UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Please note that Amazon MP3 is currently only available to US customers" - a szokásos szöveg.
stream ha hd-ben nem is, de szintén vannak olyan oldalak, ahol sorozatok egészben megnézhetõk, ha jól emlékszem van magyarban is, ahol feliratosan lehet nézni, csak a címére nem emlékszem most fejbõl, utána kéne nézni😊
szóval ez itt a nagy gond szerintem, h nem lehet hitelesen a legalitás mellett érvelni, amíg NINCS ELÉRHETÕ TARTALOM magyarországon...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
mint ahogy az világban bárhol máshol
lehet álszenteskedni, de mindenki warezol vmilyen szinten... aki meg nem, az örüljön neki hogy megteheti
Bazinga!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
egész jól jöttek vele a dolgok, csak bugos keményen, legalábbis nálam az volt... szal uninstall lett a vége, de egy próbát megér, hátha...
Bazinga!
Deluget nem tudom beüzemelni, utolsó 3 verziót próbáltam, nem tudtam hozzáadni torrentet, egyszerûen nem aktív a program, ha elindítom. Valaki látott már ilyet?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
persze, átérzem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
<#mf1>#mf1>
<#boxer>#boxer>
kíváncsi vagyok hány napig lesz hiba nálam<#levele>#levele>
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Mi okozhatja ezt?
A kapcsolattal látszólag minden rendben (Chello Medium):

Lemértem: 330!!!k / 600 volt, de pár telefon után (a 3-ik erélyesebb volt) kijavították.
What about the forests?