UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
30 másodperc!!!! Itt a világvége :)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
<#hawaii>#hawaii>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
érdekes a feltöltésem rendben van
De az a vicces hogy semmi értesítõt nem küldtek róla és ugye ez nem mai számla volt.. <#levele>#levele>
(max a szomszédoknak nemjó:D)
és már kezd rohadt bosszantó lenni amit mûvelnek lassan egy hete ez van<#wilting>#wilting>
Nekem 3400kb/s a10000 helyett. Õk állítják, h nem leterhelt a hálózat.
Másnak hasonló tapasztalat? Bár itt végigolvasva... nem vagyok egyedül...

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Pls help!Titkositásra visszatérve!
A protokoll titkositásnál engedvére van kapcsolva és pipa van a bejövõ titkositatlan kapcsolatokra is!Igy valamelyest gyorsabb lett a dolog mikor tiltva volt!Kérdésem az lenne hogy ha az erõltetett beállitásra megyek akkor lesz a legnagyobb a sebesség?Vagy az engedve és erõltetve között nincs különbség?( utorrent 1.8 magyar,20/3 upc,sajna nálam is korlátozás van:S)
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

haladás<#mf1>#mf1><#boxer>#boxer>éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
És Budapestivel:
Érdekes a letöltés Nyíregynél a jobb, feltöltés meg a Bp-n.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
hájrá upc (silver)<#mf1>#mf1>
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
privátban szeressétek egymást... bazzeg.
amúgymeg mflex, mindenki annyit tölt amennyit akar, ha emiatt megszívják a többiek... kellemetlen.
Bazinga!
Itt maga torrent kezd unalmas lenni, ugyanis ez a topik nem errõl szól.
Az elvégzett iskoláim csak "betûk" maga a valóság teljesen más a büntetõjogban, de neked ehhez semmi közöd nincs, hacsak akkor nem ,mikor "valóságosan szemben állsz vele".
Most is csak azt tudom mondani, hogy hívd fel a UPC-t mond el, hogy te mennyit feltöltöttél és mire számíthatsz , ha ennyire kurvára érdekel.
Szerinted ilyen miatt már valaki felhívta õket, ergo érdemben tud neked választ adni?
Kötve hiszem.
What about the forests?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ki mondta, hogy seggnyalást érdemel a feltöltés? Csak azért írtam le, hogy az a sok 100GB az nem le, hanem feltöltés volt, hogy a hozzád hasonló kis pattogóbogarak is megnyugodhatnak: nem vezsem el senkitõl a sávszélességet.
NEM ÉRTEM MIÉRT AKAROD ÚGY BEÁLLÍTANI, MINTHA ÉN DICSEKEDTEM VOLNA? Beírtam, hogy mennyit töltöttem, azért, hogy megmondják az okosok, hogy most mennyivel léptem túl. Ennyi. Semmi más szándékom nem volt vele...
"A kutyát nem érdekli, hogy a legmagasabb csomagra fizetsz elõ..és akkor mivan?"
Az van pl. hogy ha én 100%-ig kihasználom, neked ehhez akkor sem lenne semmi közöd. Pláne ebben a stílusban nem.
"Hívd fel a upc-t és kérd ki a véleményüket"
Te meg hívd fel az orvost, hogy írjon fel neked nyugtatót, látom minden mondatomba belekötsz... Nem hiszem hogy az elvégzett iskoláiddal ekkora hülye lennél, hogy nem értenéd meg a kérdésem miértjét...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Hívd fel a upc-t és kérd ki a véleményüket, hogy te feltöltöttél majdnem 1 TB "anyagot" és hogy milyen fasza csávó vagy ,mert te nem le töltesz csak fel,ami a te álláspontod szerint minimum seggnyalást érdemel, te tényleg ennyire hülye vagy b+? A megosztást "ha kiderítik" jobban büntetnek érte csak megsúgom, jah biztos amit feltötöttél mind a te tulajdonodat képviseli a szerzõi jogok igaz? Te már csak ilyen rendes "megosztó" vagy.
Ha valaki hülye az te vagy, hogy ezt még közhírré is teszi.
chhh
What about the forests?
Mindössze egy kérdésem volt, hogy mire számítsak most, hogy ennyivel túlléptem a megengedett limitet. Te jöttél ide pattogni meg lefaszozni azt, aki többet tölt. Tipikus szarjankó mentallitásod van, dögöljön meg a szomszéd tehene is, igaz? Kb. 10 éve vagyok elõfizetõ, mindig a legmagasabb csomagra fizettem elõ, mert többek között a munkámhoz is kell. Úgyhogy ne ugass már bele, hogy mire használom azt az internet elõfizetést, amit már 10 éve minden hónapban kifizetek, ugyanúgy, ahogy más. Kikérem magamnak ezt a stílust, otthon meg a baráti körödben lehet, hogy ez a menõ, de egy normális kérdésre nem értem miért kell így reagálni...
What about the forests?
De ha letöltöttem volna, neked akkor sem lenne hozzá kurvára semmi közöd.
Másnak meg ezért nincs meg a rendes sávszéle, mert a "torrent buzik" egésznap csak warezolnak!
Remélem, hogy hamarosan kitalálnak erre egy megoldást.
Csak az vegye magára ,akire rá illik.
Jó sokan vagytok basszátok meg!
What about the forests?
A torrent eléggé intenzíven kihasználja a hálózati erõforrásokat.
Mint elõttem is javasolták, vedd lejjebb a kapcsolatok számát, a torrent letöltési sebességét.
Egyes otthoni "routereket", modemeket is összezavarhatja.
"talán nem kéne ennyi megabitet árulgatni mint az õrült, hanem teljesítésnek megfelelõ sávszélességet osztogatni."
Ennek a kiélezett versenyhelyzet az oka. Külföldön (versenytársaknak) van, a technológia adott, elvileg ha a user önmagában (páran) használná(k) ki a vonalat el is bírná a maximum átviteli sebességet. Viszont maximális átviteli sebességet csak kevesen használják ki, így átlagterhelésre méretezik a vonalat (mert úgy gazdaságos - a kis számú, de nagy adatforgalmat bonyolító torrentezõ kedvéért nem fognak õrült fejlesztésekbe fogni - hisz nem hozza vissza a pénzt) - nem számolnak egy ügyféltõl 100-as nagyságrendû más-más port és IP cím irányába/irányuló irányuló TCP-kapcsolatra. Így marad az utólagos tûzoltás (hogy azért aki "csak" böngészgetne, levelezgetne, VOIP-zne ne szívjon).
Másrészt tessenek megérteni ez nem bérelt vonal - lakossági elõfizetés. A maximális sebesség nem a garantált sebesség. Az ÁSZF-ben meg van adva a garantált sebesség mértéke is. Ha az alá esik a sebesség akkor tessék szólni az ügyfélszolgálatra.
bárki is mutogat a userre, addig a szolgáltato lesz a hibás, míg õ adja meg a lehetõséget.
minden szolgáltatóra igaz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub