22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    ha benne van ászf-ben, hogy ujra hűségidős lesz ha nem jelzel nekik, akkor I.J.
  • ACE
    Mindenkire, mert ha jól emlékszem csillagozva van írva az ÁSZF-be, hogy a jelenlegi előfizetőknek április 1-ig folyamatosan növelik meg a sávszélt.
  • Stefling
    Érdekes, mert már nincs hűség nálluk, szal menjél asztalt borogatni :D Sőt nekik nincs szerződésük, az aláírásoddal arról, hogy te hosszabbítást kértél, akkor semmi joguk ilyenhez!
  • ACE
    Valószínűleg nem olvastad el az előző hűségszerződésed, és abban az volt, hogy amennyiben a hűségszerződésed lejár, és nem rendelkezel róla, úgy automatikusan meghosszabbodik...
  • precision
    amúgy ez a upc elég szemét egy cég
    mármint, lejárt a régi extreme csomagom még decemberben, aztán ma kapok egy levelet, hogy az ÉN KÉRÉSEMNEK MEGFELELŐEN átraktak a silverbe, és mivel ÉN KÉRTEM meghosszabították a hűségemet is egy évvel, ezért "csak" 7500at kell fizessek a 10helyett
    ez rohadt jó, csak annyi a bibi h én nem rendeltem meg semmit, nem hosszabítottam meg semmit, még csak telefonon sem beszéltem velük

ha ez az egész automatice ment, mármint hogy extremeből silverre raktak az ok, eddig is tudtam h így lesz, de a hűséget mi jogon hosszabítják meg

na nembaj, áprilisban ha vissza akarok váltani az új bronzra és nem engedik akkor szimplán lemondom a netet és inkább szenvedek adsl -el
  • djzolieger
    most ez a sávszél emelés ez csak az uj előfizetőkre vonatkozik vagy mindenkirE?
  • precision
    ha esetleg rakott hálókártyát a gépbe akkor azt is
  • devilk
    Halihó
    Amikor a UPC "leszereli" a netet és a kábelt tv-t akkor mit fog elvinni?:D csak a modemet és kész?
  • HunnernesKonge
    Panelban lakom és nincs digi
  • bakvarnyu
    Az eléggé relatív mi a kurvasok, 5 éve még a 768kbit-s netért fizetett
    a sógor havi 12 ezret,de persze a digihez képest magasak a mostani upc árak de ki a fszom lakik panelba szóval nincs alternatíva csak a tonline de azt meg senkinek se kell.
  • Stefling
    éppenséggel ezzel a sávszél emeléssel is árat csökkentenek , díjmentesen emelnek tudniillik. más kérdés, hogy digi még olcsóbb.

Most vagy én vagyok vak, vagy ti úgy értitek hogy magasabb sávszél, ugyanazért az árért, de akkor is ugyanannyit fizet az ember, tehát nincs előrébb, főleg hogy még mindíg k*rva sok pénzt kérnek érte.. főleg ha ugyanolyan szar lesz a netkapcsolat, mint ahogy azt sokan írják. :)
  • Mr Manson
    már ahol van ...
  • zomgzerg
    csak végig kéne tudni olvasni egy összetett mondatot 18-25 év között
  • Stefling
    Most írta metallic :O :D
  • ACE
    Senki nem mondta, hogy csökkennek az árak.
  • Stefling
    Milyen mértékben csökkennek az árak, azt nem tudni? A reklámjaikat is lecserélhetnék már akkor, végülis április nemsokára ittvan.
  • bertino
    éppenséggel ezzel a sávszél emeléssel is árat csökkentenek, díjmentesen emelnek tudniillik.
    más kérdés, hogy digi még olcsóbb.
  • Stefling
    Jaja, sztem is lesz itt harc :D és ez az utóbbi években nem, de 2009-től már látszólagos lesz..
  • ACE
    Hacsak nem csökkentenek árat is ezzel az emeléssel, nem fogják megállítani a folyamatos átpártolást DIGI-re... És a P2P korlátozás emelés után meg pláne be lesz iktatva... most lesz csak igazán... fogunk még meglepődni attól tartok...
  • Stefling
    Én csupán arra leszek kíváncsi, hogy marad-e a nagymértékű P2P korlát.
    Hamarosan a felső bannert is lehet lecserélni :)
    Zomgzerg, nem feltétlenül, bár kinek melyik csomag van.

Sávszél emelés, Április 1-től:

Chello Start: 1Mbit/512Kbit
    Chello Bronze: 4Mbit/1Mbit
    Chello Silver: 15Mbit/2Mbit
    Chello Gold: 25Mbit/3Mbit

Internet 30 csomag: 30Mbit/3Mbit
  • zomgzerg
    25%al gyorsabb sg betöltés!
  • Dodo55
    Ja, semmi elolvastam az ÁSZF-et, már értem, szóval április 1.-től 25/3-as netem lesz :)
  • zomgzerg
    ha a 6rol 20mbitre emelésnél nem fejlesztettek akkor itt se fognak hiddel d:
  • Dodo55
    Lesz emelés? Olvasgattam vissza, de nem nagyon találtam infot, valaki plz tájékoztasson, hogy ez most csak találgatás, vagy van valami konkrét biztos info is már.
  • Hydroceph
    Értem, mit takar egészpontosan ez a speed emelés?
  • tompka
    Ha csak az elmúlt pár naptól rossz akkor lehet, hogy a speed emelést megelőző fejlesztés miatt lassult be.
  • Balumann
    Hát, szerintem ez a betatól való félelem nem megalapozatlan. Nálam pl. a feltelepítése után teljesen beszart, új torrent hozzáadásakor, vagy beállítás mentésekor meg szinte minden esetben így hiba nélkül eltűnt, ezt sikerült megoldanom úgy, hogy a képi témákat letiltottam (én is meglepődtem, hogy megjavult...), de ha 200 felé megy a letöltés elkezd fagyni teljesen a gép, a zene is akad meg lassu, az egér is. Most 1.8.1 -et használok, egy youtube -os beállítás alapján, érdekes azzal most egész jól viszi a dolgokat, de gondolom ez is az UDP kapcsolatot használja és azért.
  • Hydroceph
    Hello, nem olvastam vissza, nem is fogok.

Másnak is lassu szar lett a net elmult pár napban?
    Más is talalkozott már azzal a kedves noi hanggal, amely szalagrol kozli veled, hogy tulterheltség miatt mittoménmivan?

Elmult pár napban kezdodott.
  • tommygiant
    http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/10/lefejeztek_a_upc-t/
  • tompka
    Lehet, hogy a fejlesztés, nem csak sávszél emelésre terjedt ki, hanem mostmár bírja a hálózat a torrentet? :)
  • Dodo55
    Tudom.
    De ha abszolút nem lett volna illegális használati módja a torrentnek, akkor valószínűleg kevésbé korlátozták volna.

De épp azt mondtam, hogy azóta voltak fejlesztések egyrészt, másrészt meg ott a uTorrent 1.9, ami támogatja az uTP technológiát, amit pont ezért találtak ki, hogy ne terhelje szarrá a szolgáltató rendszerét, és állítólag hatásos a dolog, csak sokan fosnak beta klienst használni, meg van aki egyáltalán nem is hallott még róla. De ha mindenki ut1.9-et használna, akkor nagy mértékben javulna a helyzet.
  • zomgzerg
    nem azért van korlátozva mert illegális, hanem mert megbassza a hálózatot és telelenne a fórum a jaj 3500as pingemvan jaj nemmegy az msn video jaj youtube akad jaj jaj mileszvelünk kommentekkel.
  • Dodo55
    Akkoriban jöttek be a minimum/medium/extreme/professional csomagok. De az extreme és a prof is csak 1Mb/s feltöltési sávszéllel rendelkezett, ma meg a gold ennek 3x-osával rendelkezik, szóval azért van különbség, még ha letöltési irányban nincs is, de tudjuk, hogy a feltöltés a gázosabb kábeles nettel.

Meg azóta ha jól tudom a BIX sávszéljük is nagyobb.

Meg úgy gondolom ma már a torrent forgalom nem elhanyagolható részét teszik ki mindenféle content distribution systemek forgalmai. Pl WoW patchek is torrentről jönnek, ráadásul a Blizzard Downloader kliens elég egyszerű, csak a legalapvetőbb torrent funkciókat támogatja, tehát még titkosításra sincs lehetőség, és azért elég sokan játszanak WoW-al. Vagy ott a Steam, bár nem tudom, hogy még mindig használ -e torrentet, de úgy tudom maga Bram Cohen is részt vett egy ideig a fejlesztésében.

Szóval a torrent ma már magyarországon sem csak az illegális fájlcserélést jelenti, hanem annál sokkal többet.
  • bertino
    pl ?
  • Dodo55
    Lehet megszüntetik amúgy, egyik este ki volt kapcsolva, 100%-os sávszéllel ment a torrent, vagy hiba miatt állították le a rendszert, vagy terheléstesztet csináltak, hogy milyen lenne, ha a jelenlegi sávszélekkel fullra engednének mindent, mert 2007 június óta van korlátozás, azóta változtak kicsit a dolgok.
  • precision
    akkor kiegészíteném, 5/5 mbit ötezerért _orszszágszerte_ nem pár utca pár háztömbjében
  • Stefling
    5/5 5 rugóért? az k*rva sok érte! Nekem 3500-ért van 30/20 :D:D és stabilan megy, ami a upc részéről nem mondható el, nekem tavaly ősz elejekor kezdett el meghülyülni a letöltés, elgondolkodtam a Digin, féltem tőle, de hogy msot belegondolok pfff ha tudom akkor már tavasszal a Digit köttetem be, nem a júpíszít :D
    Mióta megvan, November 27.-e óta, 9TB volt az eddigi forgalmam, bár 4 gép van tehát azért rendesen megoszlik.
  • Balumann
    Ez nem lenne gond szerintem, a upc azért csak kiforrottabb. Csak az a P2P korlát... :@
  • precision
    de miért nézik ennyire idiótának a usereket? értem ezelatt hogy miez a parasztvakítás, hogy megint emelik a sávszélt? az egyik emel, a másik válaszol és emel, a másik megint emel...stb.
    had mondjak egy példát erre... mondjuk van két autógyár és egymással versenyezve egyre gyorsabb kocsikat adnak ki, nagyobb teljesítményű motorokkal... de az mindegy hogy esetleg a kocsi többi része nem bírja a megnövekedett teljesítményt és/vagy az érvényben lévő jogszabályok (kresz) nem teszik lehetővé hogy kihasználja azt a teljesítményt amit belepakoltak a kocsiba

de mit számít ez? a sok idióta barom user úgyis azt veszi, merhogy neki 30megabites csomagja van... dejó.

csináljanak már normális csomagokat normális áron... pl egy 5/5 mbit ötezeré', oszt jóvan

az a vicc hogy az átlagembert még mindig meg lehet vezetni ezzel a nagyobb sávszél bullshittel
  • Stefling
    Üdv csellósok :D

Nemrég, hosszas téma és vita fojt arró, hogy márpedig a upc-t nem érdekli a Digi tevékenysége, merthogy nem jelent rá veszélyt és nem érzi a upc magát fenyegetettnek.
    A tegnapi napon történt dolog, ellent mond ennek, ugyanis történt az, hogy egy budapesti, igen jó haverom megtudta, hogy a upc felajánlja nekik azt, hogy 30%-kal kedvezményesebben kapják meg a tv-internet csomagjukat, amennyiben, a Digi a paneltömbe való beköltözése után is maradnak náluk és nem mennek át a Digihez.
    Ezen először meglepődtem, majd nevettem egy jót :D Ezek szerint mégis tart a UPC a Digitől, és mivel bevezeti április 1-től a panelekbe a 30 megabit-es csomagját, erre biztos vagyok benne, hogy a Digi is lépni fog, hogy továbbra is emgtartsa előnyét, tehát lehet hogy a UPC sávszélemelésére a Digi is válaszolni fog.
    Azért igaza volt itt 1-2 hozzászólónak abban, hogy csak számít a panelekben élő előfizetők is, mert nem pár száz emberről van szó, hanem több ezerről. Érdekes lépés ez a upc részéről azért, jóval olcsóbb lesz így pl a tv, viszont az internet még mindíg nem érné meg, ha a Digi árait nézzük, bár már akkor is jobb, mint a 7500Ft.