UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mert a VOIP, online videó, internetes rádió, online játékok, de ide sorolhatnám a szimpla weboldal megjelenítést, az SSH-t is; ezeknél az alkalmazásoknál sokkal kevesebb késleltetés engedhetõ meg (a felhasználó kvázi valós idõben szeretné látni az eredményt).
"Szerinted a multiplayerben Cod-ozóknak meg Counter Strike-ozóknak a torrentezõk miatt volt 80-as pingjük?"
Terheltebb vonalszakaszon teljesen elképzelhetõ.
"Már megint szenved. De most az egész net. Alig bírt kapcsolódni a modem, mikor bedugtam. Lehet a nagy szél miatt van? Még az áram is ingadozott"
A szél belengeti a légkábeleket, hozzácsapkodja például a vizes faleveleket, ez áramellátási problémákat okoz, ami kihat a kábelmodem tápegységére.
Ha van szünetmentesed, csatlakoztasd bele a kábelmodem tápegységét (ezzel megelõzheted a kábelmodem tápegységének illetve magának a kábelmodemnek a tönkremenetelét is).
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Nem ez volt az elsõ eset. Nyáron többször is volt ilyen
Az is ennek tudható be, hogy ha eléri a p2p a max sebességet, akkor újraindul a modem? :)
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Ilyenkor "félig" lefagy, vagy olyan üzenetet kap, hogy a p2p-t szinte kapcsolja le?
Vmi van itt. Az utorrent alig bír kapcsolódni, és alig megy :S max 30kbájt/sec
írhj hivatalos levelet az ilyen chates hülyeségek helyett :)
aztán hivatalos levélben majd válaszolnak.
az ügyfélszolgálatos nem jogszakértõ :)
Én: "Miért tetszenek korlátozni a p2p adatáramlást?"
Ügyfélszolgálat: "Annak érdekében, hogy felhasználóink számára a legjobb minõségû szolgáltatást biztosíthassuk, szükséges a forgalmi csúcsidõszakokban a rendelkezésre álló kapacitást úgy elosztani, menedzselni, hogy ne alakulhassanak ki torlódások és a nagy többség számára ne romoljon a szolgáltatás minõsége. Meggyõzõdésünk szerint a legfontosabb mindenek elõtt annak a biztosítása, hogy a valósidejû (real time) alkalmazások (böngészés, chat, streaming, stb.) zökkenõmentesen mûködhessenek, hiszen elsõsorban ezen felhasználások esetén érzékelhetõ, ha az adatforgalomban valamilyen fennakadás van."
Én: "Kár, hogy errõl nem tájékoztattak a szerzõdéskötéskor."
Ügyfélszolgálat: "Ez késõbb került be az általános szerzõdési feltételekbe, ezért szerzõdéskötéskor még nem tudták önt tájékoztatni. Másban tudok még segíteni Önnek?"
Én: "Ebben a témában még tud segíteni nekem."
Én: "A korlátozás végleges vagy valamikor majd el lesz törölve? 24 órában korlátoznak vagy csak a napnak bizonyos idõszakában?
Ügyfélszolgálat: "Errõl egyelõre nincs információm."
Még szerencse, hogy az ügyfélszolgálatis ember sincs képben a dolgot illetõen, végülis nem õ dolgozik a upc-nél. Azt is elmondta, hogy nem folyamatos a korlátozás, tehát csak akkor korlátoznak, ha úgy ítélik meg, hogy szükséges. Tehát nem minden kerületben van azonos idõpontban korlátozás. Tegyük fel, hogy Budapesten a 13. kerületben 187-en torrenteznek és húzzák a nídforszpidet' 1.1 MB/sec-kel. Ez annyira megterheli a hálózatot, hogy kénytelen korlátozni a kerület sávszélességét, hogy a többi emberke, aki nem torrentezik, hanem reggeltõl estig videót néz a youtube-on ne szenvedjen hiányt a sávszélességben.
Mondom akkor fel szeretném bontani a szerzõdést hûségidõn belül, mert a szerzõdéskötéskor nem ilyenek voltak a feltételek és ezekre a bosszantó dolgokra nem számíthattam, ám úgy akarom felbontani, hogy ne kelljen a hûségidõt felrúgó X ezer forintos büntetést kifizetnem. Erre azt mondja, hogy beszéljem meg a számlázást végzõ kollégákkal. Nagy itt a fejetlenség, kérem. Na találjon valaki kiutat!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nem kaptam semmi értesítõt, hogy emeltek volna vagy stb.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
megmondanátok mit csinál mostanában az U PÉ CÉ ????????
Otthon egyszerüen fos a net. szó szeirnt, elnézést... de télleg. 5 perc sétára lakik a haverom és neki is ugyanolyan az internete mint az enyém, és neki 2.8 mbit/s el szedi le a cuccokat, mig nekem joesetben ha elindul akkor is 10perc 1 k**** dokumentum letöltése.
esetleg valaki tud valamit?
Nem gyõzöm ismételni: amint szolgáltatni kezd a lakhelyemen is a digi, ki fogom próbálni és cserélek is, ha a minõség megfelelõ.
Nekem csak az árral van problémám, mert fele ennyibõl kijönnék internet+tv elõfizetéssel a Diginél.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
fizetek 10e havonta azért hogy a 20 megábol ha leszedek valamit kihasználjak 300-600k letöltést. tudom hogy nem az upc hibája. de nemérdekell. , tehát ha nemkapok torrentel sem sebeséget akkor lemondom a csába mert egyszerüen seholsem kapok 20 megabitet. értelmét veszti az egész.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Így, ahogy mondod.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Megyek is el tõlük amint indítják a Digit.
net újraindítás után felmegy max-ra majd pár perc múlva újra döglött
mi lehet a probléma? talán karbantartás van?
Amúgy én most nagyon filózok a digin.. csak kételkedek, most bejelentkezni ahhoz hogy net legyen hát lol, mint régen a betárcsázós hülyeség :S upc-rõl tom hogy nem szakad meg meg semmi, de a digi ha szakadozik vagy valami akkor szívás...
Költözzetek Kazincbarcikára :)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
költözzetek ide-.-
What about the forests?