22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • werkfilm
    vidd át a modemet és nézd meg nála is hogy szakad-e
  • bertino
    vágom milyen.
    jó szar.
    nálam is pontosan ugynez volt a jelenség mikor sávszélt emeltek, mint itt mostanság mindenkinek.
  • Mike at home
    haveromnál, aki szintén upc-s és légvonalban max 1-2 km-re lakik, nála semmi baj nincs
  • Mike at home
    hát, lehet
    de lassan idegbajt fogok kapni
    rákattintok egy linkre
    az oldal nem elérhető
    vissza
    rákattintok újra, betölti az oldalt

letöltés dettó: néha megy 1,2-vel fél perc múlva áll nullán

így hálózaton sem lehet játszani
  • precision
    nekem terayon van, ez sem jobb ezek szerint
  • Mike at home
    vissza fogom kérni a motorola modemet
    kritikán aluli ami most megy
  • ACE
    Receive Power Level
    8.0 dBmV

Transmit Power Level
    44.0 dBmV
  • bertino
    nem a modemmel lesz ugyse baj, ha csomó embernél ugyanez a jelenség... :)
  • Mike at home
    csakhogy én nem torrentezek, egyáltalán nem, de most jelenleg totál instabil az egész, néha jó, máskor az egész áll, és eddig ilyen a Motorolával nem volt
  • gduck
    Be kell jelenteni hibára!

UI: milyen jelszintet mutat a modem?
  • bertino
    lehet hálózatfejlesztés miatt van ez a sok szarakodás...
  • precision
    nincs, comodo van fent, de ki van engedve utorrent
    amugy néha szokott menni, van amikor fél óra utorrent után szarik be, tehát nem ezzel van a gond
  • werkfilm
    nod/smart security nincsfent? ha van akkor web access proteciont kapcsold ki vagy vhogy engedd át rajta utorrentet, amiatt lehet ilyen gond.
  • precision
    p2p miatt van tuti
    amíg nem torrentezek, stabil, napokig a net
    amint indítok egy utorrentet, mintha nullázódna az egész, értem ezelatt, hogy a modemen semmi különöset nem látok, mégis 0kb/s van az utorrentben, és nem jön be semmi weboldal
    ha bezárom az utorrentet, 1-2 perc és fura mód visszajön a net

egyszóval: szánalom
  • Mike at home
    ja engem nem fog érdekelni, én bizony kicseréltetem velük
  • werkfilm
    itt évek óta olyan modem van, és csak most január óta vannak a rendszeres szakadások, van amikor elég újraindítani, de néha a tv is leáll mellé és órákig semmi. ha hívod őket akkor közlik h "nem látnak hibát", aztán 5 percen belül megjavul... bár mostanában jobb, de volt pár hét amikor majdnem minden nap volt vmi gond.
  • ACE
    Nekem szintén SA és szintén, néha óránként vannak szakadások, Aszondták ügyfélszolgálaton, hogy az áramellátás ingadozása, vagy a P2P programok okozzák :D Vicces.
  • Mike at home
    tegnap fél nyolctól, csak nálam volt kurvanagy szakadás? még éjfélkor modemregisztrációs oldalra dobott, de még az sem működött
    felhívtam a 1221-et, közölték 7 perc, aztán bontotta a vonalat, na mondom, jól van, majd reggel
    egyébként amióta elvitték a motorolát, és itt van helyette az SA, naponta vannak fél perces szakadások
  • ACE
    Miért ne lehetne?
  • werkfilm
    ne csűcsidőben hívd őket, hibabejelentés éjjel nappal van.
  • BBazsi
    Ma is ugyanez volt hivtam oket de a "várakozási idő" több mint tíz perc......
    AZt lehet hogy a tv és telefon marad upc, de a net szolgáltató a Digi lesz?
  • Klemice
    hívd fel őket és jelentsd a hibát hátha használ valamit..
    nekem azt játsza a modem hogy átmegy offline-ba közben meg jön a net
    ameddig silvernél hozza a 18ezret nem cseréltetem ki :P
  • BBazsi
    Hi!
    Kalap * ez a chello, folyamatosan megszakad a net pár percre, játék közben, letöltés közben vagy csak simán netezés közben. Fantasztikus ez a szolgáltató
  • gduck
    Igen, április 1-től nőnek a sebességek, de az apróbetűs részben az van írva amit írtam
  • ACE
    Az ÁSZF-ben mintha április 1-et írtak volna...
  • gduck
    A hivatalos szöveg:
    "A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése után, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. május 31-ig."

De a gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb helyen a meghirdetett időponttól már gyorsabb szokott lenni (jelen esetben 1 hét múlva) ;)
  • pyrohun #16828
    pár írásjel lemaradt :DDD
  • pyrohun #16827
    upc mostanában ezt játssza... -.-

nekem is elment a net (telefonom nincs). felhívtam őket, azt mondták, hogy nem tudnak hibáról a környéken, de kapcsolnak műszakis kollégát - közben visszajött a net, majd megint elment. 2. telefon a upc-nek, műszakis kolléga mondja, hogy nem, nincs hiba a környéken, biztos a modemem meghalt, merthogy tényleg ő sem látja online (de érdekes... - ehhez ott műszakisnak kell lenni?). küldenek másnap egy szerelőt. mondom remek. na akkor megint visszajött a net, de kb. 1 kbyte / sec sebességgel ment, torrent működött, de msn pl. nem, weboldalak fel igen fele nem. mondom magamba ilyen modem hiba nincs.... 3. telefon a upc-nek. kiscsaj mondja nekem, hogy márpedig a modem furcsa dolgokat tud produkálni, ha rossz mondjuk nemtom mitől romlott volna el..), de mondtam neki, hogy ilyet biztos nem. jó, azt mondja megint utánanéz a dolognak. ezután ahelyett, hogy bármit mondott volna, átkapcsolt a műszakishoz, aki közölte, hogy jajj hiba van a környékünkön, várjak türelmesen...

ennyit a rohadt nagy hozzáértésről. :)
  • ACE
    Kíváncsi leszek mikor növelik a sebességet, mert még híre hamva sincs...
  • tompka
    Ejha. 0:09-kor nyomott egy resetet a modem. Próbált visszajönni, és észre vettem, hogy villog a TEL1 led. De folyamatosan újraindult. áramból ki-be és már megy is. Ma jönnek bekötni a digitált. Azt mondta az üzletkötő, hogy onnantól él az új szerződés, amelyik napon jönnek. Nem hittem volna, hogy vkinek ilyenkor az eszében van a vonal aktiválása :D
  • bakvarnyu
    nekem is
  • NecroJoe
    Áramtalanítás után egyből helyre áll...
  • ACE
    Nekemis ugyanez van 1-2 hete...
  • NecroJoe
    Sziasztok, kéne egy kis segítség!

Pár hete napi 4-5 alkalommal elmegy a net, de úgy hogy a modem 4 LED-e folyamatosan világít + villog az 5., mintha minden rendben lenne. A routert tudom pigelni. Döglődik a modemem?
  • bakvarnyu
    áá ha felfele módosítod nem kell fizetni, örülnek neki
    de mért nem kérdezted meg a részleteket a csajtól mit kell fosni
    Itt csak ilyen sima felhasználók írogatunk,a tapasztalatokról, nincsen bennfentes.
  • Akey
    Sziasztok! Sürgősen segítségre (infóra) lenne szükségem! Ki szeretnék lépni a hűségnyilatkozatból és lájtosan rákérdeztem, hogy ha felfele módosítanék, akkor ugye megszűnik a békjó, de az ügyintéző azt találta mondani, hogy az továbbra is érvényes.:( Az a gáz, hogy össze-vissza van bronze TV-m és telefonom meg silver netem. Mit tehetnék, hogy ne kelljen kifizetnem az eltelt 5 hónapra 43500 ft-ot? Előre is köszöm a segítséget!
  • Stefling
    Ú bocsi, ezt télleg elszámoltam, 15Mbit/sec-nél elvileg 1,8Mb/sec-nek kéne lennie a végleges emelésnél majd. : ) A Goldnál meg 3Mb/sec.
  • tompka
    Épp csak leírtam, pár mp-re felment 1,5-re :D Alakul :)
  • CzGobe
    de akár 1,25*(15/10) művelettel is ez lesz az eredmény :P
  • CzGobe
    15/8=1,875