22959
-
#16854 vidd át a modemet és nézd meg nála is hogy szakad-e -
#16853 vágom milyen.
jó szar.
nálam is pontosan ugynez volt a jelenség mikor sávszélt emeltek, mint itt mostanság mindenkinek. -
#16852 haveromnál, aki szintén upc-s és légvonalban max 1-2 km-re lakik, nála semmi baj nincs -
#16851 hát, lehet
de lassan idegbajt fogok kapni
rákattintok egy linkre
az oldal nem elérhető
vissza
rákattintok újra, betölti az oldalt
letöltés dettó: néha megy 1,2-vel fél perc múlva áll nullán
így hálózaton sem lehet játszani -
#16850 nekem terayon van, ez sem jobb ezek szerint -
#16849 vissza fogom kérni a motorola modemet
kritikán aluli ami most megy -
ACE #16848 Receive Power Level
8.0 dBmV
Transmit Power Level
44.0 dBmV -
#16847 nem a modemmel lesz ugyse baj, ha csomó embernél ugyanez a jelenség... :) -
#16846 csakhogy én nem torrentezek, egyáltalán nem, de most jelenleg totál instabil az egész, néha jó, máskor az egész áll, és eddig ilyen a Motorolával nem volt -
#16845 Be kell jelenteni hibára!
UI: milyen jelszintet mutat a modem? -
#16844 lehet hálózatfejlesztés miatt van ez a sok szarakodás... -
#16843 nincs, comodo van fent, de ki van engedve utorrent
amugy néha szokott menni, van amikor fél óra utorrent után szarik be, tehát nem ezzel van a gond -
#16842 nod/smart security nincsfent? ha van akkor web access proteciont kapcsold ki vagy vhogy engedd át rajta utorrentet, amiatt lehet ilyen gond. -
#16841 p2p miatt van tuti
amíg nem torrentezek, stabil, napokig a net
amint indítok egy utorrentet, mintha nullázódna az egész, értem ezelatt, hogy a modemen semmi különöset nem látok, mégis 0kb/s van az utorrentben, és nem jön be semmi weboldal
ha bezárom az utorrentet, 1-2 perc és fura mód visszajön a net
egyszóval: szánalom -
#16840 ja engem nem fog érdekelni, én bizony kicseréltetem velük -
#16839 itt évek óta olyan modem van, és csak most január óta vannak a rendszeres szakadások, van amikor elég újraindítani, de néha a tv is leáll mellé és órákig semmi. ha hívod őket akkor közlik h "nem látnak hibát", aztán 5 percen belül megjavul... bár mostanában jobb, de volt pár hét amikor majdnem minden nap volt vmi gond. -
ACE #16838 Nekem szintén SA és szintén, néha óránként vannak szakadások, Aszondták ügyfélszolgálaton, hogy az áramellátás ingadozása, vagy a P2P programok okozzák :D Vicces. -
#16837 tegnap fél nyolctól, csak nálam volt kurvanagy szakadás? még éjfélkor modemregisztrációs oldalra dobott, de még az sem működött
felhívtam a 1221-et, közölték 7 perc, aztán bontotta a vonalat, na mondom, jól van, majd reggel
egyébként amióta elvitték a motorolát, és itt van helyette az SA, naponta vannak fél perces szakadások -
ACE #16836 Miért ne lehetne? -
#16835 ne csűcsidőben hívd őket, hibabejelentés éjjel nappal van. -
BBazsi #16834 Ma is ugyanez volt hivtam oket de a "várakozási idő" több mint tíz perc......
AZt lehet hogy a tv és telefon marad upc, de a net szolgáltató a Digi lesz? -
#16833 hívd fel őket és jelentsd a hibát hátha használ valamit..
nekem azt játsza a modem hogy átmegy offline-ba közben meg jön a net
ameddig silvernél hozza a 18ezret nem cseréltetem ki :P -
BBazsi #16832 Hi!
Kalap * ez a chello, folyamatosan megszakad a net pár percre, játék közben, letöltés közben vagy csak simán netezés közben. Fantasztikus ez a szolgáltató -
#16831 Igen, április 1-től nőnek a sebességek, de az apróbetűs részben az van írva amit írtam -
ACE #16830 Az ÁSZF-ben mintha április 1-et írtak volna... -
#16829 A hivatalos szöveg:
"A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése után, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. május 31-ig."
De a gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb helyen a meghirdetett időponttól már gyorsabb szokott lenni (jelen esetben 1 hét múlva) ;) -
#16828 pár írásjel lemaradt :DDD -
#16827 upc mostanában ezt játssza... -.-
nekem is elment a net (telefonom nincs). felhívtam őket, azt mondták, hogy nem tudnak hibáról a környéken, de kapcsolnak műszakis kollégát - közben visszajött a net, majd megint elment. 2. telefon a upc-nek, műszakis kolléga mondja, hogy nem, nincs hiba a környéken, biztos a modemem meghalt, merthogy tényleg ő sem látja online (de érdekes... - ehhez ott műszakisnak kell lenni?). küldenek másnap egy szerelőt. mondom remek. na akkor megint visszajött a net, de kb. 1 kbyte / sec sebességgel ment, torrent működött, de msn pl. nem, weboldalak fel igen fele nem. mondom magamba ilyen modem hiba nincs.... 3. telefon a upc-nek. kiscsaj mondja nekem, hogy márpedig a modem furcsa dolgokat tud produkálni, ha rossz mondjuk nemtom mitől romlott volna el..), de mondtam neki, hogy ilyet biztos nem. jó, azt mondja megint utánanéz a dolognak. ezután ahelyett, hogy bármit mondott volna, átkapcsolt a műszakishoz, aki közölte, hogy jajj hiba van a környékünkön, várjak türelmesen...
ennyit a rohadt nagy hozzáértésről. :) -
ACE #16826 Kíváncsi leszek mikor növelik a sebességet, mert még híre hamva sincs... -
tompka #16825 Ejha. 0:09-kor nyomott egy resetet a modem. Próbált visszajönni, és észre vettem, hogy villog a TEL1 led. De folyamatosan újraindult. áramból ki-be és már megy is. Ma jönnek bekötni a digitált. Azt mondta az üzletkötő, hogy onnantól él az új szerződés, amelyik napon jönnek. Nem hittem volna, hogy vkinek ilyenkor az eszében van a vonal aktiválása :D -
#16824 nekem is -
#16823 Áramtalanítás után egyből helyre áll... -
ACE #16822 Nekemis ugyanez van 1-2 hete... -
#16821 Sziasztok, kéne egy kis segítség!
Pár hete napi 4-5 alkalommal elmegy a net, de úgy hogy a modem 4 LED-e folyamatosan világít + villog az 5., mintha minden rendben lenne. A routert tudom pigelni. Döglődik a modemem? -
#16820 áá ha felfele módosítod nem kell fizetni, örülnek neki
de mért nem kérdezted meg a részleteket a csajtól mit kell fosni
Itt csak ilyen sima felhasználók írogatunk,a tapasztalatokról, nincsen bennfentes. -
Akey #16819 Sziasztok! Sürgősen segítségre (infóra) lenne szükségem! Ki szeretnék lépni a hűségnyilatkozatból és lájtosan rákérdeztem, hogy ha felfele módosítanék, akkor ugye megszűnik a békjó, de az ügyintéző azt találta mondani, hogy az továbbra is érvényes.:( Az a gáz, hogy össze-vissza van bronze TV-m és telefonom meg silver netem. Mit tehetnék, hogy ne kelljen kifizetnem az eltelt 5 hónapra 43500 ft-ot? Előre is köszöm a segítséget! -
#16818 Ú bocsi, ezt télleg elszámoltam, 15Mbit/sec-nél elvileg 1,8Mb/sec-nek kéne lennie a végleges emelésnél majd. : ) A Goldnál meg 3Mb/sec. -
tompka #16817 Épp csak leírtam, pár mp-re felment 1,5-re :D Alakul :) -
#16816 de akár 1,25*(15/10) művelettel is ez lesz az eredmény :P -
#16815 15/8=1,875