg a szolgáltato nem foglalkozik a problémával, addig nem is a userek fognak.